Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7350-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Где купить?, все вопросы задаем тут и только тут!

OldMaster
Jan 1 2015, 18:27

Пост #1

Благодарности: 745

Music is my religion

С нами с: 2-November 09

Или где его в Киве купить сидр «Роял Фрут» (г. Золотоноша) можно?
(В идеале в районе КарДач-Индустриалки-Шулявки )

Open in new window

Сообщение отредактировал OldMaster - Jan 1 2015, 18:43
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
220 Страницы  « < 216 217 218 219 220 >  
Reply to this topicStart new topic
Ответов(4340 - 4359)
Vaschek
Dec 25 2024, 15:03

Пост #4341

ultra active user

С нами с: 11-October 07

(ЛиС @ Dec 25 2024, 14:46) Перейти к цитате

Я ще дивився на маскоті з вугільним фільтром, не знаю чи є сенс заводитись, чи то виключно "понти для приїзджих" smile_upsidedown.png

Не підкажу за гільзи, але колись пробував парламент з вугільним фільтром-понти
+Quote Post
Vaschek
Dec 27 2024, 17:54

Пост #4342

ultra active user

Отримав сьогодні і я півкіла від домтаба, візуально мусора майже нема, але вологий, менеджмент в них таки страждає прислали одразу 2 по півкіла один від домтаба другий від преміум таб) забрав один

Сообщение отредактировал Vaschek - Dec 27 2024, 17:55
+Quote Post
ЛиС
Dec 31 2024, 14:01

Пост #4343

Ветеран

С нами с: 27-October 06

Цікаво, виходить домтаб і преміум-табак одна контора? grin3.png
Те що вогкуватий мене теж трохи збентежило. Може його примусово "соусують"?
+Quote Post
ЛиС
Jan 4 2025, 10:26

Пост #4344

Ветеран

Midnight)sky, а Ви тютюн від цього дом-таб переважували? Приходило по вазі стільки скільки заявлено? Таке ж питання і до Vaschek
Замовляв 1 кг, прийшло 975 грам. Сума начебто не суттєва, але сам факт. +/- 5 грам ще куди не йшло. А 25 це фактично пачка цигарок.
Так собі менеджмент це одне, не критично. А ось конкретний недовіс...
+Quote Post
Vaschek
Jan 4 2025, 11:26

Пост #4345

ultra active user

508грм разом з зіппакетом
+Quote Post
Midnight)sky
Jan 6 2025, 9:58

Пост #4346

Благодарности: 42126

ultra active user

С нами с: 30-September 07

(ЛиС @ Jan 4 2025, 9:26) Перейти к цитате
Midnight)sky, а Ви тютюн від цього дом-таб переважували? Приходило по вазі стільки скільки заявлено? Таке ж питання і до Vaschek
Да, первые несколько раз после заказа в новом магазине взвешивал. В том числе по этой причине отказывался от других магазинов.
Может, что-то поменялось у них за последнее время, я уже больше года заказываю только маме, она не жалуется, но и не взвешивает.
+Quote Post
Vaschek
Jan 7 2025, 15:20

Пост #4347

ultra active user

Докурюю табакоковський табак, ну такое краще чим гамазін але не фонтан.
Виклав підсушуватись домтабовську гавану, візуально не в захваті, дрібно мелена, центральна жила є і її достатньо,вибирати важче бо різана вздовж і мілка, ще маю може дурну ваду перетрушувати табак через сітчастий друшляк щоб витрусити пилюку, так от тут шось до фіга сиплеться десь 10% не менше через ячею 1х1мм.
Побачим який на смак, але щось здається що ціна в два рази себе не виправдає....
+Quote Post
Midnight)sky
Jan 8 2025, 13:17

Пост #4348

ultra active user

(ЛиС @ Jan 4 2025, 9:26) Перейти к цитате
а Ви тютюн від цього дом-таб переважували? Приходило по вазі стільки скільки заявлено?
В прошлый заказ пришло на несколько грамм меньше. Сегодня пришло на несколько грамм больше.
Систематического существенного недовеса/перевеса нет.
+Quote Post
Vaschek
Jan 9 2025, 12:46

Пост #4349

ultra active user

Ну про "гавану" як вже писав дуже дрібно мелений, дуже вологий, як перетрусити і висушити то з 100грм набив 4пачки по 20цигарок щось якось не бюджетно.
Бити треба приловчитись, з цим табаком стикнувся що інколи не добиває до фільтра, треба більш трамбувати край що до гільзи.
По смаку ну якась вірджинія голд лайт, на 6ку не тягне десь напевно 4ка не накурююсь. Вираженого смаку немає.
З плюсів як правильно набити то вогник добре тримається і тліє рівно, штані не пропалиш.
+Quote Post
ЛиС
Jan 11 2025, 18:52

Пост #4350

Ветеран

(Vaschek @ Jan 9 2025, 12:46) Перейти к цитате
як перетрусити і висушити то з 100грм набив 4пачки по 20цигарок щось якось не бюджетно.
Це дивлячись, з якими порівнювати.
Бити треба приловчитись, з цим табаком стикнувся що інколи не добиває до фільтра, треба більш трамбувати край що до гільзи.
А з іншими як? Бо я декілька різних набивав - практично у всіх край що біля фільтру треба більш щільно трамбувати.
По смаку ну якась вірджинія голд лайт, на 6ку не тягне десь напевно 4ка не накурююсь. Вираженого смаку немає.
Так він і не заявлений як 6, - 0,3-0,4% А ось з центральною жилкою збрехали
Центральная жилка Удаляется до порезки
smile_upsidedown.png
+Quote Post
Vaschek
Jan 12 2025, 10:45

Пост #4351

ultra active user

(ЛиС @ Jan 11 2025, 18:52) Перейти к цитате

А з іншими як? Бо я декілька різних набивав - практично у всіх край що біля фільтру треба більш щільно трамбувати.

Попередній був різаний довгою лапшою з ним такого аж так явно не було просто розподілив рівномірно попритискав і забив.
Напевно коли його туди заганяеш він вже в сигареті розкривається і при поверненні штока не тягнеться назад як дрібно мелений і не щільно притрамбований
+Quote Post
Vaschek
Jan 12 2025, 11:01

Пост #4352

ultra active user

(ЛиС @ Jan 11 2025, 18:52) Перейти к цитате

Так звісно. Але я порівнював з попереднім, не сказав би що ціна вдвоє себе виправдала, ні за смаком ні за якістю. Хіба що менше часу витрачаєш на вибирання мотлоху
+Quote Post
Midnight)sky
Jan 13 2025, 12:14

Пост #4353

ultra active user

Короче в этот раз прислали какую-то слипшуюся дровяную шляпу, которую невозможно курить. Как поменяли ФОП на другой, так качество и покатилось.
Придётся искать другой магаз.
+Quote Post
Tiger
Jan 13 2025, 16:20

Пост #4354

Благодарности: 1756

Праведник

С нами с: 20-October 06

(Midnight)sky @ Jan 13 2025, 12:14) Перейти к цитате

Короче в этот раз прислали какую-то слипшуюся дровяную шляпу, которую невозможно курить. Как поменяли ФОП на другой, так качество и покатилось.

Эм, куда прислали? eyes_open.png
Ты же вроде...
+Quote Post
Midnight)sky
Jan 14 2025, 14:20

Пост #4355

ultra active user

(Tiger @ Jan 13 2025, 15:20) Перейти к цитате
Эм, куда прислали? eyes_open.png
Ты же вроде...
Да, черезтысный ухылянт.
Маме заказываю.
+Quote Post
specialshadow
Jan 21 2025, 10:39

Пост #4356

Активист
*

С нами с: 20-December 10

Вітаю. Підкажіть будь ласка, може хтось останнім часом купував щось "Епловське" в "сірих" магазинах?
Потрібно купити пару Bluetooth навушники Apple AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case (USB-C).
Купувати офіціали, це приблизно + 3к грн/шт. Раніше купував в UPPS, maclove.ua. Але що там зараз, не уявляю. Не хочеться купити або підробку, або б/в під видом нових і тд.
Порекомендуйте якийсь магаз у Києві будь ласка. Дякую.

Сообщение отредактировал specialshadow - Jan 21 2025, 10:43
+Quote Post
Egorka71
Jan 21 2025, 14:02

Пост #4357

Постоялец

С нами с: 18-December 18

(specialshadow @ Jan 21 2025, 10:39) Перейти к цитате

Вітаю. Підкажіть будь ласка, може хтось останнім часом купував щось "Епловське" в "сірих" магазинах?
Потрібно купити пару Bluetooth навушники Apple AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case (USB-C).
Купувати офіціали, це приблизно + 3к грн/шт. Раніше купував в UPPS, maclove.ua. Але що там зараз, не уявляю. Не хочеться купити або підробку, або б/в під видом нових і тд.
Порекомендуйте якийсь магаз у Києві будь ласка. Дякую.

Так Маклове вже дуже давно на ринку яблуків то думаю що не будуть продавати підробку. Ну і ціна в них призємна. Можу запитати в е сторе там вони коштують 9499 грн в мене там мій сусід працює
+Quote Post
as.is
Jan 24 2025, 7:57

Пост #4358

Старожил

С нами с: 25-January 10

(Midnight)sky @ Jan 13 2025, 12:14) Перейти к цитате

день добрый. решил тут на форуме поискать что люди пишуть по альтернативам магазинским сигам. не для себя ищу, я-то не курю вообще, а вот отец по пачке в день или больше. простая ручная машинка для формирования сигарет, гилзы и бумага у него есть. а вот табак берёт на базаре какую-то махоку в кульках, запах по квартире просто ужас, все вещи прованиваются. или берет Прима без фильтра самый дишман, и пересыпает табак в самокрутки с фильтром. пока читал, заказал 200 г Гавана как её там ). не дочита что что-то случилось с магазином (. так что буду благодарен за апдейты.

вопрос общего характера, кто подскажет где в Киеве есть точки где продают просроченные продукты? я как-то нашел лет 15 назад точку вобле метро Тараса Шевченко, лоток возле окошка где продают пирожки. и лет 10 время от времени там покупал. например кофе. тётя та же самая всё время там. но по логистике неудобно туда ездить мне, лоток был только по будням и утром. уже несколько лет не был там, не знаю есть ли вообще. вот думаю может где-то есть что-то такое поближе? Волынскую базу не советуйте, там облавы оливок с баклажанами нередко. спасибо.
+Quote Post
Vaschek
Jan 24 2025, 13:34

Пост #4359

ultra active user

(as.is @ Jan 24 2025, 7:57) Перейти к цитате

день добрый. решил тут на форуме поискать что люди пишуть по альтернативам магазинским сигам. не для себя ищу, я-то не курю вообще, а вот отец по пачке в день или больше. простая ручная машинка для формирования сигарет, гилзы и бумага у него есть. а вот табак берёт на базаре какую-то махоку в кульках, запах по квартире просто ужас, все вещи прованиваются. или берет Прима без фильтра самый дишман, и пересыпает табак в самокрутки с фильтром. пока читал, заказал 200 г Гавана как её там ). не дочита что что-то случилось с магазином (. так что буду благодарен за апдейты.

В принципе предложений по табаку полно, качество откровенно одинаковое г у всех продавцов, цена тож разная уже убедился, что дороже не значит лучше (опыт двух покупок разных продавцов выше описал)
Махра это конечно жесть, махру вообще курить можно только в поле таке амбре) но дешевле нее наверное уже ни чего нет
+Quote Post
Vaschek
Jan 28 2025, 12:53

Пост #4360

ultra active user

Вместе с гаванистой Гаваной прислали пробник 10грм типа Вирджиния голд,ну и валялся этот пакетик в коробке вместе с другим табаком и в итоге заплесневел poop.png
+Quote Post

220 Страницы  « < 216 217 218 219 220 >
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 29th April 2026 - 14:21
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.