Сборная Украины, по футболу |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7360-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Сборная Украины, по футболу |
| victory |
Пост
|
|
Репутация: 417 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 8 543 С нами с: 2-May 08 |
Коваль, я в его верю. Очень надеюсь, что всё таки осилим Германию, или же они нам поддадутся в честь нашего стадиончика)
|
| Dr.Unya |
Пост
|
|
Репутация: 43 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 610 С нами с: 18-March 09 |
Коваль, я в его верю. Очень надеюсь, что всё таки осилим Германию, или же они нам поддадутся в честь нашего стадиончика) Та ну - який Коваль? У нього досвіду 0 (особливо в збірній). Та й ігрової практити останнім часом не густо. На даний момент накращим варіантом для мене є Дикань. ДК взагалі треба сказати дякую за кіперів. І Богуш, і Коваль... Пятов - 0 практики. Рибка - 0 досвіду. А Германія навіть 50/50 з резервом з'їсть нашу команду у її найкращому складі. Хіба що справді подарують нічию на свято |
| YgO_CHavEs |
Пост
|
|
Незарегистрированный |
В средине 90-х годов, ходил на матч Украина - Германия, на Олимпийский...тогда в 0:0 сыграли...помню еще случайно взял у Блохина автограф (он тогда толи с Греции в Украину только перебрался или все таки еще в Греции тренеровал
Вот снова буду на матче, но уже на новом Олимпийском и уже тренером СбУ Блохиным |
| Witcher |
Пост
|
|
Репутация: 988 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 575 С нами с: 25-January 08 |
На даний момент накращим варіантом для мене є Дикань. Да ну. Чувак, для якого пропускати по 2-3 м’ячі в чемпі фактично норма, не може бути воротарем збірної. На Євро буде стояти Сашо - перелом пальця не настільки критично. А у товарняках награвати можна і Коваля, і Рибку. Сообщение отредактировал Witcher - Oct 31 2011, 14:01 |
| Dr.Unya |
Пост
|
|
Репутация: 43 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 610 С нами с: 18-March 09 |
Да ну. Чувак, для якого пропускати по 2-3 м’ячі в чемпі фактично норма, не може бути воротарем збірної. На Євро буде стояти Сашо - перелом пальця не настільки критично. А у товарняках награвати можна і Коваля, і Рибку. Ну взяти тих же німців - є сенс випускати Коваля/Рибку? Вони ж такої стальної машини в житті ще не бачили Я веду до того, що треба було раніше їх награвати. Зі слабшими командами чи на заміну по тайму, але зараз... Хз, мені не подобається такий варіант А Коваля взагалі не бачу сенсу ставити - хлопець навіть в клубі не грає. |
| Witcher |
Пост
|
|
Репутация: 988 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 575 С нами с: 25-January 08 |
З усією повагою до названих клубів, до Спартака їм ще рости і рости. Дивлюсь я частенько огляди РПЛ. Да, там оборона ще та, але у багатьох випадках Дикань, скажем м’яко, не виручає. Да і якщо команда часто пропускає, на психології це не може не відбитися. Тут нам справді треба сподіватися, що Шахтар таки піде далі в ЛЧ і Рибка там пофеєрить у хорошому розумінні слова))) То і буде яка-не-яка закалка. А Дикань, завідомо програшний варіант. ІМХО. А те, що награвати треба було інших - 100%. |
| lilpimp |
Пост
|
|
Репутация: 459 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 004 С нами с: 18-May 09 |
я помню 4:1 в стыковом матче, Германия с тех пор стала сильнее, Украина слабее
будет то же шо с Францией, только в первом тайме а потом немцам станет жалко |
| YgO_CHavEs |
Пост
|
|
Незарегистрированный |
Блохин вызвал Безуса » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
| victory |
Пост
|
|
Репутация: 417 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 8 543 С нами с: 2-May 08 |
Я в шоке, а на воротах будет снова плавать рыба...
|
| Abert |
Пост
|
|
Репутация: 1062 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 817 С нами с: 4-August 07 |
|
| victory |
Пост
|
|
Во первых мудак, а во вторых плох всем. Как минимум мне не нравится как часто он делает ошибки. И то какие ошибки постоянно у его на выходах...
|
| Witcher |
Пост
|
|
|
| victory |
Пост
|
|
Не знаю, но точно не рыба
С Шовковским говорили не всё так плохо и с Бешем скорее всего сможет играть. А че с Ковалем он не получал вызов? |
| SmileBoy |
Пост
|
|
Репутация: 177 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 477 С нами с: 15-May 10 |
|
| Abert |
Пост
|
|
Репутация: 1062 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 817 С нами с: 4-August 07 |
Не знаю, но точно не рыба С Шовковским говорили не всё так плохо и с Бешем скорее всего сможет играть. А че с Ковалем он не получал вызов? Ну как бы Рыбка сейчас основной вратарь Шахтера и постоянно играет. Коваль не основной и не играет. Ну блин, здесь просто логику надо включить, а не личную неприязнь к нему. |
| Witcher |
Пост
|
|
Не знаю, но точно не рыба С Шовковским говорили не всё так плохо и с Бешем скорее всего сможет играть. А че с Ковалем он не получал вызов? Ну ти ж сам повинен зрозуміти, що потрібен 2-й воротар. А якщо, не дай Бог, Сашо травму перед самим євро отримає? Нема у Коваля практики, і судячи з усього, до Євро і не буде. А Дикань як на мене ще гірший варіант |
| victory |
Пост
|
|
Ладно уговорили, просто не люблю его, тут согласен)
Остается надеяться, что не испоганит первый матч на таком стадионе, очень жду от них, не смотря ни на что, победы! |
| Dr.Unya |
Пост
|
|
|
| YgO_CHavEs |
Пост
|
|
Незарегистрированный |
Нормальный расклад с Рыбкой на воротах, у Шовковского сейчас че-то там с пальцем, вот думаю Рыбку и на воротах поставят...Но вот 2 вратаря на товарняк маловато, пригласил бы Коваля, пусть хоть атмосферу Сборной впитает и то уже хорошо, ну и конечно его мог и поставить Блоха хоть на один тайм, например, с теми же австрияками
|
| victory |
Пост
|
|
|
| gimli |
Пост
|
|
Репутация: 96 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 520 С нами с: 27-June 09 |
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « чет Фоменко по моему уже реально загоняется со своими "проверенными кадрами" до сих пор вызывать Тимощука.. вызвать даже Гармаша, который только после травмы и вообще без игровой практики и не вызвать Рыбалку, который весь сезон отиграл без замен в лидере ЧУкра , в том числе в ЛЕ, однозначно ключевого игрока ДК в данном сезоне? просто рукалицо |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 9th May 2026 - 20:13 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |