Володи́мир Олекса́ндрович Зеле́нський, достижения и провалы ''Слуги Народа'' |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6935-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Володи́мир Олекса́ндрович Зеле́нський, достижения и провалы ''Слуги Народа'' |
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Ну да конечно, как только тебя просят высказать собственное мнение, а не кидаться чужими фразами, так сразу оказывается что "Я вже писав, що не маю бажання з тобою спілкуватися", удобно же, чё. Я дав розлогу відповідь, незважаючи ні на що. Це моя власна думка. Щодо твоєї позиції, я дуже сумніваюся. Тим не менш, замість того, щоб звинувачувати, якщо ти хочеш мати дійсно плідну дискусію, припини поводити себе мов на допиті. Відповідай на поставлені питання вчасно, не забивай головну думку дрібними деталями, що не мають значення щодо суті і буде тобі щастя. А ще головне, май повагу до співрозмовника, особливо в інтернеті, бо хто ти, власне, такий, щоб диктувати, як все має бути. Я не люблю давати якісь оцінки, бо не вважаю це вірним з етичної точки зору. Але стосовно тебе скажу - ти витончений демагог, що має купу комплексів. Ще раз - мені не потрібні такі емоції, що зараз мене переповнюють. Власне тому, затям, я не бажаю з тобою дискутувати. Навіщо мені це? з.і. Знаєш, яка національна ідея українців щодо Росії, висловлена Лесем? Ото тож. |
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
Я дав розлогу відповідь, незважаючи ні на що. Це моя власна думка. Это ваша личная думка про Зеленского. Вопрос то был в другом: "olex@, расскажи почему ты решил что во всём этом виноват Зеленский, очень интересно посмотреть на твою логику".Тим не менш, замість того, щоб звинувачувати, якщо ти хочеш мати дійсно плідну дискусію, припини поводити себе мов на допиті. Відповідай на поставлені питання вчасно, не забивай головну думку дрібними деталями, що не мають значення щодо суті і буде тобі щастя. Это вы про себя и свои пассажи "не маю бажання з тобою спілкуватися" ? Я же вам задаю конкретные вопросы, что бы получит представление о предмете разговора, вы же начинаете в ответ рассказывать не пойми что и не даете ни одного конкретного ответа. Вот я хотел с вами подискутировать про решение КС, для этого задал простой и конкретный вопрос:Я никуда не съезжаю. Я предлагаю тебе предметно разобрать ситуацию. Для этого надо определиться что является предметом разбора. По этой причине, я задаю тебе прямой и простой вопрос - про какой именно "цих фак-апів" ты говоришь ? Вы же в очередной раз слились, как только речь заходит про конкретику. Вы способны патетически рассказывать про "цих фак-апів", но как только у вас спрашиваешь что конкретно такое эти ваши "фак-апів", то у вас моментально начинается: "Ще раз - мені не потрібні такі емоції, що зараз мене переповнюють. Власне тому, затям, я не бажаю з тобою дискутувати. Навіщо мені це?" |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Яка різниця між сильним та слабким президентом?
Яка різниця між обіцянками змінити судівську систему та знищити корупцію напередодні виборів та реальними діями в цій сфері від часу президенства? Яка різниця між обиранням стратегічного напрямку та прогнозуванням наслідків та хаотичними дурнуватими пересуваннями в намаганнях залатати дірки? Яка різниця "як названа вулиця, бо вона освітлена та заасфальтована" та послідовним рухом спланованих реформ в економіці? ...... |
SSSK0 |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 ![]() |
Яка різниця між сильним та слабким президентом? Как все печально... Петя - сильно барыжный президент, яркий барыга и враг Украины в целом... Петя пристроился зарабатывать во время кризиса и обнищания народа и у него это отлично получилось (место в Форбс + Панамские документы = 3-е место в мире по коррупции)... Зе - ну кошмар, конечно, но намного лучше Пети... хоть какой-то шанс есть... |
olex@ |
Пост
|
Как все печально... Петя - сильно барыжный президент, яркий барыга и враг Украины в целом... Петя пристроился зарабатывать во время кризиса и обнищания народа и у него это отлично получилось (место в Форбс + Панамские документы = 3-е место в мире по коррупции)... Зе - ну кошмар, конечно, но намного лучше Пети... хоть какой-то шанс есть... Є таке поняття в психології як фіксація. Що порохоботи, що зелеботи страждають на це. Я просто хотів звернути увагу на те, що сильний політик (не Порошенко чи Зеленський) відрізняється від іншого тим, що має стратегію розвитку країни, має повну інформацію та аналітику, сам прогнозує чи організує кваліфікований офіс для отримання шляхів розвитку тієї чи іншої ситуації. Він готовий і якщо не попередив щось, то щонайменше в нього вже є план(и) вирішення проблеми. Він бачить слабкі місця, де рветься і не дозволяє цьому трапиться. А не фіксується на попередниках. Як ти. |
SSSK0 |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 ![]() |
|
olex@ |
Пост
|
p.s. Может я просто не уловил абсолютную абстракцию "між сильним та слабким президентом" Йдеться про те, що сильний президент контролює ситуацію в країні. Хотів відійти від українських реалій, щоб було простіше усвідомити, наскільки слабкий наш президент. Але якщо ти хочеш повернутися, то скажи, будь ласка, чесно, чи було би можливе рішення КС про декриміналізацію при Порошенко? (Якими методами це було би досягнуто чи скільки грошей він накрав, наразі це не має значення) |
SSSK0 |
![]()
Пост
|
Йдеться про те, що сильний президент контролює ситуацію в країні. Это аксиома... Хотів відійти від українських реалій, щоб було простіше усвідомити, наскільки слабкий наш президент. У нас страна слабая, отданная с 2014 года под внешнее управление... Але якщо ти хочеш повернутися, то скажи, будь ласка, чесно, чи було би можливе рішення КС про декриміналізацію при Порошенко? Хм... как-то вырвано все из контекста... при Порошенко просто все было бы намного хуже и отдельные тонкости с КС уже мало кого бы волновали... ну а Зе - просто слушается внешних советов... Зеленский высоко оценил вердикт Венецианской комиссии, которая разгромила его идею по КСУ Сообщение отредактировал SSSK0 - Dec 11 2020, 18:59 |
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 359 С нами с: 12-March 07 ![]() |
при Порошенко просто все было бы намного хуже и отдельные тонкости с КС уже мало кого бы волновали... ложь, пи..дешь и провокация при порохе они боялись голову поднять, что меч ее не чикнул а при этом недоразумении они почувствовали безнаказанность. ИМХО железобетонное |
olex@ |
Пост
|
ложь, пи..дешь и провокация при порохе они боялись голову поднять, что меч ее не чикнул а при этом недоразумении они почувствовали безнаказанность. ИМХО железобетонное Саме так. Это аксиома... У нас страна слабая, отданная с 2014 года под внешнее управление... Хто ж нами так херово керує? |
Cyrax79 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 937 С нами с: 23-November 07 ![]() |
У нас страна слабая, отданная с 2014 года под внешнее управление... Адепт 112, newsone, zik, наш, срана.уа Лечению не поддаётся. Спасение одно. Живительная эвтаназия. Хто ж нами так херово керує? Сорос, жидорептілоїди, Обама/Трамп/Байден. Геї з ЄС. |
SSSK0 |
![]()
Пост
|
|
olex@ |
Пост
|
|
SSSK0 |
![]()
Пост
|
|
olex@ |
Пост
|
Мої висновки підтримує американське видання Bloomberg
Зеленський "веде небезпечну гру, яка закінчиться демонстрацією його нездатності керувати політичними подіями. Структурно країна залишається майже такою ж: нею керують олігархи, а парламент і судова система пронизані корупцією і зовнішнім впливом", - цитує видання слова Марка МакНемі, керівника європейського напрямку в консалтинговій компанії DuckerFrontier. Залишається те ж саме питання: Чим же тоді він кращий від Порошенка? Про хорошу людину і не краде писати більше не треба. |
USSRMoto |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 476 С нами с: 18-May 14 ![]() |
Залишається те ж саме питання: Чим же тоді він кращий від Порошенка? Про хорошу людину і не краде писати більше не треба. Ни чем. И порох не лучше. Ничем. От слова совсем. Одного боялись и он творил что хотел, второго не боятся и творят что хотят. Принципиальной разници нет, кроме той, что шло раньше в одни карманы, сейчас в другие. |
gavri |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 887 С нами с: 21-September 10 ![]() |
Мої висновки підтримує американське видання Bloomberg Залишається те ж саме питання: Чим же тоді він кращий від Порошенка? Про хорошу людину і не краде писати більше не треба. він не кращий, він інший. Владу потрібно постійно змінювати, якщо вона не справляється. Особливо небезпечно коли влада вважає себе безальтернативною. Яскравий приклад у кацапів і білорусів. Чим дужче влада вростає в крісло, тим важче її змінювати Сообщение отредактировал gavri - Dec 18 2020, 11:31 |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 378 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
SSSK0 |
![]()
Пост
|
Залишається те ж саме питання: Чим же тоді він кращий від Порошенка? 1) Зе пока нет ни в каких рейтингах коррупционеров, он не замешан ни в каких диких откатах и даже самые яростные его критики признают, что чемоданы с баблом в АП не заносят, как это регулярно было при Пете... 2) Команда Зе не орет каждое утро как Порошенко/Турчинов, что завтра монгольские буряты нападут - вероятность войны с соседями уменьшилась на несколько порядков... глупо нападать на страну, которой управляет Зе - он не выглядит врагом "русского мира"... ![]() 3) Зе не лезет в религию, не бегает как дикарь с томосом... Ну а почти все остальное - плохо... все все видят... экономика на грани краха из-за мирового кризиса и как страна собирается выползать из этой ситуации - непонятно... ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 378 С нами с: 11-October 07 ![]() |
1) Зе пока нет ни в каких рейтингах коррупционеров, он не замешан ни в каких диких откатах и даже самые яростные его критики признают, что чемоданы с баблом в АП не заносят, как это регулярно было при Пете... Патаму-шо идиотов даже в коррупционеры не берут ![]() Сообщение отредактировал Vaschek - Dec 18 2020, 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 10th March 2025 - 14:43 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |