Мобилизация, обсуждаем... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7449-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Мобилизация, обсуждаем... |
| Elektra |
Пост
|
|
Благодарности: 74 Репутация: 0 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: VIP Сообщений: 20 380 С нами с: 2-April 06 |
УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН Все кричат, что военкоматы в связи с мобилизацией обзванивают мужчин по всей Украине. Кому-то звонили? Давайте обсудим. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Генштаб ВСУ создал интернет-страницу по вопросам мобилизации. Если все же мобилизуют: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Будьте благоразумны, не пишите антимобилизационные посты. УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН |
![]() ![]() |
| Banish |
Пост
|
|
Репутация: 647 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 |
.
Сообщение отредактировал Banish - Aug 8 2024, 23:58 |
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 379 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 563 С нами с: 11-October 07 |
|
| PuMa2006 |
Пост
|
|
Благодарности: 189252 Репутация: 1057 ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 423 С нами с: 12-December 06 |
У додаток Резерв+ планують додати функцію електронного направлення на ВЛК для колишніх «обмежено придатних», аби фізично не треба було йти в ТЦК, — повідомили в Міноборони Таке направлення зможуть отримувати ті, хто має статус «обмежено придатний», що був нещодавно скасований. «Хочу привідкрити завісу, ми зараз працюємо і розглядаємо, щоб за направленням на ВЛК не потрібно було фізично іти до ТЦК та СП. Фактично за згодою людини, якщо вона хоче, ми можемо вивантажити це в “Резерв+”», – повідомила заступниця Міністра оборони з питань цифрового розвитку Черногоренко. За її словами, військовозобов’язані зможуть обрати або отримати направлення на проходження ВЛК під час особистого візиту до ТЦК, або отримати його в застосунку “Резерв+”. Цікаво, а дихати без цього гівна можна буде? Чи за порцією кисню в вільній країні вільному народу теж буде в Рємзєрв+ записуватись? |
| ShineLoot |
Пост
|
|
Репутация: 75 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 535 С нами с: 1-January 09 |
нiт, ну скачай +лох, будь как мужик
Не призываю, но у концлагеря такая позиция. |
| VorTex777 |
Пост
|
|
Репутация: 19 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 163 С нами с: 27-September 09 |
Цікаво, а дихати без цього гівна можна буде? Чи за порцією кисню в вільній країні вільному народу теж буде в Рємзєрв+ записуватись? Мені так подобаєтсья як ви всі обвинувачуєте Зелю у всіх бідах, ці всі цитатки "вільний народе" " не можна дихати повітрям" вирвані з контексту. Я голосував за Пороха якшо шо)) От представимо сюр шо завтра проходять вибори в Україні і обирають "місце для вашого супер кандидата" і шо тоді це міняє закон про мобілізацію? Основні положення цього закону незмінні з 1993, але всім чомусь на це насрати. Чи ви одразу підете в ТЦК виконати свій обовьязок? Сумнівно. Може рашка виведе війська тоді? Сумнівно. НІЧОГО НЕ ЗМІНИТСЯ просто пдіставимо інше прізвище замість Зеленського, буде наступний поганий президент а після нього ще один поганий президент. А поки складаєтсья враження що на нас вже не сосія напала а Зеленський особисто. Який сенс у цьому інформаційному потоці лайна? |
| Tixic |
Пост
|
|
Репутация: 23 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 103 С нами с: 10-October 06 |
Все скромно умалчивают, что в законодательстве сто лет как все обязаны обновлять свои данные, семейный статус, и при обьявлении мобилизации сами без повестки прийти в военкомат. Это не 24 и не 22 годов нормы. Но нет, пришлите мне повестку, на адрес 1997 года, попробуйте меня найти, а если найдете то вы пидорасы что нашли.
|
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1065 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 142 С нами с: 11-April 12 |
Мені так подобаєтсья як ви всі обвинувачуєте Зелю у всіх бідах, ці всі цитатки "вільний народе" " не можна дихати повітрям" вирвані з контексту. Я голосував за Пороха якшо шо)) От представимо сюр шо завтра проходять вибори в Україні і обирають "місце для вашого супер кандидата" і шо тоді це міняє закон про мобілізацію? Основні положення цього закону незмінні з 1993, але всім чомусь на це насрати. Чи ви одразу підете в ТЦК виконати свій обовьязок? Сумнівно. Може рашка виведе війська тоді? Сумнівно. НІЧОГО НЕ ЗМІНИТСЯ просто пдіставимо інше прізвище замість Зеленського, буде наступний поганий президент а після нього ще один поганий президент. А поки складаєтсья враження що на нас вже не сосія напала а Зеленський особисто. Який сенс у цьому інформаційному потоці лайна? А якої реакції ти чекаєш від народу якщо влада сама забила товстенний хєр на конституцію і всі закони та ще й відкрито насміхається з людей пускаючи в ефір різні "я не піду бо мене там снайпер застрелить". Значить для одних концерти-слава-гроші а для інших окоп-куля-могила? Якось несправедливо, закон же ж для всіх один. Ще раз: справа не в зеленському, в 22-му чомусь до нього претензій не було,всі захоплювались і скандували стоячи. А чого ж зараз так все кардинально помінялось, не підкажеш? |
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 379 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 563 С нами с: 11-October 07 |
|
| PuMa2006 |
Пост
|
|
Благодарности: 189252 Репутация: 1057 ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 423 С нами с: 12-December 06 |
Я голосував за Пороха якшо шо)) Оце завжди перший аргумент, правда я нічого не питаю і не кажу, але дивним чином виходить ЗНОВ, що в 2024 за зробилиїхразомщіка ніхто не голосував... А що зміниться? Ну мабуть з системи пропаде русня-антимайданна аля дєрьмак, портнов, татаров, хоча б, для початку. Але так, так, нічого не зміниться, а "я голосував за пороха" |
| Banish |
Пост
|
|
Репутация: 647 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 |
.
| Mad Dog |
Пост
|
|
Репутация: 116 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 923 С нами с: 31-October 06 |
НІЧОГО НЕ ЗМІНИТСЯ просто пдіставимо інше прізвище замість Зеленського, буде наступний поганий президент а після нього ще один поганий президент. 1. Якась дивна (порохоботьська? ) логіка. в цитаті на яку ти відповів взагалі Зе на згадувався. 2. Чого нічого не зміниться? Порівняй як злили Крим та Авдіївку. Бачиш різницю? Так само хтось новий може все змінити. Я тут якби Зе майже не поливаю гівном, часто навпаки виправдовую. Але у питанні мобілізації та використання ресурсів тут такий пройоб... Рік тому закінчилась рекрутингова компанія Гвардія наступу, і вона була досить успішна, тоді навіть фільтрували по стану здоров'я, фіз підготовці, віку... Як так сталось що на 2-му році війни ще було повно добровольців у штурмові бригади, а на 3-му вже бажаючих нуль? при обьявлении мобилизации сами без повестки прийти в военкомат Посилання де таке в законі написано? Ну і не бачив відоси як люди 24 лютого прийшли у військомати а там ні души? Багато де взагалі всі доки спалил. в законодательстве сто лет как все обязаны обновлять свои данные ну там і встановлена відповідальність є за порушення... і багато хто платив штрафи за порушення. Може проблема в тому що на законодавство 100 років забували болт і тепер це вилізло боком? Реєстре який зараз називають "Оберіг" створив... Петро, але суто на бумазі. У мене нерухомість в декількох обл. України та є де жити за кордоном, ми не прив'язані до роботи, школи, садочків. Сьогодні в одному місці, завтра в іншому, післязавтра взагалі в якомусь готелі... що мені треба вказати в цьому резерв+? |
| Mad Dog |
Пост
|
|
Репутация: 116 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 923 С нами с: 31-October 06 |
В мене теж саме, діти народилися або виросли вже тут. Нам нема куди повертатися. Я розумію владу вони хочуть дістати тих хто незаконно виїхав але що робити тим хто це зробив законно і давно? Безугла сказала нам здати паспорти, дуже гарне відношення, особливо коли ти допомагаєш, донатиш, дрони шукаєш, відправляєш в Україну. Дуже незрозуміле відношеня. Помиляєшся. Їм треба |
| Banish |
Пост
|
|
.
| Stilog |
Пост
|
|
Репутация: 81 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 598 С нами с: 10-November 10 |
Зраду подвезли и начался срачь.
Все банально просто закончиличь добровольцы, а те кто еще рассматривал вариант мобилизоваться, глядя на безперспективность окончания войны в ближайшем будущем, уже не рассматривают, так как пожизненным рекрутом никто не хочет быть, а на данный момент перспектив для мобилизованного три, либо до окончания войны, либо инвалид, либо раньше в домовыну причем во втором и третьем случае большая вероятность что в результате государство положит болт на тебя или твою семью. Никто не напишит правду про себя типа я не хочу вовеать и умереть, мне на диване приятнее на удаленке живым и здоровым. Начинается болтовня типа да я монал это продажное государстов, депутатов, мусоров их детей... Я такой молодец зарабатываю кучу бабла и доначу немеренно на ВСУ, а яще я как бетмен сегодня здесь завтра там, как же мне обновить данные и вообще какой из меня солдат... Сообщение отредактировал Stilog - Jun 9 2024, 11:29 |
| Mad Dog |
Пост
|
|
просто закончиличь добровольцы Никто не напишит правду про себя типа я не хочу вовеать и умереть У дискусіях з Карасем я прямим текстом так казав... У нього завжди так дупа палає від правди, що воно того вартувало. Сообщение отредактировал Mad Dog - Jun 9 2024, 11:46 |
| Tixic |
Пост
|
|
Репутация: 23 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 103 С нами с: 10-October 06 |
Посилання де таке в законі написано? Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію Стаття 22. Обов'язки громадян щодо мобілізаційної підготовки та мобілізації 3. Під час мобілізації та переведення Збройних Сил України, інших військових формувань, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту на штати воєнного часу громадяни (крім тих, які проходять службу у військовому резерві) зобов’язані з’явитися до військових частин або на збірні пункти військових комісаріатів у строки, зазначені в отриманих ними документах (мобілізаційних розпорядженнях, повістках або розпорядженнях військових комісарів). Наверное у всех в военнике лежит бумажка с моб. предписанием, кто последних 10 лет бывал в военкомате. Ну і не бачив відоси як люди 24 лютого прийшли у військомати а там ні души? А я пришел в магазин а он закрыт. Значит все магазины в стране были закрыты. Но если чесно, я пришел в военкомат 05.03, а не 24.02. Лол, граждане решили что с превосходящими силами противника мы справимся исключительно на добровольцах. О божечки, мобилизация это принудиловка, не может быть Детский сад. На моем направлении мы крошим кацапов 1к10 как минимум. Но все-таки не 0к10. Сообщение отредактировал Tixic - Jun 9 2024, 12:25 |
| Mad Dog |
Пост
|
|
Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію Стаття 22. Обов'язки громадян щодо мобілізаційної підготовки та мобілізації 3.Під час мобілізації та переведення Збройних Сил України, інших військових формувань, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту на штати воєнного часу громадяни (крім тих, які проходять службу у військовому резерві) зобов’язані з’явитися до військових частин або на збірні пункти військових комісаріатів у строки, зазначені в отриманих ними документах (мобілізаційних розпорядженнях, повістках або розпорядженнях військових комісарів). Ти читати вмієш? От саме повістки, розпорядження... зобов'язують йти у військомат. А тепер ще раз перечитай що ти пишеш: при обьявлении мобилизации сами без повестки прийти в военкомат. Балабол? |
| Tixic |
Пост
|
|
Мобилизационные предписания в военнике годами лежат. Ну если ты был лет 20 назад то очевидно у тебя его нет. Но если был очень давно, то походу х ложил на воинский учет.
|
| Stilog |
Пост
|
|
Репутация: 81 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 598 С нами с: 10-November 10 |
|
| Tixic |
Пост
|
|
Да и о чем разговор, если человек косит от обязанности уведомлять, становиться на учет, просто имел ввиду давать контактные данные, то какая разница от еще одной обязанности, от которой он закосит. Можно подумать именна эта статья будет переломным моментом в сознании
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 7th August 2026 - 13:05 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |