Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6935-й день

Новорічний Фріліч на трекері активовано!
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Украинская музыка, квоты и вот это вот всё

SyntaxError
Jan 12 2017, 19:39

Пост #1

Ветеран

С нами с: 7-December 12

Предлагаю в этой теме развеивать миф о том, что украинска музыка это только О.Э., ВВ, Руслана и Поплавский. Ну а также дико холиварить по поводу квот и других вещей.

Итак, от себя закину десяток свежих украинских исолнителей, которых не стыдно лично мне закинуть в плеер.

» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

P.S. Специально для Лавокактуса: курс валют и кодэров обсуждаем в другой теме!
P.S.S. Не нужно засорять тему откровенным трешаком. Спасибо.

Прячьте видео под спойлер!

Сообщение отредактировал SyntaxError - Dec 21 2017, 20:47
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
24 Страницы  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(240 - 259)
Vox
Jul 29 2017, 11:32

Пост #241

0day rescue

С нами с: 24-January 10

(olex@ @ Jul 28 2017, 17:49) Перейти к цитате

Побачу і послухаю живцем в Чорноморську 25 серпня
Роман Коляда с акустической программой Expectancy

От теперь даже немного завидую smile.gif
+Quote Post
mak_v_
Aug 16 2017, 17:30

Пост #242

Скорострел

С нами с: 4-December 11

Довольно качественный лаунж
+Quote Post
olex@
Sep 1 2017, 9:09

Пост #243

Ветеран

С нами с: 9-August 06

(Vox @ Jul 29 2017, 12:32) Перейти к цитате

От теперь даже немного завидую smile.gif

Було дуже багато українських виконавців. На відміну від попереднього фесту, іноземців було замало, але джазу більше. Сподобався Karl Frierson з De-Phazz з миколаївським джаз-бендом, Red Snapper. Вразила Назгуль Шукаєва - голос неймовірний. Твій улюблений Роман Коляда був легким і світлим, трішки сумним і, безперечно, талановитим. Та це не зовсім моя музика. Але серед інших виконавців все було доречно.
Море, сонце, пляж, місто, приязні люди, дружня атмосфера - прекрасно. smile.gif

Сообщение отредактировал olex@ - Sep 1 2017, 9:10
+Quote Post
olex@
Sep 11 2017, 9:05

Пост #244

Ветеран

На вікенд ходив на Гогольфест.
Я не можу передати ані аудіо, ані відео ту атмосферу і ту музику, яку творили Даха-Браха і Dakh Daughters, ту енергію, яку вони дарували.
Треба було бути там, щоб зрозуміти, що українська музика, цікава всьому світові, є.
І це не Тік, не Поплавський, не Лобода чи Макс Барських.
Отут була наша культура.
І величезний натовп, що не дихаючи, зачудовано слухав, шкірою відчував ті вібрації, від яких робилося мокро на очах і хвилююче в грудях.

Сообщение отредактировал olex@ - Sep 11 2017, 13:00
+Quote Post
mak_v_
Sep 25 2017, 12:13

Пост #245

Скорострел

С нами с: 4-December 11

Открыл для себя "Дао Парк"

Сообщение отредактировал mak_v_ - Sep 25 2017, 13:28
+Quote Post
olex@
Sep 26 2017, 10:51

Пост #246

Ветеран

(mak_v_ @ Sep 25 2017, 13:13) Перейти к цитате

Открыл для себя "Дао Парк"

+
Солістка засвітилася на останньому Голосі країни.
Там, взагалі, був зорепад: Влад Каращук, Віра Кекелія, Стас Корольов, Юля Юріна, Марта Адамчук, Інгрет та багато інших яскравих виконавців.
+Quote Post
drone
Sep 27 2017, 11:09

Пост #247

ultra active user

С нами с: 1-October 12

Украинский ренессанс во всей своей красе

#рагу.лі
+Quote Post
Cyrax79
Sep 28 2017, 8:54

Пост #248

Ветеран

С нами с: 23-November 07

Грибы качають не по дитячому! dance4.gif
Навіть купив їх альбом у iTunes. smile.gif
+Quote Post
olex@
Sep 29 2017, 10:56

Пост #249

Ветеран

(drone @ Sep 27 2017, 12:09) Перейти к цитате

Украинский ренессанс во всей своей красе

Або ти не розумієш значення цього слова, або просто українофоб.
Вишукати і запостити сюди хєрню та назвати її українською музикою - це треба час і натхнення.
Отримав задоволення? bad.gif
Є, звісно, найжорстокіший третій варіант: тобі дійсно це подобається. dash2.gif
В цьому разі я промовчу, оскільки фраза
"Скажи мені, що ти слухаєш, і я скажу тобі, хто ти."
втрачає сенс для мене, бо я не знайду визначення.
Обійдуся ліберально-толерантним - Кожен Івась має свій лас.
+Quote Post
drone
Sep 29 2017, 11:32

Пост #250

ultra active user

(olex@ @ Sep 29 2017, 11:56) Перейти к цитате

Або ти не розумієш значення цього слова, або просто українофоб.
Вишукати і запостити сюди хєрню та назвати її українською музикою - це треба час і натхнення.
Отримав задоволення? bad.gif
Є, звісно, найжорстокіший третій варіант: тобі дійсно це подобається. dash2.gif
В цьому разі я промовчу, оскільки фраза
"Скажи мені, що ти слухаєш, і я скажу тобі, хто ти."
втрачає сенс для мене, бо я не знайду визначення.
Обійдуся ліберально-толерантним - Кожен Івась має свій лас.

А шо такое? В этой передаче лишь показана современная украинская эстрада.Такой она стала из-за обретения незалежности с ее свободой™. Это в злачынном таталитарном злачынные таталитаристы цензуроно цензурировали эстраду выпуская только артистов с талантом, а не кого попало. Вот и получались, в результате продолжительного конкурсного отбора, разные Яремчуки с Ротару. Примерно такая примитивная шароварщина™

Очевидно же какое это примитивное убожество по сравнению с современной укр. эстрадой где работают законы рынка, где заказывает музыку тот кто платит, где можно поменять музыкальное сопровождение вагинотворчести с какого-нить укряза на англояз, русяз и т.д. и принципиально ничего не изменится. Главное ж не тексты, не исполнение, а ритм под который можно одинаково уродливо дергать телом и конечностями независимо от языка исполнения. Так что я совсем не понимаю где здесь украинофобство. Наоборот, я считаю что это украинолюбство в пику глобализации с воспитанием хомо консьюмерикус.

Сообщение отредактировал drone - Sep 29 2017, 11:51
+Quote Post
olex@
Sep 29 2017, 13:39

Пост #251

Ветеран

(drone @ Sep 29 2017, 12:32) Перейти к цитате

А шо такое? В этой передаче лишь показана современная украинская эстрада.Такой она стала из-за обретения незалежности с ее свободой™. Это в злачынном таталитарном злачынные таталитаристы цензуроно цензурировали эстраду выпуская только артистов с талантом, а не кого попало. Вот и получались, в результате продолжительного конкурсного отбора, разные Яремчуки с Ротару. Примерно такая примитивная шароварщина™

Очевидно же какое это примитивное убожество по сравнению с современной укр. эстрадой где работают законы рынка, где заказывает музыку тот кто платит, где можно поменять музыкальное сопровождение вагинотворчести с какого-нить укряза на англояз, русяз и т.д. и принципиально ничего не изменится. Главное ж не тексты, не исполнение, а ритм под который можно одинаково уродливо дергать телом и конечностями независимо от языка исполнения. Так что я совсем не понимаю где здесь украинофобство. Наоборот, я считаю что это украинолюбство в пику глобализации с воспитанием хомо консьюмерикус.

Кілька сторінок тобі постять цікаву музику, яскравих неординарних виконавців, а ти спеціально знаходиш щось реально бридке і оголошуєш це українською музикою. Ще зрозуміло це в СТБ-них шоу, де на догоду недалекій аудиторії на сцену виводять відвертих фріків та вар'ятів, які навіть в ноти попасти не можуть. Всім смішно, рейтинги на висоті, народ зкомпенсований і задоволений - Я краще співаю! чи танцюю.
Але тут навіщо? Кого ти хочеш надурити таким коментарем? Причому яскраво виділяючи совковий період на противагу сучасному. Ти хочеш сказати, що в радянській Україні була свобода творчості? ренесанс?
А, згадав. Ти ж сам назвав. Нагадати чим закінчилася історія Червоної Рути та Володимира Івасюка?
Звісно, це розквіт.
А стосовно цієї передачі - за винятком непрофесіоналізму та відсутності будь-якої харизми у ведучої - вона гостро критикує саме ту частину естрадної культури, що копіює найгірші зразки російської поп-культури та, зрештою, і світової, яка намагається торкнутися не тонких душевних та духовних струн, а того, що нижче талії, певним чином, виховуючи смак.
Але, як я вже казав, у кожного свій смак. Цензурується лише те, що порушує суспільні чи моральні закони.
Мені, наприклад, не подобається твоя нав'язлива ідея справедливого комуністичного ладу в СССР. Та ніхто не забороняє тобі писати і порівнювати, як було добре тоді, і як погано тепер, при кожній слушній нагоді. Слухай собі радіо Ностальжі і сумуй за втраченим.
Мені чомусь здавалося, що ТС хотів познайомити нас з кращими представниками сучасної української музики і закликав нас до цього.

Сообщение отредактировал olex@ - Sep 29 2017, 13:49
+Quote Post
drone
Sep 29 2017, 14:22

Пост #252

ultra active user

(olex@ @ Sep 29 2017, 14:39) Перейти к цитате

Кілька сторінок тобі постять цікаву музику, яскравих неординарних виконавців, а ти спеціально знаходиш щось реально бридке і оголошуєш це українською музикою. Ще зрозуміло це в СТБ-них шоу, де на догоду недалекій аудиторії на сцену виводять відвертих фріків та вар'ятів, які навіть в ноти попасти не можуть. Всім смішно, рейтинги на висоті, народ зкомпенсований і задоволений - Я краще співаю! чи танцюю.
Але тут навіщо? Кого ти хочеш надурити таким коментарем? Причому яскраво виділяючи совковий період на противагу сучасному. Ти хочеш сказати, що в радянській Україні була свобода творчості? ренесанс?
А, згадав. Ти ж сам назвав. Нагадати чим закінчилася історія Червоної Рути та Володимира Івасюка?
Звісно, це розквіт.
А стосовно цієї передачі - за винятком непрофесіоналізму та відсутності будь-якої харизми у ведучої - вона гостро критикує саме ту частину естрадної культури, що копіює найгірші зразки російської поп-культури та, зрештою, і світової, яка намагається торкнутися не тонких душевних та духовних струн, а того, що нижче талії, певним чином, виховуючи смак.
Але, як я вже казав, у кожного свій смак. Цензурується лише те, що порушує суспільні чи моральні закони.
Мені, наприклад, не подобається твоя нав'язлива ідея справедливого комуністичного ладу в СССР. Та ніхто не забороняє тобі писати і порівнювати, як було добре тоді, і як погано тепер, при кожній слушній нагоді. Слухай собі радіо Ностальжі і сумуй за втраченим.
Мені чомусь здавалося, що ТС хотів познайомити нас з кращими представниками сучасної української музики і закликав нас до цього.

"Цикава", "неордынарна" - это не более чем ваше ИМХО. У меня оно другое. Понятно что в программе имеется гипербола, но по-сути вопроса я с ней согласен. И почему вы решили что часть гидных и свидомых украинцев не считает тонким и душевным именно представленное в передаче творчество? Почему вы берете на себя право цензора утверждать что это творчество является "худшими образцами"?
А при чем здесь свобода™? Я ж наоборот написал что свобода™ появилась после контрреволюции, с незалежностью. Советскую эстраду я привел как пример качества. Да и при чем здесь ностальгия? Когда и где я утверждал что СССР - это идеал? Если уж говорить о печали, то печалюсь я о том "светлом будущем" которое невозможно в условиях как капитализма, так и совка.
А шо это такое "суспильни и моральни" законы? В условном обществе каннибалов суспильным и моральным является убийство и поедание врагов. В секулярном обществе суспильным и моральным является секуляризм, а в мракобесном - религиозность, в УССР эксплуатация человека человеком была аморальной, а в Украйини аморальной считается солидарность трудящихся.

Сообщение отредактировал drone - Sep 29 2017, 14:45
+Quote Post
olex@
Sep 29 2017, 16:11

Пост #253

Ветеран

(drone @ Sep 29 2017, 15:22) Перейти к цитате

"Цикава", "неордынарна" - это не более чем ваше ИМХО. У меня оно другое. Понятно что в программе имеется гипербола, но по-сути вопроса я с ней согласен. И почему вы решили что часть гидных и свидомых украинцев не считает тонким и душевным именно представленное в передаче творчество? Почему вы берете на себя право цензора утверждать что это творчество является "худшими образцами"?
А при чем здесь свобода™? Я ж наоборот написал что свобода™ появилась после контрреволюции, с незалежностью. Советскую эстраду я привел как пример качества. Да и при чем здесь ностальгия? Когда и где я утверждал что СССР - это идеал? Если уж говорить о печали, то печалюсь я о том "светлом будущем" которое невозможно в условиях как капитализма, так и совка.
А шо это такое "суспильни и моральни" законы? В условном обществе каннибалов суспильным и моральным является убийство и поедание врагов. В секулярном обществе суспильным и моральным является секуляризм, а в мракобесном - религиозность, в УССР эксплуатация человека человеком была аморальной, а в Украйини аморальной считается солидарность трудящихся.

Тобто назва програми рагу.лі абсолютно нічого не передбачає чи то пак не застерігає. Попередження аж блимає. (Як, до речі, вживання тобою слів гидни и свидоми, злачинни и таталитарни, ну, геть нічого не говорить про автора. А тим більше трактування здобуття незалежності України як контрреволюції.)
Якщо для тебе совецкая естрада приклад якості, то вже, напевно, при чому тут ностальгія.
А про мій смак... Очевидно, що я не можу вважати його ідеальним чи нав'язувати іншим. Ба більше, звісно, я не маю права засуджувати тих, хто тішиться від Сердючки чи тих розфуфирених жлобих (ІМHO).
Та, вибач, оцінювати культурний рівень людини з його вподобань ніхто не завадить. Навряд чи я знайду спільне з людиною, що полюбляє блатний шансон. Не йдеться про якусь зверхність чи цензурювання.
Є певні естетичні критерії, в тому числі і музичні. Я не буду лайно називати музичним експериментом.
І заплющувати очі на підміну гармонії відвертими позами та вульгарністю. Навіть якщо лунає український контент.

Сообщение отредактировал olex@ - Sep 29 2017, 16:12
+Quote Post
drone
Sep 29 2017, 19:05

Пост #254

ultra active user

(olex@ @ Sep 29 2017, 17:11) Перейти к цитате

Тобто назва програми рагу.лі абсолютно нічого не передбачає чи то пак не застерігає. Попередження аж блимає. (Як, до речі, вживання тобою слів гидни и свидоми, злачинни и таталитарни, ну, геть нічого не говорить про автора. А тим більше трактування здобуття незалежності України як контрреволюції.)
Якщо для тебе совецкая естрада приклад якості, то вже, напевно, при чому тут ностальгія.

Вы так пишете будто отрицаете объективную реальность в которой есть эти самые рагули. Или вы принимаете это на свой счет откуда и реакция?
Хм, нет ли здесь двойных стандартов относительно транслитерации?
А шо такое? Я вот не считаю независимостью ситуацию при которой примерно треть бюджета страны уходит на оплату дани иностранцам, а не на улучшение благосостояния граждан страны. Чем не положение колонии?

Сообщение отредактировал drone - Sep 29 2017, 19:06
+Quote Post
SyntaxError
Oct 3 2017, 14:35

Пост #255

Ветеран

С нами с: 7-December 12

KAZKA — СВЯТА [OFFICIAL VIDEO]
+Quote Post
drone
Oct 13 2017, 14:13

Пост #256

ultra active user

Это уже даже не ренессанс, а что-то на уровне бароккоко

OMUT - #НеВыЁ [Премьера клипа 2017] Official video

Сообщение отредактировал drone - Oct 13 2017, 14:13
+Quote Post
Linh
Dec 16 2017, 15:27

Пост #257

Ветеран

С нами с: 21-August 15

Despacito / Де ж те сито?"(Ukrainian folk version) - Рожаниця (folk group Rozhanytsia))
+Quote Post
DEMOKPAT
Dec 21 2017, 12:05

Пост #258

Старожил

С нами с: 30-June 11

Новый шлягер появился...

Андріана - Не дала

Я не дала, а он так намагався,
Я не дала цукерочку свою,
Я не дала, хоч як вин не старався
Я не дала, сама я зъила всю

Я ему сердце, а он цукерки любит сцуко, но я не дала цукерочку свою, сама сожрала!

Ладно, фиг с ним.
Но меня очень интересует один вопрос, как она сама съела свою цукерочку, может подскажет кто?

rofl.gif

Сообщение отредактировал DEMOKPAT - Dec 21 2017, 12:09
+Quote Post
omerta
Dec 21 2017, 20:42

Пост #259

Активист
*

С нами с: 12-July 08

THE HARDKISS - Журавлi (official)

Красивая песня

Сообщение отредактировал omerta - Dec 21 2017, 20:44
+Quote Post
Ахwell
Dec 24 2017, 2:17

Пост #260

Благодарности: 165

ultra active user

С нами с: 11-September 14

Soundcloud с альбомом по ссылке.

Друга Ріка – Піраміда (Альбом)
http://notatky.com.ua/druha-rika-piramida/

Друга Ріка – Доки я не пішов (Піраміда)

Сообщение отредактировал Ахwell - Dec 24 2017, 2:21
+Quote Post

24 Страницы  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 10th March 2025 - 23:59
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.