Мобилизация, обсуждаем... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7149-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Мобилизация, обсуждаем... |
STOP |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 169 С нами с: 24-April 11 ![]() |
Вот сидим тут такие, нольдэевцы, Новый Год в тепле празднуем, пацанов обсуждаем, ну тех, которые на морозе ноги отмораживают, кто сам пошел, а кто нет. А вот прикинуть, не будет пацанов этих на кордонах...попивали бы шампанское так спокойно или Киев уже защищали??
|
![]() ![]() |
Gervaise |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 195 С нами с: 18-March 06 ![]() |
Чув про свіжі випадки, коли ТЦК відпускали людей - наприклад, зі значними скаргами на здоров'я (навіть без підтверджувальних документів і без формального співпадння по діагнозам). Або, також, так би мовити, дуже екзальтованих осіб творчих професій.
Складається враження, що ТЦК, все ж таки, не мають інтересу "загрібати" зовсім будь-кого, принаймні в Києві. |
Stilog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 582 С нами с: 10-November 10 ![]() |
да каждый знает что это оба петуха которые постят лишь зраду и фейки и оба убежали в Европу И я знаю, мне прислал знакомый который на него подписан, я сюда скинул. Подозреваю (почти уверен) что это не фейк, тогда возникает вопрос какя разница от кого постить зраду? Или зраду постить не надо? ![]() |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 83 095 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 83 095 С нами с: 23-December 13 ![]() |
Через напружену ситуацію в країні Вінницький обласний ТЦК зупиняє свою роботу за основною адресою Прийом громадян з медичних питань будуть здійснювати в обласній лікарні, а з соціальних — в ЦНАПі. ![]() Особовий склад Вінницького ТЦК розосереджений, але мобілізаційні заходи тривають відповідно до плану Там частково спростували свій попередній допис про початок прийому громадян в ЦНАПІ та обласній лікарні. За їх словами, інформація в минулому дописі з адресами була відредагованою внаслідок стороннього втручання. ![]() |
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 656 С нами с: 2-July 07 ![]() |
інформація в минулому дописі з адресами була відредагованою Сначала они дают целеуказание кацапам "построение будет проходить тут, бить по твкому графику", а потом трут эту инфу что бы не прекращать сборы мобилизованных и по старому адресу, раз уж цель введена в дороиды\ракеты. В первый день войны это можно было назвать дибилизмом. Сейчас колаборанта-наводчика надо бы наказать. |
manja4ok |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 599 С нами с: 26-April 10 ![]() |
Сначала они дают целеуказание кацапам "построение будет проходить тут, бить по твкому графику", а потом трут эту инфу что бы не прекращать сборы мобилизованных и по старому адресу, раз уж цель введена в дороиды\ракеты. В первый день войны это можно было назвать дибилизмом. Сейчас колаборанта-наводчика надо бы наказать. схоже, що спека таки плавить мізки людям... п.с. я не про тцк |
Stilog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 582 С нами с: 10-November 10 ![]() |
Некоторые украинцы отправляют российским военкорам координаты зданий ТЦК с просьбой ударить туда
На скринах — уникумы скидывают локации ТЦК в Киеве, Днепре, Черкассах. Особо одарённым нужно хотя бы понимать, что такими "наводками" вы подставляете под удар своих же — и военных, и гражданских. https://t.me/insiderUKR/101891?single |
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 656 С нами с: 2-July 07 ![]() |
украинцы отправляют российским военкорам координаты зданий ТЦК А смысл? Военкоматы (как и полигоны) на тех же местах еще с совка. Ну и дегенераты с телефонами постоянно стримят я на влк, я в тцк, я в учебке. Т.е расписание и весь движняк внутри: тут спим, тут срем, тут построение... |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 629 С нами с: 11-April 12 ![]() |
А смысл? Военкоматы (как и полигоны) на тех же местах еще с совка. Ну и дегенераты с телефонами постоянно стримят я на влк, я в тцк, я в учебке. Т.е расписание и весь движняк внутри: тут спим, тут срем, тут построение... Матф. 12:25 Знаючи їхні думки, Ісус мовив: «Кожне царство, поділене міжусобною ворожнечею, гине; ніякі місто чи родина, де немає миру й злагоди, не виживуть. може ніхто й не шле ті координати (хоча в нас таких істот трохи більше ніж багато), просто треба пересварити усіх з усіма всередині країни |
Stilog |
Пост
|
А смысл? Военкоматы (как и полигоны) на тех же местах еще с совка. Ну и дегенераты с телефонами постоянно стримят я на влк, я в тцк, я в учебке. Т.е расписание и весь движняк внутри: тут спим, тут срем, тут построение... Дегенератов хватает везде, в том числе и у нас, для них такие понятия как: смысл, логиика, причинноследственные связи, чужды. |
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 450 С нами с: 12-March 07 ![]() |
|
drone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 14 698 С нами с: 1-October 12 ![]() |
Ну какие одаренные, какие застройки? Бригадам, теперь уже корпусам(?), дали ж право самим набирать личный состав? Дали. Ну вот и продолжают гнуть линию. Львовскую бригаду будут комплектовать львовяне и распределять в ней должности, а донецкую - донецкие.
![]() |
download |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Директор Чёрного моря ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 218 С нами с: 27-June 09 ![]() |
Некоторые украинцы отправляют российским военкорам координаты зданий ТЦК с просьбой ударить туда На скринах — уникумы скидывают локации ТЦК в Киеве, Днепре, Черкассах. Особо одарённым нужно хотя бы понимать, что такими "наводками" вы подставляете под удар своих же — и военных, и гражданских. https://t.me/insiderUKR/101891?single офіційно в міноборони та зсу на сайті висять адреси та графіки прийому ... реально навіщи навіть в теорії передавати таку інформацію? воно ж не має сенсу взагалі. те що виклали у телеграмі, для передачі адрес розташування тцк - це швидше за все сбу просто вирішила зробити собі легку справу. просто щоб довбойоби писали в чат, в котрий передаються усі дані таких дегенератів. ізі фраг для отримання чергової зірочки на пагон та премію. |
JDDJ |
Пост
|
"95-98% мобілізаційних заходів проводяться абсолютно мирно та без будь-яких конфліктів. Це підтверджує і мій син, який є військовослужбовцем з перших днів війни і стикається з ТЦК" — Веніславський
![]() |
Rembooo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 198 С нами с: 2-March 12 ![]() |
|
GreeManik |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 890 С нами с: 30-November 08 ![]() |
Пишут шо всем массово штрафьі приходят в резерве за "неоновлення вчасно"
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 541 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Stilog |
Пост
|
"95-98% мобілізаційних заходів проводяться абсолютно мирно та без будь-яких конфліктів. Це підтверджує і мій син, який є військовослужбовцем з перших днів війни і стикається з ТЦК" — Веніславський ![]() https://t.me/kievinfo_kyiv/71734 |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 629 С нами с: 11-April 12 ![]() |
❗️Чоловіків, які не стоять на обліку у ТЦК чи перебувають у розшуку, дозволять тимчасово бронювати на критично важливих підприємствах — комітет рекомендував законопроект
https://sud.ua/uk/news/publication/336289-m...al-zakonoproekt ![]() Сообщение отредактировал Koful - Jul 18 2025, 10:43 |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 541 С нами с: 11-October 07 ![]() |
❗️Чоловіків, які не стоять на обліку у ТЦК чи перебувають у розшуку, дозволять тимчасово бронювати на критично важливих підприємствах — комітет рекомендував законопроект https://sud.ua/uk/news/publication/336289-m...al-zakonoproekt ![]() Бред какой-то, там наверное прайс из многих пунктов, типа за рассмотрение, за бронирование, за восстановление документов, далее вип ценники за дозвіл на виїзд за кордон у командировку , зіскочити не можна на все 45суток |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 11th October 2025 - 11:27 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |