Володи́мир Олекса́ндрович Зеле́нський, достижения и провалы ''Слуги Народа'' |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6934-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Володи́мир Олекса́ндрович Зеле́нський, достижения и провалы ''Слуги Народа'' |
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
Red Ray |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: BANNED Сообщений: 53 С нами с: 9-January 20 ![]() |
Мне Зеленский визуально лучше, чем кто-то другой на посту президента. А это главное, чтобы народу нравиться)
|
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Я все ще чекаю відповіді на поставлені питання. Всі чекають. А це твоє посилання емоційне і голослівне. Не дивно, бо це Давид Арахамія. В повідомленні 13 інформації набагато більше. Ось більше конкретики. з.і. Зарікався же з тобою вступати в дискусію ![]() |
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
Я все ще чекаю відповіді на поставлені питання. Всі чекають. Смотри как интересно получается. Своё видение вопроса я изложил и обосновал (то, что оно тебе не нравиться это отдельный разговор), однако твоих обоснований никто так и не увидел, ну кроме отмазок типа "На твою маячню коментів не буде", что в очередной раз показывает, что родить собственный мысли ты не в состоянии, а можешь только голосить чужие гасла и требовать ответов до тех пор пока они тебе не понравятся, а пока ответ не нравиться у тебя сразу: "На твою маячню коментів не буде" и "Зарікався же з тобою вступати в дискусію".p.s. По поводу "Ось більше конкретики." как то я там не увидел ни одного судью, который бы имел отношение к Зеленскому, большинство Петины и от патриотов. |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Смотри как интересно получается. Своё видение вопроса я изложил и обосновал (то, что оно тебе не нравиться это отдельный разговор), однако твоих обоснований никто так и не увидел, ну кроме отмазок типа "На твою маячню коментів не буде", что в очередной раз показывает, что родить собственный мысли ты не в состоянии, а можешь только голосить чужие гасла и требовать ответов до тех пор пока они тебе не понравятся, а пока ответ не нравиться у тебя сразу: "На твою маячню коментів не буде" и "Зарікався же з тобою вступати в дискусію". ТА ТИ КУРВО ВЛЯЖЕШСЯ НИНІ ЧИ НЄ? © Не набридло повторювати одне і те ж, ти себе переконуєш чи інших? Не йдеться про мене, ти ніяк не можеш зосередитися на відповідях. Я обіцяю, щойно ти закінчиш, я народжу думку. Бо твоє так зване відєніє вимагає обгрунтування Отож Прошу навести поетапну реалізацію кроків набування безвізу, щоб побачити в кінці підпис. Що вимагалося від нас, що було зроблено до і під час президенства Порошенка? Чекаю більш адекватного аналізу, чому така ситуація було неможлива при Порошенко, а при Зеленському - аж бігом. До речі, якщо КС все ще в руках Петі, то дуже цікаво було би взнати, чому він повівся (КС) і дозволив провести дочасні парламенські вибори? І чому обіцянка перевірити фінансування Медведчука залишається обіцянкою? |
-13- |
Пост
|
Благодарности: 5715 Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 6 284 С нами с: 17-October 06 ![]() |
Сьогодні судді КС — то є судді самого Порошенка. Саме так. Він кожного окремо відбирав та рекомендував на посади. Це перше. после этого можно не читать дальше ![]() хоть неудобные вопросы игнорит - и то хорошо, а то пришлось бы ехать выяснять не подменили ли нашего политолога нейросетью |
olex@ |
Пост
|
Я так і не дізнався думки ФС про справжню причину слабкості Зеленського, як і не дочекався відповідей на доволі прості питання.
Чому? Бо примусив демагога захищатися, а його суть - нападати. Про це досить влучно сказав Несміян: Есть такая штука - демагогия. Искусство навязывать свою точку зрения. Приемов у нее не так уж и много, все они из области психологии. С развитием интернета возник и подвид сетевой демагогии, причем тоже весьма бедной на техники. Задача демагогии - не убедить собеседника (у демагога обычно с аргументами либо никак, либо они откровенно натянуты), а заболтать. Демагогия всегда направлена на внешнюю аудиторию - задача демагога состоит в том, чтобы запутать именно ее. Запутать хаосом и "белым шумом", в котором хоронится любая здравая или реальная мысль. Соответственно, аудитория не в состоянии держать в голове весь этот неструктурированный поток информации и попросту выбрасывает его из головы - вместе и с небольшим количеством здравой информации. Всё. Цель демагога достигнута. Классика сетевой демагогии: "Какие ваши доказательства? Где пруф?" - Вот ссылка. "Это неавторитетное мнение" - Вот еще несколько, вот мнение эксперта. - "Это вырвано из контекста" - Вот полный текст. "Это ангажированное и предвзятое мнение"... И так до бесконечности. Как и в случае шулером, единственная ошибка - начать общение с демагогом. После этого вариантов нет - он просто задавит потоком "белого шума", в котором нет и не может быть ничего. Що ж, так і буде. Тим не менше, я хотів би поділитися своїми думками стосовно позиції нашого президента в цьому протистоянні. В мене було кілька метафор для пояснення. Жодна з них не ідеальна, та нехай. Ще з перших кроків Зеленського на найвищому посту я порівнював його з Акелою - головним серед зграї хижаків. Не мало особливого значення, яким чином він здобув цей чин, хитрощами чи в чесному бою. Було цікаво, як він буде доводити своє право найсильнішого. Бо у вовчому оточенні молоді або ж досвідчені постійно випробовують вожака на міцність у пошуках своєї влади. Так от. Можливо, як вовк він і непоганий, але лідер з нього ..... Він постійно промахується. Вибачте, але при Порошенко, хай би якими методами він не користувався, всі сиділи тишком і не гавкали так, як зараз на 112, ZIK, NewsOne, Рабінович ТВ, коли сидиш і не розумієш, а що у нас президент Медведчук? Портнов, Лукаш і вся ця братія залягла в Москві і щось там патякала, а нині засипала всі суди заявами. Що все це означає неупередженому спостерігачу? Вакуум влади. Маючи таку "величезну підтримку", як так можна було просрати її так швидко (див. місцеві вибори). Як можна було так будувати вертикаль влади, коли зараз, здається, ми стрімко наближаємося знову до епохи Київської Руси, де влада розпорошена на місцях. А "великий князь" з комплексом "янелох" абсолютно не контролює ситуацію, бо його посилають нах навіть вірні васали. А "помічники- ні не так, Віце-президент Єрмак привітав нового президента США " взагалі не усвідомлюють хто є хто в Україні. Випадкова людина не на своєму місці. Я весь час говорив про це. Дилетантизм, відсутність цілісної позиції, твердого характеру, наявність цілого комплекту комплексів, вибачте. І до того ще й глупство. Я одного не можу зрозуміти. Невже серед його соратників немає жодного, хто міг би прорахувати наступні ходи чи передбачити наслідки, я вже не кажу про моделювання ситуації? Чи заява кожного на звільнення - це такий метод керування? В такому разі у мене є для вас усіх новина - буде гірше. Трамп хоч і дуркував, та для внутрішньої Америки робив чимало, і те, що обіцяв, мало-помало виконував, вже не має значення, яку херню пропонував. Але люди підтримували. Не бачу, щоб якісь суттєві обіцянки Бубочки були виконані. |
USSRMoto |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 476 С нами с: 18-May 14 ![]() |
Вибачте, але при Порошенко, хай би якими методами він не користувався, всі сиділи тишком і не гавкали так, як зараз на 112, ZIK, NewsOne, Рабінович ТВ, коли сидиш і не розумієш, а що у нас президент Медведчук? Портнов, Лукаш і вся ця братія залягла в Москві і щось там патякала, а нині засипала всі суди заявами. То есть, методы Порошенка, которые набивали карманы ему и иже с ними, были более действенные? Не смотря на то, что польза от них была только Пороху и его свите? А то, что это было безнаказано нечего? ПРидуманые "Віра, мова, армія" стоят человеческой крови, пота и денег, выуженых у украинцев? В такому разі у мене є для вас усіх новина - буде гірше. Вам стало хуже? Вы больше платите государству? Меньше получаете зарплату? Хуже чем? Чисто для себя обнаружил только то, что подешевел газ. Остальное, все "нажитое" Петей вообще не каким местом не почувствовал. Хожу святить пасху в ту же церковь, разговариваю на нескольких языках в зависимости от того, на каком разговаривает оппонент, армия.... ну потерь сейчас меньше, тут объективно сказать не могу, но склады вроде перестали взрываться со снарядами. А европейским безвизом не пользуюсь, не за чем он. 30-40 евро не повлияет на желание поехать отдохнуть, у человека, который и без того может выложить скажем штукарь евро за все, а кто не может, тому тот безвиз еще меньше надо. "С нашими достатками, хоть бы до Львова доехать" (с) ДизельШоу Подведу итог. Меня возмутило не то, что вы про Зе говорите. Мне на него, чесно сказать, откровенно насрать. Хотели перемен, вот вам перемены. Если почитать конституцию, то у президента не так то и много прав. Наш КС это доказывает. Болт они ложили на президента и нечего он с ними толком сделать не может. А таких как эти судьи у нас в стране полно и каждый хочет остаться у корыта. Это равно тому, как и снять неприкасаемость... толку от того не будет. И если люди хотели перемен и видели в нем символ этих перемен то ради бога. Для того, что бы не разочаровываться в этом всем, достаточно было наложить призму реализма, когда шел на выборы. Меня возмутило то, что вы нивелируете все то, что натворил Порох и аргументируете это тем, что при нем "не гавкали". Сейчас все диванные политики бегают и гавкают. А те, кто выскочили на хайпе майдана еще сильнее. И каждый пиариться и пытается выехать повыше. Для того, что бы они не гавкали, достаточно просто перестать на них смотреть. Это как бы, как рекет, выходит, у Пороха. Не кто не поднимал уши, бо стремно было, боялись. А тут можно и нахер послать. Так вот допосылалси, что на карантин забивают все кому не лень и орут "не коституционно". Потом будут орать, что лечить их не лечат. В Австралии побороли пандемию только потому, что люди прислушались к государственным просьбам и потерпели немного ущимления. А у нас неконституционно. Но за то Петины "Віра, мова, армія" это прямо достижение, которое сразу поменяло жизнь к лучшему и сделало всех богаче, здоровее и щастливей. Вы бы Януковича еще бы попробовали бы оправдать. |
olex@ |
Пост
|
То есть, методы Порошенка, которые набивали карманы ему и иже с ними, были более действенные? Не смотря на то, что польза от них была только Пороху и его свите? А то, что это было безнаказано нечего? ПРидуманые "Віра, мова, армія" стоят человеческой крови, пота и денег, выуженых у украинцев? .... Но за то Петины "Віра, мова, армія" это прямо достижение, которое сразу поменяло жизнь к лучшему и сделало всех богаче, здоровее и щастливей. Вы бы Януковича еще бы попробовали бы оправдать. Я відповім. Шкода, що з усього тексту ви знайшли саме це. Може, я недостатньо пояснив, в чому річ. Я не порохобот і ніколи ним не був. Те, що людина при грошах не знайшла в собі сил, щоб ввійти в історію, як справжній президент, а не барига - мене просто обурює. І я жодним чином не виправдовую його. Але. Йдеться про владу, про велику політику, як себе вести взагалі президенту держави. Так, щоб не надувати щоки, не ржати, мов дебіл при гострому питанні, не виправдовуватися тим, що мені так сказали, чи тим, що це все попередники. Це не картинка в відео. Це життя, в якому не треба грати. Тим більше так фальшиво. І вся ця "свита", про яку говориться, не пропала, вона вже зараз пасеться так, аж гай гуде. А президент записує відосики, бо за великим рахунком, він більше нічого не вміє. Гарні ідеї залишаються ідеями. Прийти з автоматом у Верховну Раду і всіх постріляти. Хайпонув пацанчик. На хвилях оновлення привів вже свою команду, яку виявляється теж треба лякати розгоном, бо ж не слухається. І як справжній чоловік він це повідомляє своїм депутатам у відео-зверненні. Бо керувати країною - це не членом на фортепіано грати. Тут треба бути і розумним, і хитрим, і передбачливим, і сильним, і .... Гарна людина наш президент, не краде, але всього іншого в нього немає. Це як для жінок - класний в тебе мужик, не п'є. Оце і вся його заслуга. "Не по Сеньке шапка". Що стосується віри, армії, мови, безвізу та інших речей я іншої думки, але не в цій темі. Бо ми говоримо не про ідейні засади, а про те, що скоро нашого президента буде не поважати не лише сусід (хоча це було відразу), а й світ. Бо парламент, суди, місцеві мери, армійські офіцери та й сам народ схоже вже все. |
SSSK0 |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 ![]() |
Гарна людина наш президент, не краде, але всього іншого в нього немає. Во-первых, это уже хорошо, т.к. Зе, похоже, первый президент не становящийся миллиардером. Согласитесь - это сильно. Во-вторых, сам факт НЕ попадания в списки крупнейших коррупционеров мира (барыговичу пламенный привет) позволяет Зе спокойно проводить любые международные встречи на высшем уровне - его банально везде официально принимают. Далее, про некое "уважение" - ну, понятное дело, что Зе не оправдал ожиданий миллионов украинцев. Но стали ли мы от этого хуже жить? Не уверен, что стало заметно хуже. Скорее наоборот, стало спокойнее как-то. А мировой экономический кризис ударил по всем странам и как тут быть никто не знает. После пяти лет разрухи от Пети трудно восстанавливать страну в условиях пандемии. Ну и как обычно - если не Зе, то кто? Проворовавшегося барыгу не предлагать... ![]() |
USSRMoto |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 476 С нами с: 18-May 14 ![]() |
Я відповім. Шкода, що з усього тексту ви знайшли саме це. Може, я недостатньо пояснив, в чому річ. Я просто обратил внимание именно на то, что меня возмутило. А возмутило то, что при всех бедах, которые натворил Порох, вы можете его оправдать мыльными "мова, віра, армія" Те, що людина при грошах не знайшла в собі сил, щоб ввійти в історію, як справжній президент, а не барига - мене просто обурює. бо за великим рахунком, він більше нічого не вміє. Вот здесь вы прям вот говорите о двух президентах одинаково. Получается не один не другой не достойны быть на посту? Выходит Порох нефига не лучше. Сообщение отредактировал USSRMoto - Nov 9 2020, 17:03 |
USSRMoto |
Пост
|
Що стосується віри, армії, мови, безвізу та інших речей я іншої думки, але не в цій темі. Бо ми говоримо не про ідейні засади, а про те, що скоро нашого президента буде не поважати не лише сусід (хоча це було відразу), а й світ. Бо парламент, суди, місцеві мери, армійські офіцери та й сам народ схоже вже все. Вот и получается так, раз не уважаем мы, то и остальные не будут. Хотя, как по мне, маловато полномочий у президента, что бы требовать от него решения вопросов по КС, на который он не имеет влияния по сути. Получаеться, если он все таки повлияет на него, то нарушит конституцию и его будут чмырить, если не повлияет, то его будут чмырить, потому, что не заступился за народ и не смог нечего решить. Вот так и получаються "театральные представления" от тех, кому не нравиться, что власть в руках других. Интересно, кому ж такая идея могла прийти, что б так все обставить, что как не крути, а получшся говном. |
olex@ |
Пост
|
|
USSRMoto |
Пост
|
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 359 С нами с: 12-March 07 ![]() |
Вот так и получаються "театральные представления" 73%пошли за зе по кино однако кино и реалии - две совершенно разные вещи повторюсь в надцатый раз - пересмотрите еще раз ПЕРВУЮ серию и подумайте на ночь по какой бумажке зе вещает... |
olex@ |
Пост
|
Знаєте про ефект Даннінга-Крюгера?
Зеленський - яскрава ілюстрація. Тому для мене вибір на останніх президентських перегонах був очевидним. Шкода, що більшість підтверджує цей ефект. |
USSRMoto |
Пост
|
|
olex@ |
Пост
|
Ну давайте подумаем, если не он, то кто? Граблі https://m.censor.net/ua/news/3230098/reyity...yi_u_drugomu_tг |
USSRMoto |
Пост
|
У грабель нет имени) Так кто, если не он? И если так, то почему или чем будет лучше? |
olex@ |
Пост
|
У грабель нет имени) Так кто, если не он? И если так, то почему или чем будет лучше? Наразі це все теоретизування. Байдуже, кого я хочу. Маємо те, що маємо. Ось тобі список майбутніх кандидатів. Я не думаю, що з'явиться хтось на білому коні і народ його обере. Знову вибираємо серед гірших ліпший варіант. |
USSRMoto |
Пост
|
Байдуже, кого я хочу. Нет, все равно чего ты хочешь тогда, когда ты не можешь это аргументировать. Когда говорят "хочу в Тунис", но не знают, чего именно туда, а не на Кипр, Турцию и т.д. Ось тобі список майбутніх кандидатів. Я не думаю, що з'явиться хтось на білому коні і народ його обере. Не вижу списка. Но думаю останусь при том же мнении, что и прошлый раз. А если в списках не будет, то выбирать кого то из старых политиков смысла не вижу |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 10th March 2025 - 11:31 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |