День памяти жертв Голодомора |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7175-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
День памяти жертв Голодомора |
| olex@ |
Пост
|
|
Репутация: 1342 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
Мега-проект президента Ющенка http://www.pravda.com.ua/news/2008/9/22/81639.htm
"Голодомор став одним з топ-пріоритетів першого президентського терміну Віктора Ющенка. Але ця благородна мета – вшанування пам'яті людей, загиблих 75 років тому – часто для нього переважала турботу про ще живих. Цілеспрямованість, продемонстрована Ющенком навколо подій 1930-х років, якби її застосовувати в руслі сучасності, змогла би зрушити з мертвої точки реформи, обіцяні ним в 2004 році. Однак Ющенко сам вирішив, що для нього як президента більш важливе, а що – менш. Для завершення ж своєї місії він виступив ініціатором зведення в Києві великого комплексу вшанування пам'яті жертв катастрофи Голодоморів. З самого початку було зрозуміло, що цей проект має бути грандіозним. Однак оцінити його масштаб вдалося тільки зараз. У розпорядження "Української правди" потрапив позитивний висновок державної експертизи. Він був винесений стосовно ескізного проекту "Меморіальний комплекс пам'яті жертв Голодоморів в Україні". Тут же у висновку вказано кошторис меморіалу – 748 мільйонів 853 тисячі гривень. Ці гроші передбачається витратити на зведення меморіального знаку жертв Голодоморів та будівництво музею." Сообщение отредактировал olex@ - Sep 23 2008, 11:39 |
| Berzerker Cat |
Пост
|
|
Репутация: 16 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 57 С нами с: 7-October 07 |
Почитал коменты на Украинской Правде. Я совершенно не понимаю людей, у которых при виде суммы, вложенной в памятник, разбегаются глаза и они думают: "Блин, это ж сколько бабла! Вот бы мне...". А что делать? Выдать на эти деньги премии по 10-20 грн всем [вставьте нужную профессию] Украины? Мемориал такого класса в память о тех ужаснейших временах и миллионах погибших, имхо, не подлежит обсуждению со стороны материальных вопросов.
|
| olex@ |
Пост
|
|
Репутация: 1342 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
Почитал коменты на Украинской Правде. Я совершенно не понимаю людей, у которых при виде суммы, вложенной в памятник, разбегаются глаза и они думают: "Блин, это ж сколько бабла! Вот бы мне...". А что делать? Выдать на эти деньги премии по 10-20 грн всем [вставьте нужную профессию] Украины? Мемориал такого класса в память о тех ужаснейших временах и миллионах погибших, имхо, не подлежит обсуждению со стороны материальных вопросов. Гарні слова, гарні думки. Але мене хвилює не стільки матеріальна складова, а більшою мірою - культурна та національна. Вважав би доречним народний збір коштів на цей меморіал. А щодо мистецької частини - то другої баби Вітчизни на печерських пагорбах я не здужаю винести. |
| Федор Сумкин |
Пост
|
|
Благодарности: 973698 Репутация: 4956 ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 |
|
| QNX |
Пост
|
|
Благодарности: 159 Репутация: 2236 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 774 С нами с: 9-February 07 |
чем закончился он пока еще не закончился и такими темпами еще лет десять не закончится.. если вообще когда-то сие произойдет зато у нас будет монумент по жертвам голодомора и музей, который будет напоминать о количестве детей, которые умерли из-за возможности вылечится бесплатно на территории собственной страны, страны в которой они по несчастному случаю были рождены Гарні слова, гарні думки. да, я тоже так думаю, кто бы еще так искусно поимел патриотов, как не собственный президент.. Сообщение отредактировал QNX - Sep 23 2008, 12:28 |
| Marmal |
Пост
|
|
Незарегистрированный |
|
| olex@ |
Пост
|
|
Напомните мне, чем закончился всенародный сбор денег на "Детскую Больницу будущего" под патронажем жены Ющенко ? То це провина Катерини Ющенко? Чи ми така нація, що як не вкраде, то понадкусює? Я готовий пожертвувати гроші на спорудження меморіалу, а ти? да, я тоже так думаю, кто бы еще так искусно поимел патриотов, как не собственный президент.. Я нічого не говорив про президента, мої слова стосувалися висловлювань Berzerker Cat, не треба пересмикувати. А взагалі, твоєї думки не зрозумів, надто всеосяжна - як і в чому і кого саме? Сообщение отредактировал olex@ - Sep 23 2008, 13:18 |
| Федор Сумкин |
Пост
|
|
Благодарности: 973698 Репутация: 4956 ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 |
|
| olex@ |
Пост
|
|
|
| Федор Сумкин |
Пост
|
|
|
| olex@ |
Пост
|
|
|
| Федор Сумкин |
Пост
|
|
Провини Катерини Ющенко. 30.09.2006, 00:13 Голова Наглядової ради Фонду «Україна 3000» представила проект створення Дитячої лікарні майбутнього29 вересня Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко представила проект створення та будівництва Дитячої лікарні в Києві. Проект було презентовано на прес-конференції, яка відбулася у Львівській комунальній міській дитячій клінічній лікарні за участі міністра охорони здоров’я Юрія Поляченка.[/b] 08.12.2006 «Дитяча лікарня майбутнього» через три роки запрацює на території клінічної лікарні «Феофанія»Вже через три роки Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» планує відкрити лікарню для надання допомоги дітям, які потребують складних хірургічних втручань. Вона буде створена на території клінічної лікарні «Феофанія». Про це повідомив 6 грудня голова правління МБФ «Україна 3000» Олександр Максимчук, перебуваючи у Рівному з презентацією проекту створення та будівництва «Дитячої лікарні майбутнього». Прошло полтора года...20.05.2008 Архітектурно-містобудівна рада Мінбуду України прийняла рішення щодо експериментального проектування Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері і дитини 19 травня 2008 року Благодійний фонд «Дитяча Лікарня майбутнього» офіційно отримав рішення Архітектурно-містобудівної ради Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, в якому зазначається наступне: 1. Погодитись із пропозицією Державного Управління справами, Президента України та Київської міської державної адміністрації (рішення архітектурно-містобудівної ради при Головному управлінні містобудування, архітектури та дизайну міського середовища від 06.02.2008 по справі № 056-а-08) щодо експериментального проектування Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері та дитини на території клінічної лікарні «Феофанія» на вул. Академіка Заболотного, 21, у Голосіївському районі м. Києва. 2. Рекомендувати Замовнику розробити за участю відповідних науково-дослідних установ Програму робіт з проведення експериментального проектування та будівництва Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері та дитини на території клінічної лікарні «Феофанія» на вул. Академіка Заболотного, 21 у Голосіївському районі м. Києва з урахуванням медичного завдання на проектування Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері та дитини, погодити в установленому порядку та надати на розгляд Мінрегіонбуду. 3. Управлінню архітектурно-конструктивних та інженерних систем будинків і споруд (Авдієнко О.П.) забезпечити подальше супроводження проектування і будівництва зазначеного центру відповідно до Тимчасового порядку погодження та супроводу у центральному апараті Мінбуду документів щодо експериментального проектування та будівництва об’єктів житлово-громадського призначення, на які відсутні нормативні вимоги. А все это время денежки в размере 250 млн грн собранные с "народа" в декабре 2006 года лежат в банке и проценты на них капают в чей то карман. А Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко здесь конечно же совершенно не причём. |
| Федор Сумкин |
Пост
|
|
Вот кстати, если бы на эти деньги
Тут же у висновку вказано кошторис меморіалу – 748 мільйонів 853 тисячі гривень. Ці гроші передбачається витратити на зведення меморіального знаку жертв Голодоморів та будівництво музею." построили эту самую "Дитяча Лікарня майбутнього" то пользы было бы во много раз больше. Но заботиться о живых это не патриотично, вот заботиться о мёртвых - это верх патриотизма. |
| olex@ |
Пост
|
|
Вот кстати, если бы на эти деньги построили эту самую "Дитяча Лікарня майбутнього" то пользы было бы во много раз больше. Но заботиться о живых это не патриотично, вот заботиться о мёртвых - это верх патриотизма. Так, я погоджуюся з цією тезою. Саме через таку незбагненну суму та острах отримати чергове опудало чи черговий скандал з розкраданням, що спаплюжить саму ідею та пам'ять Голодомору я і запостив це повідомлення. Щодо дружини Ющенка, то такі висновки являються лише твоїми здогадками і плямують ім'я чесної людини. Не тобі не знати поняття презумпції невинності. "А то вилочки не крали, а осадок остался" |
| costja |
Пост
|
|
Репутация: 34 ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 377 С нами с: 29-March 06 |
Но заботиться о живых это не патриотично, вот заботиться о мёртвых - это верх патриотизма. И ведь построят же этот монумент. Не тобі не знати поняття презумпції невинності. "А то вилочки не крали, а осадок остался" Вы противоречите себе этими двумя предложениями. |
| olex@ |
Пост
|
|
США визнали Голодомор "голодним геноцидом"
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
| Федор Сумкин |
Пост
|
|
|
| olex@ |
Пост
|
|
|
| Федор Сумкин |
Пост
|
|
МИД РФ: Отзыв Украиной проекта резолюции о Голодоморе из Совета ООН - "единственно верный шаг".
Департамент информации и печати МИД РФ сообщает о провале затеи Украины по "голодомору" в Совете ООН по правам человека. В сообщении говорится, что 24 сентября делегация Украины в Совете ООН по правам человека, не получив практически никакой поддержки, вынуждена была официально отозвать внесенный ею ранее проект резолюции "Память о голодоморе 1932-1933 гг. на Украине". МИД России считает этот шаг единственно верным. Похоже, что и украинская сторона начинает осознавать конфронтационность и бесперспективность своей инициативы. МИД России вновь подчеркивает, что попытки руководства Украины закрепить на международном уровне трактовку событий 1932-1933 гг. на территории бывшего СССР как геноцида украинского народа носят политизированный характер и направлены на сеяние раздора между братскими народами России и Украины. Политические спекуляции Киева на памяти миллионов жертв трагедии, которая постигла народы бывшего Советского Союза, характеризуются в сообщении МИД РФ как "кощунство". В Совете ООН по правам человека и в Генеральной Ассамблее Россия продолжает и будет продолжать проводить линию на недопущение вброса в повестку дня конфронтационных тем и сюжетов, не имеющих ничего общего с делом поощрения и защиты прав человека и направленных на достижение конъюнктурных политических выгод. Совет ООН по правам человека и ООН в целом - не место для проталкивания однобоких и искаженных оценок исторических событий. Историю надо оставить историкам, а ООН должна заниматься своими прямыми обязанностями - поддержанием международного мира и безопасности, содействием развитию и укреплением режима поощрения и защиты прав человека в мире, подчеркивается в сообщении |
| baglej |
Пост
|
|
Репутация: 16 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 64 С нами с: 4-March 08 |
Поздравляю Россию и всех её россиян! Вы в сложнейшей борьбе все-таки победили Украину. Теперь 1932-33 гг. навечно останутся в памяти поколений как годы дружбы наших народов, как годы непрерывных праздников урожая, без всяких там сюжетов и кощунств. Непозволим топтать пямять дружбы (или дружбу памяти) всякими там костлявыми ногами. Слава Путину, слава России! Нет умершим от голода! (И никогда небыло!) |
| DoctorZlo |
Пост
|
|
Репутация: 508 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 396 С нами с: 10-May 07 |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 6th November 2025 - 9:54 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |