Мобилизация, обсуждаем... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7449-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Мобилизация, обсуждаем... |
| Elektra |
Пост
|
|
Благодарности: 74 Репутация: 0 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: VIP Сообщений: 20 380 С нами с: 2-April 06 |
УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН Все кричат, что военкоматы в связи с мобилизацией обзванивают мужчин по всей Украине. Кому-то звонили? Давайте обсудим. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Генштаб ВСУ создал интернет-страницу по вопросам мобилизации. Если все же мобилизуют: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Будьте благоразумны, не пишите антимобилизационные посты. УСІ ВІДЕО, ЯКІ ВИКЛАДАЄТЕ, ПІД СПОЙЛЕР ЗА ПОРУШЕННЯ — РО та БАН |
![]() ![]() |
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1065 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 142 С нами с: 11-April 12 |
|
| Stilog |
Пост
|
|
Репутация: 81 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 598 С нами с: 10-November 10 |
+ банківських рахунків (чи це іпсо?) ХЗ, що їм в голову прийде, але на скільки я розумію, банківськи рахунки будуть блокувати за умови не сплати своєвчасно і добровільно штрафу. Бо на скільки я розумію, блокування рахунків це справа виконавчої служби. До слова все що не прописано в законі, є виликий шанс обжалувати у суді. Я щось не бачив у законі, що за не явку по повістці блокування рахунків. Інша справ це, передача справи до виконавчої, там є законна послідовність взискати з тебе борг, це рахунки рухоме не рухоме майно ... І якщо заблокували рахунок, є такий варіант Сообщение отредактировал Stilog - Jun 15 2024, 14:25 |
| angelo |
Пост
|
|
Репутация: 300 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 621 С нами с: 21-November 07 |
|
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 379 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 563 С нами с: 11-October 07 |
https://m.facebook.com/story.php?id=1000690...786884146957373
Шось вбачається останні дні нульовий чи відємний ріст |
| QNX |
Пост
|
|
Благодарности: 159 Репутация: 2237 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 780 С нами с: 9-February 07 |
Найактивніше оновлюють дані за кордоном у Польщі, Німеччині, Чехії, Канаді та США. польско американско канадско германское тро нам помогает! |
| ShineLoot |
Пост
|
|
Репутация: 75 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 535 С нами с: 1-January 09 |
https://m.facebook.com/story.php?id=1000690...786884146957373 Шось вбачається останні дні нульовий чи відємний ріст Да потому что это число не соответствует действительности. То писали, что уже набрали сколько хотели на мобилазацию, то через пару дней после запуска лоха+ было 1.5 миллиона. А с какой целью эти вбросы были? Что бы не пугать людей регистрироваться в этом говне для будущей охоты на них? Если уже кто-то и зарегестрировался, и выполнил предписание закона, то ничего после этого вам не мешает удалить этот лох+, хоть может не будут видеть вашу геолокацию. |
| Spectral |
Пост
|
|
Благодарности: 2565 Репутация: 3127 ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 781 С нами с: 2-July 07 |
Сколько бы собаки не лаяли, а караван идет. Знаю (надеюсь, что еще знаю, а не знал) одного матерого уклониста, который уже замечен на передке. А он ответственно подходил к вопросу: имущество переписал "на кота", выход только на работу и только на такси, в магазин ездил курьер, бухать только дома. Тем не менее пойман и отправлен в окоп.
А с какой целью эти вбросы были? Это единственное, что они умеют. Не ругайте пианиста. |
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 652 Репутация: 2531 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 86 282 С нами с: 23-December 13 |
|
| Koful |
Пост
|
|
Репутация: 1065 ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 142 С нами с: 11-April 12 |
|
| Spectral |
Пост
|
|
Благодарности: 2565 Репутация: 3127 ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 781 С нами с: 2-July 07 |
|
| H_U_L_K |
Пост
|
|
Репутация: 652 ![]() Великий i зелений ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 707 С нами с: 23-November 11 |
|
| ShineLoot |
Пост
|
|
Репутация: 75 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 1 535 С нами с: 1-January 09 |
|
| JDDJ |
Пост
|
|
Благодарности: 652 Репутация: 2531 ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 86 282 С нами с: 23-December 13 |
В додатку "Резерв+" став доступним електронний військово-обліковий документ та QR-код, який є еквівалентним паперовому військовому квитку
все для людей) |
| ShineLoot |
Пост
|
|
|
| VorTex777 |
Пост
|
|
Репутация: 19 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 163 С нами с: 27-September 09 |
Да потому что это число не соответствует действительности. То писали, что уже набрали сколько хотели на мобилазацию, то через пару дней после запуска лоха+ было 1.5 миллиона. А с какой целью эти вбросы были? Что бы не пугать людей регистрироваться в этом говне для будущей охоты на них? Если уже кто-то и зарегестрировался, и выполнил предписание закона, то ничего после этого вам не мешает удалить этот лох+, хоть может не будут видеть вашу геолокацию. Ви ж доросла людина і дійсно вірите що резерв+ палить ваше гео? І ніяких "оновлень" данних по суті немає в резерві, просто підтягує актуальні данні з оберіга (які там є і якщо є), якщо в школі ще ходили в воєнкомат то будь ласка отримуєте запис в реєстрі. я нічого не поновлював скачав цей додаток і вуаля вся інфа про мене там, і навіть дата останньої ВЛК за 2011рік як раз коли зі школи відправляли в воєнкомат. Підсумок - практично про всіх інфа є в базі оберіг. |
| JDDJ |
Пост
|
|
"Син чиновника Вінницького ТЦК за 20 000 доларів обіцяв військовозобов'язаним оформити виїзд за кордон" — ДБР
Чоловік запевняв, що його батько підготує документи, які дозволять уникнути мобілізації та виїхати з України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави 1 млн грн. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з конфіскацією майна. |
| zver |
Пост
|
|
Репутация: 2351 ![]() звирюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 23 825 С нами с: 28-July 07 |
їздив сьогодні в дарницький військомат з метою оновити військово-обліковий документ
- записався онлайн на 10 ранку - прийшов і зустрів величезну живу чергу і невеличку на онлайн запис. - звичайно, на вказану годину всередину не потрапив і чекав ще кілька годин. - потрапив всередину разом з тими, хто з восьмої години. - всередині ще почекав. - потім, як дійшла черга, виявилось, що мені в інший кабінет. - пішов в живу чергу до того кабінету. - через деякий час мене випідорили на вулицю, бо виявляється до кабінету окрема жива черга і вона починається на вулиці. - в тій черзі список на чотири дні вперед і черга тільки з безпосередньою присутністю на місці. Тобто більшість вже кілька днів живе під військоматом, або приїзжає на 5 ранку. Пропускна здатність кабінету 1 людина в годину. Працює до 18-00, але з обідом і не завжди до 18 - уїбав додому ВИСНОВОК 1: я їбав це все. Буду чекати оновлень в електронному кабінеті і якіхось змін, ну або мобнусь до того часу і вже всеодно буде))) ВИСНОВОК 2: електронна черга працює тільки для вузького кола питань, які можна вирішити (не знаю яких, але щось там люди отримували і це не повістки). По решті моментів пишешся в списки черг на вулиці і тусиш тиждень під військоматом, якщо не більше. Бо у деякі кабінети черги на десяток листків А4 післясмак: я хз, як з такою ефективністю і швидкістю через один заклад на район можна пропускати об'єми людей розміром з обласний центр. Яєбу окремо відзначу, що крім паспорту на прохідній взагалі ніхто нічого не перевіряв і не питав, тому військомат для мене здався найбільш безпечним місцем для ухилянтів))))))) Сообщение отредактировал zver - Jun 18 2024, 14:21 |
| kym |
Пост
|
|
Благодарности: 184 Репутация: 926 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 537 С нами с: 12-March 07 |
ну да, видать за это и снимают федорова с начальника министерства
|
| ss1rev15 |
Пост
|
|
Репутация: 104 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 603 С нами с: 6-October 06 |
@zver
А так Вас не влаштовує? У застосунку "Резерв+" з 18 червня 2024 року став доступним електронний військово-обліковий документ, що має таку саму юридичну силу, як паперовий |
| Midnight)sky |
Пост
|
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2758 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 224 С нами с: 30-September 07 |
я їбав це все Так это еще норм.Я был в ТЦК летом 22. Работают только Вт и Чт с 13:00, запись, соответственно, в этот день утром. Пропускная способность - 15 человек в день. Комендантский час до 5 утра. Люди, которые прибегали из соседних домов в 5:10 уже были под номером 30-40. Некоторые ночевали в палатках. Список обнуляется каждый день. Зато когда ты уже туда попал и получил направление на ВЛК, с этой "ксивой" можно ходить туда хоть каждый день без очереди. |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 7th August 2026 - 10:21 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |