Где купить?, все вопросы задаем тут и только тут! |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7350-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Где купить?, все вопросы задаем тут и только тут! |
| OldMaster |
Пост
|
|
Благодарности: 745 Репутация: 477 ![]() Music is my religion ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 321 С нами с: 2-November 09 |
Или где его в Киве купить сидр «Роял Фрут» (г. Золотоноша) можно?
(В идеале в районе КарДач-Индустриалки-Шулявки ) ![]() Сообщение отредактировал OldMaster - Jan 1 2015, 18:43 |
![]() ![]() |
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 379 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 396 С нами с: 11-October 07 |
|
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 379 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 396 С нами с: 11-October 07 |
Отримав сьогодні і я півкіла від домтаба, візуально мусора майже нема, але вологий, менеджмент в них таки страждає прислали одразу 2 по півкіла один від домтаба другий від преміум таб) забрав один
Сообщение отредактировал Vaschek - Dec 27 2024, 17:55 |
| ЛиС |
Пост
|
|
Репутация: 431 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 673 С нами с: 27-October 06 |
Цікаво, виходить домтаб і преміум-табак одна контора?
Те що вогкуватий мене теж трохи збентежило. Може його примусово "соусують"? |
| ЛиС |
Пост
|
|
Репутация: 431 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 673 С нами с: 27-October 06 |
Midnight)sky, а Ви тютюн від цього дом-таб переважували? Приходило по вазі стільки скільки заявлено? Таке ж питання і до Vaschek
Замовляв 1 кг, прийшло 975 грам. Сума начебто не суттєва, але сам факт. +/- 5 грам ще куди не йшло. А 25 це фактично пачка цигарок. Так собі менеджмент це одне, не критично. А ось конкретний недовіс... |
| Vaschek |
Пост
|
|
508грм разом з зіппакетом
|
| Midnight)sky |
Пост
|
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2758 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 219 С нами с: 30-September 07 |
Midnight)sky, а Ви тютюн від цього дом-таб переважували? Приходило по вазі стільки скільки заявлено? Таке ж питання і до Vaschek Да, первые несколько раз после заказа в новом магазине взвешивал. В том числе по этой причине отказывался от других магазинов.Может, что-то поменялось у них за последнее время, я уже больше года заказываю только маме, она не жалуется, но и не взвешивает. |
| Vaschek |
Пост
|
|
Докурюю табакоковський табак, ну такое краще чим гамазін але не фонтан.
Виклав підсушуватись домтабовську гавану, візуально не в захваті, дрібно мелена, центральна жила є і її достатньо,вибирати важче бо різана вздовж і мілка, ще маю може дурну ваду перетрушувати табак через сітчастий друшляк щоб витрусити пилюку, так от тут шось до фіга сиплеться десь 10% не менше через ячею 1х1мм. Побачим який на смак, але щось здається що ціна в два рази себе не виправдає.... |
| Midnight)sky |
Пост
|
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2758 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 219 С нами с: 30-September 07 |
|
| Vaschek |
Пост
|
|
Ну про "гавану" як вже писав дуже дрібно мелений, дуже вологий, як перетрусити і висушити то з 100грм набив 4пачки по 20цигарок щось якось не бюджетно.
Бити треба приловчитись, з цим табаком стикнувся що інколи не добиває до фільтра, треба більш трамбувати край що до гільзи. По смаку ну якась вірджинія голд лайт, на 6ку не тягне десь напевно 4ка не накурююсь. Вираженого смаку немає. З плюсів як правильно набити то вогник добре тримається і тліє рівно, штані не пропалиш. |
| ЛиС |
Пост
|
|
як перетрусити і висушити то з 100грм набив 4пачки по 20цигарок щось якось не бюджетно. Це дивлячись, з якими порівнювати. Бити треба приловчитись, з цим табаком стикнувся що інколи не добиває до фільтра, треба більш трамбувати край що до гільзи. А з іншими як? Бо я декілька різних набивав - практично у всіх край що біля фільтру треба більш щільно трамбувати.По смаку ну якась вірджинія голд лайт, на 6ку не тягне десь напевно 4ка не накурююсь. Вираженого смаку немає. Так він і не заявлений як 6, - 0,3-0,4% А ось з центральною жилкою збрехали Центральная жилка Удаляется до порезки |
| Vaschek |
Пост
|
|
Це дивлячись, з якими порівнювати. А з іншими як? Бо я декілька різних набивав - практично у всіх край що біля фільтру треба більш щільно трамбувати. Попередній був різаний довгою лапшою з ним такого аж так явно не було просто розподілив рівномірно попритискав і забив. Напевно коли його туди заганяеш він вже в сигареті розкривається і при поверненні штока не тягнеться назад як дрібно мелений і не щільно притрамбований |
| Vaschek |
Пост
|
|
|
| Midnight)sky |
Пост
|
|
Короче в этот раз прислали какую-то слипшуюся дровяную шляпу, которую невозможно курить. Как поменяли ФОП на другой, так качество и покатилось.
Придётся искать другой магаз. |
| Tiger |
Пост
|
|
Благодарности: 1756 Репутация: 1238 ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 321 С нами с: 20-October 06 |
|
| Midnight)sky |
Пост
|
|
|
| specialshadow |
Пост
|
|
Репутация: 34 ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 403 С нами с: 20-December 10 |
Вітаю. Підкажіть будь ласка, може хтось останнім часом купував щось "Епловське" в "сірих" магазинах?
Потрібно купити пару Bluetooth навушники Apple AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case (USB-C). Купувати офіціали, це приблизно + 3к грн/шт. Раніше купував в UPPS, maclove.ua. Але що там зараз, не уявляю. Не хочеться купити або підробку, або б/в під видом нових і тд. Порекомендуйте якийсь магаз у Києві будь ласка. Дякую. Сообщение отредактировал specialshadow - Jan 21 2025, 10:43 |
| Egorka71 |
Пост
|
|
Репутация: 90 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 311 С нами с: 18-December 18 |
Вітаю. Підкажіть будь ласка, може хтось останнім часом купував щось "Епловське" в "сірих" магазинах? Потрібно купити пару Bluetooth навушники Apple AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case (USB-C). Купувати офіціали, це приблизно + 3к грн/шт. Раніше купував в UPPS, maclove.ua. Але що там зараз, не уявляю. Не хочеться купити або підробку, або б/в під видом нових і тд. Порекомендуйте якийсь магаз у Києві будь ласка. Дякую. Так Маклове вже дуже давно на ринку яблуків то думаю що не будуть продавати підробку. Ну і ціна в них призємна. Можу запитати в е сторе там вони коштують 9499 грн в мене там мій сусід працює |
| as.is |
Пост
|
|
Репутация: 391 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 080 С нами с: 25-January 10 |
Короче в этот раз прислали какую-то слипшуюся дровяную шляпу, которую невозможно курить. Как поменяли ФОП на другой, так качество и покатилось. Придётся искать другой магаз. день добрый. решил тут на форуме поискать что люди пишуть по альтернативам магазинским сигам. не для себя ищу, я-то не курю вообще, а вот отец по пачке в день или больше. простая ручная машинка для формирования сигарет, гилзы и бумага у него есть. а вот табак берёт на базаре какую-то махоку в кульках, запах по квартире просто ужас, все вещи прованиваются. или берет Прима без фильтра самый дишман, и пересыпает табак в самокрутки с фильтром. пока читал, заказал 200 г Гавана как её там ). не дочита что что-то случилось с магазином (. так что буду благодарен за апдейты. вопрос общего характера, кто подскажет где в Киеве есть точки где продают просроченные продукты? я как-то нашел лет 15 назад точку вобле метро Тараса Шевченко, лоток возле окошка где продают пирожки. и лет 10 время от времени там покупал. например кофе. тётя та же самая всё время там. но по логистике неудобно туда ездить мне, лоток был только по будням и утром. уже несколько лет не был там, не знаю есть ли вообще. вот думаю может где-то есть что-то такое поближе? Волынскую базу не советуйте, там облавы оливок с баклажанами нередко. спасибо. |
| Vaschek |
Пост
|
|
день добрый. решил тут на форуме поискать что люди пишуть по альтернативам магазинским сигам. не для себя ищу, я-то не курю вообще, а вот отец по пачке в день или больше. простая ручная машинка для формирования сигарет, гилзы и бумага у него есть. а вот табак берёт на базаре какую-то махоку в кульках, запах по квартире просто ужас, все вещи прованиваются. или берет Прима без фильтра самый дишман, и пересыпает табак в самокрутки с фильтром. пока читал, заказал 200 г Гавана как её там ). не дочита что что-то случилось с магазином (. так что буду благодарен за апдейты. В принципе предложений по табаку полно, качество откровенно одинаковое г у всех продавцов, цена тож разная уже убедился, что дороже не значит лучше (опыт двух покупок разных продавцов выше описал) Махра это конечно жесть, махру вообще курить можно только в поле таке амбре) но дешевле нее наверное уже ни чего нет |
| Vaschek |
Пост
|
|
Вместе с гаванистой Гаваной прислали пробник 10грм типа Вирджиния голд,ну и валялся этот пакетик в коробке вместе с другим табаком и в итоге заплесневел
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 29th April 2026 - 14:21 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |