Второй тур выборов президента Украины |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6905-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Второй тур выборов президента Украины |
Dred |
Mar 31 2019, 19:20
Пост
|
Репутация: 1955 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 31 678 С нами с: 2-March 07 |
Я вам скажу так, мне просто противно от того, что приходится жить с людьми, у которых в ценностях только 3 вещи: пожрать, посрать и потрахаться. И таких оказалось 2/3 страны. Очень грустно только от этого. - Просьба прятать под спойлер цитируемые видео! - Огромная просьба удержаться от оскорблений в сторону собеседника, а так же употребления нецензурной лексики. Игнорирование чревато раздачей РО. Всем бобра. Сообщение отредактировал Dred - Apr 22 2019, 19:38 |
sunnykaktys |
Apr 2 2019, 10:45
Пост
|
Репутация: 528 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 13 249 С нами с: 19-July 09 |
|
Vaschek |
Apr 2 2019, 10:52
Пост
|
Репутация: 365 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 15 076 С нами с: 11-October 07 |
|
Finders |
Apr 2 2019, 10:55
Пост
|
Репутация: 55 Старожил Группа: BANNED Сообщений: 4 139 С нами с: 1-November 18 |
|
SSSK0 |
Apr 2 2019, 10:55
Пост
|
Репутация: 1748 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 |
|
nx117 |
Apr 2 2019, 10:57
Пост
|
Репутация: -93 Старожил Группа: BANNED Сообщений: 3 318 С нами с: 12-February 17 |
Мне интересно будет увидеть, кого Зеленский видит на посту МО и МИДа. Конечно, было бы еще классно услышать идеи насчет МОЗ, но это уже не его компетенция. Он уже на форуме? Сейчас вы просто массовка клептоманов с низкой социальной ответственностью. Расслабтесь и получайте удовольствие. В стране нет кадрового голода, просто никто из порядочных специалистов не хотел сотрудничать с свинарчуками. В крайнем случае Зеленский попросит совета у безрукого б/у президента. Слава Украине! |
Like |
Apr 2 2019, 10:58
Пост
|
Репутация: 1156 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 16 837 С нами с: 5-April 11 |
|
SEVER |
Apr 2 2019, 10:59
Пост
|
Репутация: 143 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 465 С нами с: 21-November 06 |
Ключевой посыл и ответ на ваше сообщение "яныки и тюля набрали", набрали и берут на текущий момент все, не вводите себя, меня и других людей в заблуждение. Там отчетливо видно, как все идет ровно и в 2008 БАЦ-БАЦ начинается. Бджоляр и Люля: початок. А потом уже якуневич и люля, долг все ввысь и ввысь ползет. И да, это я кого-то вожжу? Индивид, которому я ответил заявил, что это пиришенко страну в долги загнал. |
rombel |
Apr 2 2019, 11:04
Пост
|
Репутация: 1087 Флудер Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 |
проиграл петя, а пригорает у зеботов)))
|
nx117 |
Apr 2 2019, 11:05
Пост
|
Репутация: -93 Старожил Группа: BANNED Сообщений: 3 318 С нами с: 12-February 17 |
|
Aspid |
Apr 2 2019, 11:07
Пост
|
Репутация: 1064 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 31 256 С нами с: 19-June 08 |
С Петром - зрада, без Петра - тоже зрада. Ну типичные...
|
olex@ |
Apr 2 2019, 11:09
Пост
|
Репутация: 1342 Ветеран Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
Легкий перевес Зеленского вроде 22% против 17% я ожидал. Но 31% против 16% - это разгром Петра. Во втором туре уже и говорить не о чем, Зеленский станет президентом. Де-то 65% против 35% вангую. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Це діагноз. Ще Ющенко обурювався, який ми народ. Отакі ми є. І я підозрюю, весь час такими були. І при Хмельницькому, і при Грушевському. Кого я маю звинувачувати за те, що за двадцять з гаком років незалежності у списку кандидатів не знайшлося жодного адекватного? 80 см полотно і повний нуль. Фріки є, а державного мужа - зась. Як ми допустили, що країною буде керувати ніхто? То нічого, що він некомпетентний, у нього буде досвідчена команда. Хто буде йому підказувати, яких людей набирати, кого на яку посаду призначати? Нє, ну, він же самостійна фігура. Сам знає. Так ні ж, неук. Ні в економіці, ні в політиці, ні в дипломатії. Брати Шефіри напишуть сценарій? А що? Виборча кампанія вдалася. А що там олігархи? Повтікають зі страху за кордон? І депутати відразу стануть вільними і чесними. І наприймають потрібних законів - щоб зарплата вчителів була 4000$ і айтішніків не щемили. Що ще відомо? А Путін має погодитися на мирне повернення Криму та ОРДЛО. І ще й заплатити компенсацію. І ми забагатіємо. Особливо, коли будемо здавати корупціонерів за 10%. Я всю програму озвучив? Прихильники Зе! ви все написали? Бо ще досі не розумію, куди ми йдемо. Наприклад, по медичній програмі Ольга Васильєва пише » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Що там з МВФ? Я чув, що з новим президентом транш нам світить десь наступної весни. Чисто технологічно так виходить. Чекаємо долар восени по 45? Зрозумійте мене вірно. Я б і не ходив на другий тур. Бо це не вибір. Ще гірший, ніж у першому турі. Але обирати невідомий пздц - це занадто. Я вже застарий для таких експериментів. |
rombel |
Apr 2 2019, 11:09
Пост
|
Репутация: 1087 Флудер Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 |
все пять лет теперь будет виноват педро. теперь зе разгребать после него. пару сроков надо, что бы все разгрести))))
|
ЫЫЫ |
Apr 2 2019, 11:11
Пост
|
Репутация: 1089 Undead rogue Группа: Пользователи Сообщений: 22 682 С нами с: 24-December 08 |
|
dedalus |
Apr 2 2019, 11:12
Пост
|
Репутация: 4 Дух Группа: Пользователи Сообщений: 34 С нами с: 9-November 06 |
"… Только позитив. Много позитива." Какой позитив? Это в Слуге народа и в 95 квартале он - позитив, роль у него такая, общее среднее мнение людей которые с ним общались(не команда Зе) - он очень депресняковый человек. Вот просто мне интересно когда народ прозреет, что выбирал картинку, упаковку, оболочку, а не сущность ? Сообщение отредактировал dedalus - Apr 2 2019, 11:12 |
ЫЫЫ |
Apr 2 2019, 11:13
Пост
|
Репутация: 1089 Undead rogue Группа: Пользователи Сообщений: 22 682 С нами с: 24-December 08 |
Це діагноз. Ще Ющенко обурювався, який ми народ. Отакі ми є. І я підозрюю, весь час такими були. І при Хмельницькому, і при Грушевському. Кого я маю звинувачувати за те, що за двадцять з гаком років незалежності у списку кандидатів не знайшлося жодного адекватного? 80 см полотно і повний нуль. Фріки є, а державного мужа - зась. Як ми допустили, що країною буде керувати ніхто? То нічого, що він некомпетентний, у нього буде досвідчена команда. Хто буде йому підказувати, яких людей набирати, кого на яку посаду призначати? Нє, ну, він же самостійна фігура. Сам знає. Так ні ж, неук. Ні в економіці, ні в політиці, ні в дипломатії. Брати Шефіри напишуть сценарій? А що? Виборча кампанія вдалася. А що там олігархи? Повтікають зі страху за кордон? І депутати відразу стануть вільними і чесними. І наприймають потрібних законів - щоб зарплата вчителів була 4000$ і айтішніків не щемили. Що ще відомо? А Путін має погодитися на мирне повернення Криму та ОРДЛО. І ще й заплатити компенсацію. І ми забагатіємо. Особливо, коли будемо здавати корупціонерів за 10%. Я всю програму озвучив? Прихильники Зе! ви все написали? Бо ще досі не розумію, куди ми йдемо. Наприклад, по медичній програмі Ольга Васильєва пише » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Що там з МВФ? Я чув, що з новим президентом транш нам світить десь наступної весни. Чисто технологічно так виходить. Чекаємо долар восени по 45? Зрозумійте мене вірно. Я б і не ходив на другий тур. Бо це не вибір. Ще гірший, ніж у першому турі. Але обирати невідомий пздц - це занадто. Я вже застарий для таких експериментів. любого адекватного украинский народ тут же втопчет в грязь, ну как это с Зеленским произошло, видишли им не нравится как он разговаривает... |
nx117 |
Apr 2 2019, 11:14
Пост
|
|
SSSK0 |
Apr 2 2019, 11:15
Пост
|
Репутация: 1748 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 |
Що там з МВФ? Я чув, що з новим президентом транш нам світить десь наступної весни. Революция, которую все «замолчали». Исландия отказалась платить долги МВФ В мартовском референдуме 2010 года 93 процента проголосовали против выплаты долгов. МВФ немедленно заморозил кредитование. Но революцию (о которой практически не писали мейнстрим-СМИ) было не запугать. При поддержке разгневанных граждан правительство инициировало гражданские и уголовные расследования в отношении лиц, ответственных за финансовый кризис. Интерпол выдал международный ордер на арест бывшего президента банка Kaupthing Сигурдура Эйнарссона, а другие банкиры, также причастные к краху, бежали из страны. Но исландцы не остановились на достигнутом: они решили принять новую конституцию, которая освободила бы страну от власти международных финансов и виртуальных денег. Чтобы написать новую конституцию, народ Исландии избрал 25 граждан из числа 522 взрослых, не принадлежащих ни к какой политической партии, которых рекомендовали как минимум 30 граждан. Этот документ был делом рук не горстки политиков, а был написан в интернете. Учредительные заседания проводились он-лайн, и граждане могли писать свои комментарии и вносить предложения, своими глазами наблюдая, как их конституция постепенно обретает форму. Конституция, которая в конечном итоге родилась в рамках такого народного участия, будет представлена в парламент на утверждение после следующих выборов. |
nx117 |
Apr 2 2019, 11:16
Пост
|
|
olex@ |
Пост
|
Репутация: 1342 Ветеран Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
любого адекватного украинский народ тут же втопчет в грязь, ну как это с Зеленским произошло, видишли им не нравится как он разговаривает... Та хай розмовляє, як йому заманеться (хоча довго українською він говорити не може, відразу збивається на російську), але ж по суті, нє мєждомєтіями (вигуки тут недоречні). |
rombel |
Пост
|
|
Упрощённая версия | Сейчас: 9th February 2025 - 2:01 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |