Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6852-й день

Новорічний Фріліч на трекері активовано!
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Помощь в выборе роутеров, маршрутизаторов и т.д.

Mad Dog
Sep 10 2023, 20:40

Пост #1521

Старожил

С нами с: 31-October 06

(Chuvachek @ Sep 10 2023, 18:42) Перейти к цитате

Какой роутер может дать больше по вай-фай?

Будь який що підтримує смугу 160 МГц у межах кімнати легко дасть тобі півтора гіга.

Найдешевше рішення Ксяомі АХ3200 + послуга щоб тобі на нього накатили OpenWRT налаштували канали щоб працювала вказана смуга.
Про щось дешеве офіційне типу Huawei AX3 якщо у тебе не однокімнатна квартира - забудь.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
QNX
Sep 10 2023, 20:52

Пост #1522

Благодарности: 159

ultra active user

С нами с: 9-February 07

Найдешевше рішення Ксяомі АХ3200 + послуга щоб тобі на нього накатили OpenWRT налаштували канали щоб працювала вказана смуга.

я вот ипался ипался, 160 включается, но в паре с АХ210 ничего не могу добиться вменяемого
+Quote Post
Chuvachek
Sep 10 2023, 23:22

Пост #1523

Старожил

С нами с: 6-January 12

(Mad Dog @ Sep 10 2023, 21:40) Перейти к цитате

Будь який що підтримує смугу 160 МГц у межах кімнати легко дасть тобі півтора гіга.

Про щось дешеве офіційне типу Huawei AX3 якщо у тебе не однокімнатна квартира - забудь.

Что это? О чем это? У меня нету времени, честно говорю, даже вникать во все это… Налаштували, накатили? Я так понял, для юзеров Андроида на это время типа это норм? Я прошел в свое время джейлы «анасовые» на айфоне 3г, вспоминаю эту дичь, как страшный сон. На это время в девайсах я еще и должен ебтся в чем-то? Серьезно? У меня на это нету времени… корочь, вижу, что надо брать огрызок, надеюсь что не будет вые в работе, что важнее всего

Пс: и да, у кого 1гбит, сделайте, плз, скрины тестов скорости вашего роутера

Сообщение отредактировал Chuvachek - Sep 10 2023, 23:23
+Quote Post
QNX
Sep 11 2023, 9:46

Пост #1524

ultra active user

надо брать огрызок, надеюсь что не будет вые в работе, что важнее всего

то есть по твоему огрызок настраивать не надо? если нет времени, найди человека и заплати ему, так как настраивать все равно надо будет

я понимаю что любители огрызков рукожопы, но это не значит что не надо ни в чем разбираться
+Quote Post
Mad Dog
Sep 11 2023, 9:51

Пост #1525

Старожил

(Chuvachek @ Sep 11 2023, 0:22) Перейти к цитате

Что это? О чем это? У меня нету времени, честно говорю, даже вникать во все это… Налаштували, накатили? Я так понял, для юзеров Андроида на это время типа это норм? Я прошел в свое время джейлы «анасовые» на айфоне 3г, вспоминаю эту дичь, как страшный сон. На это время в девайсах я еще и должен ебтся в чем-то? Серьезно? У меня на это нету времени… корочь, вижу, что надо брать огрызок, надеюсь что не будет вые в работе, что важнее всего

я передбачив таку відповідь, тому зразу написав про покупку послуги з налаштування:

+ послуга щоб тобі на нього накатили OpenWRT

Ну і було зазначено, що це найдешевше рішення. Хочеш готове рішення бери Асус/Тп-лінк/пофіг що у середньо ціновому сегменті (десь від 100 баксів)...

Пс: и да, у кого 1гбит, сделайте, плз, скрины тестов скорости вашего роутера

Xiaomi Redmi Gaming AX5400
Open in new window
+Quote Post
Tiger
Sep 11 2023, 13:23

Пост #1526

Благодарности: 1756

Праведник

С нами с: 20-October 06

(Chuvachek @ Sep 11 2023, 0:22) Перейти к цитате

корочь, вижу, что надо брать огрызок, надеюсь что не будет вые в работе, что важнее всего

Apple не выпускает роутеров лет так 8 уже, если не больше. Вот это говно https://www.apple.com/shop/accessories/all/...?fh=4b8b%2B466b это LinkSys и Ubiquiti
+Quote Post
Chuvachek
Sep 11 2023, 15:33

Пост #1527

Старожил

Андройщики прям аж вскипели, им дай поковыряться, шить-перешить и тп grin3.png

Для меня настройка: зашел в интерфейс заводской - там настроил РАЗ и все, закрыл и забыл. Потратил минут 15-30 на это и все. А дальше роутер работает и ты забил на него

А не какие-то сраные прошивки от какого-то там условного Васи или Пети, и еще сиди и перепрошивай. А потом через какое-то время вылезит баг и начнет глючить и вылетает инет, и снова гугли проблему, потом снова ищи очередную сраную прошивку от како-то там очередного пряморукого, который этот баг вылечил. Как-то так. Для меня все просто: достал с коробки и он должен быть рабочим без перепрошивок, осталось только зайти в его заводской интерфейс и уже там натсроить все, быстро

ПС: блин, вот некоторые просто не могут понять, что у кого-то просто реально нету времени чтобы даже уделить какой-то лишний час, на все вот это... Зато "это же любители огрызка, криворукие"... Просто у кого-то видно куча свободного времени, чтобы сидеть и тр@х@ть тот роутер в хвост и в гриву и часто это делать... Всем спасибо за внимание, для меня вопрос по роутерах закрыт
+Quote Post
Tiger
Sep 11 2023, 15:37

Пост #1528

Праведник

(Chuvachek @ Sep 11 2023, 16:33) Перейти к цитате

» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

С выражениями попроще, ок?
+Quote Post
Chuvachek
Sep 11 2023, 15:41

Пост #1529

Старожил

(Tiger @ Sep 11 2023, 16:37) Перейти к цитате

С выражениями попроще, ок?

ты какой-то выборочный... вот сюда было сначало написать ["я понимаю что любители огрызков рукожопы"], а то видешь только то, что видешь

+Quote Post
Spectral
Sep 11 2023, 15:47

Пост #1530

Благодарности: 2565

Кошки-это хорошо

С нами с: 2-July 07

Вобщем-то любой роутер от $200 сносно работает из коробки.
По поводу прошивки юзер упомянул верно, так можно взять дешевле и тот же функционал.
Конкретную модель не подскажу, т.к сам ковыряюсь и не готов вываливать такой баблос. Но если дело не в деньгах, то простой способ Розетка - Сортировка по убыванию, цена, и там что-то подобрать красивое.
+Quote Post
Tiger
Sep 11 2023, 16:04

Пост #1531

Праведник

(Chuvachek @ Sep 11 2023, 16:41) Перейти к цитате

ты какой-то выборочный... вот сюда было сначало написать ["я понимаю что любители огрызков рукожопы"], а то видешь только то, что видешь

Рукожоп и то что ты написал мягко говоря отличается.
+Quote Post
QNX
Sep 11 2023, 16:52

Пост #1532

ultra active user

Вобщем-то любой роутер от $200 сносно работает из коробки.

его же доставать надо, а эпл делает эмейзинг прямо в коробке! geek.png
+Quote Post
Emissions
Sep 11 2023, 19:53

Пост #1533

In Bass We Trust

С нами с: 5-January 10

(QNX @ Sep 11 2023, 17:52) Перейти к цитате

его же доставать надо, а эпл делает эмейзинг прямо в коробке! geek.png

+

працює не розпаковуючи коробку прям
+Quote Post
SpiritMen
Mar 14 2024, 11:55

Пост #1534

Дух

С нами с: 26-April 08

Який роутер на даний момент краще брати до 3т грн?
Так щоб поставив і забув.

Є інтернет 1Гбіт. Взяв роутера Xiaomi Wi-Fi Router Redmi AC2100. Перед цим передивився відеоогляди, перечитав форуми. Всі писали, що бобре працює і навіть на стоковій прошивці все гаразд. Ок. Знайшов на олх нормального продавця, замовив, все ок. Я все так само налаштував як радили і...... На планшетах ютуб вансед штопориться) довелося ставити всім реевансед), телефони і планшети сяомі втрачають вай фай і не можуть приєднатися, хоча з гаджетами хуавей все гаразд. ПК по дроту працює добре 940Мбіт в тестах. Але на роутері за три копійки нічого не відвалювалося, лише був слабкий вайфай. А тут такі пріколи, ааа!!!!. Знайома взяла собі Redmi AX5400 той що ігровий, то там теж не стабільний інтернет. Фільми при перегляді в браузері завісають, в іграх іноді дісконекти. У мене правда такого немає, але до Xiaomi недовіра. Хочу просто купити роутера, раз налаштувати і забутися, а не танцювати з прошивками чи ще щось.
+Quote Post
xkool
Mar 14 2024, 12:49

Пост #1535

Постоялец

С нами с: 19-September 12

(SpiritMen @ Mar 14 2024, 11:55) Перейти к цитате
Який роутер на даний момент краще брати до 3т грн?
Так щоб поставив і забув.
У меня AX5400 обычный прекрасно работает. На телефоне Xiaomi возможны проблемы с wi-fi если в настройках включен рандомный mac адрес.
+Quote Post
Spectral
Mar 14 2024, 13:13

Пост #1536

Благодарности: 2565

Кошки-это хорошо

С нами с: 2-July 07

У мене правда такого немає, але до Xiaomi недовіра.
Роутер3 и мини были отличными железками если менять прошивку. Китайское говно шпионит и лепит реуламу. Перекатил на Падавана и стало "включил и забыл", железо и сборка там хорошие. По новым АХ серии не в курсе.
+Quote Post
Mad Dog
Mar 14 2024, 14:58

Пост #1537

Старожил

Знайома взяла собі Redmi AX5400 той що ігровий, то там теж не стабільний інтернет.

У мене такий вже більше півтора року. Жодного "розриву". інтернет гігабітний, сервер підключений 2,5 гб/с, у межах кімнати по повітрю без проблем дає півтора гігабіта, у сусідніх кімнатах десь гігабіт.

Головний мінус: дофіга жере з розетки, в простої трохи менше 10 вт, коли багато бездротових девайсів споживання може перевалювати за 20 вт. Прошивка на китайській з дуже обмеженим функціоналом, але для пересічного "з головою". Ну як обмежена... наприклад нема модних ВПН, дещо можна налаштувати тільки з додатку (при чому додаток окремий не треба, Ксяомі Хоум який керує і іншими девайсами). При цьому є підтримка дуже не поганого як для дому МЕШ, два ВАН порти, можна зробити 2,5 гб/с порт локальним (привіт Cамсунгу), є незадокументоване API і т.д.

у квартирі 3 телевізора, два з яких ще на древньому ВіФі 4 5гГц... Жодних проблем із стабільністю. 4к контент без проблем йде що з локалки, що з ютубів/нетфліксів... При грі у танчики теж жодних проблем не побачив.

При чому через роутер ганяються терабайти. Після вторгнення ще одну бекап площадку зробив вдома. ))

До нього був флагмансікий (у свій час) мікрот hAP ac. Після нього на цьому Ксяомі вафля взагалі ідеально працює. (при тому самому розміщенні, та тих самих девайсах)

Open in new window

Нещодавно грався з віфі 7 роутером Ксяомі з алі. Про стабільність робити висновки не берусь робити... але як за 50 баксів(майже вдвічі дешевше за згаданий AX5400) отримати віфі7(хай і без смуги 320 мггц, та без 6 ггц) роутер з 2,5 гб/ портом... дуже круто.

Сообщение отредактировал Mad Dog - Mar 14 2024, 15:10
+Quote Post
SpiritMen
Mar 14 2024, 16:19

Пост #1538

Дух

С нами с: 26-April 08

(xkool @ Mar 14 2024, 12:49) Перейти к цитате

У меня AX5400 обычный прекрасно работает. На телефоне Xiaomi возможны проблемы с wi-fi если в настройках включен рандомный mac адрес.

Де саме ця настройка знаходиться?
+Quote Post
Mad Dog
Mar 14 2024, 16:37

Пост #1539

Старожил

(SpiritMen @ Mar 14 2024, 16:19) Перейти к цитате

Де саме ця настройка знаходиться?

В налаштуваннях підключення по ВіФі у телефоні.
Правда я не дуже розумію як воно впливає на роботу роутера. Роутеру байдуже який мак адрес у телефона, аби він був унікальний.

Сообщение отредактировал Mad Dog - Mar 14 2024, 16:40
+Quote Post
xkool
Mar 14 2024, 16:41

Пост #1540

Постоялец

С нами с: 19-September 12

(Mad Dog @ Mar 14 2024, 16:37) Перейти к цитате

В налаштуваннях підключення по ВіФі у телефоні.
Правда я не дуже розумію як воно впливає на роботу роутера. Роутеру байдуже який мак адрес у телефона, аби він був унікальний.

Я тоже так думал. Но периодически пропадал инет на телефоне, wi-fi без доступа к инету. После отключения работает идеально.
+Quote Post

78 Страницы  « < 75 76 77 78 >
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 18th December 2024 - 8:54
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.