Украинская музыка, квоты и вот это вот всё |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6935-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Украинская музыка, квоты и вот это вот всё |
SyntaxError |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 467 С нами с: 7-December 12 ![]() |
Предлагаю в этой теме развеивать миф о том, что украинска музыка это только О.Э., ВВ, Руслана и Поплавский. Ну а также дико холиварить по поводу квот и других вещей.
Итак, от себя закину десяток свежих украинских исолнителей, которых не стыдно лично мне закинуть в плеер. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « P.S. Специально для Лавокактуса: курс валют и кодэров обсуждаем в другой теме! P.S.S. Не нужно засорять тему откровенным трешаком. Спасибо. Прячьте видео под спойлер! Сообщение отредактировал SyntaxError - Dec 21 2017, 20:47 |
![]() ![]() |
Vox |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 654 С нами с: 24-January 10 ![]() |
|
mak_v_ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Скорострел ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 458 С нами с: 4-December 11 ![]() |
Довольно качественный лаунж
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
От теперь даже немного завидую ![]() Було дуже багато українських виконавців. На відміну від попереднього фесту, іноземців було замало, але джазу більше. Сподобався Karl Frierson з De-Phazz з миколаївським джаз-бендом, Red Snapper. Вразила Назгуль Шукаєва - голос неймовірний. Твій улюблений Роман Коляда був легким і світлим, трішки сумним і, безперечно, талановитим. Та це не зовсім моя музика. Але серед інших виконавців все було доречно. Море, сонце, пляж, місто, приязні люди, дружня атмосфера - прекрасно. ![]() Сообщение отредактировал olex@ - Sep 1 2017, 9:10 |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
На вікенд ходив на Гогольфест.
Я не можу передати ані аудіо, ані відео ту атмосферу і ту музику, яку творили Даха-Браха і Dakh Daughters, ту енергію, яку вони дарували. Треба було бути там, щоб зрозуміти, що українська музика, цікава всьому світові, є. І це не Тік, не Поплавський, не Лобода чи Макс Барських. Отут була наша культура. І величезний натовп, що не дихаючи, зачудовано слухав, шкірою відчував ті вібрації, від яких робилося мокро на очах і хвилююче в грудях. Сообщение отредактировал olex@ - Sep 11 2017, 13:00 |
mak_v_ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Скорострел ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 458 С нами с: 4-December 11 ![]() |
Открыл для себя "Дао Парк"
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал mak_v_ - Sep 25 2017, 13:28 |
olex@ |
Пост
|
|
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 615 С нами с: 1-October 12 ![]() |
Украинский ренессанс во всей своей красе
|
Cyrax79 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 937 С нами с: 23-November 07 ![]() |
Грибы качають не по дитячому!
![]() Навіть купив їх альбом у iTunes. ![]() |
olex@ |
Пост
|
Украинский ренессанс во всей своей красе Або ти не розумієш значення цього слова, або просто українофоб. Вишукати і запостити сюди хєрню та назвати її українською музикою - це треба час і натхнення. Отримав задоволення? ![]() Є, звісно, найжорстокіший третій варіант: тобі дійсно це подобається. ![]() В цьому разі я промовчу, оскільки фраза "Скажи мені, що ти слухаєш, і я скажу тобі, хто ти." втрачає сенс для мене, бо я не знайду визначення. Обійдуся ліберально-толерантним - Кожен Івась має свій лас. |
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 615 С нами с: 1-October 12 ![]() |
Або ти не розумієш значення цього слова, або просто українофоб. Вишукати і запостити сюди хєрню та назвати її українською музикою - це треба час і натхнення. Отримав задоволення? ![]() Є, звісно, найжорстокіший третій варіант: тобі дійсно це подобається. ![]() В цьому разі я промовчу, оскільки фраза "Скажи мені, що ти слухаєш, і я скажу тобі, хто ти." втрачає сенс для мене, бо я не знайду визначення. Обійдуся ліберально-толерантним - Кожен Івась має свій лас. А шо такое? В этой передаче лишь показана современная украинская эстрада.Такой она стала из-за обретения незалежности с ее свободой™. Это в злачынном таталитарном злачынные таталитаристы цензуроно цензурировали эстраду выпуская только артистов с талантом, а не кого попало. Вот и получались, в результате продолжительного конкурсного отбора, разные Яремчуки с Ротару. Примерно такая примитивная шароварщина™ » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Очевидно же какое это примитивное убожество по сравнению с современной укр. эстрадой где работают законы рынка, где заказывает музыку тот кто платит, где можно поменять музыкальное сопровождение вагинотворчести с какого-нить укряза на англояз, русяз и т.д. и принципиально ничего не изменится. Главное ж не тексты, не исполнение, а ритм под который можно одинаково уродливо дергать телом и конечностями независимо от языка исполнения. Так что я совсем не понимаю где здесь украинофобство. Наоборот, я считаю что это украинолюбство в пику глобализации с воспитанием хомо консьюмерикус. Сообщение отредактировал drone - Sep 29 2017, 11:51 |
olex@ |
Пост
|
А шо такое? В этой передаче лишь показана современная украинская эстрада.Такой она стала из-за обретения незалежности с ее свободой™. Это в злачынном таталитарном злачынные таталитаристы цензуроно цензурировали эстраду выпуская только артистов с талантом, а не кого попало. Вот и получались, в результате продолжительного конкурсного отбора, разные Яремчуки с Ротару. Примерно такая примитивная шароварщина™ » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Очевидно же какое это примитивное убожество по сравнению с современной укр. эстрадой где работают законы рынка, где заказывает музыку тот кто платит, где можно поменять музыкальное сопровождение вагинотворчести с какого-нить укряза на англояз, русяз и т.д. и принципиально ничего не изменится. Главное ж не тексты, не исполнение, а ритм под который можно одинаково уродливо дергать телом и конечностями независимо от языка исполнения. Так что я совсем не понимаю где здесь украинофобство. Наоборот, я считаю что это украинолюбство в пику глобализации с воспитанием хомо консьюмерикус. Кілька сторінок тобі постять цікаву музику, яскравих неординарних виконавців, а ти спеціально знаходиш щось реально бридке і оголошуєш це українською музикою. Ще зрозуміло це в СТБ-них шоу, де на догоду недалекій аудиторії на сцену виводять відвертих фріків та вар'ятів, які навіть в ноти попасти не можуть. Всім смішно, рейтинги на висоті, народ зкомпенсований і задоволений - Я краще співаю! чи танцюю. Але тут навіщо? Кого ти хочеш надурити таким коментарем? Причому яскраво виділяючи совковий період на противагу сучасному. Ти хочеш сказати, що в радянській Україні була свобода творчості? ренесанс? А, згадав. Ти ж сам назвав. Нагадати чим закінчилася історія Червоної Рути та Володимира Івасюка? Звісно, це розквіт. А стосовно цієї передачі - за винятком непрофесіоналізму та відсутності будь-якої харизми у ведучої - вона гостро критикує саме ту частину естрадної культури, що копіює найгірші зразки російської поп-культури та, зрештою, і світової, яка намагається торкнутися не тонких душевних та духовних струн, а того, що нижче талії, певним чином, виховуючи смак. Але, як я вже казав, у кожного свій смак. Цензурується лише те, що порушує суспільні чи моральні закони. Мені, наприклад, не подобається твоя нав'язлива ідея справедливого комуністичного ладу в СССР. Та ніхто не забороняє тобі писати і порівнювати, як було добре тоді, і як погано тепер, при кожній слушній нагоді. Слухай собі радіо Ностальжі і сумуй за втраченим. Мені чомусь здавалося, що ТС хотів познайомити нас з кращими представниками сучасної української музики і закликав нас до цього. Сообщение отредактировал olex@ - Sep 29 2017, 13:49 |
drone |
Пост
|
Кілька сторінок тобі постять цікаву музику, яскравих неординарних виконавців, а ти спеціально знаходиш щось реально бридке і оголошуєш це українською музикою. Ще зрозуміло це в СТБ-них шоу, де на догоду недалекій аудиторії на сцену виводять відвертих фріків та вар'ятів, які навіть в ноти попасти не можуть. Всім смішно, рейтинги на висоті, народ зкомпенсований і задоволений - Я краще співаю! чи танцюю. Але тут навіщо? Кого ти хочеш надурити таким коментарем? Причому яскраво виділяючи совковий період на противагу сучасному. Ти хочеш сказати, що в радянській Україні була свобода творчості? ренесанс? А, згадав. Ти ж сам назвав. Нагадати чим закінчилася історія Червоної Рути та Володимира Івасюка? Звісно, це розквіт. А стосовно цієї передачі - за винятком непрофесіоналізму та відсутності будь-якої харизми у ведучої - вона гостро критикує саме ту частину естрадної культури, що копіює найгірші зразки російської поп-культури та, зрештою, і світової, яка намагається торкнутися не тонких душевних та духовних струн, а того, що нижче талії, певним чином, виховуючи смак. Але, як я вже казав, у кожного свій смак. Цензурується лише те, що порушує суспільні чи моральні закони. Мені, наприклад, не подобається твоя нав'язлива ідея справедливого комуністичного ладу в СССР. Та ніхто не забороняє тобі писати і порівнювати, як було добре тоді, і як погано тепер, при кожній слушній нагоді. Слухай собі радіо Ностальжі і сумуй за втраченим. Мені чомусь здавалося, що ТС хотів познайомити нас з кращими представниками сучасної української музики і закликав нас до цього. "Цикава", "неордынарна" - это не более чем ваше ИМХО. У меня оно другое. Понятно что в программе имеется гипербола, но по-сути вопроса я с ней согласен. И почему вы решили что часть гидных и свидомых украинцев не считает тонким и душевным именно представленное в передаче творчество? Почему вы берете на себя право цензора утверждать что это творчество является "худшими образцами"? А при чем здесь свобода™? Я ж наоборот написал что свобода™ появилась после контрреволюции, с незалежностью. Советскую эстраду я привел как пример качества. Да и при чем здесь ностальгия? Когда и где я утверждал что СССР - это идеал? Если уж говорить о печали, то печалюсь я о том "светлом будущем" которое невозможно в условиях как капитализма, так и совка. А шо это такое "суспильни и моральни" законы? В условном обществе каннибалов суспильным и моральным является убийство и поедание врагов. В секулярном обществе суспильным и моральным является секуляризм, а в мракобесном - религиозность, в УССР эксплуатация человека человеком была аморальной, а в Украйини аморальной считается солидарность трудящихся. Сообщение отредактировал drone - Sep 29 2017, 14:45 |
olex@ |
Пост
|
"Цикава", "неордынарна" - это не более чем ваше ИМХО. У меня оно другое. Понятно что в программе имеется гипербола, но по-сути вопроса я с ней согласен. И почему вы решили что часть гидных и свидомых украинцев не считает тонким и душевным именно представленное в передаче творчество? Почему вы берете на себя право цензора утверждать что это творчество является "худшими образцами"? А при чем здесь свобода™? Я ж наоборот написал что свобода™ появилась после контрреволюции, с незалежностью. Советскую эстраду я привел как пример качества. Да и при чем здесь ностальгия? Когда и где я утверждал что СССР - это идеал? Если уж говорить о печали, то печалюсь я о том "светлом будущем" которое невозможно в условиях как капитализма, так и совка. А шо это такое "суспильни и моральни" законы? В условном обществе каннибалов суспильным и моральным является убийство и поедание врагов. В секулярном обществе суспильным и моральным является секуляризм, а в мракобесном - религиозность, в УССР эксплуатация человека человеком была аморальной, а в Украйини аморальной считается солидарность трудящихся. Тобто назва програми рагу.лі абсолютно нічого не передбачає чи то пак не застерігає. Попередження аж блимає. (Як, до речі, вживання тобою слів гидни и свидоми, злачинни и таталитарни, ну, геть нічого не говорить про автора. А тим більше трактування здобуття незалежності України як контрреволюції.) Якщо для тебе совецкая естрада приклад якості, то вже, напевно, при чому тут ностальгія. А про мій смак... Очевидно, що я не можу вважати його ідеальним чи нав'язувати іншим. Ба більше, звісно, я не маю права засуджувати тих, хто тішиться від Сердючки чи тих розфуфирених жлобих (ІМHO). Та, вибач, оцінювати культурний рівень людини з його вподобань ніхто не завадить. Навряд чи я знайду спільне з людиною, що полюбляє блатний шансон. Не йдеться про якусь зверхність чи цензурювання. Є певні естетичні критерії, в тому числі і музичні. Я не буду лайно називати музичним експериментом. І заплющувати очі на підміну гармонії відвертими позами та вульгарністю. Навіть якщо лунає український контент. Сообщение отредактировал olex@ - Sep 29 2017, 16:12 |
drone |
Пост
|
Тобто назва програми рагу.лі абсолютно нічого не передбачає чи то пак не застерігає. Попередження аж блимає. (Як, до речі, вживання тобою слів гидни и свидоми, злачинни и таталитарни, ну, геть нічого не говорить про автора. А тим більше трактування здобуття незалежності України як контрреволюції.) Якщо для тебе совецкая естрада приклад якості, то вже, напевно, при чому тут ностальгія. Вы так пишете будто отрицаете объективную реальность в которой есть эти самые рагули. Или вы принимаете это на свой счет откуда и реакция? Хм, нет ли здесь двойных стандартов относительно транслитерации? А шо такое? Я вот не считаю независимостью ситуацию при которой примерно треть бюджета страны уходит на оплату дани иностранцам, а не на улучшение благосостояния граждан страны. Чем не положение колонии? Сообщение отредактировал drone - Sep 29 2017, 19:06 |
SyntaxError |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 467 С нами с: 7-December 12 ![]() |
|
drone |
Пост
|
Это уже даже не ренессанс, а что-то на уровне бароккоко
Сообщение отредактировал drone - Oct 13 2017, 14:13 |
Linh |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 890 С нами с: 21-August 15 ![]() |
|
DEMOKPAT |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 776 С нами с: 30-June 11 ![]() |
Новый шлягер появился...
Я не дала, а он так намагався, Я не дала цукерочку свою, Я не дала, хоч як вин не старався Я не дала, сама я зъила всю Я ему сердце, а он цукерки любит сцуко, но я не дала цукерочку свою, сама сожрала! Ладно, фиг с ним. Но меня очень интересует один вопрос, как она сама съела свою цукерочку, может подскажет кто? ![]() Сообщение отредактировал DEMOKPAT - Dec 21 2017, 12:09 |
omerta |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 376 С нами с: 12-July 08 ![]() |
THE HARDKISS - Журавлi (official)
Красивая песня » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал omerta - Dec 21 2017, 20:44 |
Ахwell |
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 17 068 С нами с: 11-September 14 ![]() |
Soundcloud с альбомом по ссылке.
Друга Ріка – Піраміда (Альбом) http://notatky.com.ua/druha-rika-piramida/ » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал Ахwell - Dec 24 2017, 2:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 10th March 2025 - 23:59 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |