Мобилизация, обсуждаем... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7359-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Мобилизация, обсуждаем... |
| STOP |
Пост
|
|
Репутация: 357 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 169 С нами с: 24-April 11 |
Вот сидим тут такие, нольдэевцы, Новый Год в тепле празднуем, пацанов обсуждаем, ну тех, которые на морозе ноги отмораживают, кто сам пошел, а кто нет. А вот прикинуть, не будет пацанов этих на кордонах...попивали бы шампанское так спокойно или Киев уже защищали??
|
![]() ![]() |
| Stilog |
Пост
|
|
Репутация: 81 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 596 С нами с: 10-November 10 |
|
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1062 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 011 С нами с: 11-April 12 |
коменти в інсті ОЕ
![]() хз як коментувати цей булінг )) тут таке замкнуте коло шо "невинних" нема з обох сторін питається, чим думали люди йдучи на концерт під час примусової мобілізації; чим думали ОЕ даючи такі концерти може я й не правий і чогось не розумію але одне ясно точно: якшо є причина то будуть і наслідки |
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 379 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 410 С нами с: 11-October 07 |
коменти в інсті ОЕ ![]() хз як коментувати цей булінг )) тут таке замкнуте коло шо "невинних" нема з обох сторін питається, чим думали люди йдучи на концерт під час примусової мобілізації; чим думали ОЕ даючи такі концерти може я й не правий і чогось не розумію але одне ясно точно: якшо є причина то будуть і наслідки Шоу після шоу Ну і чисто соупадение https://nazk.gov.ua/uk/partiya-golos-zalysh...rnist-diy-nazk/ Сообщение отредактировал Vaschek - Oct 12 2024, 16:49 |
| drone |
Пост
|
|
Репутация: 471 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 14 744 С нами с: 1-October 12 |
коменти в інсті ОЕ хз як коментувати цей булінг )) тут таке замкнуте коло шо "невинних" нема з обох сторін питається, чим думали люди йдучи на концерт під час примусової мобілізації; чим думали ОЕ даючи такі концерти може я й не правий і чогось не розумію але одне ясно точно: якшо є причина то будуть і наслідки Бугага. "Стал" чмом за один концерт. Да с ним все было ясно еще с первого похода в раду когда он даже слил свое место в раде после избрания. И с голосом поступил точно так же поторговав лицом, развесив лапшу на уши фанатам. И вроде ж есть википедия в которой можно в пару кликов ознакомиться с биографией, но зачем? Сидеть в инсте "контентнее") |
| Spectral |
Пост
|
|
Благодарности: 2565 Репутация: 3123 ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 758 С нами с: 2-July 07 |
|
| Danny |
Пост
|
|
Репутация: 229 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 542 С нами с: 28-June 10 |
коменти в інсті ОЕ ![]() хз як коментувати цей булінг )) тут таке замкнуте коло шо "невинних" нема з обох сторін питається, чим думали люди йдучи на концерт під час примусової мобілізації; чим думали ОЕ даючи такі концерти може я й не правий і чогось не розумію але одне ясно точно: якшо є причина то будуть і наслідки а что должен был сказать Вакарчук? Посещение концертов ОЕ не дает брони от мобилизации? Не выходите без брони из дома? короче, коментаторы явно не награждены интеллектом Вакарчука уже как 4 года назад выгнали из партии. Наверное на ОПЗЖ у нас гонения лишь потому, что партия является наследницей ПР, сооснователем которой был Петро Порошенко |
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 379 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 410 С нами с: 11-October 07 |
Вакарчука уже как 4 года назад выгнали из партии. Прям выгнали, и партбилет на стол https://interfax.com.ua/news/political/726234-amp.html а Сообщение отредактировал Vaschek - Oct 12 2024, 19:16 |
| Danny |
Пост
|
|
Репутация: 229 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 542 С нами с: 28-June 10 |
и? в 2020-ом он вышел из фракции, тогда же у него забрали депутатский мандат. На оф.сайте с того же года про Славика 0 новостей. то есть он уже 4 года никто и ничего не решает что говорят теории заговора? Вакарчуку мстят за 2020-ый?)) Сообщение отредактировал Danny - Oct 12 2024, 19:25 |
| ShineLoot |
Пост
|
|
Репутация: 75 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 535 С нами с: 1-January 09 |
коменти в інсті ОЕ ![]() хз як коментувати цей булінг )) тут таке замкнуте коло шо "невинних" нема з обох сторін питається, чим думали люди йдучи на концерт під час примусової мобілізації; чим думали ОЕ даючи такі концерти може я й не правий і чогось не розумію але одне ясно точно: якшо є причина то будуть і наслідки Это пацанов пришлось мобилизнуть, потому что туземцев как рашка не можем завербовать. А зачем? Если просто нахватать холопов можно и они не против. Тисячі військових із КНДР тренуються у Росії - ЗМІ https://ua.korrespondent.net/world/4723032-...sia-u-rosii-zmi |
| Vaschek |
Пост
|
|
|
| Spectral |
Пост
|
|
Благодарности: 2565 Репутация: 3123 ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 758 С нами с: 2-July 07 |
"У нас сьогодні день народження, я сподіваюсь, що ви нас теж вітаєте. Ми дуже щасливі, що стільки людей прийшли і приходять нас підтримати, слухають нашу музику. Взагалі для нас це велике свято. Ці 30 років для нас були дуже важливими. Ми дуже вдячні людям за ці 30 років. В тому числі за те, що вони зараз продовжують приходити підтримувати нас. Для нас це просто радість і свято. Це все, що я хочу сказати, єдиний мій коментар. Крапка", - відповів ТСН.ua Святослав Вакарчук.
Хотя в данном случае мне не понятны претензии к нему. Концерт был, он пел-плясал, никого не обманул. Такое впечатление, что Вакарчук лично уклонистов ловил заранее заманив. |
| kap1ec |
Пост
|
|
Репутация: 155 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 165 С нами с: 18-March 09 |
"У нас сьогодні день народження, я сподіваюсь, що ви нас теж вітаєте. Ми дуже щасливі, що стільки людей прийшли і приходять нас підтримати, слухають нашу музику. Взагалі для нас це велике свято. Ці 30 років для нас були дуже важливими. Ми дуже вдячні людям за ці 30 років. В тому числі за те, що вони зараз продовжують приходити підтримувати нас. Для нас це просто радість і свято. Це все, що я хочу сказати, єдиний мій коментар. Крапка", - відповів ТСН.ua Святослав Вакарчук. Хотя в данном случае мне не понятны претензии к нему. Концерт был, он пел-плясал, никого не обманул. Такое впечатление, что Вакарчук лично уклонистов ловил заранее заманив. Да чет даже не особо жалко тех, кого запаковали. Это не работяга едущий на работу, которого вытащили с маршрутки на блокпосту. Я думал что ОЭ слушают более интеллектуальные люди, которые не станут добровольно бежать в загон в центре Киева Я так понимаю, что единственная актуальная претензия к Вакарчуку, что он публично не высказывает свое мнение с осуждением либо поддержкой действий ТЦК. Его сложно за это осуждать. Тем более скорее всего, если бы он поддерживал ТЦК, то вполне себе бы мог выступить публично с этим мнением без последствий для себя. |
| Phaust |
Пост
|
|
Репутация: 1176 ![]() сам себе авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 117 С нами с: 9-July 07 |
Репутацию Славику уже сложно будет испортить больше.
|
| Spleen |
Пост
|
|
Репутация: 889 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 8 235 С нами с: 19-January 10 |
|
| vas76 |
Пост
|
|
Репутация: 195 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 291 С нами с: 29-October 06 |
![]() |
| HEAVY |
Пост
|
|
Репутация: 147 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 410 С нами с: 24-December 06 |
Я так понимаю уклонисты не довольны что им, согласно закона, выписали штрафы и повестки?
|
| kap1ec |
Пост
|
|
Репутация: 155 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 165 С нами с: 18-March 09 |
Я так понимаю уклонисты не довольны что им, согласно закона, выписали штрафы и повестки? Уклонисты недовольны что изменение законов осуществляется при закрытых границах. Но если мсье считает это правильным, то подождем еще пол годика-годик когда налоги таки выкрутят для некомфортного для мсье уровня |
| Aspid |
Пост
|
|
Репутация: 1067 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 351 С нами с: 19-June 08 |
А хто зараз не уклоністи згідно з ебаним законом? Хіба що ти особа призовного віку (!!!), у повному розквіті сил, тоді тобі дозволено забити хуй на армію і далі тусіть у клубє. Якщо ні, то ти підар-ухилянт.
Весь світ вахує від наших законів... |
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1062 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 011 С нами с: 11-April 12 |
|
| QNX |
Пост
|
|
Благодарности: 159 Репутация: 2236 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 779 С нами с: 9-February 07 |
А хто зараз не уклоністи згідно з ебаним законом? Хіба що ти особа призовного віку (!!!), у повному розквіті сил, тоді тобі дозволено забити хуй на армію і далі тусіть у клубє. Якщо ні, то ти підар-ухилянт. Весь світ вахує від наших законів... ты шо не патриот? а как же кордоны 91го? |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 9th May 2026 - 3:35 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |