Тема по выживанию, гречка, буржуйки и все-все-все в этой теме |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6927-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Тема по выживанию, гречка, буржуйки и все-все-все в этой теме |
SyntaxError |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 467 С нами с: 7-December 12 ![]() |
Предлагаю в этой теме делится заметками/лайфхаками/опытом по выживанию в сложных и не очень условиях (в городах/селах/лесу).
Приветствуется обсуждение любых решений на любой бюджет. - где купить гречку подешевле - как вывести выхлоп дизельгенератора из квартиры - какой примус безопаснее - АКБ vs экофлоу - и т.п. ![]() Зарубежные: https://ecoflowukraine.com/ https://www.bluettipower.eu/ Отечественные: https://www.pa.ua/bandera/ https://pps.com.ua/ https://batteryservice.com.ua/ Blackout (Видеообзор) ![]() 1. Оптика в квартиру/дом или провайдер с GPON и аккумуляторами на узлах: https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=591866 2. Starlink: https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=591090 3. 4G антенна + USB-модем: https://globalstream.com.ua/ua/g92070254-ko...antenna-kvadrat ![]() » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « ![]() Запитка роутера от павербанка: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « P.S. Если есть полезная инфа - пишите, закину в шапку. Сообщение отредактировал SyntaxError - Nov 28 2023, 23:42 |
![]() ![]() |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 486 С нами с: 21-November 07 ![]() |
|
Emissions |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() In Bass We Trust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 812 С нами с: 5-January 10 ![]() |
|
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 323 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Andrew_XD |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 220 С нами с: 26-July 09 ![]() |
там є швидка зарядка Для швидкої зарядки треба ще "швидка" зарядка. А у нас, як виявилось, навіть звичайної запасної немає. І треба не лише пару банок, а ще й зарядка. Ну просто повна торба. У мене сьогодні вже не на жарт дах їде, вибачте. Я не думав, що там все настільки погано. Думав є хоч щось. Типу є, але в притик. Запасу 0. У моїх наче все ок. Ну не було зв'язку добу... чого нервувати? 3 доби... Вчора ввечері перший раз додзвонились. Я сьогодні вже думав їхати. Але все норм. І вчора ввечері, і сьогодні говорили. З алі зараз їде швидше ніж до війни. Ну.... У мене пачка замовлень висить з 11 по 15 число (оформлення). Їх Алі частково згрупував під один багаж на 1 трек номер. Щось не сильно воно кудись їде. Нова пошта аж 1 трек номер надіслала, але трекінг каже, що воно лише покидає країну відправлення. Інші взагалі глухо. Тобто воно ще не тільки не виїхало, а й не зареєтровано на виліт. Інакше б Нова пошта повідомила. Чекаю. Банок купа скрізь, питання лише в ціні. Я он вже майже зважився замовити собі ще одну зарядну станцію, генератор та старлірнк. Правда не знаю нащо вони мені. ![]() Ніт. У вівторок був у магазині. Валом всього. Сьогодні, коли було світло (є і зараз доречі, ура!), зайшов. Вимели майже все. Лежить 2 банки, однакові. Лайно. Я таки взяв одну, але домовився про повернення, якщо що. Так ось "якщо". Завтра понесу назад. Remax - мотлох. І вибач, не олігархи. Тому питання в ціні стоїть дуже гостро. P.S. Можеш мені сказати, що я міг би і за свій рахунок допомогти родичам. Коли міг - допомагав. І телефонами, і ноутбуками, і комп'ютерами, і ще багато чим. Але зараз не можу, сам у повній дупі. Найповнішій. Можеш вважати мене лайном. Я не ображусь. Сообщение отредактировал Andrew_XD - Nov 27 2022, 4:43 |
Andrew_XD |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 220 С нами с: 26-July 09 ![]() |
Підкажіть, будь ласка.
Сетевое зарядное устройство с поддержкой быстрой зарядки Xiaomi Fast Charger 2.5A QC3.0 + USB Type-C Cable Black (MDY-08-DF) Треба заряджати банку. Можна брати, чи....? Будь ласка, не треба пропонувати зарядку за овер9000 грн на 100500 Вт. Таку замовимо з Алі. Але пізніше. Цю треба тут і зараз. Банки все одно будуть без PD/QC, бо зі швидкими зарядками вони коштують дорожче. Не бачу особливого сенсу. |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 486 С нами с: 21-November 07 ![]() |
можна брати, можна навіть на 0.5А брати зарядку і заряджати, довго але зарядить
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 727 С нами с: 31-October 06 ![]() |
мажор однако Треба було ще дописати, що я фактично без роботи )) 3 доби... Вчора ввечері перший раз додзвонились. вчора ввечері це п'ятниця? То не пройшло 3х діб. В середу в обід прилетіло ж... Я сьогодні вже думав їхати. Але все норм. А як люди ще 20 років тому жили коли мобільний зв'язок та інтернет були розкішшю? Якщо раз у тиждень телефонував з якогось телеграфа то і то вже добре було. Інакше б Нова пошта повідомила. Чекаю. З чого ти взяв шо воно взагалі буде їхати Новою поштою? Ну і трекатись на сайті/додатку НП воно скоріше за всього почне, як посилки передадуть саме Новій пошті у якомусь транзитному вузлі. Можеш вважати мене лайном. Я не ображусь. Дурниці якісь пишеш. Як кому допомагати - тобі вирішувати. В данному контексті у мене питання до тебе тільки нафіга панікувати та накручувати самого себе? Далі буде тільки гірше. У кого за добу-дві температура у квартирі без опалення падає до 14 градусів при біля нуля на вулиці... то що з ними буде коли на вулиці буде -20? Але і тут проблема не у опаленні, а у тепловтратах. |
Emissions |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() In Bass We Trust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 812 С нами с: 5-January 10 ![]() |
Підкажіть, будь ласка. Сетевое зарядное устройство с поддержкой быстрой зарядки Xiaomi Fast Charger 2.5A QC3.0 + USB Type-C Cable Black (MDY-08-DF) Треба заряджати банку. Можна брати, чи....? Будь ласка, не треба пропонувати зарядку за овер9000 грн на 100500 Вт. Таку замовимо з Алі. Але пізніше. Цю треба тут і зараз. Банки все одно будуть без PD/QC, бо зі швидкими зарядками вони коштують дорожче. Не бачу особливого сенсу. можна і цю а що немає зарядки з телефона?) |
QNX |
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 762 С нами с: 9-February 07 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
|
Sergey T |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 245 С нами с: 1-July 06 ![]() |
Ютуб видав в рекомендованому. Для прихильників тру хендмейд!
|
QNX |
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 762 С нами с: 9-February 07 ![]() |
Для прихильників тру хендмейд! это какая-то куета для умалишенных, готовых убить себя и окружающих и кликбейта |
P.L.U.R. |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() non-mainstream activist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 042 С нами с: 4-March 08 ![]() |
‼
|
QNX |
Пост
|
чому не можна використовувати кабель з двома вилками ого, видео гид даже выпустили, жаль не выпусили еще на тему "почему нельзя вставлять 2 пальца в экофлоу" хотя судя по газовым балонам на электроплитах - 2022 год - год массовой идиотии Сообщение отредактировал QNX - Nov 27 2022, 18:39 |
Danilo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 2 727 С нами с: 20-June 06 ![]() |
|
Console |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 285 С нами с: 23-March 08 ![]() |
Підкажіть, будь ласка. Сетевое зарядное устройство с поддержкой быстрой зарядки Xiaomi Fast Charger 2.5A QC3.0 + USB Type-C Cable Black (MDY-08-DF) Треба заряджати банку. Можна брати, чи....? Будь ласка, не треба пропонувати зарядку за овер9000 грн на 100500 Вт. Таку замовимо з Алі. Але пізніше. Цю треба тут і зараз. Банки все одно будуть без PD/QC, бо зі швидкими зарядками вони коштують дорожче. Не бачу особливого сенсу. С зарядками с али очень окуратно, я вот две заказал, одна все делает как указано, пока не нагреется, а спустя 20 мин трындец горячая и QC3 выдает уже меньше Ампера.. |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 323 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
Деймос |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 621 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Завжди підозрював, що 0дей це таємний клуб мажорів, а я сюди випадково потрапив
![]() |
Alek19 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 370 С нами с: 25-June 09 ![]() |
|
Tiger |
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: ![]() ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 259 С нами с: 20-October 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 2nd March 2025 - 22:12 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |