_R_ v2.0: Локшына со специями, СОК В СТИКЛЕ, ШЕКОЛАДКИ С ИЗЮМОМ, МАРМЕЛАД..., СЕМЕЙНЫЕ ЦЕННОСТИ, семья - понад усе |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6922-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
_R_ v2.0: Локшына со специями, СОК В СТИКЛЕ, ШЕКОЛАДКИ С ИЗЮМОМ, МАРМЕЛАД..., СЕМЕЙНЫЕ ЦЕННОСТИ, семья - понад усе |
_R_ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Лычька! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 399 С нами с: 17-November 11 ![]() |
![]() » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал _R_ - Feb 7 2020, 15:26 |
![]() ![]() |
_R_ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Лычька! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 399 С нами с: 17-November 11 ![]() |
|
public@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 2 604 С нами с: 15-October 15 ![]() |
а я сегодня тоже спиртным закидывался, конфеты рошен с коньяком (внутри конфет коньяк ![]() Ты в курси, что в Рошен крайнюю плоть добавляют!? это дорого будет ![]() Ладно,. Для тебя скидка. 159.99 Только сри чтоб все видели Сообщение отредактировал public@ - Sep 11 2017, 18:12 |
InsaR |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 894 С нами с: 14-August 08 ![]() |
Як що подобається темне, то візьми краще Опілля Княже, або Бердичівське Вечірній бульвар, Рівень Чорне, буде на пару гривень дорожче. все из этого я пил, я же у Вас просил совета чутка выше) не одно не посоветую, авторское и черное на порядок выше. И мало того тот же вечерний бульвар найти не реал. После того как бердичив перестал варить живое пиво которое можно было купить на бесарабке и в паре точек, превратилось в пойло только уровнем выше. Старый лагер и пшеничное даже не сравнить с тем что сейчас. зы. Опилля только "фирмове" ![]() |
God_Of_war |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 201 С нами с: 4-April 08 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 79 989 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
God_Of_war |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 5 201 С нами с: 4-April 08 ![]() |
|
Dred |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 678 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
|
InsaR |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 894 С нами с: 14-August 08 ![]() |
|
rombel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 ![]() |
шо это было???? бан на 30 лет))
|
God_Of_war |
Пост
|
|
InsaR |
Пост
|
|
God_Of_war |
Пост
|
|
rombel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 ![]() |
и не на юности, а на днепре))))
|
God_Of_war |
Пост
|
|
public@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 2 604 С нами с: 15-October 15 ![]() |
раз ты такой неугомонный.. ня.. с тебя за такое 20к » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Я от такого заспаю, насмешил ![]() Кстати этот тип снимался в американской истории ужасов! Актер нормальный, в отличии от ... которые попрошайничают на пиво |
maskED |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Жэ шэ пешы с э ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 512 С нами с: 14-April 15 ![]() |
|
InsaR |
Пост
|
|
Cyrax79 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 937 С нами с: 23-November 07 ![]() |
я уже писал, да, я раз в год им догоняюсь, потому что такой спирт с чаем я вообще не знаю как можно пить. факс 10% наше всё Як воно тільки з'явилось, попросив знайомого трошки накапати в пластиковий стаканчик, це пісєц лютий а не пиво. ![]() ![]() FAXE 10%, то ще фігня, було таке нідерландське Navigator 9% та 13%, але пилося воно набагато легше, ніж та ж сама Балтика 9. Наші пивгиганти не вміють варити міцне без додавання спирту. А крафтові броварні в Україні варять в основному до 7% алк. Сообщение отредактировал Shel - Sep 12 2017, 10:29 |
InsaR |
Пост
|
Як воно тільки з'явилось, попросив знайомого трошки накапати в пластиковий стаканчик, це пісєц лютий а не пиво. есть еще 8.8 голландский, но у нас его я не видел, там куча его даже 12% есть.![]() FAXE 10%, то ще фігня, було таке нідерландське Navigator 9% та 13%, але пилося воно набагато легше, ніж та ж сама Балтика 9. Наші пивгиганти не вміють варити міцне без додавання спирту. А крафтові броварні в Україні варять в основному до 7% алк. Сообщение отредактировал Shel - Sep 12 2017, 10:29 |
Cyrax79 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 937 С нами с: 23-November 07 ![]() |
все из этого я пил, я же у Вас просил совета чутка выше) не одно не посоветую, авторское и черное на порядок выше. И мало того тот же вечерний бульвар найти не реал. После того как бердичив перестал варить живое пиво которое можно было купить на бесарабке и в паре точек, превратилось в пойло только уровнем выше. Старый лагер и пшеничное даже не сравнить с тем что сейчас. зы. Опилля только "фирмове" ![]() Так це я Роману радив. ![]() Авторське і Чорне від ППБ, як на мене дуже приторне на смак і в тому і в іншому штучне додавання спирту а не натуральне бродіння. Пив гігантам не вигідно цим займатись, їм потрібен швидкий та дешевий результат. Як хочете швидко та дешево накидатись, є Тетерів. ![]() Бердичів спаскудився, тут з вами погоджуюсь на всі сто. Останнім часом купував тільки пшеничне, але вони і його прибили. Опілля фірмове, теж вже не торт, на початку був більш виразний смак, зараз, що попало. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 25th February 2025 - 18:24 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |