Сборная Украины, по футболу |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7360-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Сборная Украины, по футболу |
| lilpimp |
Пост
|
|
Репутация: 459 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 004 С нами с: 18-May 09 |
если бы вы смотрели чемпионат южной америки, вы бы знали, что это звание не котируется
и кстати чемпионы играли без ряда основных игроков и вполноги |
| Dr.Unya |
Пост
|
|
Репутация: 43 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 610 С нами с: 18-March 09 |
|
| willian |
Пост
|
|
Репутация: 89 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 657 С нами с: 25-June 08 |
ну всё, ща начнется) мол с такой то игрой можно и на ЧЕ замахнутся
|
| TaPaKaH4er |
Пост
|
|
Репутация: 663 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 782 С нами с: 21-July 07 |
та ты шо 3:0 ,еще если немцов обыграют то мож начну смотреть матчи сборной
ГГГОООООЛЛЛЛ!!! Алиев разогнал контратаку, отдал пас на фланг на Коноплянку, тот прострелил параллельно линии вратарской, а Ярмоленко с трех метров не промахнулся! что это им ноги поровняли об батарею? Сообщение отредактировал TaPaKaH4er - Oct 7 2011, 22:07 |
| Dogman12 |
Пост
|
|
Репутация: 96 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 039 С нами с: 18-March 09 |
Пришел с матча,неплохо отыграли в целом...атмосферы малова-то )
Болгар специально приглашали чтоб обыграть...) |
| lilpimp |
Пост
|
|
Репутация: 459 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 004 С нами с: 18-May 09 |
второй и третий голы показали, какой у нас был сильный соперник
|
| Witcher |
Пост
|
|
Репутация: 988 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 575 С нами с: 25-January 08 |
Ти що дійсно пишаєшся обіграшем мертвої Болгарії ? А при чому тут "пишаєшся". Я щось з цього приводу писав? Мені скиглення набридло, всього лишень. Вже по-моєму всім зрозуміло,що ні тренер, ні основа змінюватись не будуть, а скиглення продовжується. Причому скиглять вже ДО матчу), а після й не реагують майже. п.с. Можна гру критикувати, але загальні фрази, що у нас все фігово відверто задрали. Сообщение отредактировал Witcher - Oct 9 2011, 14:41 |
| lilpimp |
Пост
|
|
ок, у нас все добре
вот намедни 3-0 выиграли |
| Dr.Unya |
Пост
|
|
Репутация: 43 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 610 С нами с: 18-March 09 |
А при чому тут "пишаєшся". Я щось з цього приводу писав? Мені скиглення набридло, всього лишень. Вже по-моєму всім зрозуміло,що ні тренер, ні основа змінюватись не будуть, а скиглення продовжується. Причому скиглять вже ДО матчу), а після й не реагують майже. п.с. Можна гру критикувати, але загальні фрази, що у нас все фігово відверто задрали. Пропоную "поговорити" після ігор з тими командами, які будуть на Євро12: Естонія, Німеччина. Тому що на даний момент єдина нормальна перемога це У-Чілі, а потім весь топ і білятоп просто заганяє в попу Далі, набіса визивати 100500 воротарів якщо грає всеодно Шовковський? Я не кажу хороший він чи поганий, просто де заміна? Мабуть тільки Рибка може захворіти...І травм у СаШо не буває... - В матче с Эстонией в воротах будет Рыбка? - Что за вопросы? Мы обсуждаем игру или отдельных игроков? Придет время, и Вы все узнаете. Может, Рыбка заболеет, откуда я знаю? Еще много времени. Так обсуждать можно любую кандидатуру. Ще можна випустити пацана з німцями на першу в житті гру за збірну - буде видно тренерський талант Блохіна! А пілся 2012 ідуть СаШо і Дикинь зі збірної і ми отримуємо суперситуацію з відсутністю воротаря: Рибка: +клуб -збірна Пятов -клуб +збірна Коваль: - - Богуш - - І запросити весь ігровий топ аля Ліхтенштейн, Монако, Андорра, Сан-маріно і т.д. для підняття свого ЧВС багато розуму не треба, але от на Євро далеко не з такими командами треба буде боротися за вихід з групи. Сообщение отредактировал Dr.Unya - Oct 10 2011, 9:58 |
| Witcher |
Пост
|
|
Репутация: 988 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 575 С нами с: 25-January 08 |
Ну ситуація зі збірною не солодка однозначно - і я про це теж писав, я був не згоден з призначенням Блохіна. Я не згоден з надто ліберальним відношенням тренерів до деяких гравців і цих самих гравців до збірної (Ракицького зокрема - що, знов травма, чого його навіть у запасі не було? - знов таки - команда-суперник, не достойна його конгеніального рівня?). Подивимось, чи буде він грати за Шахтар. Я не задоволений, що за збірну досі не грає Нойштедтер, який народився у Дніпрі і по-суті є етнічним українцем, висловив цілком конкретне бажання грати - він, що, сам повинен по всім цим бюрократичним інстанціям бігати? Збірна має це питання вирішити. А опорник такого рівня нам би ой як знадобився, з нашим напівдірявим захистом. Я теж не розумію нащо награвати Диканя, якщо і так зрозуміло, що на Євро стоятиме СаШо - а в запас когось би помолодше - того ж Рибку, чи П’ятова. І т.д. ще багато моментів... Але - давайте подивимось правді у очі. Гра з Уругваєм була цілком непогана. Так, начудила лавка Шахтаря, а загалом зовсім не було соромно. Потім був провал з Чехами - тут чиста психологія. При потрібному настрої, не сумніваюсь, що ми "зробили б" ту команду за нєфіг дєлать. Що й довів матч з такою самою напівмертвою Болгарією. Ця перемога важлива знов таки з точки зору психології. Ну а визначальними матчами, де ми остаточно подивимося на рівень збірної - Німеччина і Австрія - от після того й можна буде говорити - фуфло чи не фуфло. |
| fcss |
Пост
|
|
Репутация: 2 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 65 С нами с: 23-October 08 |
а особисто для мене ця команда не існує з того часу як за неї почав грати едмар ...
|
| Dr.Unya |
Пост
|
|
а особисто для мене ця команда не існує з того часу як за неї почав грати едмар ... Питань немає, головне щоб з часів Мілі існувала Але - давайте подивимось правді у очі. Гра з Уругваєм була цілком непогана. Так, начудила лавка Шахтаря, а загалом зовсім не було соромно. У-Франція 1-2 Мартен (87') 1-3 Кабуль (89') 1-4 Мартен (90'+2) У-Швеція 0-1 Tobias Hysén (90'+2) У-Уругвай 2-3 Fernández, (87') Мені було соромно... Сообщение отредактировал Dr.Unya - Oct 10 2011, 13:23 |
| Witcher |
Пост
|
|
|
| Dr.Unya |
Пост
|
|
Якщо команда пропускає на останніх хвилинах, за неї обов’язково має бути соромно? Якщо три гри поспіль з різними суперниками і це призводить до поразок то так, має бути. Адже це показує, що 1 з цих 4х команд не хоче/не вміє грати 90+ хв. Сообщение отредактировал Dr.Unya - Oct 10 2011, 14:20 |
| Dogman12 |
Пост
|
|
Репутация: 96 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 039 С нами с: 18-March 09 |
А мне нравится назначение Блохина,умный человек,и всегда говорит правду о сборной,а не ходит вокруг да около....как-никак именно он сотворил историческое событие нашей сборной...
Сообщение отредактировал Dogman12 - Oct 10 2011, 16:44 |
| SmileBoy |
Пост
|
|
Репутация: 177 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 |
|
| Dr.Unya |
Пост
|
|
А от нам і плацдарм для відходу:
(перед грою з Естонією) - Внутреннее давление после победы над Болгарией исчезло? - Не было у меня давления. Чехи четыре раза попали, мы - нет. Хотя провалили первый тайм. Завтра можем проиграть 0:5 и что? Для меня интересна игра, как футболисты выполняют мои задачи. А счет может быть любой. Мы хотим дать шанс некоторым игрокам и проверить их. Поймите, создается команда под Евро-2012. замість: (перед грою з Болгарією) - Как Вы охарактеризуете сборную Болгарии? - В сборной Болгарии произошли изменения - пришел новый тренер и с ним шестеро игроков молодежки. Шансов выйти из группы у них нет - думаю, будут играть экспериментальным составом. А для нас важен результат - сколько уже можно проигрывать! Но и важно определиться с составом. |
| Dogman12 |
Пост
|
|
Завтра все увидим.Как всегда,Вболіваємо за наших
|
| emseealex |
Пост
|
|
Благодарности: 242040 Репутация: 2681 ![]() We the People ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 090 С нами с: 29-May 06 |
Хм, а Эстония-то оказывается реально претендует на выход в плей-офф. Ну всего лишь надо, чтоб сербы словенцев не обыграли. Серьёзная сборная вобщем
А вообще нет доверия к нашим, ну вообще. Правильно говорили, те последние проигрыши, что они нам все устраивали, они должны отыгрывать до Евро включительно одними победами... А от нам і плацдарм для відходу: замість: не думаю, что сильно что-то изменилось в настрое Блохина. вот эти все его заявления насчёт того, что в товарняках ему абсолютно пофиг счёт - ерунда, любому тренеру всегда приятно выигрывать, а такому амбициозному, как Олег Владимирович и подавно. другое дело, что сказать ему нечего больше. а тут болгар сделали, народный гнев поостыл, можно опять свою шарманку заводить, мол не сильно-то победа и нужна. может потому, что он знает, что Эстония (о май год) сейчас сильнее?) |
| lilpimp |
Пост
|
|
народный гнев поостыл вот я этого как раз и не понимаю или народу просто интересен ногомяч, а кто шо - неважно? было бы смешно, если бы не было так грустно, думать, что сб страны, население и размеры которой в стопицот раз меньше, как минимум равна нашей сборной мне кажется, будет 1-1, хотя ещё раз 0-3 в нашу пользу тоже можно было бы токмо складывается впечатление, что бундесы хорошо тут разомнутся по поводу Блохина можно было бы что-то говорить, если бы он все эти 5 лет продолжал тренировать сборную а так... |
| gimli |
Пост
|
|
Репутация: 96 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 520 С нами с: 27-June 09 |
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « чет Фоменко по моему уже реально загоняется со своими "проверенными кадрами" до сих пор вызывать Тимощука.. вызвать даже Гармаша, который только после травмы и вообще без игровой практики и не вызвать Рыбалку, который весь сезон отиграл без замен в лидере ЧУкра , в том числе в ЛЕ, однозначно ключевого игрока ДК в данном сезоне? просто рукалицо |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 10th May 2026 - 3:32 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |