Новини в світі, досягнення і поразки |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7129-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Новини в світі, досягнення і поразки |
dimicon |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Статевий Розбишака ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 739 С нами с: 18-March 07 ![]() |
УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН Пропоную в цій темі викладати різноманітні досягнення або антидосягнення з усьго світу. Здається буде цікаво. На форумі бачив тільки новини про Україну, Росію та інших наших сусідів. Але є і інші країни на нашій планеті. Якщо така тема є, тоді прошу поважних модерів цю скасувати, а пост про пломби перенести в існуючу. Дякую за увагу. Зубные пломбы больше не нужны! » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Самокеруючий велосипед від Google » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Мотоцикл BMW » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « BMW Vision Next 100 concept 2016 года » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН Сообщение отредактировал JDDJ - Dec 18 2023, 14:43 |
![]() ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 441 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 561 С нами с: 21-November 07 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 82 830 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"Агентство USAID офіційно переходить у режим ліквідації" — Рубіо
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) — незалежне агентство федерального уряду США. Відповідало за невійськову допомогу США іншим країнам. Воно було засноване у 1961 році. ![]() |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 82 830 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Федеральний апеляційний суд США скасував значну частину мит Трампа
Суд встановив, що президент США не може користуватися надзвичайними повноваженнями для введення мит. Рішення суду ставить під сумнів угоди, які Трамп уклав з ЄС, Японією, Південною Кореєю та іншими великими торговими партнерами щодо зниження "взаємних" тарифних ставок. Постанова суду також визнає недійсними тарифи, які Трамп наклав на Китай, Канаду і Мексику. "Однак рішення набуде чинності не раніше 14 жовтня, що дасть адміністрації Трампа час оскаржити це рішення у Верховному суді" ![]() |
JDDJ |
Пост
|
До 1 411 зросла кількість жертв землетрусу в Афганістані 1 вересня
Ще понад 3 100 людей отримали поранення. Зруйновано понад 5 400 будинків і будівель. Розбір завалів і пошуки зниклих безвісти тривають. Очікується, що кількість загиблих продовжить збільшуватися. Більша частина руйнувань сталася в населених пунктах у гірській місцевості. |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 441 С нами с: 11-October 07 ![]() |
Потужна перемога ВМФ США біля берегів Венесуєли
https://nypost.com/2025/09/02/world-news/fo...arcoterrorists/ Ця лодка по класифікація НАТО напевно проходить як ракетний крейсер, ну чи як мінімум есмінець ![]() ![]() Сообщение отредактировал Vaschek - Sep 3 2025, 11:43 |
Vaschek |
Пост
|
Міністр оборони США Піт Гегсет не виключив можливості силової зміни влади у Венесуелі. Відповідне рішення може ухвалити лише американський президент Дональд Трамп.Про це глава Пентагону заявив в етері Fox News у середу. Демократія на паузі ![]() |
JDDJ |
Пост
|
У Лісабоні (Португалія) з рейок зійшов фунікулер, який перевозив людей
Відомо про 15 загиблих і 20 постраждалих. |
Vaschek |
Пост
|
Президент США Дональд Трамп відправляє 10 винищувачів F-35 до Пуерто-Рико в рамках своєї війни з наркокартелями ![]() ![]() |
JDDJ |
Пост
|
![]() ![]() будемо знищувати кокаїнум Єврокомісія оштрафувала Google на 2,95 мільярда € за порушення правил конкуренції ЄС на ринку рекламних технологій Розслідування ЄК встановило, що Google забезпечував перевагу власним послугам з онлайн-реклами на шкоду конкурентам, що надають рекламні технології, рекламодавцям та онлайн-видавцям. Така діяльність тривала принаймні з 2014 року. ![]() |
JDDJ |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
За оцінками експертів, ребрендинг коштуватиме від сотень мільйонів до мільярдів доларів Нові брендингові елементи мають бути впроваджені на понад 700 000 об’єктах: заміна печаток, емблем, документів, уніформ, сувенірної продукції, комп’ютерних систем тощо. Операційний персонал висловлює роздратування і злість через "мільйон маленьких незручностей". У Пентагоні це називають політичним фарсом, що лише відволікає від реальних пріоритетів оборони. |
Vaschek |
Пост
|
|
JDDJ |
Пост
|
США вперше за 32 роки купили яйця у росії. Сума закупівлі становить 455 тисяч доларів
Причина: поширення пташиного грипу, який призвів до зростання цін і потреби у російських яйцях вперше з 1992 року. ![]() |
Vaschek |
Пост
|
США вперше за 32 роки купили яйця у росії. Сума закупівлі становить 455 тисяч доларів Причина: поширення пташиного грипу, який призвів до зростання цін і потреби у російських яйцях вперше з 1992 року. ![]() Це гарна угода, в нас не було яець це провина Байдена, якби я був би президентом в нас би були яйця ![]() |
JDDJ |
Пост
|
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 600 С нами с: 11-April 12 ![]() |
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 447 С нами с: 12-March 07 ![]() |
т.е. вслух заявлять, что будут санкции на тех, кто торгует с рашкой, а сам у них же и покупает...
|
JDDJ |
Пост
|
доки при владі був Байден - в сша були хоч якісь "яйця" з трампом ні яєць, ні мізків вийди звідси. ти агент фейкових ЗМІ ![]() я дав їм джавеліни я зупинив 10 воєн, а рахую лише 7, щоб не пестити себе я щодня не сплю, бо гине 7 тисяч людей щотижня я виправляю помилки папєрєдніка, тому що це не моя війна я ввів потужні мита проти друзів, щоб боялися вороги! наразі вони не бояться, ще й друзів стало менше, але я геній я я я я я..... рудий лідер потужності |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 20th September 2025 - 20:54 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |