Второй тур выборов президента Украины |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6908-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Второй тур выборов президента Украины |
Dred |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 678 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
Я вам скажу так, мне просто противно от того, что приходится жить с людьми, у которых в ценностях только 3 вещи: пожрать, посрать и потрахаться. И таких оказалось 2/3 страны. Очень грустно только от этого. - Просьба прятать под спойлер цитируемые видео! - Огромная просьба удержаться от оскорблений в сторону собеседника, а так же употребления нецензурной лексики. Игнорирование чревато раздачей РО. Всем бобра. Сообщение отредактировал Dred - Apr 22 2019, 19:38 |
![]() ![]() |
rombel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 ![]() |
|
Spd |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Validating Сообщений: 7 687 С нами с: 21-March 06 ![]() |
Мадам готова тут до утра разоряться на мою фразу, при этом она как бы негласно сама стала адвокатом порохоботного сектанта, который писал в твитерах, что "..... война еще не всех убила". Ржунимагу.
![]() Сейчас мне еще припишут организацию покушения на кенеди. ![]() Сообщение отредактировал Spd - Apr 2 2019, 21:07 |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Я - народ?
Я - народ. У мене є запит. Я хочу почути програмну мову найбільш вірогідного кандидата в президенти. Я знаю, що може сказати Порошенко. Мене це особливо не цікавить. Але я хочу зробити усвідомлений вибір, а не обирати кота в мішку. Медійна персона буде стояти поруч з Макроном, Меркель, Трампом, Путіним. Я хочу знати, як вона буде себе поводити, коли будуть задавати незручні питання, коли будуть тиснути. Порошенко, звісно, не така особа, як названі вище. Але чому б не змоделювати ситуацію. Якщо для нього (для Зеленського) концертний графік важливіший, то нехай займається своєю справою - виступає і смішить. Елементарно просто. Щось комусь незрозуміло? Прямий ефір - все на долоні. 5 років - набагато складніших перемовин, з відкритими недругами, з прихованими ворогами. Тут зараз у своїй країні, з величезною підтримкою. І в кущі. В чому справа, зефіли? Поясніть ефект Зеленського Шрьодінгера. |
Ахwell |
Пост
|
Благодарности: 165 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 17 067 С нами с: 11-September 14 ![]() |
|
Суничка |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ethereal Dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 131 С нами с: 30-June 09 ![]() |
|
Aspid |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 256 С нами с: 19-June 08 ![]() |
Я - народ? Я - народ. У мене є запит. Я хочу почути програмну мову найбільш вірогідного кандидата в президенти. Я знаю, що може сказати Порошенко. Мене це особливо не цікавить. Але я хочу зробити усвідомлений вибір, а не обирати кота в мішку. Медійна персона буде стояти поруч з Макроном, Меркель, Трампом, Путіним. Я хочу знати, як вона буде себе поводити, коли будуть задавати незручні питання, коли будуть тиснути. Порошенко, звісно, не така особа, як названі вище. Але чому б не змоделювати ситуацію. Якщо для нього (для Зеленського) концертний графік важливіший, то нехай займається своєю справою - виступає і смішить. Елементарно просто. Щось комусь незрозуміло? Прямий ефір - все на долоні. 5 років - набагато складніших перемовин, з відкритими недругами, з прихованими ворогами. Тут зараз у своїй країні, з величезною підтримкою. І в кущі. В чому справа, зефіли? Поясніть ефект Зеленського Шрьодінгера. Порошенко лучший дипломат всех времен и народов, но, кажется тут рассказывали, что благодаря ему, мы перессорились со всеми соседями. Если так, то стоит ли переживать о том, что может быть хуже?) |
Spd |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Validating Сообщений: 7 687 С нами с: 21-March 06 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 102 С нами с: 11-October 07 ![]() |
Вариант два запасной если "ЗАТО БЕЗ ПЕТРА!" приестся,
"Зе!-хороший,это ВР-плохая!" -до перевыборов в ВР зайдёт аж бегом! Сообщение отредактировал Vaschek - Apr 2 2019, 21:15 |
Суничка |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ethereal Dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 131 С нами с: 30-June 09 ![]() |
Поясніть ефект Зеленського Шрьодінгера. Чесно кажучи, коли були варіанти, що в другий тур пройде Зеленський та Юля, я готова була віддати голос за Зеленського. Але прихильники Зеленського зробили все, щоб викликати відразу від цієї кандидатури. 0 аргументів, мішок емоцій ![]() Сообщение отредактировал Суничка - Apr 2 2019, 21:16 |
imenno |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Мистер Равлик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 192 С нами с: 24-March 06 ![]() |
Я - народ? Я - народ. У мене є запит. Я хочу почути програмну мову найбільш вірогідного кандидата в президенти. Я знаю, що може сказати Порошенко. Мене це особливо не цікавить. Але я хочу зробити усвідомлений вибір, а не обирати кота в мішку. Медійна персона буде стояти поруч з Макроном, Меркель, Трампом, Путіним. Я хочу знати, як вона буде себе поводити, коли будуть задавати незручні питання, коли будуть тиснути. Порошенко, звісно, не така особа, як названі вище. Але чому б не змоделювати ситуацію. Якщо для нього (для Зеленського) концертний графік важливіший, то нехай займається своєю справою - виступає і смішить. Елементарно просто. Щось комусь незрозуміло? Прямий ефір - все на долоні. 5 років - набагато складніших перемовин, з відкритими недругами, з прихованими ворогами. Тут зараз у своїй країні, з величезною підтримкою. І в кущі. В чому справа, зефіли? Поясніть ефект Зеленського Шрьодінгера. Можна голосувати за Порошенка. 5 рокiв на долонi. Забули вже, я Порох тiкав вiд перемовин з Юлькою. ![]() Сообщение отредактировал imenno - Apr 2 2019, 21:18 |
Digitall |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 139 С нами с: 6-December 17 ![]() |
Я - народ? Я - народ. У мене є запит. Я хочу почути програмну мову найбільш вірогідного кандидата в президенти. Я знаю, що може сказати Порошенко. Мене це особливо не цікавить. Але я хочу зробити усвідомлений вибір, а не обирати кота в мішку. Медійна персона буде стояти поруч з Макроном, Меркель, Трампом, Путіним. Я хочу знати, як вона буде себе поводити, коли будуть задавати незручні питання, коли будуть тиснути. Порошенко, звісно, не така особа, як названі вище. Але чому б не змоделювати ситуацію. Якщо для нього (для Зеленського) концертний графік важливіший, то нехай займається своєю справою - виступає і смішить. Елементарно просто. Щось комусь незрозуміло? Прямий ефір - все на долоні. 5 років - набагато складніших перемовин, з відкритими недругами, з прихованими ворогами. Тут зараз у своїй країні, з величезною підтримкою. І в кущі. В чому справа, зефіли? Поясніть ефект Зеленського Шрьодінгера. Много текста и пафоса... я . .я я ... а кто ты? ![]() |
Spd |
Пост
|
Можна голосувати за Порошенка. 5 рокiв на долонi. Забули вже, я Порох тiкав вiд перемовин з Юлькою. ![]() Ну это же зеленский с юлей виноваты в том, что постоянно цены на все растут (и еще будут расти), это они у армии воровали и не только. Также зеленский виноват в том, что у него такая "неудачная" профессия - клоун. Да они во всем виноваты. ![]() ![]() |
ProoF |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 690 С нами с: 3-April 08 ![]() |
|
Digitall |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 3 139 С нами с: 6-December 17 ![]() |
|
imenno |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Мистер Равлик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 192 С нами с: 24-March 06 ![]() |
И так понятно, что человек достаточно новый в политике, не такой говорящий, но потом научится как все мы научились сами чему-то когда только начинали, и к текущим упырям лучше не соваться, они умельцы обмазываться в говне. На другие вопросы комик уже отвечал. Или там чего от него хотите услышать? Большинство вопросов под 90% вобще решает ВР и кабмин, которые ему хотят задать. Вобще не вижу смысла этих дебатов с этими упырями, не о чем там говорить. Остаточне прощавай.
Сообщение отредактировал imenno - Apr 2 2019, 21:26 |
Digitall |
Пост
|
Ну это же зеленский с юлей виноваты в том, что постоянно цены на все растут (и еще будут расти), это они у армии воровали и не только. Также зеленский виноват в том, что у него такая "неудачная" профессия - клоун. Да они во всем виноваты. ![]() ![]() наверное Юля и ЗЕ в сдаче донбаса виноваты |
Spd |
Пост
|
|
Суничка |
Пост
|
|
Digitall |
Пост
|
https://korrespondent.net/ukraine/4082238-n...y-dvoe-voennykh
На Донбассе погибли двое военных RIP! А что делает Петя, чтобы остановить гибель вояк, кроме пиара по телевизору? Ничего! |
rombel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 875 С нами с: 19-March 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 11th February 2025 - 16:47 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |