Мобилизация, обсуждаем... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7350-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Мобилизация, обсуждаем... |
| STOP |
Пост
|
|
Репутация: 357 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 169 С нами с: 24-April 11 |
Вот сидим тут такие, нольдэевцы, Новый Год в тепле празднуем, пацанов обсуждаем, ну тех, которые на морозе ноги отмораживают, кто сам пошел, а кто нет. А вот прикинуть, не будет пацанов этих на кордонах...попивали бы шампанское так спокойно или Киев уже защищали??
|
![]() ![]() |
| USSRMoto |
Пост
|
|
Репутация: 48 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 506 С нами с: 18-May 14 |
Я так понял кому как повезет. Наверно факторов много. И ТЦК и время суток/недели/месяца/фазы луны и тд. Мне по сути надо было снять "розшук" (я знаю что это не розыск розыск прямо а ихняя мутка, но в сегодняшнем разрезе не очень имеет разницу как это юридически живет) на какое то короткое время. Получилось. Делал в суботу, по этому возможно повезло и все произошло в разрезще одних суток. Знакомый до сих пор ждет решения по этой заяве в резерве "да да я виноват давайте я вам денег дам хорошим", хоть подал немного позже меня. Ну и да, это все таки дешевлее чем идти к решалам.
|
| BANDIT(filmmaniac) |
Пост
|
|
Благодарности: 356604 Репутация: 2937 ![]() Маньяк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 12 543 С нами с: 31-January 07 |
Якщо провадження світиться у дії то так, може бути складніше. А те що світиться просто у Резерв+ це фейковий розшук, ніхто навіть адмін протокол не складав. Просто у додатку показали статус у розшуку, із можливістю задонати (визнати себе винним) за тимчасове зняття цього статусу (у додатку). какая дия, шутишь? розшук в резерве - патруль - бус - окоп никто даже дальше проверять не будет |
| Dr.Sydorenko |
Пост
|
|
Репутация: 166 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 370 С нами с: 27-June 12 |
|
| angelo |
Пост
|
|
Репутация: 300 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 607 С нами с: 21-November 07 |
|
| Mad Dog |
Пост
|
|
Репутация: 116 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 923 С нами с: 31-October 06 |
какая дия, шутишь? розшук в резерве - патруль - бус - окоп никто даже дальше проверять не будет А без розшуку інший сценарій? Є люди на яких дійсно склали протокол і процес вже міг дійти навіть до виконавчої служби. От у цих випадках складніше із зняття... та звідки він знає - він же не в Україні, то пише шопопало, щоб лічильник повідомлень збільшувався не заздри, балабол-невдаха. Чим балаболити краще хоч раз у житті підніми свій зад і зроби хоч щось у своєму житті. |
| flatch |
Пост
|
|
Репутация: 332 ![]() MusculaR BeaveR ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 189 С нами с: 10-October 09 |
|
| BANDIT(filmmaniac) |
Пост
|
|
Благодарности: 356604 Репутация: 2937 ![]() Маньяк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 12 543 С нами с: 31-January 07 |
|
| Mad Dog |
Пост
|
|
Репутация: 116 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 923 С нами с: 31-October 06 |
Это ты к чему? То есть ты с поднялся и пошел в окоп или трусливо убежал со страны? Чого ж трусливо "трусливо убежал"? Просто маючи можливість щось змінити для себе і краще - зробив це. Але різному А зараз модератор, розкаже що це я перейшов на особистості і забанить мене. При цьому в чому ж я був не правий, щодо розшуку ніхто не скаже. |
| Mad Dog |
Пост
|
|
Доречи, бачили виступ Гончаренка?
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « те що торкається цієї теми: Права людини. Абсолютна жорстока та корумпована система мобілізації, коли багаті та лояльні можуть «відкупитись» від своїх обовʼязків, а інші можуть бути побитими та навіть вбитими представниками ТЦК. Скажіть чесно, у якому відсотку українських пабліків ви бачили згадку про цей виступ? |
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 644 Репутация: 2529 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 85 532 С нами с: 23-December 13 |
звісно, що тебе забанять, як же без цього?
тому що ти знову відкрив своє "хавало", почувши правду від людини і першим на особистості перейшов ще й накинуло на вентилятор гівняного гончаренка: політичну повію із руснявими методичками Доречи |
| Mad Dog |
Пост
|
|
звісно, що тебе забанять, як же без цього? тому що ти знову відкрив своє "хавало", почувши правду від людини і першим на особистості перейшов Так що я не правильно сказав? Що якщо заплати штраф у Резерв+ то знімається розшук? Чи про те що ці розшуки оголошують навіть без складання адмін протоколу? ну і звісно те що у всіх темах тупе стадо бігає і розповідає що я за кордоном це не перехід на особистості... чи просто модератор серед них? Ти в черговий раз виправдовуєш |
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 644 Репутация: 2529 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 85 532 С нами с: 23-December 13 |
ти вкотре людину образив, яка сказала правду. з твого боку це повторюється на постійній основі
і якщо ти вважаєш, що ми тобі "заздримо", тоді ти відбите створіння середнього роду покажи мені, де я "виправдовував вату"? і взагалі, надай будь-які докази бо ти багато пиздиш впродовж повномасштабної війни, але постійно уникаєш відповідей навчись відповідати за свою чорнороту пику p.s. якщо на цьому форумі усі користувачі для тебе "тупе стадо", тоді не відсвічуй тут взагалі європейський цуцик |
| ivan |
Пост
|
|
Репутация: 13 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 110 С нами с: 18-March 06 |
ти вкотре людину образив, яка сказала правду. з твого боку це повторюється на постійній основі і якщо ти вважаєш, що ми тобі "заздримо", тоді ти відбите створіння середнього роду покажи мені, де я "виправдовував вату"? і взагалі, надай будь-які докази бо ти багато пиздиш впродовж повномасштабної війни, але постійно уникаєш відповідей навчись відповідати за свою чорнороту пику p.s. якщо на цьому форумі усі користувачі для тебе "тупе стадо", тоді не відсвічуй тут взагалі європейський цуцик а шо модерам так можна?) дивні "стандарти")) |
| JDDJ |
Пост
|
|
|
| hentakiboy |
Пост
|
|
Репутация: 82 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 952 С нами с: 28-June 09 |
Добрый день какова вороятность что заберут тцк? если есть красная полоска и повестки, если поехать электричкой Киев -Винница-Киев
Нужно пойти купить билеты на кассе вокзала, предъявить их где-то, доехать выйти на вокзал Винница, встретиться, обратно пойти на кассу купить билеты , где-то предъявить их снова, вернуться и выйти на нашем вокзале Киевском |
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 379 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 396 С нами с: 11-October 07 |
Добрый день какова вороятность что заберут тцк? если есть красная полоска и повестки, если поехать электричкой Киев -Винница-Киев Нужно пойти купить билеты на кассе вокзала, предъявить их где-то, доехать выйти на вокзал Винница, встретиться, обратно пойти на кассу купить билеты , где-то предъявить их снова, вернуться и выйти на нашем вокзале Киевском Купи онлайн |
| gryzovick |
Пост
|
|
Репутация: 202 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 150 С нами с: 18-March 09 |
Добрый день какова вороятность что заберут тцк? если есть красная полоска и повестки, если поехать электричкой Киев -Винница-Киев Нужно пойти купить билеты на кассе вокзала, предъявить их где-то, доехать выйти на вокзал Винница, встретиться, обратно пойти на кассу купить билеты , где-то предъявить их снова, вернуться и выйти на нашем вокзале Киевском Ставлю на успешную миссию с шансом 30%. Вы отпишите если все получится. Тут больше проблема доехать до вокзала, сесть на поезд и обратный такой же маневр. |
| hentakiboy |
Пост
|
|
Репутация: 82 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 952 С нами с: 28-June 09 |
|
| angelo |
Пост
|
|
Репутация: 300 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 607 С нами с: 21-November 07 |
Добрый день какова вороятность что заберут тцк? если есть красная полоска и повестки, если поехать электричкой Киев -Винница-Киев Нужно пойти купить билеты на кассе вокзала, предъявить их где-то, доехать выйти на вокзал Винница, встретиться, обратно пойти на кассу купить билеты , где-то предъявить их снова, вернуться и выйти на нашем вокзале Киевском Навіть без червоної полоски якщо зупинить патруль для перевірки документів чи тцк то 99% що поїдеш в учебку. Є 50% вірогідність що запропонують за гроші відпустити. |
| JDDJ |
Пост
|
|
"місія неможлива"
в цій ситуації навіть Том Круз безсилий) |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 29th April 2026 - 19:05 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |