Мобилизация, обсуждаем... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7078-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Мобилизация, обсуждаем... |
STOP |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 169 С нами с: 24-April 11 ![]() |
Вот сидим тут такие, нольдэевцы, Новый Год в тепле празднуем, пацанов обсуждаем, ну тех, которые на морозе ноги отмораживают, кто сам пошел, а кто нет. А вот прикинуть, не будет пацанов этих на кордонах...попивали бы шампанское так спокойно или Киев уже защищали??
|
![]() ![]() |
Stilog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 577 С нами с: 10-November 10 ![]() |
Теоретический вопрос. Я в розыске. Но подал данные вовремя. У меня отсрочка от мобилизации до конца военного положения. Я проживаю не в Украине. Отец мой с доверенностью сможет туда дойти и уточнить что там у меня? Ну теоретически да, если отец пенсионер и у него куча времени, в любом случає за спрос не бьют в нос. Но думаю больший эффект и результат, это подать запрос от юриста Сообщение отредактировал Stilog - Jul 29 2025, 8:16 |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 533 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Теоретический вопрос. Я в розыске. Но подал данные вовремя. У меня отсрочка от мобилизации до конца военного положения. Я проживаю не в Украине. Отец мой с доверенностью сможет туда дойти и уточнить что там у меня? В теорії так, по факту - родичі\друзі з довіренністю чи адвокати - в більшості випадків шлються нах і кажуть - хай приходить особисто. Потім можна довго з ними переписуватися по цій проблемі заказними листами - пару людей таки так змогли через листування добитися чого хочуть. Але більшість були проігноровані. |
Stilog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 577 С нами с: 10-November 10 ![]() |
Теоретический вопрос. Я в розыске. Но подал данные вовремя. У меня отсрочка от мобилизации до конца военного положения. Я проживаю не в Украине. Отец мой с доверенностью сможет туда дойти и уточнить что там у меня? » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 82 059 С нами с: 23-December 13 ![]() |
"Мобілізація на 90% — свідоме рішення українців: вони отримують повістки і самі йдуть служити. Ніхто їх не хапає і не тягне"
міністр оборони Денис Шмигаль |
vas76 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 266 С нами с: 29-October 06 ![]() |
Я ось був на Оболоні, сам подався на ВЛК. Останнє ВЛК 2019 року. Відстрочку маю, але на те ніхто не дивився. Дали бігунок і вали по лікарям, лікарям теж пофіг. І якщо приходиш сам (а не з бусіка чи по повістці) - то відправляють на те влк що відкрите, виходиш без проблем. Якшо нема відсрочки і влк-придатний, з тцк вже не виходиш.Смысл всего этого представления - все должны пройти влк и быть признаны годными. Сам пришел, привели, Резервы, Обериги, повестки, уточнения, брони, отсрочки... это все путь. Цель - каждый должен пройти медкомиссию и быть годен. Резервов и уточнений в Конституции нет. В Конституции есть медкомиссия. И вас надо как угодно заманить, заставить ее пройти. А потом в любой момент все брони и отсрочки испаряются и остается только годен, вперед. |
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 478 С нами с: 11-April 12 ![]() |
"Мобілізація на 90% — свідоме рішення українців: вони отримують повістки і самі йдуть служити. Ніхто їх не хапає і не тягне" міністр оборони Денис Шмигаль не хвилюйтесь, це інфа для зовнішнього "ринку" а ті кому треба знати "реальну правду" дивляться сторіз в інстаграм ![]() Сообщение отредактировал Koful - Сегодня, 12:21 |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 783 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Теоретический вопрос. Я в розыске. Но подал данные вовремя. У меня отсрочка от мобилизации до конца военного положения. Я проживаю не в Украине. Отец мой с доверенностью сможет туда дойти и уточнить что там у меня? Припускаю, що хочуть щоб ВЛК по новому пройшов. Якщо розшук через повістку виписану у ТЦК то при правильному підході батько все дізнається і можливо навіть знімуть тебе з розшуку. Якщо розшук прилетів "з міністерства" то у ТЦК навіть не завжди бачать причину, нічого зробити не можуть крім як направити на ВЛК. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 31st July 2025 - 15:00 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |