Новини в Україні, Зрада та Перемога в одній темі. |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6829-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Новини в Україні, Зрада та Перемога в одній темі. |
Dred |
Nov 4 2015, 21:04
Пост
|
Репутация: 1953 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 31 676 С нами с: 2-March 07 |
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Ваши жалобы и предложения можете оставлять здесь ______________ В этой теме флудите о разных новостях в Украине, хороших и плохих, о зраде и перемоге, о Федоре и его политике. Другие подобные темы будут закрываться без предупреждения. Удачи. :bye: Да, и не забывайте придерживаться правил форума. Маты, оскорбления, хамство, унижения – недопустимы и будут наказываться РО. Особо активные будут отправляться в бан. Ваш VladRus. |
ЫЫЫ |
Jan 14 2024, 15:09
Пост
|
Репутация: 1084 Undead rogue Группа: Пользователи Сообщений: 22 651 С нами с: 24-December 08 |
|
Aspid |
Jan 14 2024, 15:47
Пост
|
Репутация: 1063 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 31 230 С нами с: 19-June 08 |
А что оно даст? Те что верят, такие же долбанутые как и те что не верят... Чем это вам в жизни поможет?
|
Koful |
Jan 14 2024, 16:17
Пост
|
Репутация: 1025 Think Different Группа: Пользователи Сообщений: 10 806 С нами с: 11-April 12 |
тобто ви вже готові вірити у наступну "епідемію"? я правильно вас зрозумів? Я не знаю що до епідемії але особисто знаю декількох людей з мого оточення які захворіли, начебто, на грип від якого отримали серйозне ураження легень. Один з них навіть помер. Як це використовують в своїх цілях ті хто має владу в руках - це вже інше питання на яке ми з тобою вплинути не можемо! |
zver |
Jan 14 2024, 16:39
Пост
|
Репутация: 2349 звирюга Группа: Пользователи Сообщений: 23 823 С нами с: 28-July 07 |
тобто ви вже готові вірити у наступну "епідемію"? я правильно вас зрозумів? що значить вірити? Ми про бога чи про шо? у мене матір від ковіду ледь не йобнула ласти дівчина три тижні такі отходняки ловила, що ледь в клініку не злягла корєш спортік, який зараз кілометр пробігти не може після хвороби а родич помер через відсутність кисневого обладнання я в відносно легкій формі два рази пройшов хворобу, але теж свої приколи були це те, що підтверджені діагнози і те що згадалось прям зараз. про те, як з цим потрібно було боротись і які механізми впроваджувати на рівнях держав - окреме питання. Але коли людина починає втирати про ковідобєсіє і решту антиваксерської херні, то вона сміло може йти нахуй. Туди ж масоновєди, плоскозємєльщікі, соросята і тд Бо це про, як ти кажеш, "віру", а не про здоровий глузд Сообщение отредактировал zver - Jan 14 2024, 16:41 |
kym |
Jan 14 2024, 19:06
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: 914 ultra active user Группа: Модеры Сообщений: 11 272 С нами с: 12-March 07 |
|
Koful |
Jan 14 2024, 19:42
Пост
|
Репутация: 1025 Think Different Группа: Пользователи Сообщений: 10 806 С нами с: 11-April 12 |
|
kym |
Jan 14 2024, 20:34
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: 914 ultra active user Группа: Модеры Сообщений: 11 272 С нами с: 12-March 07 |
ядерний удар? ну нахєр його чекати )) это по нострадамусу... ядреный удар в воздухе, после чего полный выход из строя всего электрического, далее по цепочке от спутников, систем управления и вплоть до пропадания хавчика даже его выращивание лопатой не поможет, ибо отравлено будет все вокруг но в итоге все человечество кирдыкнется в 7074 году то, что люди сами себя истребят - это аксиома даже метеорита не дождемся... |
JDDJ |
Jan 14 2024, 20:49
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: 2488 0day rescue Группа: Модеры Сообщений: 78 865 С нами с: 23-December 13 |
рен-тв
|
kym |
Jan 14 2024, 21:09
Пост
|
|
Aspid |
Jan 14 2024, 21:18
Пост
|
Репутация: 1063 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 31 230 С нами с: 19-June 08 |
|
zipp0 |
Jan 14 2024, 23:25
Пост
|
Репутация: 152 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 534 С нами с: 29-November 11 |
Кум трошки мекнув
|
zver |
Jan 15 2024, 0:18
Пост
|
Репутация: 2349 звирюга Группа: Пользователи Сообщений: 23 823 С нами с: 28-July 07 |
|
ЫЫЫ |
Jan 15 2024, 0:35
Пост
|
Репутация: 1084 Undead rogue Группа: Пользователи Сообщений: 22 651 С нами с: 24-December 08 |
що значить вірити? Ми про бога чи про шо? у мене матір від ковіду ледь не йобнула ласти дівчина три тижні такі отходняки ловила, що ледь в клініку не злягла корєш спортік, який зараз кілометр пробігти не може після хвороби а родич помер через відсутність кисневого обладнання я в відносно легкій формі два рази пройшов хворобу, але теж свої приколи були це те, що підтверджені діагнози і те що згадалось прям зараз. про те, як з цим потрібно було боротись і які механізми впроваджувати на рівнях держав - окреме питання. Але коли людина починає втирати про ковідобєсіє і решту антиваксерської херні, то вона сміло може йти нахуй. Туди ж масоновєди, плоскозємєльщікі, соросята і тд Бо це про, як ти кажеш, "віру", а не про здоровий глузд це все дуже хєрово, але куди поділися новини про трагічно вмерших від ковіду в сьогоденні? ковід нікуди не зник, я тобі більше скажу, він навіть буд до "епідемії" ковіду, просто всім було насрать на людей які до неї здихали так само, як і при "епідемії", я наприклад можу сказати що з мого оточення ніхто від ковіду не помер а статистика взагалі каже що ковід це просто трохи гірше ніж грип я це розповідав ще тоді, коли вам срали в голову про "епідемію", 24 лютого 2022 року ковід зненацька зник, усі ЗМІ переключилися на війну, але до вас не дійшло... до сьогодні якщо ви порівняєте реально страшну епідемію (іспанка) і ковід, і зробите це об'єктивно, і ви є людиною, яка здатна визнавати свої помилки, ви дійдете висновку що вас і весь світ надурили, але я здається забагато хочу... это по нострадамусу... ядреный удар в воздухе, после чего полный выход из строя всего электрического, далее по цепочке от спутников, систем управления и вплоть до пропадания хавчика даже его выращивание лопатой не поможет, ибо отравлено будет все вокруг но в итоге все человечество кирдыкнется в 7074 году то, что люди сами себя истребят - это аксиома даже метеорита не дождемся... предсказание будущего назвать аксиомой? это кто тебя так накачал? я думал аксиома это про "две параллельные прямые не пересекаются"... |
zver |
Jan 15 2024, 0:44
Пост
|
я це розповідав ще тоді, коли вам срали в голову про "епідемію", 24 лютого 2022 року ковід зненацька зник, усі ЗМІ переключилися на війну, але до вас не дійшло... до сьогодні нє, він нікуди взагалі не "зник", бо частина людей вакцинувалась решта "вакцинувалась" перехворівши він природньо звів своє розповсюдження до не епідеміального рівня і все. Задача держав була зрізати пік і розтягнути його в часі для отримання вищеназваного результату. У когось вийшло, у когось ні. Але це вже окрема історія |
zver |
Jan 15 2024, 0:56
Пост
|
якщо ви порівняєте реально страшну епідемію (іспанка) і ковід, і зробите це об'єктивно, і ви є людиною, яка здатна визнавати свої помилки, ви дійдете висновку що вас і весь світ надурили, але я здається забагато хочу... поспілкуйся з лікарями, які розгрібали черги з людей, які задихались і перестань нести хєрню |
ЫЫЫ |
Jan 15 2024, 1:05
Пост
|
нє, він нікуди взагалі не "зник", бо частина людей вакцинувалась решта "вакцинувалась" перехворівши він природньо звів своє розповсюдження до не епідеміального рівня і все. Задача держав була зрізати пік і розтягнути його в часі для отримання вищеназваного результату. У когось вийшло, у когось ні. Але це вже окрема історія епідеміальний рівень був лише у новинах і мірах, прийнятих різними державами, які були неадекватні я дуже ретельно досліджував цю тему, об'єктивно, якщо і можна було назвати це епідемією, то якоюсь накшталт сезонної епідемії грипу піки натягували всім чим тільки можна, Італійський інститут медицини виклав новину, яка звучала якось так "якби замість терміну - вмерли від коронавірусу - використовували термін - вмерли з виявленим у крові коронавірусом - кількість померлих від коронавірусу скоротилась би на 97%" поспілкуйся з лікарями, які розгрібали черги з людей, які задихались і перестань нести хєрню я не можу в це повірити, бо статистика говорить інакше |
zver |
Jan 15 2024, 1:16
Пост
|
вмерли з виявленим у крові коронавірусом - кількість померлих від коронавірусу скоротилась би на 97%" і? Це якось спростовує щось? Хочеш відкрию секрет, що від сніду люди взагалі не вмирають. Зате вмирають від наслідків його діяльності. Почитай, будь ласка, трошки медичних досліджень, профайл самого вірусу і те, як він впливає на організм, щоб не писати дурниць.Але якщо досліджувати питання за допомогою експертів широкого профілю, то звичайно всюди найоб і взагалі шапочка з фольги Ось тобі профільний ресурс з посиланням на грунтовні дослідження https://www.msdmanuals.com/professional/inf...vid-19/covid-19 Можеш ще на пабмед заглянути, але боюсь, що для тебе це буде надто складно)) я не можу в це повірити, бо статистика говорить інакше боже, ти такий потєшний, шо я хз Сообщение отредактировал zver - Jan 15 2024, 1:16 |
ЫЫЫ |
Jan 15 2024, 1:33
Пост
|
і? Це якось спростовує щось? Хочеш відкрию секрет, що від сніду люди взагалі не вмирають. Зате вмирають від наслідків його діяльності. Почитай, будь ласка, трошки медичних досліджень, профайл самого вірусу і те, як він впливає на організм, щоб не писати дурниць. Але якщо досліджувати питання за допомогою експертів широкого профілю, то звичайно всюди найоб і взагалі шапочка з фольги Ось тобі профільний ресурс з посиланням на грунтовні дослідження https://www.msdmanuals.com/professional/inf...vid-19/covid-19 Можеш ще на пабмед заглянути, але боюсь, що для тебе це буде надто складно)) боже, ти такий потєшний, шо я хз очевидно, якщо людина помирає від раку, і в неї знаходять корону, то людина померла саме від раку, а не від корони, але її вносять в статистику як померлу від корони, так і робляться твої "піки" а ще померлі від корони здебільшого літні люди, які вже і так помирали, про це говорить статистика а не експерти широкого профілю те що ти привів статтю про корону це звісно кльово, але до чого це? я ніколи не казав що коронавірусу не існує, я навіть знайшов одне дослідження, в якому йдеться про те що спеціалізовані антитіла проти коронавірусу знаходили в зразках яким 40 років (не пам'ятаю як точно було написано), тобто ця зараза виникла не в 2020 році а набагато раніше, а в 2020 її розкрутили, і зараз обіцяють розкрутити ще одну заразу, знову будемо бігати як курка без голови... |
zver |
Jan 15 2024, 8:39
Пост
|
До чого тут взагалі існує чи ні? Ти чим читаєш? Корона провокує загострення всієї хроніки і пригнічує імунітет. У наслідок чого навіть бикі здорові після хвороби ставали дрищамм. Що тут казати про пенсів і людей з букетами болячок на фоні. Які від такого бусту імунітету горіли.
|
Ахwell |
Jan 15 2024, 11:04
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: 1408 ultra active user Группа: Модеры Сообщений: 17 067 С нами с: 11-September 14 |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 25th November 2024 - 13:54 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |