Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7449-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Мобилизация, обсуждаем...

Elektra
Mar 2 2014, 11:17

Пост #1

Благодарности: 74

ultra active user

С нами с: 2-April 06

УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР

ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН

Все кричат, что военкоматы в связи с мобилизацией обзванивают мужчин по всей Украине.

Кому-то звонили? Давайте обсудим.

» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Генштаб ВСУ создал интернет-страницу по вопросам мобилизации.

Если все же мобилизуют:
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Будьте благоразумны, не пишите антимобилизационные посты.

УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР

ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
588 Страницы  « < 489 490 491 492 493 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(9800 - 9819)
Banish
Jun 8 2024, 17:52

Пост #9801

ultra active user

С нами с: 17-December 09

.

Сообщение отредактировал Banish - Aug 8 2024, 23:58
+Quote Post
Vaschek
Jun 8 2024, 21:49

Пост #9802

ultra active user

С нами с: 11-October 07

(JDDJ @ Jun 8 2024, 18:04) Перейти к цитате

Співробітники ТЦК навідалися до представників KyivPride

Open in new window

cry.png

Згадався фільм Поліцейська академія та бар Blue Oister, не ті вже геї-патріоти ой не ті
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
PuMa2006
Jun 8 2024, 22:18

Пост #9803

Благодарности: 189252

Сериаломан

С нами с: 12-December 06

У додаток Резерв+ планують додати функцію електронного направлення на ВЛК для колишніх «обмежено придатних», аби фізично не треба було йти в ТЦК, — повідомили в Міноборони

Таке направлення зможуть отримувати ті, хто має статус «обмежено придатний», що був нещодавно скасований.

«Хочу привідкрити завісу, ми зараз працюємо і розглядаємо, щоб за направленням на ВЛК не потрібно було фізично іти до ТЦК та СП. Фактично за згодою людини, якщо вона хоче, ми можемо вивантажити це в “Резерв+”», – повідомила заступниця Міністра оборони з питань цифрового розвитку Черногоренко.

За її словами, військовозобов’язані зможуть обрати або отримати направлення на проходження ВЛК під час особистого візиту до ТЦК, або отримати його в застосунку “Резерв+”.

Цікаво, а дихати без цього гівна можна буде? Чи за порцією кисню в вільній країні вільному народу теж буде в Рємзєрв+ записуватись? rgg.png
+Quote Post
ShineLoot
Jun 9 2024, 7:22

Пост #9804

Постоялец

С нами с: 1-January 09

нiт, ну скачай +лох, будь как мужик smile_upsidedown.png

Не призываю, но у концлагеря такая позиция.
+Quote Post
VorTex777
Jun 9 2024, 8:09

Пост #9805

Дух

С нами с: 27-September 09

(PuMa2006 @ Jun 8 2024, 23:18) Перейти к цитате

Цікаво, а дихати без цього гівна можна буде? Чи за порцією кисню в вільній країні вільному народу теж буде в Рємзєрв+ записуватись? rgg.png

Мені так подобаєтсья як ви всі обвинувачуєте Зелю у всіх бідах, ці всі цитатки "вільний народе" " не можна дихати повітрям" вирвані з контексту. Я голосував за Пороха якшо шо))
От представимо сюр шо завтра проходять вибори в Україні і обирають "місце для вашого супер кандидата" і шо тоді це міняє закон про мобілізацію? Основні положення цього закону незмінні з 1993, але всім чомусь на це насрати. Чи ви одразу підете в ТЦК виконати свій обовьязок? Сумнівно. Може рашка виведе війська тоді? Сумнівно. НІЧОГО НЕ ЗМІНИТСЯ просто пдіставимо інше прізвище замість Зеленського, буде наступний поганий президент а після нього ще один поганий президент.
А поки складаєтсья враження що на нас вже не сосія напала а Зеленський особисто.
Який сенс у цьому інформаційному потоці лайна?
+Quote Post
Tixic
Jun 9 2024, 8:17

Пост #9806

Дух

С нами с: 10-October 06

Все скромно умалчивают, что в законодательстве сто лет как все обязаны обновлять свои данные, семейный статус, и при обьявлении мобилизации сами без повестки прийти в военкомат. Это не 24 и не 22 годов нормы. Но нет, пришлите мне повестку, на адрес 1997 года, попробуйте меня найти, а если найдете то вы пидорасы что нашли.
+Quote Post
Koful
Jun 9 2024, 9:10

Пост #9807

Think Different

С нами с: 11-April 12

(VorTex777 @ Jun 9 2024, 9:09) Перейти к цитате

Мені так подобаєтсья як ви всі обвинувачуєте Зелю у всіх бідах, ці всі цитатки "вільний народе" " не можна дихати повітрям" вирвані з контексту. Я голосував за Пороха якшо шо))
От представимо сюр шо завтра проходять вибори в Україні і обирають "місце для вашого супер кандидата" і шо тоді це міняє закон про мобілізацію? Основні положення цього закону незмінні з 1993, але всім чомусь на це насрати. Чи ви одразу підете в ТЦК виконати свій обовьязок? Сумнівно. Може рашка виведе війська тоді? Сумнівно. НІЧОГО НЕ ЗМІНИТСЯ просто пдіставимо інше прізвище замість Зеленського, буде наступний поганий президент а після нього ще один поганий президент.
А поки складаєтсья враження що на нас вже не сосія напала а Зеленський особисто.
Який сенс у цьому інформаційному потоці лайна?

А якої реакції ти чекаєш від народу якщо влада сама забила товстенний хєр на конституцію і всі закони та ще й відкрито насміхається з людей пускаючи в ефір різні "я не піду бо мене там снайпер застрелить". Значить для одних концерти-слава-гроші а для інших окоп-куля-могила? Якось несправедливо, закон же ж для всіх один.
Ще раз: справа не в зеленському, в 22-му чомусь до нього претензій не було,всі захоплювались і скандували стоячи. А чого ж зараз так все кардинально помінялось, не підкажеш?
+Quote Post
Vaschek
Jun 9 2024, 9:38

Пост #9808

ultra active user

С нами с: 11-October 07

(Koful @ Jun 9 2024, 10:10) Перейти к цитате

А чого ж зараз так все кардинально помінялось, не підкажеш?

Це все расейське іпсо, та збільшення кількості зрадойобів та всепропальщіків, активізація порохоботів rgg.png
+Quote Post
PuMa2006
Jun 9 2024, 9:44

Пост #9809

Благодарности: 189252

Сериаломан

С нами с: 12-December 06

Я голосував за Пороха якшо шо))

Оце завжди перший аргумент, правда я нічого не питаю і не кажу, але дивним чином виходить ЗНОВ, що в 2024 за зробилиїхразомщіка ніхто не голосував...

А що зміниться? Ну мабуть з системи пропаде русня-антимайданна аля дєрьмак, портнов, татаров, хоча б, для початку. Але так, так, нічого не зміниться, а "я голосував за пороха" rgg.png
+Quote Post
Banish
Jun 9 2024, 10:48

Пост #9810

ultra active user

.

+Quote Post
Mad Dog
Jun 9 2024, 10:52

Пост #9811

Старожил

С нами с: 31-October 06

НІЧОГО НЕ ЗМІНИТСЯ просто пдіставимо інше прізвище замість Зеленського, буде наступний поганий президент а після нього ще один поганий президент.

1. Якась дивна (порохоботьська? ) логіка. в цитаті на яку ти відповів взагалі Зе на згадувався.
2. Чого нічого не зміниться? Порівняй як злили Крим та Авдіївку. Бачиш різницю? Так само хтось новий може все змінити.

Я тут якби Зе майже не поливаю гівном, часто навпаки виправдовую. Але у питанні мобілізації та використання ресурсів тут такий пройоб...

Рік тому закінчилась рекрутингова компанія Гвардія наступу, і вона була досить успішна, тоді навіть фільтрували по стану здоров'я, фіз підготовці, віку... Як так сталось що на 2-му році війни ще було повно добровольців у штурмові бригади, а на 3-му вже бажаючих нуль?

(Tixic @ Jun 9 2024, 9:17) Перейти к цитате

при обьявлении мобилизации сами без повестки прийти в военкомат

Посилання де таке в законі написано?
Ну і не бачив відоси як люди 24 лютого прийшли у військомати а там ні души? Багато де взагалі всі доки спалил.

в законодательстве сто лет как все обязаны обновлять свои данные

ну там і встановлена відповідальність є за порушення... і багато хто платив штрафи за порушення.

Може проблема в тому що на законодавство 100 років забували болт і тепер це вилізло боком? Реєстре який зараз називають "Оберіг" створив... Петро, але суто на бумазі.

У мене нерухомість в декількох обл. України та є де жити за кордоном, ми не прив'язані до роботи, школи, садочків.
Сьогодні в одному місці, завтра в іншому, післязавтра взагалі в якомусь готелі... що мені треба вказати в цьому резерв+?
+Quote Post
Mad Dog
Jun 9 2024, 11:14

Пост #9812

Старожил

(tamagochy @ Jun 5 2024, 21:33) Перейти к цитате

В мене теж саме, діти народилися або виросли вже тут. Нам нема куди повертатися. Я розумію владу вони хочуть дістати тих хто незаконно виїхав але що робити тим хто це зробив законно і давно? Безугла сказала нам здати паспорти, дуже гарне відношення, особливо коли ти допомагаєш, донатиш, дрони шукаєш, відправляєш в Україну. Дуже незрозуміле відношеня.

Помиляєшся. Їм треба Хліба Мяса та видовищ. Ти для них нічим не відрізняєшся від тих хто переплив Тису. Вони цією виставою навпаки вдарили більше по тим хто давно звалив, ніж по тим хто поїхав після вторгнення.
+Quote Post
Banish
Jun 9 2024, 11:18

Пост #9813

ultra active user

.

+Quote Post
Stilog
Jun 9 2024, 11:22

Пост #9814

Cтаршой
**

С нами с: 10-November 10

Зраду подвезли и начался срачь.
Все банально просто закончиличь добровольцы, а те кто еще рассматривал вариант мобилизоваться, глядя на безперспективность окончания войны в ближайшем будущем, уже не рассматривают, так как пожизненным рекрутом никто не хочет быть, а на данный момент перспектив для мобилизованного три, либо до окончания войны, либо инвалид, либо раньше в домовыну причем во втором и третьем случае большая вероятность что в результате государство положит болт на тебя или твою семью.

Никто не напишит правду про себя типа я не хочу вовеать и умереть, мне на диване приятнее на удаленке живым и здоровым. Начинается болтовня типа да я монал это продажное государстов, депутатов, мусоров их детей... Я такой молодец зарабатываю кучу бабла и доначу немеренно на ВСУ, а яще я как бетмен сегодня здесь завтра там, как же мне обновить данные и вообще какой из меня солдат... rgg.png

Сообщение отредактировал Stilog - Jun 9 2024, 11:29
+Quote Post
Mad Dog
Jun 9 2024, 11:45

Пост #9815

Старожил

(Stilog @ Jun 9 2024, 12:22) Перейти к цитате

просто закончиличь добровольцы

facepalm.png Просто закінчились..? А може не просто? Може через те що їх відправили у м'ясні штурми без техніки? Може бо навіть біля Авдіївки де лінія фронту проходила майже 10 років добровольці не знайшли фортифікацій? Може бо з тієї ж Авдіївки вийшли "без втрат"? І т.д.

(Stilog @ Jun 9 2024, 12:22) Перейти к цитате

Никто не напишит правду про себя типа я не хочу вовеать и умереть

У дискусіях з Карасем я прямим текстом так казав... У нього завжди так дупа палає від правди, що воно того вартувало. smile_upsidedown.png

Сообщение отредактировал Mad Dog - Jun 9 2024, 11:46
+Quote Post
Tixic
Jun 9 2024, 12:24

Пост #9816

Дух

Посилання де таке в законі написано?

Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію
Стаття 22. Обов'язки громадян щодо мобілізаційної підготовки та мобілізації

3. Під час мобілізації та переведення Збройних Сил України, інших військових формувань, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту на штати воєнного часу громадяни (крім тих, які проходять службу у військовому резерві) зобов’язані з’явитися до військових частин або на збірні пункти військових комісаріатів у строки, зазначені в отриманих ними документах (мобілізаційних розпорядженнях, повістках або розпорядженнях військових комісарів).

Наверное у всех в военнике лежит бумажка с моб. предписанием, кто последних 10 лет бывал в военкомате.

Ну і не бачив відоси як люди 24 лютого прийшли у військомати а там ні души?

А я пришел в магазин а он закрыт. Значит все магазины в стране были закрыты. Но если чесно, я пришел в военкомат 05.03, а не 24.02.

Лол, граждане решили что с превосходящими силами противника мы справимся исключительно на добровольцах. О божечки, мобилизация это принудиловка, не может быть rgg.png . Это еще трудовую повинность не использовали. Не приходи в военкомат 24.02, приди 24.08.22, через полгода. Нит, играем в игру - вы мне дайте повестку, от которой я буду петлять всеми силами.
Детский сад. На моем направлении мы крошим кацапов 1к10 как минимум. Но все-таки не 0к10.

Сообщение отредактировал Tixic - Jun 9 2024, 12:25
+Quote Post
Mad Dog
Jun 9 2024, 12:34

Пост #9817

Старожил

(Tixic @ Jun 9 2024, 13:24) Перейти к цитате

Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію
Стаття 22. Обов'язки громадян щодо мобілізаційної підготовки та мобілізації

3.Під час мобілізації та переведення Збройних Сил України, інших військових формувань, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту на штати воєнного часу громадяни (крім тих, які проходять службу у військовому резерві) зобов’язані з’явитися до військових частин або на збірні пункти військових комісаріатів у строки, зазначені в отриманих ними документах (мобілізаційних розпорядженнях, повістках або розпорядженнях військових комісарів).

Ти читати вмієш? От саме повістки, розпорядження... зобов'язують йти у військомат.

А тепер ще раз перечитай що ти пишеш:

при обьявлении мобилизации сами без повестки прийти в военкомат.

Балабол? facepalm.png
+Quote Post
Tixic
Jun 9 2024, 12:38

Пост #9818

Дух

Мобилизационные предписания в военнике годами лежат. Ну если ты был лет 20 назад то очевидно у тебя его нет. Но если был очень давно, то походу х ложил на воинский учет.
+Quote Post
Stilog
Jun 9 2024, 12:43

Пост #9819

Cтаршой
**

С нами с: 10-November 10

(Mad Dog @ Jun 9 2024, 12:45) Перейти к цитате

facepalm.png Може через те що їх відправили у м'ясні штурми без техніки?

Пиз..ть не мешки ворочать rgg.png

+Quote Post
Tixic
Jun 9 2024, 12:43

Пост #9820

Дух

Да и о чем разговор, если человек косит от обязанности уведомлять, становиться на учет, просто имел ввиду давать контактные данные, то какая разница от еще одной обязанности, от которой он закосит. Можно подумать именна эта статья будет переломным моментом в сознании grin3.png
+Quote Post

588 Страницы  « < 489 490 491 492 493 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 7th August 2026 - 13:05
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.