Мобилизация, обсуждаем... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7449-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Мобилизация, обсуждаем... |
| Elektra |
Пост
|
|
Благодарности: 74 Репутация: 0 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: VIP Сообщений: 20 380 С нами с: 2-April 06 |
УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН Все кричат, что военкоматы в связи с мобилизацией обзванивают мужчин по всей Украине. Кому-то звонили? Давайте обсудим. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Генштаб ВСУ создал интернет-страницу по вопросам мобилизации. Если все же мобилизуют: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Будьте благоразумны, не пишите антимобилизационные посты. УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН |
![]() ![]() |
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1065 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 142 С нами с: 11-April 12 |
|
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 652 Репутация: 2531 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 86 282 С нами с: 23-December 13 |
"Повістки надсилатимуть поштою після 16 липня" — речник Міноборони
Буде приходити рекомендований лист: людина або отримує, або відмовляється, але повістка вважатиметься доправленою. |
| ShineLoot |
Пост
|
|
Репутация: 75 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 535 С нами с: 1-January 09 |
|
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 652 Репутация: 2531 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 86 282 С нами с: 23-December 13 |
|
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 379 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 563 С нами с: 11-October 07 |
Станом на 14 червня 2,1 млн військовозобовʼязаних українців оновили свої дані. Я так розумію це ще не всі заброньовані оновилися |
| Stilog |
Пост
|
|
Репутация: 81 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 598 С нами с: 10-November 10 |
|
| ShineLoot |
Пост
|
|
Репутация: 75 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 535 С нами с: 1-January 09 |
Тут у темі хтось може опитування створити для одеївців? Типу: через ЦНАП, через Резерв+, через ТЦК, не буду, ще думаю... Цікаво було б побачити реальну статистику. Форумне опитування та реальна статистика - то зовсiм рiзнi рeчi. Я би не ризикував светити iнформацiю про себе пiд час вiйни, блокування рахунку не нисе значною шкоди, якщо маеш закордонний рахунок, а тому не варто того ризику. Сообщение отредактировал ShineLoot - Jun 15 2024, 10:36 |
| Stilog |
Пост
|
|
Репутация: 81 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 598 С нами с: 10-November 10 |
Я би не ризикував светити iнформацiю про себе пiд час вiйни, блокування рахунку не нисе значною шкоди, якщо маеш закордонний рахунок, а тому не варто того ризику. Не маю закордоний. Також я ФОП, також для быльшості хто працьює по найму офіційно чи ФОП, оновити це уникнути першого штрафу, за не оновлення, а ризики сумнівно, бо вони і так підключають чи вже підключили до бази пенсійний фонд, а тому у них і так вся інфа буде або вже є, про всіх працевлаштованих. |
| ShineLoot |
Пост
|
|
Не маю закордоний. Також я ФОП, також для быльшості хто працьює по найму офіційно чи ФОП, оновити це уникнути першого штрафу, за не оновлення, а ризики сумнівно, бо вони і так підключають чи вже підключили до бази пенсійний фонд, а тому у них і так вся інфа буде або вже є, про всіх працевлаштованих. Ну багато хто i не працевлаштованний i мае достатьно коштiв не на рахунку укр банку, щоб так не ризикувати. А якщо ФОП чи оф. робота, то варiантiв нема. |
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1065 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 142 С нами с: 11-April 12 |
|
| ShineLoot |
Пост
|
|
оновити - це 100% піти на війну (якщо нема відстрочки, броні і т.д.) Не 100 вiдсоткiв, але шанс достатньо великий, щоб так не ризикувати, але в цiлому прав. Потiм ще закони будуть мiняти, якщо бiльше мяса треба буде набрати з бази +лоха. Сообщение отредактировал ShineLoot - Jun 15 2024, 11:51 |
| VictorRA |
Пост
|
|
Благодарности: 1419 Репутация: 1672 ![]() ПедертМейстерБля ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 9 922 С нами с: 11-February 07 |
|
| JDDJ |
Пост
|
|
"Після того, як вас мобілізували, за вами зберігається місце роботи та посада до кінця військового стану" — ЗМІ
Трудові відносини з працівником, призваним на військову службу, можуть бути припинені тільки за бажанням працівника або за угодою сторін. |
| Koful |
Пост
|
|
|
| VictorRA |
Пост
|
|
Благодарности: 1419 Репутация: 1672 ![]() ПедертМейстерБля ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 9 922 С нами с: 11-February 07 |
|
| Emissions |
Пост
|
|
Репутация: 746 ![]() In Bass We Trust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 819 С нами с: 5-January 10 |
"Після того, як вас мобілізували, за вами зберігається місце роботи та посада до кінця військового стану" — ЗМІ Трудові відносини з працівником, призваним на військову службу, можуть бути припинені тільки за бажанням працівника або за угодою сторін. ага да да а закон який рік-два назад зробили шо роботодавець може сам звільнити мобілізованого шось всі забули) Сообщение отредактировал Emissions - Jun 15 2024, 12:21 |
| Koful |
Пост
|
|
|
| PuMa2006 |
Пост
|
|
Благодарности: 189252 Репутация: 1057 ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 423 С нами с: 12-December 06 |
"Повістки надсилатимуть поштою після 16 липня" — речник Міноборони Буде приходити рекомендований лист: людина або отримує, або відмовляється, але повістка вважатиметься доправленою. там не зовсім так, там ще гірше по суті, адміністративка на людину відкривається Після 16 липня повістки в Україні зможуть надсилати звичайною поштою, — речник Міноборони Лазуткін заявив, що приходить рекомендований лист, людина або під підпис отримує, або відмовляється знову ж таки під підпис, повістка вважається доправленою. Якщо людини не було фізично на місці і повістка повертається, то тоді запускається механізм адміністративного (!) правопорушення. Повний текст цієї шляпи |
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 379 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 563 С нами с: 11-October 07 |
там не зовсім так, там ще гірше по суті, адміністративка на людину відкривається Повний текст цієї шляпи Якийсь бред сивої кобили, мені приходила вимога по земельному податку поштарка кинула в ящик писульку шо відділення таке то вас чекає рекомендований лист, я тільки за тиждень це побачив, пішов на пошту показав паспорт, розписався, отримав. Пошта стільки-то часу зберігає рекомендовані, і тільки потім повертає (чи не місяць), мабуть мова про такий вариант... |
| Stilog |
Пост
|
|
Якийсь бред сивої кобили, мені приходила вимога по земельному податку поштарка кинула в ящик писульку шо відділення таке то вас чекає рекомендований лист, я тільки за тиждень це побачив, пішов на пошту показав паспорт, розписався, отримав. Пошта стільки-то часу зберігає рекомендовані, і тільки потім повертає (чи не місяць), мабуть мова про такий вариант... Та цій новині вже більше місяця, опять якесь державне чмо десь пиз...лу знову про це і всі новосні пабліки знов давай розповсюдживати це як новину. Лист с повідомленням, ниякий місяць його зберігати не будуть ( под це думаю швиденько якийсь нормативний акт зроблять), повістка по пошті повинна бути з датою явки на менш як за два тижня. Далі якщо я не помиляюсь, якщо не з'явився то ухилянт, в розшук до поліції і адмінка, якщо поліція заявляє що доставити не може, звертаються до суда блокування водійскіх прав ... |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 7th August 2026 - 10:21 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |