Второй тур выборов президента Украины |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6908-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Второй тур выборов президента Украины |
Dred |
Mar 31 2019, 19:20
Пост
|
Репутация: 1955 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 31 678 С нами с: 2-March 07 |
Я вам скажу так, мне просто противно от того, что приходится жить с людьми, у которых в ценностях только 3 вещи: пожрать, посрать и потрахаться. И таких оказалось 2/3 страны. Очень грустно только от этого. - Просьба прятать под спойлер цитируемые видео! - Огромная просьба удержаться от оскорблений в сторону собеседника, а так же употребления нецензурной лексики. Игнорирование чревато раздачей РО. Всем бобра. Сообщение отредактировал Dred - Apr 22 2019, 19:38 |
Aspid |
Apr 3 2019, 12:26
Пост
|
Репутация: 1064 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 31 256 С нами с: 19-June 08 |
Все просто. Профан построил ковчег, профессианалы построили Титаник. Вот и тонет педрыкова будка, унося с собой проплаченную перхоть порохоботов. Не нужны вам никакие аргументы, ищете за что бы зацепиться. Зря, ничего не выйдет. Робин Гуд Зе идет к победе! Героям слава! Dame it... |
nx117 |
Apr 3 2019, 12:32
Пост
|
Репутация: -93 Старожил Группа: BANNED Сообщений: 3 318 С нами с: 12-February 17 |
Какой и куда,у нас президент без ВР может внести глобальные изменения в судоустрій? В зраде будет то же самое. Лучше выпустить героиню и самим же депутатам, совершенно добровольно, выдать ей патроны. Может хоть иногда осечка произойдет ) Ведь говорили ж вашему педрыку, иди на досрочные, пока рейтинг за рифы не зацепился. Dame it... Сообщение отредактировал nx117 - Apr 3 2019, 12:34 |
LeXx_Kiev |
Apr 3 2019, 12:46
Пост
|
Репутация: 818 Lotus Warrior Группа: Пользователи Сообщений: 10 603 С нами с: 25-September 07 |
|
QNX |
Apr 3 2019, 12:46
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: 2234 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 27 754 С нами с: 9-February 07 |
Корчинський порохобот |
Gannibal |
Apr 3 2019, 12:48
Пост
|
Репутация: 2 Дух Группа: Пользователи Сообщений: 140 С нами с: 26-February 08 |
Зібрав усі відповіді. Я не буду цитувати свій пост, в якому підкреслив, що мене не цікавить Порошенко. Я хочу Зеленського почути. Чому ні? Дивно, що аргументації на захист немає, а от перейти в атаку на Порошенка і "унилих" порохоботів слова знаходяться. Ще раз повторюю, я збираю інформацію про кандидатів, не голосувати - такої опції немає, бо, я вважаю, це перекладання своєї відповідальності на чужі плечі чи то пак чужу дурну голову. Я ще не визначився. Не треба відразу робити стійку. Єдиний більш-менш адекватний пост від imenno. Так стосовно навчитися - після 40? говорити ясною зрозумілою мовою? те, що добре не знаєш? Я колись теж здавав іспити не готуючись. Але то була лише оцінка в заліковій книжці. А тут - епік-фейли на міжнародних зустрічах. Щоб було ще більш соромно, ніж "страусині тухлі"? Та я, можливо, помиляюся. І плавати від незручних питань про свинарчуків-гладковських буде діючий президент? Є шанс завоювати ширшу аудиторію. В чому справа, запитую ще раз? У всьому світі визнана практика дебатів кандидатів перед виборами. Що значить - остаточне прощавай? По-перше, після виборів. По-друге, спочатку покажи, як ти збираєшся домовлятися з Путіним, вирішувати проблеми з Кримом, боротися з корупцією, врешті решт. Чув, що буде перезапуск судової системи. "Атлічна". Як ти збираєшся посадити цих пашинських, розенблатів, мосійчуків & Co, на яких тавро немає де поставити? От чесно, готовий віддати за нього голос. Прийди на дебати, не до під Буду в захопленні. А щоб якийсь менеджер, а не сам кандидат, знаходив якусь гнилу відмазку і вирішував, що воно мені не треба - "та іді ти в жопу, дірєктор!". 1)Епік фейли на міжнародних зустрічах президентів - нічого не варті крім жартів про них. (Починаючи з Буша-старшого якого вирвало на прем'єр міністра Японії, закінчуючи витівками Трампа). 2)Як буде боротися - сказано вже 100500 разів, зняття депутатської недоторканності і не втручання в роботу служб правопорядка. 3)Вирішувати проблеми з Кримом і ЛНР/ДНР (не забули про них??? Чи у вас Крим це Україна, а от Донецьк і Луганськ вже Россія?) теж сказано не раз - відбудовою економіки та інфраструктури України, розширенням Мінських перемовин залученням до них представників США, Великобританії і т.д.. Створенням інформаційного, та россійськомовного каналу новин, який буде нести ідею що ці області/території ТЕЖ Україна, що Україні на "начхати" на них, що не всі в Києві на Банковій, бандерівці і мовні радикали. Резюмую - референдумом (визнаним/невизнаним) пішли - референдумом і повернуться. 4)"Садити" буде суд. (НІДЕ в цивілізованому світі, президенти, не сажают/судять людей, якими би таврованими вони не були). Зеленський же обіцяє/гарантує що такі рішення будуть чесними і прийнятими без політичного тиску. Якщо ви досі не зрозуміли ці посили то і після дебатів нічого нового для себе не відкриєте. |
olex@ |
Apr 3 2019, 12:50
Пост
|
Репутация: 1342 Ветеран Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
А можно узнать, какие могут быть "аргументации", если Зеленский во власти и политике был ровно 0 дней? Откуда брать эти "аргументации"? Вибачте, що неясно висловився. Я мав на увазі аргументи на захист того, щоб не вести дебатів. Що вони непотрібні народу. Що все всім зрозуміло. Одному мені ні. Хоча, як написав Digital а хто я, власне такий, пафосний. з.і. Згадалося. "Приходьте на дебати. Після дойки. І пошвидше, бо роботи вдома багато." |
nx117 |
Apr 3 2019, 13:00
Пост
|
Репутация: -93 Старожил Группа: BANNED Сообщений: 3 318 С нами с: 12-February 17 |
Титаником управляли непрофессионалы В Великой Британии непрофессионалы? Жах. Вернее давили на управленцев непрофессионалы. Кто на ком стоял? Научишся членораздельно говорить, сразу приходи. . Итог мы тоже знаем. Ничего вы не знаете, что не удивительно. Пока. Но скоро будет даже на прямом анале, и на пятом. Смотри внимательно, не пропускай ни минуты. Наш Рейган Зе идет в президенты! Слава Украине! Сообщение отредактировал nx117 - Apr 3 2019, 13:01 |
olex@ |
Apr 3 2019, 13:04
Пост
|
1)Епік фейли на міжнародних зустрічах президентів - нічого не варті крім жартів про них. (Починаючи з Буша-старшого якого вирвало на прем'єр міністра Японії, закінчуючи витівками Трампа). 2)Як буде боротися - сказано вже 100500 разів, зняття депутатської недоторканності і не втручання в роботу служб правопорядка. 3)Вирішувати проблеми з Кримом і ЛНР/ДНР (не забули про них??? Чи у вас Крим це Україна, а от Донецьк і Луганськ вже Россія?) теж сказано не раз - відбудовою економіки та інфраструктури України, розширенням Мінських перемовин залученням до них представників США, Великобританії і т.д.. Створенням інформаційного, та россійськомовного каналу новин, який буде нести ідею що ці області/території ТЕЖ Україна, що Україні на "начхати" на них, що не всі в Києві на Банковій, бандерівці і мовні радикали. Резюмую - референдумом (визнаним/невизнаним) пішли - референдумом і повернуться. 4)"Садити" буде суд. (НІДЕ в цивілізованому світі, президенти, не сажают/судять людей, якими би таврованими вони не були). Зеленський же обіцяє/гарантує що такі рішення будуть чесними і прийнятими без політичного тиску. Якщо ви досі не зрозуміли ці посили то і після дебатів нічого нового для себе не відкриєте. 1. Є фейли смішні чи прикольні, а є провали зовнішньої політики. Малося на увазі останнє. 2. Проект Закону про зняття недоторканості , президентський до речі, вже давно в Раді. Агов! Цікаво знати, як новий президент без підтримки в парламенті (чи в нього є там коаліція, а то я не знаю) збирається його підписати? Бо вони ж усі мріють про харакірі. Всіх відразу по запиту Луценка віддають. 3. Звісно, що і ОРДЛО (писав про це раніше). Тільки яким чином Володимир збирається залучити до Мінських угод треті сторони, коли Росія категорично проти? А Терезі Мей більше нічого робити, як Україну рятувати, похер Брекзіт. А про Трампа й говорити нічого. Спить і бачить нашу любу неньку. А прокинеться і нав'язливе питання: "Що я сьогодні зробив для України?" Ага, і сильна відбудована Україна стане привабливою для "утікачів". Приблизно, як Південна Корея для Північної. З дня на день чекаємо референдуму про об'єднання із заможною країною. 4. Як він може обіцяти те, на що він впливати не може? з.і. Дякую за відповіді. Якщо можливо, прокоментуйте. |
Vaschek |
Apr 3 2019, 13:05
Пост
|
Репутация: 366 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 15 111 С нами с: 11-October 07 |
Створенням інформаційного, та россійськомовного каналу новин, який буде нести ідею що ці області/території ТЕЖ Україна, що Україні на "начхати" на них, що не всі в Києві на Банковій, бандерівці і мовні радикали. Резюмую - референдумом (визнаним/невизнаним) пішли - референдумом і повернуться. Ахметову, Новинскому, Фирташу,Бойко и т.д плюшки очередные раздавать будет? Или они уже с Беней перетерли? Сообщение отредактировал Vaschek - Apr 3 2019, 13:06 |
nx117 |
Apr 3 2019, 13:06
Пост
|
Вибачте, що неясно висловився. Я мав на увазі аргументи на захист того, щоб не вести дебатів. Що вони непотрібні народу. Що все всім зрозуміло. Одному мені ні. Хоча, як написав Digital а хто я, власне такий, пафосний. з.і. Згадалося. "Приходьте на дебати. Після дойки. І пошвидше, бо роботи вдома багато." Дебаты нужны либо для всех, либо ни для кого. Законодательством они не предусмотрены. Если натянут закон на дышло, выполнять его до решения европейских судов не обязательно. Фанера ЛIтала. Ла-ла-ла. |
olex@ |
Apr 3 2019, 13:15
Пост
|
Дебаты нужны либо для всех, либо ни для кого. Законодательством они не предусмотрены. Если натянут закон на дышло, выполнять его до решения европейских судов не обязательно. Фанера ЛIтала. Ла-ла-ла. Замєчатєльна. Тобто дебати Порошенко-Зеленський народу не потрібні? Ти певен? Проведи опитування. А ще згадується Яніна. Якщо для того, щоб кандидат вийшов на люди зі своєю програмою, баченням і рішеннями треба закон, то він точно Ла-ла-ла. |
dezmen |
Apr 3 2019, 13:17
Пост
|
Репутация: 1256 No homo! Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 |
|
Spd |
Apr 3 2019, 13:18
Пост
|
Репутация: 353 Ветеран Группа: Validating Сообщений: 7 687 С нами с: 21-March 06 |
99% определившимся на данном этапе уже глубоко наплевать на все эти дебаты, споры, вопли и крики. Кто уже определился - своего мнения уже не поменяет. Сомневающихся очень маленький процент, который общей погоды не сделает.
Позиции и лозунги всех сторон ясны, ничего кардинально нового уже не будет. И, с моей точки зрения, тратить свое время на споры на эту тематику тоже нету смысла. Голосуйте как считаете нужным. Думайте и голосуйте. Именно голосуйте, а не сидите дома 21 апреля. Больше советов никаких нет. Сообщение отредактировал Spd - Apr 3 2019, 13:18 |
Bothi |
Apr 3 2019, 13:20
Пост
|
Репутация: 4 Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 21 С нами с: 10-February 17 |
Шановні, раз така пьянка. Куди хто валить після виборів? Є чуйка що на 9 травня буде парад РФ на Хрещатику.
|
Vaschek |
Apr 3 2019, 13:21
Пост
|
Репутация: 366 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 15 111 С нами с: 11-October 07 |
|
Суничка |
Apr 3 2019, 13:23
Пост
|
Репутация: 1562 Ethereal Dream Группа: Пользователи Сообщений: 12 131 С нами с: 30-June 09 |
|
SSSK0 |
Apr 3 2019, 13:23
Пост
|
Репутация: 1748 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 |
Смешно... действительно смешно... Уже лень писать очевидные аксиомы... все же понятно и так: В чём смысл сегодняшних споров? В их бессмысленности. Нельзя ведь всерьёз сравнивать то, что мы уже знаем и что-то неизвестное. Согласен, второй кандидат, этот ненавистный Ze – это страшно. Это сплошная неопределённость. Просто кошмар. Успешные страны – это ведь только те, где руководство сидит десятилетиями. Несмотря на свои очевидные «успехи». Менять их нельзя… |
olex@ |
Apr 3 2019, 13:25
Пост
|
99% определившимся на данном этапе уже глубоко наплевать на все эти дебаты, споры, вопли и крики. Кто уже определился - своего мнения уже не поменяет. Сомневающихся очень маленький процент, который общей погоды не сделает. Позиции и лозунги всех сторон ясны, ничего кардинально нового уже не будет. И, с моей точки зрения, тратить свое время на споры на эту тематику тоже нету смысла. Голосуйте как считаете нужным. Думайте и голосуйте. Именно голосуйте, а не сидите дома 21 апреля. Больше советов никаких нет. Взагалі, думку про голосування підтримую. Як і те, що тут в темі сруться вже па-пріколу, бо майже все вирішили. В реальному житті все трохи не так. І багато хто буде вирішувати, кого обирати, чи не в самій кабінці. |
nx117 |
Apr 3 2019, 13:25
Пост
|
Замєчатєльна. Тобто дебати Порошенко-Зеленський народу не потрібні? Ти певен? Проведи опитування. А ще згадується Яніна. Якщо для того, щоб кандидат вийшов на люди зі своєю програмою, баченням і рішеннями треба закон, то він точно Ла-ла-ла. Спросил у народа. Народ ответил, что сначала нужны дебаты Порошенко-Тимошенко. Кто не успел, тот опоздал. Хай щастить. |
Vox |
Apr 3 2019, 13:26
Пост
|
Репутация: 2076 0day rescue Группа: Модеры Сообщений: 21 654 С нами с: 24-January 10 |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 12th February 2025 - 6:52 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |