Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6905-й день

Новорічний Фріліч на трекері активовано!
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Второй тур выборов президента Украины

За кого?
Простой выбор
Зеленский [ 838 ] ** [48.89%]
Порошенко [ 876 ] ** [51.11%]
Всего голосов: 1714
Гости не имеют права голосовать 
Dred
Mar 31 2019, 19:20

Пост #1

ultra active user

С нами с: 2-March 07
Меценат

Слуга Народа

(LeXx_Kiev @ Apr 22 2019, 10:38) Перейти к цитате

Я вам скажу так, мне просто противно от того, что приходится жить с людьми, у которых в ценностях только 3 вещи: пожрать, посрать и потрахаться. И таких оказалось 2/3 страны. Очень грустно только от этого.

- Просьба прятать под спойлер цитируемые видео!

- Огромная просьба удержаться от оскорблений в сторону собеседника, а так же употребления нецензурной лексики. Игнорирование чревато раздачей РО. Всем бобра.

Сообщение отредактировал Dred - Apr 22 2019, 19:38
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
605 Страницы  « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(540 - 559)
ProoF
Apr 1 2019, 20:32

Пост #541

Постоялец

С нами с: 3-April 08

(dezmen @ Apr 1 2019, 21:28) Перейти к цитате

Ссылка ни о чем, где конкретные цифры, что у меня "украли"?)

Мрию сперли, нелюди sad1.png
+Quote Post
Федор Сумкин

Пост #542

Благодарности: 973698

Darth Vader

С нами с: 15-March 06

(ЫЫЫ @ Apr 1 2019, 20:25) Перейти к цитате
Владимир Зеленский будет признан главнокомандующим - Антон Геращенко
Антоха первым кинулся переобуваться...
+Quote Post
Суничка

Пост #543

Ethereal Dream

С нами с: 30-June 09

(TranceFM @ Apr 1 2019, 21:25) Перейти к цитате

Эм... ви погано розіралися з контентом, система може працювати в автоматичному режимі, скажемо адміни 1+1 нлаштували, щоб блокувати всі відео з співпадінням по шаблону і все. Чи ви думаєте там сидить штат з десятків, які вивчають кожен елемент співпадіння на ютубі, якщо таких можуть бути сотні в день? Почитайте про плавила великих чисел.

Я розумію механіку, як це працює. 1+1 скоріш буде монетизувати відео, в яких використовується їхній матеріал, ніж відправляти скаргу.

Той випадок був саме вручну оброблений. На ютубі безліч відео з 1+1, і ніхто їх не банить, не скаржиться. Ви за Зеленьского, я розумію, але не варто дивитись на світ з "широко заплющеними" очима і захищати будь-які вчинки, скажем так, лояльного до цього кандидату каналу.
+Quote Post
DemirelUA
Apr 1 2019, 20:33

Пост #544

Старожил

С нами с: 7-January 14

(sunnykaktys @ Apr 1 2019, 21:29) Перейти к цитате

светлое будущее, европейские пенсии и вторую Францию (с)

Порадуйся за человека – у него все хорошо!!!
Жизнь налаживается!
И пенсии, и зарплаты, и далее по списку!)
+Quote Post
ЫЫЫ

Пост #545

Undead rogue

С нами с: 24-December 08

(Суничка @ Apr 1 2019, 21:16) Перейти к цитате

И что значит сей смайлик? Я прошу доказательств. "Без предупреждения" не равно "Порошенко". Ну давай уж хотя бы не перекручивать. Это совсем не логично. Ну ни капли.

"за многочисленные серьезные нарушения Условий использования" - из-за чего ютуб может заблокировать с таким описанием? я ж не в курсе просто, что это может значить?
+Quote Post
DemirelUA

Пост #546

Старожил

С нами с: 7-January 14

(Федор Сумкин @ Apr 1 2019, 21:32) Перейти к цитате

Антоха первым кинулся переобуваться...

Этот жирный кусок дерьма уже вчера на телике переобувался на второй космической.
Сейчас только идет работа языком в ректальной области Зеленского.
+Quote Post
TranceFM
Apr 1 2019, 20:35

Пост #547

Старожил

С нами с: 21-January 07

(dezmen @ Apr 1 2019, 20:28) Перейти к цитате

Справа з Приватом досить цікава не тільки в тому сенсі скільки вивели. Мені більше цікаво послухати всіх, хто пише скільки з ПриватБанку вкрали грошей. Хай вони пояснять логіку рефінансування ПриватБанку за часів Гонтаревої. А то не розбираючись в темі писати можна про "вкрали", але чомусь забувають що є фін. регулятор та НБУ, які стежать за фінансовим ринком, та регують банківську сферу. А то цікаво виходить, коли НБУ дає рефінанс банку ПриватБанк, а потім каже "Вони вкрали", у мене запитання виникає до НБУ тоді, чому давали, хто винен. - Це перший момент, а другий момент це період коли це сталося. Посрались сивий з Беней і почалось "вони вкрали", а до того вони не крали? Тоді нащо нам такий фін. регулятор на НБУ, який свідомо виділяє рефінанс банку який краде, та не контролює це, та ще й у такому об'ємі? Тому, то всьо таке.

Сообщение отредактировал TranceFM - Apr 1 2019, 20:42
+Quote Post
Суничка
Apr 1 2019, 20:36

Пост #548

Ethereal Dream

(ЫЫЫ @ Apr 1 2019, 21:33) Перейти к цитате

"за многочисленные серьезные нарушения Условий использования" - из-за чего ютуб может заблокировать с таким описанием? я ж не в курсе просто, что это может значить?

Не, такой талмуд разбирать и подгадывать, что именно нарушили - это тыкать пальцем в небо. Думаю, было бы по-честному, если бы его канал официально опубликовал суть жалоб. Они же как-то разбирались с ютубом, раз их разбанали, потому должны быть в курсе что к чему.

https://www.youtube.com/static?gl=UA&template=terms
+Quote Post
sunnykaktys
Apr 1 2019, 20:37

Пост #549

ultra active user

С нами с: 19-July 09

(dezmen @ Apr 1 2019, 21:31) Перейти к цитате

Ну ладно, хоть Томос оставили, жить можно

ты шо, его героически здобулы
+Quote Post
Vaschek
Apr 1 2019, 20:37

Пост #550

ultra active user

С нами с: 11-October 07

(dezmen @ Apr 1 2019, 21:31) Перейти к цитате

Ну ладно, хоть Томос оставили, жить можно

Не скрепно, верните взад
+Quote Post
Суничка
Apr 1 2019, 20:38

Пост #551

Ethereal Dream

(dezmen @ Apr 1 2019, 21:28) Перейти к цитате

Ссылка ни о чем, а догадки, перекручивания или откровенные фейки "о чем". Все нормально. Тебе уже написали, что у тебя ничего не взяли. Ты ни копейки не заплатил.
+Quote Post
TranceFM
Apr 1 2019, 20:39

Пост #552

Старожил

(Суничка @ Apr 1 2019, 20:32) Перейти к цитате

Я розумію механіку, як це працює. 1+1 скоріш буде монетизувати відео, в яких використовується їхній матеріал, ніж відправляти скаргу.

Той випадок був саме вручну оброблений. На ютубі безліч відео з 1+1, і ніхто їх не банить, не скаржиться. Ви за Зеленьского, я розумію, але не варто дивитись на світ з "широко заплющеними" очима і захищати будь-які вчинки, скажем так, лояльного до цього кандидату каналу.

До чого тут що я за ЗЕ? Якщо б ви розуміли як працює система, то таке б не писали. В мене є власний канал і я вже певний час працював з заявитилями по цій системі та знаю як вона працює. Для прикладу, один заявитель просто видалив мій канал, навіть не захотів монетизувати відео, просто видалив канал за 3 страйки. То що? Він також за ЗЕ? У кожного своя політика, для прикладу, якщо у вас це відео з ЗЕ, було таким, що шкодило його репутації й т.д., то так як він не публічна особа, він (в лиці 1+1), може видалити таке відео, я не знаю про що воно у вас. Але вони мали право це зробити й зробили. Чому тут жалітися, коли закон та логіка на їх боці?
+Quote Post
dezmen
Apr 1 2019, 20:40

Пост #553

No homo!

С нами с: 8-November 06

(Суничка @ Apr 1 2019, 21:38) Перейти к цитате

Ссылка ни о чем, а догадки, перекручивания или откровенные фейки "о чем". Все нормально. Тебе уже написали, что у тебя ничего не взяли. Ты ни копейки не заплатил.

Когнитивный диссонанс?) Аккуратнее с этим whaa.png
+Quote Post
Федор Сумкин
Apr 1 2019, 20:43

Пост #554

Darth Vader

(Суничка @ Apr 1 2019, 21:19) Перейти к цитате
А тебе не жалко денег, которые вытащили из твоего же кармана, чтоб спасти Приват?
А приват просил что бы его спасали ?
+Quote Post
ЫЫЫ
Apr 1 2019, 20:44

Пост #555

Undead rogue

С нами с: 24-December 08

(Суничка @ Apr 1 2019, 21:36) Перейти к цитате

Не, такой талмуд разбирать и подгадывать, что именно нарушили - это тыкать пальцем в небо. Думаю, было бы по-честному, если бы его канал официально опубликовал суть жалоб. Они же как-то разбирались с ютубом, раз их разбанали, потому должны быть в курсе что к чему.

https://www.youtube.com/static?gl=UA&template=terms

я не могу представить ниединой причины, из-за которой сам ютуб мог их заблокировать, поэтому с моей точки зрения логично предположить что кто то помог ютубу в этом деле... кто то, кому невыгоден Зеленский в информационном поле
конечно это всё домыслы - но выглядит уже логично, не правда ли? smile.png
+Quote Post
Суничка
Apr 1 2019, 20:46

Пост #556

Ethereal Dream

(TranceFM @ Apr 1 2019, 21:39) Перейти к цитате

Чому тут жалітися, коли закон та логіка на їх боці?

Закон - так. Логіка - ні. Там було відео з опитуванням українців, за кого будуть голосувати. Власник каналу повісив на екрані фото (не відео чи звукоряд) трьох основних претендентів. Деякі респонденти відповідали, що будуть голосувати за Зеленьского. Тобто, відео абсолютно нейтральне - без агітації, без помиїв в сторону будь-кого з кандидатов. Ось тому логіка мені й не зрозуміла.

Ще банили канал Олешка, але я його не дивлюсь, тому не знаю, що там було і за що йому кинули страйк.

(ЫЫЫ @ Apr 1 2019, 21:44) Перейти к цитате

но выглядит уже логично, не правда ли? smile.png

С твоей точки зрения. С моей - нет.
+Quote Post
Aspid
Apr 1 2019, 20:46

Пост #557

ultra active user

С нами с: 19-June 08

(Spd @ Apr 1 2019, 21:28) Перейти к цитате

"Активизируется от подгорания" - это достойный ответ. Очень достойный. Где-то на уровне детского сада. cry.png

Не спеши подменять Зеленского. Рановато еще. wink.png
+Quote Post
TranceFM
Apr 1 2019, 20:47

Пост #558

Старожил

(Суничка @ Apr 1 2019, 20:44) Перейти к цитате

Закон - так. Логіка - ні. Там було відео з опитуванням українців, за кого будуть голосувати. Власник каналу повісив на екрані фото (не відео чи звукоряд) трьох основних претендентів. Деякі респонденти відповідали, що будуть голосувати за Зеленьского. Тобто, відео абсолютно нейтральне - без агітації, без помиїв в сторону будь-кого з кандидатов. Ось тому логіка мені й не зрозуміла.

Ще банили канал Олешка, але я його не дивлюсь, тому не знаю, що там було і за що йому кинули страйк.
Тоді я не знаю, якщо просто фото... хз, причин може бути багато, інколи й не знаєш який автор й що зробить, для прикладу був в мене один ролік, нарізка з нейшнал джеографік і іншого док фільму про космос, цей відеоряд ми змонтажили й наклали на власну музику. Подав скаргу тільки один автор (не нейшенал джеографік), за 5 секундний відеоряд, просто взяв всю монетизацію собі. Тому, там вже хто як хоче, на розсут автора.
+Quote Post
Федор Сумкин
Apr 1 2019, 20:50

Пост #559

Darth Vader

(Суничка @ Apr 1 2019, 21:46) Перейти к цитате
Власник каналу повісив на екрані фото (не відео чи звукоряд) трьох основних претендентів. Деякі респонденти відповідали, що будуть голосувати за Зеленьского. Тобто, відео абсолютно нейтральне - без агітації, без помиїв в сторону будь-кого з кандидатов. Ось тому логіка мені й не зрозуміла.
Где можно прочитать что блокировка канала была именно за фото ?
+Quote Post
Электрик
Apr 1 2019, 20:52

Пост #560

Фотолюбитель

С нами с: 18-April 07

Пропоную всім разом запропонувати Порошенко не брати участі у другому турі, бо і так все ясно, що шансів у нього нема. В результаті Україна запам'ятає його за три хороші справи "безвіз", Томос і економію грошей України і часу виборців на другий тур, заодно зекономить свої гроші на рекламі і оплаті помічників на виборах в другий тур.
+Quote Post

605 Страницы  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 8th February 2025 - 15:44
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.