Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7149-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Мобилизация, обсуждаем...

STOP
Jan 1 2015, 16:29

Пост #1

Старожил

С нами с: 24-April 11

Вот сидим тут такие, нольдэевцы, Новый Год в тепле празднуем, пацанов обсуждаем, ну тех, которые на морозе ноги отмораживают, кто сам пошел, а кто нет. А вот прикинуть, не будет пацанов этих на кордонах...попивали бы шампанское так спокойно или Киев уже защищали??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
578 Страницы  « < 573 574 575 576 577 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(11480 - 11499)
Fanki4
Jul 18 2025, 13:14

Пост #11481

Активист
*

С нами с: 26-November 15

(Vaschek @ Jul 18 2025, 12:50) Перейти к цитате

Бред какой-то, там наверное прайс из многих пунктов, типа за рассмотрение, за бронирование, за восстановление документов, далее вип ценники за дозвіл на виїзд за кордон у командировку , зіскочити не можна на все 45суток

про що ви?

Сообщение отредактировал Fanki4 - Jul 18 2025, 13:14
+Quote Post
JDDJ
Jul 18 2025, 13:26

Пост #11482

Благодарности: 587

0day rescue

С нами с: 23-December 13

Open in new window Open in new window
+Quote Post
JDDJ
Jul 18 2025, 13:37

Пост #11483

Благодарности: 587

0day rescue

С нами с: 23-December 13

(Koful @ Jul 18 2025, 11:43) Перейти к цитате

❗️Чоловіків, які не стоять на обліку у ТЦК чи перебувають у розшуку, дозволять тимчасово бронювати на критично важливих підприємствах — комітет рекомендував законопроект

https://sud.ua/uk/news/publication/336289-m...al-zakonoproekt

rgg.png

Тривалість такого бронювання не має перевищувати 45 календарних днів з дня укладання трудового договору з таким працівником та надається не більше одного разу за один календарний рік
rgg.png
+Quote Post
Stilog
Jul 18 2025, 16:43

Пост #11484

Cтаршой
**

С нами с: 10-November 10

(JDDJ @ Jul 18 2025, 14:26) Перейти к цитате

censored.png facepalm.png

» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Сообщение отредактировал Stilog - Jul 18 2025, 16:43
+Quote Post
Danny
Jul 18 2025, 22:25

Пост #11485

Старожил

С нами с: 28-June 10

(JDDJ @ Jul 18 2025, 14:37) Перейти к цитате

Тривалість такого бронювання не має перевищувати 45 календарних днів з дня укладання трудового договору з таким працівником та надається не більше одного разу за один календарний рік
rgg.png

ну в принципе нормально. Можно сначала решить вопрос с бронью, а потом спокойно привести в порядок все доки в ТЦК,
а не быть мобилизированным при попытке получить бронь)

(Fanki4 @ Jul 18 2025, 14:14) Перейти к цитате

про що ви?

в любой непонятной ситуации кричи "зрада" smile_upsidedown.png
+Quote Post
angelo
Jul 19 2025, 9:07

Пост #11486

ultra active user

С нами с: 21-November 07

(JDDJ @ Jul 18 2025, 14:26) Перейти к цитате

Відмовлялися тому, що персонаж психічні розлади мав, якщо що
Такий геморой нікому не треба
Тіп придбав рево, його переклинило. Почав ходити по автобусу, пиздіти хуйню.
Його відпиздили, вбивати тільки зайве було.
+Quote Post
Vaschek
Jul 19 2025, 9:24

Пост #11487

ultra active user

С нами с: 11-October 07

(angelo @ Jul 19 2025, 10:07) Перейти к цитате

Відмовлялися тому, що персонаж психічні розлади мав, якщо що
Такий геморой нікому не треба
Тіп придбав рево, його переклинило. Почав ходити по автобусу, пиздіти хуйню.
Його відпиздили, вбивати тільки зайве було.

Треба було залишити служити в ТЦК, там як виявилось служать ще більші неадеквати .

Сообщение отредактировал Vaschek - Jul 19 2025, 9:25
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
flatch
Jul 19 2025, 10:46

Пост #11488

MusculaR BeaveR

С нами с: 10-October 09

(Danny @ Jul 18 2025, 22:25) Перейти к цитате

ну в принципе нормально. Можно сначала решить вопрос с бронью, а потом спокойно привести в порядок все доки в ТЦК,
а не быть мобилизированным при попытке получить бронь)
в любой непонятной ситуации кричи "зрада" smile_upsidedown.png

моя первая мысль такая же, в телеге в комментариях такое пишут что на голову не налазит.
Я впринципе так же сделал, в ТЦК не ходил, тупо обновился в Резерве когда был дедлайн, типа вовремя (вся инфа на меня уже была подтянута), потом не мог получить бронь без ВЛК, но был какой-то момент когда разрешили получать бронь, после брони прошел ВЛК и теперь без проблем подливают, темболее сейчас успростили процедуру максимально, в течении 3-5 дней уже ответ
+Quote Post
Danny
Jul 20 2025, 2:55

Пост #11489

Старожил

(flatch @ Jul 19 2025, 11:46) Перейти к цитате

моя первая мысль такая же, в телеге в комментариях такое пишут что на голову не налазит.
Я впринципе так же сделал, в ТЦК не ходил, тупо обновился в Резерве когда был дедлайн, типа вовремя (вся инфа на меня уже была подтянута), потом не мог получить бронь без ВЛК, но был какой-то момент когда разрешили получать бронь, после брони прошел ВЛК и теперь без проблем подливают, темболее сейчас успростили процедуру максимально, в течении 3-5 дней уже ответ

ну в комментах в телеге ботни хватает)

а так знаю несколько случаев, когда люди претендуют на бронь от своей работы, но стремаются идти в ТЦК, чтобы на следующей день не оказаться в учебке на Десне.
Так что выглядит пока неплохо. Посмотрим, шо там будет на практике)
+Quote Post
Stilog
Jul 22 2025, 10:25

Пост #11490

Cтаршой
**

Есть кто в теме из тех кто в течении последних недель посещал ТЦК в Киеве? Как там обстановка, если добровольно пришел не пакуют? А то я завтра в ТЦК собрался, с 2015г. не был там.
+Quote Post
H_U_L_K
Jul 22 2025, 11:18

Пост #11491

Великий i зелений

С нами с: 23-November 11

(Stilog @ Jul 22 2025, 10:25) Перейти к цитате

Есть кто в теме из тех кто в течении последних недель посещал ТЦК в Киеве? Как там обстановка, если добровольно пришел не пакуют? А то я завтра в ТЦК собрался, с 2015г. не был там.

Данные обновлял вовремя?
+Quote Post
Stilog
Jul 22 2025, 12:27

Пост #11492

Cтаршой
**

(H_U_L_K @ Jul 22 2025, 12:18) Перейти к цитате

Данные обновлял вовремя?

Угу, и отсрочка через резерв+, в конце июня задвоились данне в реестре Обериг и теперь ВОД в Резерв + не подтягивает, а исправить типа можно только через непосредственное обращение в ТЦК.
+Quote Post
Jestars
Jul 22 2025, 13:25

Пост #11493

Cтаршой
**

С нами с: 6-March 11

(Stilog @ Jul 22 2025, 13:27) Перейти к цитате

Угу, и отсрочка через резерв+, в конце июня задвоились данне в реестре Обериг и теперь ВОД в Резерв + не подтягивает, а исправить типа можно только через непосредственное обращение в ТЦК.

ну тут питаннячко, бо в нас наприклд вже 2 неділю вони зачинені.
+Quote Post
Stilog
Jul 22 2025, 16:44

Пост #11494

Cтаршой
**

(Jestars @ Jul 22 2025, 14:25) Перейти к цитате

ну тут питаннячко, бо в нас наприклд вже 2 неділю вони зачинені.

куди я іду, теж була, але наче вже приймають, правда по моєму питанні на іншу адресу відправили (типу розосередилися).
+Quote Post
TaPaKaH4er
Jul 22 2025, 16:54

Пост #11495

Старожил

С нами с: 21-July 07

(Stilog @ Jul 22 2025, 10:25) Перейти к цитате

якщо немає підстав для відстрочки,то 95%,що мобілізують і з тцк не вийдеш.пройдеш влк по fast line
+Quote Post
next1983
Jul 22 2025, 17:02

Пост #11496

Старожил

С нами с: 18-March 09

(Stilog @ Jul 22 2025, 11:25) Перейти к цитате

Приходить лучше после обеда: в первой половине дня можно нарваться на прием без очереди групп своих сослуживцев. Все равно пойдешь после них и после тех кто записался на утро.
Обязательно регаться https://echerga.mod.gov.ua/index
Если нет отстрочки, то ты рисковый парень.
Бычить и грубить КРАЙНЕ не рекомендуется. Максимальная вежливость и с той стороны будет такое же.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Danny
Jul 27 2025, 22:55

Пост #11497

Старожил

З близько 130 тисяч українських вантажівок в обігу до 30% простоюють через нестачу кадрів. Нині на ринку не вистачає приблизно 30−40 тисяч водіїв

тиц

+Quote Post
sir
Jul 28 2025, 7:09

Пост #11498

Постоялец

С нами с: 13-May 09

(TaPaKaH4er @ Jul 22 2025, 17:54) Перейти к цитате

якщо немає підстав для відстрочки,то 95%,що мобілізують і з тцк не вийдеш.пройдеш влк по fast line

Я ось був на Оболоні, сам подався на ВЛК. Останнє ВЛК 2019 року. Відстрочку маю, але на те ніхто не дивився. Дали бігунок і вали по лікарям, лікарям теж пофіг. І якщо приходиш сам (а не з бусіка чи по повістці) - то відправляють на те влк що відкрите, виходиш без проблем.

+Quote Post
Stilog
Jul 28 2025, 16:09

Пост #11499

Cтаршой
**

Тут людина в особисті, поцікавилась моїми проблемами в Резерв, то вирішил поділитися своїм кейсом тут.

Сразу скажу рекомендація по типу, приходь після обіда не працює, впринципі я на це і не разраховував. В ечерзі реєструвався але в той день, ні у кого це не питали, хоча в черзі були розмови що раніше якщо не зареєструвася то ідеш лісом.

Ітак приходиш з ранку (куди приходити адресу, напередотні дзвоните до чергового свого ТЦК вказуєте причину звернення, отрумуєте адресу і кабінет, вони зараз розсередоточилися), а там список і жива черга facepalm.png , згідно цього списку, я виявися 70-м в загальній черзі, але в кабінеті сидить кілька людей тому в залежності яке у тебе питання, в списку напроти пишеш потрібний кабінет (наприклад до оператора це 4-й кабінет, питання по штафам і розшуку це 59-й ккабінет). Я був 4-й до оператора (це все що стосується Резерв +, внесення змін, зняття з обліку, постановка на облік, зміна даних...). До 12 черга якось рухалась, з 12:00 до 14:00 повний стопор, то мєдиків на облік ставили без черги, то реєстр не працював, потім час обід. По ітогу частина людей не витримала і розішлась, тому я вже ближче до 16:00 потрапив в середину. У мене була проблема "Задвоїні дані" і звісно ВОД перестав підтягуватися в Резер +. Відстрочка була і є, оформлена через Резерв +. Через п'ять хвилин стало зрозуміло, причина клон (в ТЦК в якому я колись стояв на обліку, ще коли жив з батьками, дістали мою карту з архіву і ввели в Оберіг ще в 23 році censored.png , в той час як в соєму ТЦК мене ввели в Оберіг десь в осені 24 року, но проблем не було і цей клон якось не заважав ХЗ чому, допоки 27.06 якимось чином по клону не зявивлося у мене порушення і розшук, типа не своєвчасно став на облік. Тому питання треба були вирішувати в два етапа. Перше оператор подав заяву на зняття мене з розшуку. Наступний шаг мав бути, видалення клона. Але я якось сумнівався, що про наступний етап хтось в загалі згадає. Тому попросив оператора залишити свій телефон (для нагадування) і він мені не відмовив (для розуміння що в ТЦК є теж Люди). Так і вийшло на наступний день прийшло повідомлення в Резерв, що я знят з розшуку (це було 24.07), але проблему з дублем вирішили тільки час тому, після кількох днів нагадувань (тут свої нюанси з зайнятостю оператора, котрий в інши дні може бути і не оператором, а виконувати інши обов'язки).

Сообщение отредактировал Stilog - Jul 28 2025, 16:10
+Quote Post
Tiger
Jul 28 2025, 21:57

Пост #11500

Благодарности: 1756

Праведник

С нами с: 20-October 06

(Stilog @ Jul 28 2025, 17:09) Перейти к цитате

Тут людина в особисті, поцікавилась моїми проблемами в Резерв

Теоретический вопрос.
Я в розыске. Но подал данные вовремя.
У меня отсрочка от мобилизации до конца военного положения.
Я проживаю не в Украине.

Отец мой с доверенностью сможет туда дойти и уточнить что там у меня?
+Quote Post

578 Страницы  « < 573 574 575 576 577 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 11th October 2025 - 11:27
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.