День памяти жертв Голодомора |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6852-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
День памяти жертв Голодомора |
Pavlo_Taiko |
Dec 3 2021, 11:00
Пост
|
Репутация: 298 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 4 640 С нами с: 25-October 12 |
Потому что я нигде не смог найти такой информации и нигде не смог найти что бы кто-то делал такие запросы. Ну так це ж не значить що таких запитів не робилось. Чи у тебе є повний вичерпний список усіх запитів в архіви, і там ти це не знайшов? Тоді так, це було б достовірним доказом відсутності таких запитів. А Москва то тут каким боком. А з чого ти взяв що всі архіви не централізовані? Деякі речі, як документи про свої злочини і коди запуску - небезпечно тримати в провінціях. |
Федор Сумкин |
Dec 3 2021, 17:38
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: 4956 Darth Vader Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 |
Ну так це ж не значить що таких запитів не робилось. То есть вы думаете, чтотакие запросы были, но их результаты настолько испугали "историков" что их так никто и не опубликовал ?А з чого ти взяв що всі архіви не централізовані? Деякі речі, як документи про свої злочини і коди запуску - небезпечно тримати в провінціях. Расскажите, в чем был секрет и опасность для власти бумажек где написано что отряд пупкина должен выдвинуться на блокаду села ХХХ, что их надо было хранить в центральном архиве ? |
revolver |
Dec 5 2021, 19:24
Пост
|
Репутация: 1339 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 33 534 С нами с: 2-June 08 |
|
olex@ |
Dec 8 2021, 17:16
Пост
|
Репутация: 1342 Ветеран Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
Следуя ваше логике, на Донбассе тоже "не всі хотіли мирно вмирати", потому так "є опір" ? Оце, малята, класичний приклад пересмикування. Аж гидко. Тому що жодної аналогії тут немає. Як і логіки. Можеш відповісти, на Донбасі український уряд влаштував голод? Чи мирне населення вбивали ЗСУ? Чи зносили владу на місцях? Або з іншого боку - голодні селяни вимагали щось на кшталт "Петлюра, повернися!!!" чи зривали прапори в сільрадах, викидали міліцію на вулицю, розброювали військові частини, щоб змінити більшовицьку владу та утворити щось "народне"? |
Федор Сумкин |
Dec 8 2021, 18:47
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: 4956 Darth Vader Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 |
Можеш відповісти, на Донбасі український уряд влаштував голод? Оставил без средств к существованию украинцев пенсионного возраста, перестав выплачивать пенсии.Чи мирне населення вбивали ЗСУ? А мирное население Украины убивала Красная Армия ?Або з іншого боку - голодні селяни вимагали щось на кшталт "Петлюра, повернися!!!" чи зривали прапори в сільрадах, викидали міліцію на вулицю, розброювали військові частини, щоб змінити більшовицьку владу та утворити щось "народне"? Я вот вообще не смог найти ничего про "опір селян", кроме ссылки на книгу "Опір українського населення репресивним діям влади СРСР" текста которой я так и не смог найти в интернете, и уже который пост я прошу дать разъяснения про какой "Опір українського населення" идет речь и где про это можно узнать подробности (кроме приведенной книги, текста которой нет). |
olex@ |
Dec 9 2021, 10:22
Пост
|
Оставил без средств к существованию украинцев пенсионного возраста, перестав выплачивать пенсии. Ти плутаєш причинно-наслідковий зв'язок. Кого ти хочеш ввести в оману? Ще розкажи про громадянську війну. А мирное население Украины убивала Красная Армия ? Я не знаю, хто саме був в тих заградотрядах - солдати, міліція чи НКВД. Військові з рушницями - казала баба. |
drocha |
Dec 9 2021, 13:32
Пост
|
Репутация: 2612 0day rescue Группа: Пользователи Сообщений: 10 986 С нами с: 9-June 07 |
Оставил без средств к существованию украинцев пенсионного возраста, перестав выплачивать пенсии.А мирное население Украины убивала Красная Армия ?Я вот вообще не смог найти ничего про "опір селян", кроме ссылки на книгу "Опір українського населення репресивним діям влади СРСР" текста которой я так и не смог найти в интернете, и уже который пост я прошу дать разъяснения про какой "Опір українського населення" идет речь и где про это можно узнать подробности (кроме приведенной книги, текста которой нет). https://www.bbc.com/ukrainian/blogs-russian-42167909 НКВД их и убивала ,если проще то коммунисты ,есть сомнения? Сообщение отредактировал drocha - Dec 9 2021, 13:33 |
Федор Сумкин |
Dec 9 2021, 17:08
Пост
|
Я не знаю, хто саме був в тих заградотрядах - солдати, міліція чи НКВД. Військові з рушницями - казала баба. Вот и я не знаю, и лично мне было бы интересно это узнать. Но по какой то неведомой причине "историки и исследователи" тщательным образом обходят стороной этот вопрос. Как вы думаете почему так делается ?НКВД их и убивала ,если проще то коммунисты ,есть сомнения? Есть, потому и хочу документы посмотреть. |
drocha |
Dec 9 2021, 19:58
Пост
|
Репутация: 2612 0day rescue Группа: Пользователи Сообщений: 10 986 С нами с: 9-June 07 |
Вот и я не знаю, и лично мне было бы интересно это узнать. Но по какой то неведомой причине "историки и исследователи" тщательным образом обходят стороной этот вопрос. Как вы думаете почему так делается ? Есть, потому и хочу документы посмотреть. какие документы ?работников НКВД или местных жителей? любое сопротивление власти в СССР каралось очень жестоко ,ну и конечно тщательно скрывалось ,не любили коммунисты огласки... Может ты уверен что колхозники с радостью расставались со своим урожаем и запасами? ведь логично что сопротивлялись . |
Федор Сумкин |
Dec 9 2021, 21:17
Пост
|
какие документы ? работников НКВД или местных жителей? Выше по теме ссылка на статью, в которой рассказывается про блокирование сел, но вот документов о том кто именно отдал приказ про блокаду, кто эту блокаду и когда именно исполнял нет.любое сопротивление власти в СССР каралось очень жестоко ,ну и конечно тщательно скрывалось ,не любили коммунисты огласки... Может ты уверен что колхозники с радостью расставались со своим урожаем и запасами? ведь логично что сопротивлялись . Конечно логично, но нет никакой документальной информации в чем именно заключалось сопротивление, сколько было сопротивляющихся, когда и где это происходило. Ну и как я уже писал вышеНу и опять же, если тов Сталин писал: «Найголовніше зараз — Україна. Справи в Україні зовсім погані. […] Якщо не візьмемося зараз же за виправлення становища на Україні, Україну можемо втратити. […] Майте на увазі, що в українській компартії […] чимало гнилих елементів, свідомих і несвідомих петлюрівців, нарешті — прямих агентів Пілсудського» Но ответов на эти вопросы исследователи давать не хотят.То кто же эти самые |
drocha |
Dec 9 2021, 21:39
Пост
|
|
Федор Сумкин |
Dec 9 2021, 21:41
Пост
|
|
olex@ |
Dec 10 2021, 13:47
Пост
|
Но ответов на эти вопросы исследователи давать не хотят. А ти певен, що все знаєш? Чи пошук google надає всю повну інформацію? Чи може ти витратив все своє життя на дослідження теми Голодомору і тепер впевнено стверджуєш - не було заградотрядов, не було блокувань, не було штучно організованого голоду? Мне интересно узнать, что же было на самом деле и кто именно лично на местах уничтожал украинцев. Якщо цікаво, піднімай архіви, приєднуйся до досліджень тощо. Працюй над тим. До речі, я так і не отримав відповіді на питання, чи ти був в музеї Голодомору? |
Федор Сумкин |
Dec 10 2021, 16:10
Пост
|
А ти певен, що все знаєш? Чи пошук google надає всю повну інформацію? А вам не кажется странным, что несмотря на множество "исследователей" и 30 лет исследований и целый музей этот вопрос по какой то причине нигде и никак не поднимается ?Чи може ти витратив все своє життя на дослідження теми Голодомору і тепер впевнено стверджуєш - Мне непонятно, почему эту информацию не публикуют те, кто "витратив все своє життя на дослідження теми Голодомору".не було заградотрядов, не було блокувань, не було штучно організованого голоду? Якщо цікаво, піднімай архіви, приєднуйся до досліджень тощо. Працюй над тим. До речі, я так і не отримав відповіді на питання, чи ти був в музеї Голодомору? Был конечно, правда еще во времена Ющенко, там тогда еще висели фото голода в России 21 года в качестве "доказательств". |
olex@ |
Dec 10 2021, 16:18
Пост
|
А вам не кажется странным, что несмотря на множество "исследователей" и 30 лет исследований и целый музей этот вопрос по какой то причине нигде и никак не поднимается Я тобі не довіряю, чесно кажучи. Сходи в музей зараз, задай питання гіду, отримай відповідь і поділися з нами. Думаю, отак вирішується в даному випадку твоє питання. Якщо тобі дійсно цікаво, то підніми дупу з дивана і взнай, а не полощи нам мізки своєю недовірою. |
drocha |
Dec 12 2021, 19:27
Пост
|
Про що книга «Україна, 1933 рік. Голодомор. Шлях української сім’ї. Свідчення очевидців» авторів Пилип Наум’як, Анна-Марія Наум’як Джерело: https://nashformat.ua/products/ukraina-1933...evydtsiv-925258 Федя почитай ....ты хотел. |
Федор Сумкин |
Dec 12 2021, 20:15
Пост
|
Про що книга «Україна, 1933 рік. Голодомор. Шлях української сім’ї. Свідчення очевидців» авторів Пилип Наум’як, Анна-Марія Наум’як Джерело: https://nashformat.ua/products/ukraina-1933...evydtsiv-925258 Скачать то где ? Платить за это 180 грн желания нет никакого.Федя почитай ....ты хотел. |
olex@ |
Dec 13 2021, 13:10
Пост
|
|
Федор Сумкин |
Dec 13 2021, 15:04
Пост
|
|
olex@ |
Dec 13 2021, 16:26
Пост
|
|
Упрощённая версия | Сейчас: 18th December 2024 - 10:02 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |