Новая почта, Треш внутри компании |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6829-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Новая почта, Треш внутри компании |
Thomas |
Sep 23 2017, 21:47
Пост
|
Репутация: 61 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 286 С нами с: 26-June 09 |
Моя недавняя история - показатель того, что компания не только растет, но и скатывается. Хотел предостеречь форумчан от такого же попадалова.
В общем, продавал я ноут на олх (тот самый). Мне написал покупатель, попросил отправить ноут наложкой. Я его в тот же день отправил, на следующий он пришёл на отделение покупателя, но покупатель снова написал, пожаловался, что форс-мажор, и забрать не может, ну я и отправил ноут обратно. Через пару дней забрал его, почуяв неладное - включил его в отделении, но включается, всё окей, и я забрал его домой, пусть себе дальше продается. Через две недели понадобился мне ноут с виндой, и как раз этот под рукой. Супер! Включаю, выпадаю в осадок: вместо Core i5 там стоит Core i3, из двух планок памяти 4Гб осталась только одна. Смотрю логи включения в винде, и что я вижу: ноут пришёл на отделение, включился в 7 вечера, потом в 9 вечера (отделение в этот момент должно быть закрыто), потом ещё в 8 утра (точно также, ещё закрыто). Конечно, описав всю ситуацию (с логами, скриншотами и точным данными) я отправился на НП, накатал заяву на возврат денег, и ждал МЕСЯЦ, пока мне ответят, периодически позванивая узнать как дела, и получить ответ "претензия ещё на рассмотрении". Через месяц с копейками мне пришёл ответ о том, что "служба безопасности приняла решение не выплачивать Вам компенсацию потому, что Вы не осмотрели посылку на отделении". На вопрос о том, смотрели ли они записи с камер, нашли ли виновника сего даунгрейда и почему посылка вообще вскрывалась без моего ведома, я получил стандартные ответы вроде "такое решение приняла СБ" и "у нас нет такой информации". Дальнейшего развития событий нет, не думаю, что в какие-то разумные сроки можно выбить с них компенсацию, или хотя бы информацию о том, был ли наказан сотрудник. В общем, всегда проверяйте посылки на отделении, и при отправке Б/У товаров - заставляйте сотрудников отделения писать информацию о характеристиках и серийники. Peace. |
romashko |
Apr 17 2023, 21:28
Пост
|
Благодарности: 49992 Репутация: 3462 Rus - Ni, Peace - Da! Группа: CуперМодеры Сообщений: 14 868 С нами с: 18-May 06 |
А мене бісить, що за красивою казкою стоїть тупо робота в стилі 90х, коли конкурентів тупо витискають. Інтайм і Джастін все, перед цим Гюнсел, Автолюкс теж пішли, Нічний експрес теж здається додихає, САТ, Делівері якось бовтаються. А тепер прикол, після заходу Нової Пошти в Польщу, старий добрий спосіб терміново передати щось потягом чи автобусом закінчився, лише деякі автобуси беруть передачі, але ті, які не їдуть через пп Ягодин, бо на Ягодині наша митниця просто ставить раком за посилки/передачі. Я спочатку думав, можливо там якась операція проходить, що в жодному вагоні не взяли і тупо казали "на можна", а потім знайомий провідник розповів про причину такого "морозу", так само і з автобусами, водій, яким часто передавав, сказав зразу: "Навіть по старій дружбі не візьмемо, хіба що хтось з пасажирів погодиться собі в сумку покласти - зврнись до таких-то, вони через Устілуг їздять, туди Нова Пошта свої пазурі ще не запустила".
Як на мене, то після користування послугами доставки в Європі, розумієш, що якось не зовсім логічним є напрям розвитку компанії, щоб на кожні 10 багатоквартирних будинків було відділення, замість розвитку власне кур'єрської доставки. Бо всі ті відділення, за які платиться оренда, ремонти, комуналка тощо - то платимо ми зі своєї кишені у завищених тарифах. Я у себе на ФБ порівнював вартість доставки в Україні НП і в Польщі кур'єрами на прикладі посилки розмірами 50х50х50 см і вагою 15 кг у нас з Теремків (Київ) у Васильків (в межах 30 км) і так само в Польщі з послугою двері-двері. Так от у нас це майже 400 грн, в той час коли таксі Болт коштує 218 грн, а в Польщі це в межах 200 грн. Бо у них більше популярні або поштомати, або доставка кур'єром з рук в руки. Пертися десь на відділення, щоб стояти в черзі, а потім нести посилку додому - величезна рідкість! Зазвичай з відділень відправляють коли впродовж дня до 14 або 16 (залежно від розміру міста і виду кур'єра) не встиг приготувати, а відправити треба сьогодні - тоді їдеш на відділення. Бо якщо у тебе фірма і тобі треба вислати 5/10/20 посилок, то ти просто створив накладні, роздрукував і поклеїв (а можеш у деяких сервісів типу GLS, DHL вказати, що кур'єр надрукує і приклеїть етикетку на місці) і все, а кур'єр приїхав і все у тебе позабирав, і тобі не треба мати в штаті свого кур'єра чи обтяжувати цим свого комірника (складовщика рос.), щоб він витрачав час і паливо, їхав тягав коробки, стояв в черзі тощо. І так само з отриманням: тобі принесли посилку під двері додому або на роботу і ти не витрачаєш час на хождіння по відділенням і тягнеш коробку в зубах додому. |
Spectral |
Apr 17 2023, 21:37
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: 3108 Кошки-это хорошо Группа: Модеры Сообщений: 21 482 С нами с: 2-July 07 |
|
Ахwell |
Apr 17 2023, 22:01
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: 1408 ultra active user Группа: Модеры Сообщений: 17 067 С нами с: 11-September 14 |
Джастін все ну і хуй з ним знайомі відправляли посилки 23 лютого і забрали свої відправки аж влітку 2022 року після десятків дзвінків на горячу лінію, бо джастін так і не відкрився Нова пошта у меня повернула якимось чином дві посилки з Маріуполя і Шевченково в кінці березня, які 24 лютого вже знаходились в тих населенних пунктах Мне наоборот лучше забрать на отделении чем ждать целый день курьера. ага, містовські кур'єри тому приклад зручніше сходити забрати з почтомату чи відділення і не прив'язуватись до часу і місця |
Tiger |
Apr 17 2023, 22:14
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: 1227 Праведник Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 220 С нами с: 20-October 06 |
Курьер??????? НАХРЕН ТАКУЮ ПОЧТУ!!!!!! Вот только слышу слово курьер - просто отменяю заказ.
Простите, наболело прям капец. Их можно ждать (или не ждать) днями. Их можно не успеть "поймать" так как вышел посрать. Их можно вообще не дождаться. И да, я про ЕС именно. Ну его такое развитие для украинских операторов. Почтомат - наше всё. Отделение для крупняка - тоже ок. |
Emissions |
Apr 17 2023, 22:35
Пост
|
Репутация: 745 In Bass We Trust Группа: Пользователи Сообщений: 13 789 С нами с: 5-January 10 |
Інтайм вмер із за того шо дирехтор цієї кантори взяв все бабло канторське, і звалив в іншу країну
це якщо коротко Делівері взагалі як з тим сервісом до сих пір живе пам'ятаю як відправляв та отримував, це просто йобаний треш, тупо ходиш і намагаєшся когось зловити за руку шоб він тобі виніс\або забрав твій пакунок я он взагалі можу відправити щось відносно не габаритне в 3 ночі, спустившись на 1-й поверх і покласти в поштомат посилку, хто так ще може?) Сообщение отредактировал Emissions - Apr 17 2023, 22:41 |
LiquidStorm |
Apr 18 2023, 11:09
Пост
|
Репутация: 12 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 277 С нами с: 21-January 08 |
після користування послугами доставки в Європі, розумієш, що якось не зовсім логічним є напрям розвитку компанії, щоб на кожні 10 багатоквартирних будинків було відділення, замість розвитку власне кур'єрської доставки Якщо ж доводиться переміщатися, то підлаштуватися під графік кур'єра досить складно, бо коли саме буде доставка - або невідомо, або подають інтервал типу з 10 до 16, в кращому випадку інтервал зменшується до 3-4 годин. |
Midnight)sky |
Apr 18 2023, 13:33
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2756 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 19 101 С нами с: 30-September 07 |
Курьер??????? НАХРЕН ТАКУЮ ПОЧТУ!!!!!! Вот только слышу слово курьер - просто отменяю заказ. Поддерживаю. Незадолго до войны ждал очень важные документы, приехал курьер DHL, а мы как раз с супругой вышли покурить, он позвонил в домофон секунд 5, развернулся, сел в авто и собирался уезжать. Хорошо, что я успел подойти и спросить, не мне ли документы, и таки да. А так бы уехал - и ищи его где хочешь. И даже позвонить не смог, хотя доставка стоит не 3 копейки. |
Vov4ikSTI |
Apr 18 2023, 13:46
Пост
|
Репутация: 148 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 441 С нами с: 13-September 13 |
Сегодня в почтомате при открытии не оказалось посылки
Уже больше двух часов они не могут доехать и проверить ячейки. Нова Почта |
angelo |
Apr 18 2023, 15:13
Пост
|
Репутация: 296 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 16 419 С нами с: 21-November 07 |
Поддерживаю. Незадолго до войны ждал очень важные документы, приехал курьер DHL, а мы как раз с супругой вышли покурить, он позвонил в домофон секунд 5, развернулся, сел в авто и собирался уезжать. Хорошо, что я успел подойти и спросить, не мне ли документы, и таки да. А так бы уехал - и ищи его где хочешь. И даже позвонить не смог, хотя доставка стоит не 3 копейки. Так, кур'єрська доставка споганилась дуже. Зараз таке роблю тільки якщо вдома цілий день і треба карткою розрахуватися якою онлайн не можна. |
Vov4ikSTI |
Apr 18 2023, 15:35
Пост
|
Репутация: 148 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 441 С нами с: 13-September 13 |
|
PSL |
Apr 18 2023, 16:30
Пост
|
Репутация: 424 Незваный гость Группа: Пользователи Сообщений: 7 021 С нами с: 5-May 09 |
Так, кур'єрська доставка споганилась дуже. Зараз таке роблю тільки якщо вдома цілий день і треба карткою розрахуватися якою онлайн не можна. Нормальных курьеров не осталось. Одно время мне постоянно возил один и тот же курьер с НП. Он дал свой номер телефона и я всегда знал, когда он привезет посылку. Как он говорил, что ему проще перед выездом, пока грузят посылки, обзвонить по маршруту людей и знать, когда и куда ему ехать. Лафа была чуть больше года. Потом начал возить какой-то Вася, который отвечал: привезу, когда приеду. Пришлось оформалять посылки на отделение, чтобы неделю не ждать, когда это чудо привезет посылку. Сообщение отредактировал PSL - Apr 18 2023, 16:30 |
serglifar |
Apr 18 2023, 19:45
Пост
|
Репутация: 243 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 985 С нами с: 7-November 09 |
І так само з отриманням: тобі принесли посилку під двері додому або на роботу і ти не витрачаєш час на хождіння по відділенням і тягнеш коробку в зубах додому. А як же наложенний платьож і покупка в інстаграмі. Поштомат в післяплату не вміє, з кур'єрами всьо сложно, думаю теж ні.Як на мене, то після користування послугами доставки в Європі В Словаччині вчора кур'єр посилку лишив на сміттєвому баці, в поштовий ящик не влізло, вдома нікого не було, телефон словацький в хаті лишився. Добре що хоч побачили, ну і що село, то нікому воно не тре.на Ягодині наша митниця просто ставить раком за посилки/передачі Без виправдання методів НП, але перевізників карма наздогнала за зимові побори. Двухповерховий автобус, весь перший поверх посилки. Знайомий віз гелієвий аккум соточку, водій автобуса каже - плати, то був посланий.Та і НП теж карма дістане, тариф дорогий, обмежень маса. І здається почали гратись в "послуги брокера Нормальных курьеров не осталось. Одно время мне постоянно возил один и тот же курьер с НП. Мій лишився, і ще пару його колег. Просто додались ще, і ті хто виключно по поштоматам возять. Ну і у будь-якого кур'єра є свій графік руху. |
Tiger |
Apr 18 2023, 20:32
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: 1227 Праведник Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 220 С нами с: 20-October 06 |
В Словаччині вчора кур'єр посилку лишив на сміттєвому баці, в поштовий ящик не влізло, вдома нікого не було, телефон словацький в хаті лишився. Добре що хоч побачили, ну і що село, то нікому воно не тре. У нас лет 5 назад в Амстердаме приехали коммутаторы (около 8к евро стоили) и искали мы их часов 5. Пока один не додумался по соседям сходить. Таки нашли у соседей, им отдали ибо нас не было в офисе И да, посылка была под роспись и верификацию документов. |
Danny |
Apr 19 2023, 1:00
Пост
|
Репутация: 211 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 351 С нами с: 28-June 10 |
А мене бісить, що за красивою казкою стоїть тупо робота в стилі 90х, коли конкурентів тупо витискають. Інтайм і Джастін все, перед цим Гюнсел, Автолюкс теж пішли, Нічний експрес теж здається додихає, САТ, Делівері якось бовтаються. Ого, я не знал, что рыночная экономика, построенная на конкуренции, - это "работа в стиле 90х". Это ж наверное НП внедрила своих агентов в конкурентов, чтоб те оказывали там дерьмовый сервис? И еще что-то намутили, чтобы клиенты туда не ходили? Наверное угрожали им... А так да, беда. Надо еще прикрыть Сильпо, т.к. тоже уничтожает и скупает конкурентов, Розетку и другие успешные бизнесы. И чтоб всякие интаймы не загибались, надо государству выделять субсидии, а то НП вообще офигела! Решила сервисом убить конкурентов! А тепер прикол, після заходу Нової Пошти в Польщу, старий добрий спосіб терміново передати щось потягом чи автобусом закінчився, лише деякі автобуси беруть передачі, але ті, які не їдуть через пп Ягодин, бо на Ягодині наша митниця просто ставить раком за посилки/передачі. Я спочатку думав, можливо там якась операція проходить, що в жодному вагоні не взяли і тупо казали "на можна", а потім знайомий провідник розповів про причину такого "морозу", Лол, уже несколько лет проводники морозятся, т.к. слишком много рисков и есть альтернатива в виде тех же НП. Во время войны тем более надо пресекать этот теневой рынок, чтоб какой-то Вася не решил так передать оружие или прочую запрещенку. Кто потом виноват? Получается, проводник. Но конечно лучше верить в теории заговора, что НП приложила "свои кровавые руки" к этому мизерному рынку, который и не делает 1% оборота. так само і з автобусами, водій, яким часто передавав, сказав зразу: "Навіть по старій дружбі не візьмемо, хіба що хтось з пасажирів погодиться собі в сумку покласти - зврнись до таких-то, вони через Устілуг їздять, туди Нова Пошта свої пазурі ще не запустила". Угу, только почему-то если загуглить, то найдется несколько десятков мелких фир, готовых осуществить трансфер из UA в PL. Но кровожадная НП решила ударить именно по бедным проводникам УЗ! Видимо мстят гос.структуре за Укрпошту! Бо всі ті відділення, за які платиться оренда, ремонти, комуналка тощо - то платимо ми зі своєї кишені у завищених тарифах. Ух! Проклятые буржуи! Настроют тут своих отделений, чтоб работяги больше отдавали кровно-заработанных грн!!! Но на самом деле, все гораздо проще - из более, чем 10к отделений НП около 80% отделений работают по франшизе, где идет оплата за каждую выданную посылку. В итоге НП круто оптимизируют расходы, Малые предприниматели в лице франчайзи получают $ Потребитель радуется куче отделений. Ну и можно только похлопать тому, как они массово внедряют свои поштоматы вплоть до подъездов. Почтовые услуги еще никогда не были такими комфортными. Я у себе на ФБ порівнював вартість доставки в Україні НП і в Польщі кур'єрами на прикладі посилки розмірами 50х50х50 см і вагою 15 кг у нас з Теремків (Київ) у Васильків (в межах 30 км) і так само в Польщі з послугою двері-двері. Так от у нас це майже 400 грн, в той час коли таксі Болт коштує 218 грн, а в Польщі це в межах 200 грн. А я получил кроссовки из США за 6 дней и за 560 грн, сейчас посчитаю во сколько бы обошелся самолет... Но да, не может быть такое, чтоб у компании 100% услуг были выгоднее/дешевле. Есть много примеров, когда отправлять новой поштой не целесообразно. Но вообще для Украины классика. Только у нас вырастает компания с крутым сервисом, сразу же появляется гора хейтеров из-за ценника грн на 50 выше. У вас всегда есть выбор: можно не переплачивать за сервис НП, а страдать вместе с УП. Дешево, долго, херово. Можно не переплачивать за Уклон, а кататься на метро, можно не платить аж 40 грн за 100 грам картофана в маке, а набрать в АТБ по 6 грн за кг. Сообщение отредактировал Danny - Apr 19 2023, 1:00 |
Mad Dog |
Apr 19 2023, 7:30
Пост
|
Репутация: 109 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 588 С нами с: 31-October 06 |
В Словаччині вчора кур'єр посилку лишив на сміттєвому баці, в поштовий ящик не влізло, вдома нікого не було, телефон словацький в хаті лишився. Добре що хоч побачили, ну і що село, то нікому воно не тре.руху. Париж, приватний будинок, привезли блюєтті... і просто перекинули через 2х метровий паркан і поїхали собі далі. В офіс зручно кур'єром замовляти... додому тільки якщо цілий день вдома і так знаходишся, а не спеціально чекаєш. Сообщение отредактировал Mad Dog - Apr 19 2023, 7:32 |
Mad Dog |
Apr 19 2023, 8:57
Пост
|
Репутация: 109 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 588 С нами с: 31-October 06 |
Сегодня в почтомате при открытии не оказалось посылки Уже больше двух часов они не могут доехать и проверить ячейки. Нова Почта Було таке у дружини. При чому після дзвінка у підтримку у додаток прийшло повідомлення, що посилка успішно отримана. На наступний день підтримка: У вас же статус посилка - отримана, значить все ОК )) Через день кур'єр дзвонить та каже, що знайшлась ваша посилка, підійдіть заберіть поки я біля поштомату. Покласти у ячейку поштомата вже не може... Я так розумію все тримається на порядності кур'єрів. |
Vov4ikSTI |
May 20 2023, 11:55
Пост
|
Вопрос по мобильному приложению
Пару дней назад что-то не обновлялось, а сегодня решил зайти и нифига Пароли все сохраненные не подходят. Попробовал по новому зарегатся, смс приходит и снова выкидывает на регистрацию Может у кого было такое? |
Dandan |
May 20 2023, 15:39
Пост
|
Репутация: 34 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 205 С нами с: 17-December 11 |
можна спробувати перевстановити додаток
|
Vov4ikSTI |
May 20 2023, 18:04
Пост
|
Через колл центр что-то поправили и смог залогинится.
|
kertisman |
May 20 2023, 20:06
Пост
|
Репутация: 35 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 534 С нами с: 24-December 10 |
у них сбой был в мобильном додатке
мб перенакатили дамп базы старый, потому не зашел |
Упрощённая версия | Сейчас: 25th November 2024 - 3:44 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |