Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6887-й день

Новорічний Фріліч на трекері активовано!
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Медреформа и реальная жизнь, вопросы-ответы

next1983
Apr 6 2018, 22:09

Пост #1

Старожил

С нами с: 18-March 09

Карта распространения короновируса по Украине.
https://public.tableau.com/profile/publicvi...91301660/sheet0

https://www.president.gov.ua/news/zvernenny...onavirusu-60181
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Медреформа под катом:
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Сообщение отредактировал next1983 - Mar 16 2020, 19:41
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
55 Страницы  « < 53 54 55  
Reply to this topicStart new topic
Ответов(1080 - 1087)
Mad Dog
Jan 17 2025, 20:36

Пост #1081

Старожил

С нами с: 31-October 06

(Midnight)sky @ Jan 17 2025, 17:37) Перейти к цитате

Подобных медицинских историй у меня ещё есть несколько.

От у тому і питання, що особистий досвід та історії після особистого спілкування з тими хто вже давно мігрував йде в розріз до загальних криків в інтернеті, що медицина в Європі гівно. Звісно Європа велика, та і люди здебільшого пишуть негатив... але от узагальнений висновок все одно дуже дивний.
+Quote Post
next1983
Jan 18 2025, 21:40

Пост #1082

Старожил

(Mad Dog @ Jan 17 2025, 15:37) Перейти к цитате

Дякую, полистав тему зпочатку... багато чого стало зрозуміло.
ти з 18 року тільки і робиш, що співаєш оди собі та колегам, топиш за корупцію та виправдовуєш все гівно що відбувається у медичній сфері, при цьому всьому погані тільки пацієнти, загниваючий захід і будь хто інший крім тих хто те гівно робить.
І найгірше у цій ситуації навіть не те що ти частина цього гівна, а те що ти вважаєш що це гівно - норма.

facepalm.png facepalm.png
Я не знаю каким местом ты читаешь. Гдя я хоть раз написал что я доктор?
Я нахожусь в центре событий доктор-пациент-медреформа, поэтому могу оценить на примере не самой маленькой поликлиники г Киева.

В общем, если у кого-то есть какие-то практические вопросы, готов ответить по мере сил и возможностей

Капец, как у меня печет! laugh_cry.png У меня ооочень хорошие отношения с докторами одной из поликлиник. И есть возможность показать что и как работает со стороны доктора (да и системы в целом), чтобы максимально эффективно получить все по первичке (и частично по вторичке). Но это я, блин, топлю за корупцию! Не тяжело тебе жить НАСТОЛЬКО глупым?

Сообщение отредактировал next1983 - Jan 18 2025, 21:55
+Quote Post
next1983
Jan 18 2025, 21:55

Пост #1083

Старожил

(Mad Dog @ Jan 17 2025, 20:04) Перейти к цитате

Грубо кажучи з твоєї ЗП в Україні платиться 40-45% у казну, і там де страхова медицина платяться ті ж 40-45% у казну.
Так в чому різниця?

facepalm.png Разница в абсолютной сумме! В Украине я на 90% уверен что ты получал часть зрп в конверте. И хорошо если это было 50/50, а не минималка и все остальное. Но корупция она ж исключительно у депутатов)

+Quote Post
Mad Dog
Jan 19 2025, 13:48

Пост #1084

Старожил

(next1983 @ Jan 18 2025, 21:40) Перейти к цитате

Я не знаю каким местом ты читаешь. Гдя я хоть раз написал что я доктор?
Капец, как у меня печет! У меня ооочень хорошие отношения с докторами одной из поликлиник. И есть возможность показать что и как работает со стороны доктора (да и системы в целом), чтобы максимально эффективно получить все по первичке (и частично по вторичке). Но это я, блин, топлю за корупцию! Не тяжело тебе жить НАСТОЛЬКО глупым?

Дурний тут тільки ти. Всі твої повідомлення ДУЖЕ однобокі... і це не бік пацієнта. Те що ти невиліковно хворий не відміняє того факту що ти "топиш за корупцію та виправдовуєш все гівно що відбувається у медичній сфері, при цьому всьому погані тільки пацієнти, загниваючий захід і будь хто інший крім тих хто те гівно робить.". Видалив частину про "колег" з цитати. Це щось змінило? ні... бо це не змінює весь той маразм що ти пишеш.
ну а аргумент про відносини з докторами це взагалі - poop.png. У мене половина близьких родичів у багатьох поколіннях медики. laugh_cry.png

(next1983 @ Jan 18 2025, 21:55) Перейти к цитате

Разница в абсолютной сумме! В Украине я на 90% уверен что ты получал часть зрп в конверте. И хорошо если это было 50/50, а не минималка и все остальное. Но корупция она ж исключительно у депутатов)

Я дивлюсь ти в податках так само розумієшся як в медицині. facepalm.png
Так, гівняна медицина у нас бо я у студентські роки підробляв з ЗП у конверті. smile_upsidedown.png
Тільки ті ж конверти є і у Франції. Але там влада пішла трохи іншим шляхом, там до якоїсь суми доходу (здається 10к в рік) - ставка податку 0%. І всім пофіг на тих малозабезпечених хто підробляє.
Але повернемось до України.
Який відсоток з ПДФО потрапляє в бюджет України?
Яка частка від загального бюджету становить ПДФО.
На скільки виросте бюджет якщо станеться диво і українці заплатять на 10% ПДФО більше? чи навіть на нереальні 20% більші?

І дуже складна частина для тебе: на скільки зменшиться дохід у бюджет з інших джерел бо люди не влили ці гроші в економіку а заплатили НДФЛ? Історії про боротьбу Гетманцева з дропами не чув? Які якраз для оплати "в конверті" і використовують, там теж платили 5% податку як ФОП.

Але це все фігня, бо причину гівняної медицини я озвучив вище. нажаль твого розуму "пацієнта" не вистачило осилити те повідомлення. Ти як тупа вата кидаєш заготовлені повідомлення з методички. Всі офігенн, і мед. працівники і влада що робить такі шикарні реформи. У всьому винні пацієнти що колись отримували ЗП в конверті. facepalm.png

Ну ок, спробує простіше пояснити. Гарний приклад від Віталіка з бюджетом Києва на 24 рік:
85,3 мільярда - загальна сума видатків;
сфера освіти – понад 27,2 мільярда гривень
транспорт, дорожнє господарство та зв’язок – більше 23,8 мільярда
житлово-комунальне господарство – 8,2 мільярда
соціальний захист – 7,8 мільярда
охорона здоров’я – близько 6 мільярдів

...
кінцевий документ передбачає сумарно 771 мільйон гривень на цільові програми підтримки військових «Підтримка киян – Захисників та Захисниць» та «Захисник Києва». Це менше 1% від усіх бюджетних видатків столиці.

ти хоч в 10 раз заплати більше ПДФО не зміниться нічого... бо це не цільовий витрати і питання виключно в пріоритетах куди ті гроші виділяти.

А тепер про чудо яке сталося без збільшення надходжень ПДФО. Після того як новина про менше одного відсотка на війну заполонила інет Віталька дуже швидко почав перевзуватись:
Допомога військовим наступного року від громади столиці буде не меншою, ніж цього. А до кінця 2024-го вона, загалом, становитиме близько 10 млрд грн (минулого року було 7,5 млрд грн). Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу «Київ».

Магія.
+Quote Post
next1983
Jan 20 2025, 20:28

Пост #1085

Старожил

(Mad Dog @ Jan 19 2025, 13:48) Перейти к цитате

Всі твої повідомлення ДУЖЕ однобокі... і це не бік пацієнта.

Где конкретно? Не в сторону пОциента - однозначно! А для пАциента я всегда расписываю что к чему и как.

"топиш за корупцію

Пруфа будет? Или твоя больная фантазия продолжает приписывать мне вещи которые я не говорил).

загниваючий захід

Где я так писал, пруф!

+ У мене половина близьких родичів у багатьох поколіннях медики. laugh_cry.png

Это те кто забыли у тебя в зубах инструменты?))

Тільки ті ж конверти є і у Франції.

Расскажешь сказки кому-то другому. Прям 80%+ в конвертах получают.

Але там влада пішла трохи іншим шляхом, там до якоїсь суми доходу (здається 10к в рік) - ставка податку 0%. І всім пофіг на тих малозабезпечених хто підробляє.

Пфф, и в Украине есть необлагаемый минимум дохода гражданина. И?

На скільки виросте бюджет якщо станеться диво і українці заплатять на 10% ПДФО більше? чи навіть на нереальні 20% більші?

60% экономики находится в тени, 40% получают в конвертах (если как-то светят зарплату). Конечно это ни на что не влияет. grin_drop.png Особенно то что налог в т.ч. и на медицину НАПРЯМУЮ зависит от заявленного официального размера зрп.

Так, гівняна медицина у нас бо я у студентські роки підробляв з ЗП у конверті.

Ты сам в соседней теме писал что купил три квартиры у застройщика. Заплатил бы налоги, глядишь и QNX смог бы операцию за счет государства сделать. Так что про коррупцию во власти - не тебе судить, раз сам такой же.
(Mad Dog @ Sep 28 2024, 7:06) Перейти к цитате

Ну а ту ж згадану довідку у мене забудовник попросив коли я за один календарний рік у одного забудовника купляв ТРЕТЮ квартиру.

(Mad Dog @ Jan 19 2025, 13:48) Перейти к цитате

Всі офігенн, і мед. працівники і влада що робить такі шикарні реформи.

И да, я буду радоваться успехам государства, там где они действительно есть.
+Quote Post
Mad Dog
Jan 20 2025, 22:24

Пост #1086

Старожил

(next1983 @ Jan 20 2025, 21:28) Перейти к цитате

Где конкретно? Не в сторону пОциента - однозначно! А для пАциента я всегда расписываю что к чему и как.

Скрізь. ніхто з пацієнтів не буде топити за все це гівно що відбувається.
За корупцію, за розпил бюджету, виправдовувано всіх прой*бів лікарів, за швидку яка не приїжджає, за всрату реформу і за бабку що наробила фігні разом з Петром.

Пруфа будет? Или твоя больная фантазия продолжает приписывать мне вещи которые я не говорил).

навіть далеко ходити не буду, з першої сторінки теми:
(next1983 @ Apr 7 2018, 17:38) Перейти к цитате

С больничкой там все пичально, но в поликлинике ЭКГ, УЗИ, рентген, анализы крови, мочи и прочего вполне можно получить условно бесплатно - особенно по сравнению с частными конторами.

(next1983 @ Apr 7 2018, 17:20) Перейти к цитате

гораздо эффективнее иметь хорошего знакомого семейника и за небольшую благодарность получать консультации...

Это те кто забыли у тебя в зубах инструменты?))

Це тебе твої дуже хороші друзі лікарі навчили ржати з ситуації коли лікарі накосячили? Не дивно ти ж за тих дебілів тут жопу рвеш.

Расскажешь сказки кому-то другому. Прям 80%+ в конвертах получают.

Клоун, у нас теж 80%+ не отримують в конвертах. у нас третина працюючих - бюджетники. smile_upsidedown.png

Сообщение отредактировал Mad Dog - Jan 20 2025, 22:47
+Quote Post
Mad Dog
Jan 20 2025, 22:47

Пост #1087

Старожил

Пфф, и в Украине есть необлагаемый минимум дохода гражданина. И?

17 грн? а тепер відкрий виписку по ЗП чи декларацію... ти бачиш щоб там з цих 17 грн не брались податки? ще одна тема в якій ти геть нічого не шариш?

60% экономики находится в тени, 40% получают в конвертах (если как-то светят зарплату). Конечно это ни на что не влияет.

так ти про тінь нічого не казав. бо усі хабарі медиків, за які ти топиш, теж відносяться до цієї тіні. І от якби взяли всі ці гроші з тіні медиків і відправили у цільовий медичний фонд + перестали пилити кошти на медицині = зразу би все почало покращуватись. Але ж тобі краще виправдати друзів і повісити всіх собак на інших.
ну і чого вже 40% якщо вище було 80%?
В конвертах почали отримувати в два рази менше поки ти писав це повідомлення? thumb_up.png

Особенно то что налог в т.ч. и на медицину НАПРЯМУЮ зависит от заявленного официального размера зрп.

Що таке податок на медицину? laugh_cry.png Твої пізнання у сфері оподаткування не перестають дивувати.
Немає у нас такого податку. Немає у нас нічого схожого на військовий збір але для медицини. І це основна проблем і відмінність від обов'язкового медичного страхування у цивілізованих країнах.
Ну а ПДФО це не цільовий податок, більшість з нього навіть не потрапляє у бюджет України, вже не кажучи про медицину. Здається тільки четверта частина ПДФО потрапляє у бюджет України.
Немає ніякої прямої залежності. Приклад з Віталіком не зміг осилити?
Ти цитуєш якісь срані методички навіть не намагаючись розібратись у питання.

Ты сам в соседней теме писал что купил три квартиры у застройщика. Заплатил бы налоги, глядишь и QNX смог бы операцию за счет государства сделать. Так что про коррупцию во власти - не тебе судить, раз сам такой же.

Пане балабол всі податки до останньої копійки витрачені на ті квартири були сплачені, у банку пропали всі питання походження грошей коли я просто показав декларацію за минулий рік.
Я та наївна людина, що повірили у майдан, у те що "треба починати з себе", у те шо мої податки та інвестиції зроблять країну кращою... Можете лошити... Гроші всраті, стало гірше.

И да, я буду радоваться успехам государства, там где они действительно есть.

Які успіхи? Медицина та і вся держава у сраці не без допомоги реформаторів. А радієш ти тут виключно за лікарів з якими у тебе хороші відносини. Ці відносини мабуть ще й твій сімейний бюджет наповнююь. facepalm.png
+Quote Post
QNX
Вчера, 0:00

Пост #1088

Благодарности: 159

ultra active user

С нами с: 9-February 07

глядишь и QNX смог бы операцию за счет государства сделать.

так она бесплатная, просто врачи пидарасы
+Quote Post

55 Страницы  « < 53 54 55
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 22nd January 2025 - 12:46
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.