Володи́мир Олекса́ндрович Зеле́нський, достижения и провалы ''Слуги Народа'' |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6934-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Володи́мир Олекса́ндрович Зеле́нський, достижения и провалы ''Слуги Народа'' |
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
SSSK0 |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 ![]() |
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 359 С нами с: 12-March 07 ![]() |
языком ляпатиь - не мешки ворочать
тем более наляпал уже выше крыши - одним больше, одним меньше... Я откажусь от президентской пенсии. Если людям не будет, что есть, то зачем мне такая пенсия», – рассказал Владимир Зеленский, и при это КАК чешет: «Пенсионеры 80 + получают дополнительные немалые деньги по сравнению с тем, что было оно, зе которое, на кофе тратит больше, чем пенс на месяц получает... |
USSRMoto |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 476 С нами с: 18-May 14 ![]() |
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 359 С нами с: 12-March 07 ![]() |
... интересно даже дык....гривень 20 добавят.... к 2000.... ты еще до сих пор в сказки веришь? |
USSRMoto |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 476 С нами с: 18-May 14 ![]() |
|
kym |
Пост
|
Нет, просто интересно сколько)))) Цифры интересней размытых понятий понимаю но просто посмотри на предыдущие "повышения" для тех, кто на минимальной выживает.... |
kym |
Пост
|
ну шо? дождались?
на это поцоватое решение КСУ нам ЕС уже угрожает отменить безвиз ПЭРЭМОГА!.... аве зе!... радуйтесь зелебобики и ищите за что на пороха гнать..... напомню - безвиз дали при порохе сцуко, за призывы к свержению положен срок, но я скоро пойду листиовки развешивать и из рогатки по окнам зрады стрелять...... Сообщение отредактировал kym - Oct 29 2020, 12:25 |
Tiger |
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: ![]() ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 261 С нами с: 20-October 06 ![]() |
kym, а можно уточнить каким образом президент, если он не диктатор узурпировавший власть, может влиять на КСУ или отвечать за него?
|
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
kym, а можно уточнить каким образом президент, если он не диктатор узурпировавший власть, может влиять на КСУ или отвечать за него? Дивно, та при Порошенко вся ця погань - портнови та компанія сиділи нишком в Росії та рота боялися розкрити. (Я не виключаю його відповідальності за судову реформу, яка привела корупціонерів до КС). Та тим не менш, оцього "регіонального" медведчуківського лайна було набагато менше. Саме при Зеленському у них з'явилося три (чотири?) медійних канала, де невпинним потоком ллється брудна російська пропаганда. До речі, Володя обіцяв розібратися з цим. І де? |
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
|
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Вот всегда удивлялся патриотам и их логике. Большинство судей КС назначены именно Порошенко, но при этом "не виключаю його відповідальності"... Ти можеш мені, непатріоте, пояснити, чому цих фак-апів при Порошенко, який їх призначив, не було, а при Зеленському - один за одним? |
kym |
Пост
|
|
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
|
olex@ |
Пост
|
|
Федор Сумкин |
Пост
|
|
olex@ |
Пост
|
Я никуда не съезжаю. Я предлагаю тебе предметно разобрать ситуацию. Для этого надо определиться что является предметом разбора. По этой причине, я задаю тебе прямой и простой вопрос - про какой именно "цих фак-апів" ты говоришь ? Візьми останній з безвізом. З Петром не було жодної загрози, навіть натяків. При Зе вже кілька разів говорили про це. З другої спроби зможеш осилити, я в тебе вірю. |
Федор Сумкин |
Пост
|
|
olex@ |
Пост
|
То есть ты считаешь что в проблемах с безвизом виновато решение Конституционного суда ? Скажи какое именно решение ты считаешь "виноватом" в этом, что бы мы могли его рассмотреть предметно. Постарайся змінити стиль спілкування. Не будь євреєм. Я запитав - ти даєш відповідь. з.і. Про всяк випадок Ти можеш мені, непатріоте, пояснити, чому цих фак-апів при Порошенко, який їх призначив, не було, а при Зеленському - один за одним? з.і.2 І доки ти думаєш, щоб ще таке запитати, щоб не відповідати на "просте і пряме" питання, я попрацюю. До завтра. |
Федор Сумкин |
Пост
|
Постарайся змінити стиль спілкування. Не будь євреєм. Я запитав - ти даєш відповідь. Вот классический украинский патриот во всей своей красе. Ему не важно докопаться и установить истину, ему на нее просто похрен, ему важен лозунг, причем надо чтобы лозунг нравился ему самому и тогда он с этим лозунгом будет скакать и радоваться. То что этот лозунг не имеет никакого отношения к реальности, патриота не интересует...Вот я предложил тебе разобрать конкретный случай и выяснить что же произошло на самом деле и кто виноват, но тебе то не интересно, у тебя есть в голове лозунг "чому цих фак-апів при Порошенко, який їх призначив, не було, а при Зеленському - один за одним" и на этом всё... Реальность же такова: Решение принимают большинство судей назначенных Порошенко Подання делают депутаты от ОПЗЖ и "За майбутнє" Но у патриотов виноват во всём Зеленский.... |
olex@ |
Пост
|
Реальность же такова: Решение принимают большинство судей назначенных Порошенко Подання делают депутаты от ОПЗЖ и "За майбутнє" Но у патриотов виноват во всём Зеленский.... Не втримався. Дуже цікаво, як вуж на пательні. Я все-таки хочу отримати відповідь. Будь ласка, не ухиляйся, будь чоловіком. Без недолугого аналізу та кидання лайна. Чому під час каденції Порошенка судді КС не отримали подання депутатів від ОПЗЖ і не прийняли рішення про скасування статті 366-1 Кримінального кодексу (недостовірне декларування), незаконного збагачення, електронного декларування, повноважень НАЗК, а при Зеленському це трапилося? Якщо можливо, без патріотизму. Сухі роздуми. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 10th March 2025 - 11:57 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |