Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7066-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Инвестиции в киевский новострой, куда лучше?

nafania_19
Nov 16 2016, 14:08

Пост #1

Дух

С нами с: 1-September 08

Добрый день друзья. Поднимаю тему.
Снова поднимается вопрос по поводу покупки таунхауса для семьи. Долго думал по поводу полноценного дома, но компатся в земле не мое. В общем решение на семейном сорвете было принято в сторону покупки именно таунхауса.
По поводу меторасположения, то это только правый берег и между вишневым и академ городком. Цены на таунхаусы там более-менее.
Из просмотреного: львывский маеток, прага, велдом. Из этих троих понравился тольтко последний в силу использорваных материалов, нормальной канализации и более-менее нормального вида.
Застройщик баукрафт украина - информации о нем в сети чуть больше чем ноль. Все что есть - на их сайте
http://welldom.com.ua/
Собственно вопрос - кто-то сталкивался с баукрафт или рассматривал велдом к покупке? Деньги закопать в землю не хочется smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
36 Страницы  « < 31 32 33 34 35 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ответов(640 - 659)
Mad Dog
Aug 27 2022, 9:05

Пост #641

Старожил

С нами с: 31-October 06

(x1shn1k @ Aug 27 2022, 9:39) Перейти к цитате

Если на все те машины повесить номера АА, ты их от наших ездунов не отличишь.
Щас такая ненависть во всех городах, где "понаехали".
Раньше и евробляхи всех бесили, тоже считалось что они "другие"

Євробляхи і є "інші". Очікувати що бляховоди будуть законослухняні - марно. Колись і МТСБУ приводив статистику, що тих хто застрахував свій корч можна перерахувати на пальцях однієї руки (у відсотках до загальної кількості ввезених блях).

А он наші сучасні номера зараз взагалі ні про що не говорять. Вони ж зараз видаться не за місцем прописки або проживання. А за місцем де ставиш машину на облік. А у зв'язку із сракою у сервісних центрах зараз навіть "туризм" у СЦ у інших регіонах процвітає.

Сообщение отредактировал Mad Dog - Aug 27 2022, 9:08
+Quote Post
Mad Dog
Aug 27 2022, 9:31

Пост #642

Старожил

(Andrew_XD @ Aug 26 2022, 22:03) Перейти к цитате
Переться в Киев я сейчас вообще никакого смысла не вижу. Раньше сюда ехали люди, потому что здесь была работа. А сейчас?

І зараз так само. Якщо тут стає меньше роботи то в регіонах з нею взагалі срака. І все рівно їдуть у столицю щоб хоч якось заробити.
Вже писали що кількість орендарів вийшла на довоєнний рівень. Це при тому, що дійсно багато людей сидять за кордоном.

По ремонту, це ти явно про економію від будівельників, а не від власників розповідаєш. Ніхто кабель з 33 скруток не буде прокладати на тих пару розеток у кімнаті. тут вартість робіт буде більше чим того кабелю. Ніхто, крім того хто хоче вкрасти кабель... Зараз хтось штукатурить потолки? Натяжні стелі і дешевші і швидші, і меньше бруду...
+Quote Post
Emissions
Aug 27 2022, 10:43

Пост #643

In Bass We Trust

С нами с: 5-January 10

(Tiger @ Aug 27 2022, 0:31) Перейти к цитате

Его дом - Украина. Я мог бы так же сказать "говно с позняков тут мне на троещине чет доказывает". Где та грань "своих"? Нет её. Есть люди. Есть говно в Киеве, Львове, Харькове, Донецке и во всех городах, ПГТ и селах нашей страны и всех других стран. Есть и будет везде. Да, есть страна где концентрация говна выше 99%, но это отдельная тема.

мені навіть круті бобіки на номерах КА777 не блимали на звичайній вулиці, то ж свої є свої

(x1shn1k @ Aug 27 2022, 9:39) Перейти к цитате

Если на все те машины повесить номера АА, ты их от наших ездунов не отличишь.
Щас такая ненависть во всех городах, где "понаехали".
Раньше и евробляхи всех бесили, тоже считалось что они "другие"

так то воно так, але коли вже довгенько прожив в одному домі, ти вже +\- знаєш шо ця машина з нашого будинку, а інша ні
+Quote Post
Mad Dog
Aug 27 2022, 12:41

Пост #644

Старожил

(Emissions @ Aug 27 2022, 11:43) Перейти к цитате

так то воно так, але коли вже довгенько прожив в одному домі, ти вже +\- знаєш шо ця машина з нашого будинку, а інша ні
Бо ставить авто у клумбі. smile_upsidedown.png
+Quote Post
elNino
Aug 27 2022, 12:45

Пост #645

Старожил

С нами с: 5-November 10

Якщо живеш десь на Позняках у людяшнику в 26 поверхів і по 12 квартир на поверсі, то там і людей з поверху не завжди знають, бо багато під здачу беруть таких квартир.
+Quote Post
Emissions
Aug 27 2022, 14:10

Пост #646

In Bass We Trust

(elNino @ Aug 27 2022, 13:45) Перейти к цитате

Якщо живеш десь на Позняках у людяшнику в 26 поверхів і по 12 квартир на поверсі, то там і людей з поверху не завжди знають, бо багато під здачу беруть таких квартир.

не з позняків, але так, хатинка 14-16 поверхів, 4 парадних

десь може з 10 людей в обличчя постояльців запам'ятав grin3.png

Сообщение отредактировал Emissions - Aug 27 2022, 14:10
+Quote Post
Nikel
Aug 27 2022, 21:54

Пост #647

Старожил

С нами с: 14-April 21

мені навіть круті бобіки на номерах КА777 не блимали на звичайній вулиці, то ж свої є свої

У меня ВН в личном топе. Если вн+бнв, то это вообще ппц smile.png круче мудаков только на расии поискать можно
Ну ещё АуЕ-шники не отстают от них

Сообщение отредактировал Nikel - Aug 27 2022, 21:56
+Quote Post
Emissions
Aug 27 2022, 21:56

Пост #648

In Bass We Trust

(Nikel @ Aug 27 2022, 22:54) Перейти к цитате

У меня ВН в личном топе. Если вн+бнв, то это вообще ппц smile.png круче мудаков только на расии поискать можно

кстааааті

сьогодні приклад, мурло на якомусь ну дуже новому моднявому спортівному білому бнв, мало того шо через 2 сплошні поїхав, так ше й через 100 метрів повернув наліво там де знак каже тіки прямо

+Quote Post
Nikel
Aug 27 2022, 22:04

Пост #649

Старожил

С нами с: 14-April 21

(Emissions @ Aug 27 2022, 22:56) Перейти к цитате

кстааааті

сьогодні приклад, мурло на якомусь ну дуже новому моднявому спортівному білому бнв, мало того шо через 2 сплошні поїхав, так ше й через 100 метрів повернув наліво там де знак каже тіки прямо

Меня сегодня такой пан на трассе оттормаживал, потому что он целых 10 секунд подождал пока я обгоню пару фур и таврий в правом ряду. При чем ехал я в первой полосе 140+-, но пан спешил к парню и сильно мигал. Потом обиделся что я ушел в правый ряд, и его оттормаживающего чуть не догнал ещё один бнвшник grin3.png расстроился и уехал в закат
P.S. уже даже перестал на таких реагировать. Тупо смотрю на них как животных в зоопарке smile.png

Сообщение отредактировал Nikel - Aug 27 2022, 22:04
+Quote Post
Andrew_XD
Aug 28 2022, 1:35

Пост #650

Постоялец

С нами с: 26-July 09

(Mad Dog @ Aug 27 2022, 10:31) Перейти к цитате

По ремонту, це ти явно про економію від будівельників, а не від власників розповідаєш.

А замовник - хто? Що замовили, те і збудували.

Ніхто кабель з 33 скруток не буде прокладати на тих пару розеток у кімнаті. тут вартість робіт буде більше чим того кабелю.

Ага, особливо коли прораб на виконання робіт бере студентів з ПТУ на практику. Своїми очима таке бачив, щоправда це було в офісі. Такого накрутили, що головою поїхати можна. Я там місцями просто за голову тримався.
Студентам же практику треба? Треба. А прорабу треба заробить. А викладач, який направив на роботу (практику), свій відкат теж отримає. І всі задоволені.
Не знаю у кого там пару розеток в кімнаті, але у мене їх багато і дуже багато. А на кухні вони взагалі всюди по периметру, бо сучасна кухня переповнена великою кількістю електричних приладів.

Ніхто, крім того хто хоче вкрасти кабель...

Якщо там буде якийсь черговий ЗЗКМ "Одеса ГОСТ" зі шпалерного ринку/юності, то таке красти - себе не поважати. Чи якесь інше лайно з заниженим перетином і сплаву чорт зна чого з чорт зна чим замість міді.
Я брав турецький Borsan моноліт 2х2.5 мм2, який мені ну так рекламували, так рекламували... І не дешевий зовсім, на одному рівні з Одескабелем по ціні. А по факту там наміряли 2.2 замість 2.5. Оскільки я робив все з дуже великим запасом, то нормально буде. Але сам факт, що сучасна продукція (навіть дорога) - лайно. ГОСТу (ДСТУ) у нас вже давно нема, є ТУ, згідно якого можна ліпити все що завгодно. І так у всьому.
А якщо брати дешевий кабель...

Зараз хтось штукатурить потолки? Натяжні стелі і дешевші і швидші, і меньше бруду...

Так.
Натяжні стелі далеко не всюди можна ставити. Є дуже велика кількість нюансів. А коли ще зверху топлять, то натяжні стелі... Без коментарів.
А ще коли висота стелі 2.5 метра, то сюди як раз ще натяжні, щоб ще мінімум 10 см з"їло.

Коротше натяжні можна робити у сталінках (де стелі під 3 метра) і новобудовах. У старому житловому фонді зі стелями 2.5-2.6 метра і нафіг гнилими трубами (і упоротими мешканцями, які їх міняти і не збираються, їм і так норм, і взагалі "хай ЖЕК робить") натяжні стелі - дуже поганий варіант.

Сообщение отредактировал Andrew_XD - Aug 28 2022, 1:36
+Quote Post
Ласковый
Aug 28 2022, 7:20

Пост #651

Активист
*

С нами с: 24-November 17

(Andrew_XD @ Aug 28 2022, 2:35) Перейти к цитате

Ага, особливо коли прораб на виконання робіт бере студентів з ПТУ на практику. Своїми очима таке бачив, щоправда це було в офісі. Такого накрутили, що головою поїхати можна. Я там місцями просто за голову тримався.
Студентам же практику треба? Треба. А прорабу треба заробить. А викладач, який направив на роботу (практику), свій відкат теж отримає. І всі задоволені.
Не знаю у кого там пару розеток в кімнаті, але у мене їх багато і дуже багато. А на кухні вони взагалі всюди по периметру, бо сучасна кухня переповнена великою кількістю електричних приладів.
Якщо там буде якийсь черговий ЗЗКМ "Одеса ГОСТ" зі шпалерного ринку/юності, то таке красти - себе не поважати. Чи якесь інше лайно з заниженим перетином і сплаву чорт зна чого з чорт зна чим замість міді.
Я брав турецький Borsan моноліт 2х2.5 мм2, який мені ну так рекламували, так рекламували... І не дешевий зовсім, на одному рівні з Одескабелем по ціні. А по факту там наміряли 2.2 замість 2.5. Оскільки я робив все з дуже великим запасом, то нормально буде. Але сам факт, що сучасна продукція (навіть дорога) - лайно. ГОСТу (ДСТУ) у нас вже давно нема, є ТУ, згідно якого можна ліпити все що завгодно. І так у всьому.
А якщо брати дешевий кабель...
Так.
Натяжні стелі далеко не всюди можна ставити. Є дуже велика кількість нюансів. А коли ще зверху топлять, то натяжні стелі... Без коментарів.
А ще коли висота стелі 2.5 метра, то сюди як раз ще натяжні, щоб ще мінімум 10 см з"їло.

Коротше натяжні можна робити у сталінках (де стелі під 3 метра) і новобудовах. У старому житловому фонді зі стелями 2.5-2.6 метра і нафіг гнилими трубами (і упоротими мешканцями, які їх міняти і не збираються, їм і так норм, і взагалі "хай ЖЕК робить") натяжні стелі - дуже поганий варіант.

Почему натяжной внезапно ворует 10 см? Там профиль 3 см и чуваки берут среднее по перекосу. По факту воруется от ровного сантимов пять. Да и затопления... Одно дело полотно перетянуть,а другое дело- перешпаклевать и перекрасть штукатурку. Со всеми вытекающими и генеральной уборкой всей квартиры.
+Quote Post
Mad Dog
Aug 28 2022, 10:38

Пост #652

Старожил

Ти і правда вважаєш що хтось замовить 33 скрутки?
А взагалі веселий ти чувак. У тебе замовник поганий, прораб - поганий, студенти - погані, кабель - поганий, натяжні стелі і ті погані. facepalm.png

У квартирі з ремонтом під оренду?
+Quote Post
dante1
Aug 28 2022, 13:24

Пост #653

Старожил

С нами с: 6-January 11

Актуально як ніколи smile.png
Open in new window
+Quote Post
redkat
Aug 28 2022, 13:29

Пост #654

Постоялец

С нами с: 13-November 12

(Mad Dog @ Aug 28 2022, 11:38) Перейти к цитате

У квартирі з ремонтом під оренду?

Не все сдают по эконому...
+Quote Post
Andrew_XD
Aug 28 2022, 17:09

Пост #655

Постоялец

(Ласковый @ Aug 28 2022, 8:20) Перейти к цитате

Почему натяжной внезапно ворует 10 см? Там профиль 3 см и чуваки берут среднее по перекосу. По факту воруется от ровного сантимов пять.

Вот прям даже не сомневался, что кто-то со мной ну обязательно начнет спорить. А спорить начинают те, кто никогда не видел и не сталкивался с домами серии Т, АППС и подобными. И для таких людей происходит огромное открытие, что там стены не доходят до потолка на 5 см и более. На верхних этажах этот зазор может доходить до 10 см. И это не брак и не кривое строительство. Это абсолютно специально сделано, так как данные дома построены с учетом землетрясений. И еще кое-чего, теперь мы уже знаем, что совок со всем миром воевать собирался. Дома эти идут на вязаной арматуре, с очень большими технологическими зазорами. В этих зазорах находятся толстые черные резинки. Я их своими руками кое-гле вырывал, где они сильно торчали. Вот правда много где этих резинок нет (строили некоторые дома просто на тяп-ляп, это уже закат совка был), то там эти дыры просто замазаны известковой штукатуркой. Поэтому в этих домах натяжные потолки делать очень проблемно. Стены нет, куда засверлить профиль. Или реально замазывать мощной цементной штукатуркой, чтоб дюбель держались.
В домах серии 1-464 (а их дохрена по Киеву, сам в таком сейчас нахожусь) тоже подобная штука. В них еще и потолки и полы под наклоном внутрь. Опять же, специально, чтоб во время землетрясения дом складывался внутрь, а не разлетался во все стороны. И перекос тут - мама дорогая.
И, как показала практика, с точки зрения надежности дома эти не такие и плохие уже (рагобанскую планировку сейчас не учитываем). На Оболоне как раз в 1-464 (кажется, "А", так как по фото там балконы, а не лоджии) и прилетело. Устоял, не рассыпался. На Беличах прилетело в БПС-6, который сейчас восстанавливают. Аналогично, стоит. Не упал, хотя сгорел. Второй дом на Беличах - утверждать не буду, но кажется это АППС. Либо что-то рядом с ним. Тоже, стоит. От упавшей ракеты прям под домом яма была чуть ли не в человеческий рост. А дом устоял. Потому что эти дома "играют", а не трещат и сыпятся.

(Ласковый @ Aug 28 2022, 8:20) Перейти к цитате

Да и затопления... Одно дело полотно перетянуть,а другое дело- перешпаклевать и перекрасть штукатурку. Со всеми вытекающими и генеральной уборкой всей квартиры.

Чаще всего о подтоплении вы узнаете, когда по стенам начинает лезть черный грибок, а вы в этой квартире постоянно болеете и не знаете почему. Гугл в помощь:
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Есть еще уникумы, которые натяжной потолок даже в ванне делают. Я считаю, что это - полные идиоты.
Следующую зиму нам обещают явно не жаркой. А это означает сырость. И вполне может быть, что владельцы натяжных потолков могут потом рыдать крокодиловыми слезами.

Ти і правда вважаєш що хтось замовить 33 скрутки?

Просто як зразок.
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Ось тобі "економ" "під ключ" можуть і зробити. А коли воно через 3-5 років почне все розвалюватись - ну так ти економ хотів, які претензії?

А взагалі веселий ти чувак. У тебе замовник поганий, прораб - поганий, студенти - погані, кабель - поганий, натяжні стелі і ті погані. facepalm.png

Ти теж веселий. Треба тобі з якимось завзятим ріелтором познайомитись. То він тобі зі своєї практики і розкаже, і покаже, і може навіть на декілька об"єктів на екскурсію приведе.
Можеш ще на Ютубі поритись. Там відео на таку тематику - вагон просто.
Скупий платить двічі. Замовляй і роби все нормально, і проблем не буде.

(redkat @ Aug 28 2022, 14:29) Перейти к цитате

Не все сдают по эконому...

Наконец-то адекватный комментарий. Для некоторых людей открытие, что квартиру можно сдавать не на отшибе, а ближе к центру, и не за 200-300$ в месяц, а за 800-1200$ и более (но то уже типа этил).
У меня друг до войны снимал квартиру-студию на Льва Толстого за $900/месяц. И ремонт там был очень не слабый. Могу только вообразить столько раньше (до войны) стоила полноценная большая квартира в центре. И, поверьте, пустыми эти квартиры не стояли.

Сообщение отредактировал Andrew_XD - Aug 28 2022, 17:10
+Quote Post
angelo
Aug 28 2022, 17:13

Пост #656

ultra active user

С нами с: 21-November 07

А куди не можна? Ну затоплять - десь 500-600грн чуваки прийдуть перенатянуть.

Ну буде 2,4м і шо?

(dante1 @ Aug 28 2022, 14:24) Перейти к цитате

Актуально як ніколи smile.png
Open in new window

А чого ти ще в Київі живеш і страждаєш?

(Andrew_XD @ Aug 28 2022, 18:09) Перейти к цитате

Есть еще уникумы, которые натяжной потолок даже в ванне делают. Я считаю, что это - полные идиоты.
Следующую зиму нам обещают явно не жаркой. А это означает сырость. И вполне может быть, что владельцы натяжных потолков могут потом рыдать крокодиловыми слезами.

5 років натяжна стеля у ванній. В минулому році згорів лед-світильник - заміняв - подивився на те що там за стелею - нічого не побачив, ні плісняви ні грибка. Схоже це з опери що "все погане".
+Quote Post
Andrew_XD
Aug 28 2022, 17:19

Пост #657

Постоялец

(angelo @ Aug 28 2022, 18:13) Перейти к цитате

Ну буде 2,4м і шо?

Та давай одразу 2 метри, як у землянці чи старій глиняній хаті.

(angelo @ Aug 28 2022, 18:13) Перейти к цитате

5 років натяжна стеля у ванній. В минулому році згорів лед-світильник - заміняв - подивився на те що там за стелею - нічого не побачив, ні плісняви ні грибка. Схоже це з опери що "все погане".

Ну добре! І це швиде не твоя заслуга, а сусідів зверху smile.png І значить нормально вентиляція працює, це теж дуже добре. Повір, не всі будинки цим можуть похвалитись.
+Quote Post
angelo
Aug 28 2022, 17:23

Пост #658

ultra active user

С нами с: 21-November 07

(Andrew_XD @ Aug 28 2022, 18:19) Перейти к цитате

Та давай одразу 2 метри, як у землянці чи старій глиняній хаті.

Ну в мене в трьох місцях робили - меньше 10см виходило кожного разу.

(Andrew_XD @ Aug 28 2022, 18:19) Перейти к цитате

Ну добре! І це швиде не твоя заслуга, а сусідів зверху smile.png І значить нормально вентиляція працює, це теж дуже добре. Повір, не всі будинки цим можуть похвалитись.

Один раз підтоплювали зверху.

Вентиляція примусова стоїть.

Сообщение отредактировал angelo - Aug 28 2022, 17:22
+Quote Post
Andrew_XD
Aug 28 2022, 17:39

Пост #659

Постоялец

(angelo @ Aug 28 2022, 18:23) Перейти к цитате

Ну в мене в трьох місцях робили - меньше 10см виходило кожного разу.

Ще раз. Це ДУЖЕ залежить від будинку.
Я не проти натяжних стель. І вони мені теж подобаються. І швидше, і простіше, і дешевше. Переваг дуже багато. Проте я ще раз наголошую: в деяких випадках їх ставити не можна.
Якщо у тебе останній поверх, де точно ніхто топити не буде (хіба що дах потекти може), то без питань. Або один з останніх і знаєш сусідів зверху, що всі адекватні. Тоді обома руками за!
А ось коли один з нижніх поверхів багатоповерхівки...

(angelo @ Aug 28 2022, 18:23) Перейти к цитате

Вентиляція примусова стоїть.

Це добре.
Але, оскільки ми зачепили тему "під здачу", то таке рідко роблять. Бо "під здачу". А от якщо робити нормально, не залежно від того чи для себе, чи під здачу, то має бути нормально.
Але все-одно саме у ванні я проти. Дуже великий ризик. Якщо це не останній поверх звісно, де топити не будуть.
+Quote Post
Mad Dog
Aug 28 2022, 18:31

Пост #660

Старожил

(Andrew_XD @ Aug 28 2022, 18:09) Перейти к цитате
Можеш ще на Ютубі поритись. Там відео на таку тематику - вагон просто.
Скупий платить двічі. Замовляй і роби все нормально, і проблем не буде.

Подивись ютубчик і зроби все сам. smile_upsidedown.png

Ти сам пишеш:
сучасна продукція (навіть дорога) - лайно

а з послугами все ще гірше. І те що ти заплатиш в тридорого не гарантує нічого...

Якщо людина навіть заказала "економ" послугу, то це не значить, що його кабель треба вкрасти, а йому замурувати якесь лайно скручене з багатьох кусків. Але ти чогось виправдовуєш злодіїв та шахраїв.
+Quote Post

36 Страницы  « < 31 32 33 34 35 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 20th July 2025 - 10:25
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.