Тема по выживанию, гречка, буржуйки и все-все-все в этой теме |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6924-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Тема по выживанию, гречка, буржуйки и все-все-все в этой теме |
SyntaxError |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 467 С нами с: 7-December 12 ![]() |
Предлагаю в этой теме делится заметками/лайфхаками/опытом по выживанию в сложных и не очень условиях (в городах/селах/лесу).
Приветствуется обсуждение любых решений на любой бюджет. - где купить гречку подешевле - как вывести выхлоп дизельгенератора из квартиры - какой примус безопаснее - АКБ vs экофлоу - и т.п. ![]() Зарубежные: https://ecoflowukraine.com/ https://www.bluettipower.eu/ Отечественные: https://www.pa.ua/bandera/ https://pps.com.ua/ https://batteryservice.com.ua/ Blackout (Видеообзор) ![]() 1. Оптика в квартиру/дом или провайдер с GPON и аккумуляторами на узлах: https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=591866 2. Starlink: https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=591090 3. 4G антенна + USB-модем: https://globalstream.com.ua/ua/g92070254-ko...antenna-kvadrat ![]() » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « ![]() Запитка роутера от павербанка: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « P.S. Если есть полезная инфа - пишите, закину в шапку. Сообщение отредактировал SyntaxError - Nov 28 2023, 23:42 |
![]() ![]() |
phpkiev |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 193 С нами с: 24-November 07 ![]() |
Новый график отключений для Киева - это жесть. Подозреваю, это наиболее честный на сегодня и реалистичный график, при условии отсутствия новых обстрелов конечно. Но как работать при таких длительных отключениях, особенно когда пропадает сразу и интернет - я не представляю. Спросил за ТО для машины, ребята говорят - да без проблем, всё есть, главное - успеть машину с подъёмника снять до отключения света.
Не могу не отметить интересный факт. Недели 2..3 назад, когда отключался свет - пропадала вообще вся связь. А сейчас, мобильная голосовая работает более/менее (плюс национальный роуминг выручает), и по-большому счёту из критичного только отсутствие всякого интернета. Ну в самом деле, 7 часов, что делать? Я даже книжку начал читать ![]() Забавно, что на Блокабастере даже рекламный экран здоровенный светится (видимо поэтому его и "минируют" постоянно). Походу таки и правда на правом берегу со светом ситуация получше будет. |
P.L.U.R. |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() non-mainstream activist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 042 С нами с: 4-March 08 ![]() |
Забавно, что на Блокабастере даже рекламный экран здоровенный светится (видимо поэтому его и "минируют" постоянно). Походу таки и правда на правом берегу со светом ситуация получше будет. Чогось і правду воно підкошує. Наче до війни, обстрілів і всього іншого звик. А тут знову ще нова фігня. Подивився по коментарям в телеграм каналам і реакціям, не лише я так це сприймаю. Хз чи електрики щось реально відбудовують, чи просто попереключали навантаження і все. |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 724 С нами с: 31-October 06 ![]() |
|
P.L.U.R. |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() non-mainstream activist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 7 042 С нами с: 4-March 08 ![]() |
Капітулюють? Руській мір прійді? Мля, 7 годин без світло і так розкисли. ![]() Просто щоб хтось щось робив, щоб це полагодити. (тільки не пиши, що сам іди і лагоди, бо я на своєму місці і пару зарплат податками у місяць сплачую, щоб це робили) А то якось дивно виглядають новини, «ось вже можемо закупити енергетичне обладнання» (подумати раніше про це?), «а давайте на 100% піднімемо тариф на електроенергію» (ага, у країні, де більшість людей за межею бідності вже, а якщо і піднімуть (мені пофіг), у мене буде більше світла, це допоможе полагодити? Чи просто, бо курс долара і бензин?). У мене складається враження, що сидимо склавши руки і дивимося як падає генерація електроннергії. А це ще обстрілів потужних не було. Бо буде як з ППО і досидимося у Києві до реалій сьогоднішнього Маріуполя. P.S.: і не 7, а загалом 10 годин періоду, вечір і ранок, коли як раз найбільше треба світло. Те, що з 1 до 4 є світло, мені (як і багатьом іншим) не холодно і не жарко. Вставати і готувати їжу, щоб потім через сраку весь день працювати, ну-ну. Сообщение отредактировал P.L.U.R. - Dec 11 2022, 8:11 |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 724 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Та де я писав про капітуліровать? (то вже ти дописав від себе) Взагалі то питання було. Тупо потік зрадойобства та ще й закидами айпішнеків. ![]() Хто підіймає ціну на "світло" для населення? Спростимо схему для прикладу. Є таксист на своїй машині. Долар виріс, паливо здорожчало і щось прилетіла в його машину. щоб працювати йому треба нова машина... От нехороша людина тей таксист бо захоче більше грошей брати ніж до війни, та ще й не подумав заздалегідь і не купив пару запасних машин на такий випадок. Скажи чесно у тебе ЗП до долара привязана? |
PuMa2006 |
Пост
|
Благодарности: 189252 Репутация: ![]() ![]() Сериаломан ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 418 С нами с: 12-December 06 ![]() |
Спростимо схему для прикладу. Є таксист на своїй машині. Долар виріс, паливо здорожчало і щось прилетіла в його машину. щоб працювати йому треба нова машина... От нехороша людина тей таксист бо захоче більше грошей брати ніж до війни, та ще й не подумав заздалегідь і не купив пару запасних машин на такий випадок. Скажи чесно у тебе ЗП до долара привязана? Ти потім в прикладі додавай, що катає таксист на 30-річній ладі чи запорожцє, для якого запчастин в Європі звісно нема, бо коли у таксиста були надприбутки нормальну машину він не купив, та сучасні деталі під нормальну машину які йому б могли поставити з Європи йому зараз не підходять. А ще цей таксист єдиний таксист в місті. Але ще до того, овва, чомусь в інших містах таксисти працюють краще P.S. графік в котре топ, вимкнули в 23:52 ввімкнули в 6:30 (а "гарантовано" світло мало бути з четвертої до шостої). Рінат Ліанідич вращає ото на своєму приборі як хоче |
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 544 С нами с: 2-July 07 ![]() |
Национализировать барахло Ахметова? А то как баблос стричь, то оно ж частное а как восстанавливать, то с бюждета все тянут. Какая-то в понимании Шмыгаля справедливость не очень справедливая.
|
Trick |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 956 С нами с: 4-February 07 ![]() |
Відсутність світла це дрібниці в порівнянні з тим яке горе трапитись у людей хто втратив домівки , а найдорожче здоров'я та на превеликий жаль життя
Тому балачки ( зрадойобство ) сука що вам незручно кави попити зранку , ви просто нахаби! Перебуваючи в мирному спокійному місці , з дахом над головою в теплі , ви ще скіглітє ??? Сором! |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 479 С нами с: 21-November 07 ![]() |
В мене вчора з 7 ранку до 4 ранку сьогодні світло було один раз на 1 годину, але я чогось не нию як все погано.
|
fone |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 840 С нами с: 7-January 12 ![]() |
люди посоветуйте радио с пультиком, на акумами, можно с фонариком и солнечными панелями... Но в целом приоритет пультик и акумы. Батя дома сидит, почти не ходит и когда вырубают все... нужна короче радио) вот есть такой вариант https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/kolonka-...09-IDHMXlX.html |
phpkiev |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 193 С нами с: 24-November 07 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Відсутність світла це дрібниці в порівнянні з тим яке горе трапитись у людей хто втратив домівки , а найдорожче здоров'я та на превеликий жаль життя Тому балачки ( зрадойобство ) сука що вам незручно кави попити зранку , ви просто нахаби! Перебуваючи в мирному спокійному місці , з дахом над головою в теплі , ви ще скіглітє ??? Сором! 100%. сумно що аж читати почав, каву не можуть попити, енергетики хреново працюють за зп податків. Ще почніть нити що ЗСУ хреново воює, могло б за заплачені податки і краще воювати. ![]() І саме прикольне, що всі жаліються що немає світла, не має зв'язку, не можуть працювати... але зрадойобити в інтернеті то все не заважає. ![]() У мене прямо зараз немає світла, немає води, вимкнулось опалення, у провайдера і то якась аварія, на вулиці дощ, ліфти не працюють, плита якщо що у мене теж електро... але в мене все чудово. І за це чудово я дякую в першу чергу ЗСУ, енергетикам та працівникам сфери телекомунікацій. ![]() |
P.L.U.R. |
Пост
|
Ой, бля, тіпи Trick та Mad Dog, ви ж розумієте, що тим що ви кажете, можна будь яку проблему «прикрити та не вирішувати»?
Те що ви кажете, я прекрасно розумію і мене вже нудить від таких постів, бо схоже на фейсбук пости проплачених тіточок-ботів. Це якесь інфантильне ставлення до ситуації. А ось те, що об’єктивно стає гірше і виглядає так, що ніхто з компетентних це не лагодить, і лише повторюють цю мантру, то ви зрозуміти і подивитись по новинам не хочете. Я навів приклади. Про заяви Кличко я взагалі мовчу. Буде як зі мною тут сперечалися про ленд-ліз, а зараз з язиком у сраці. |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 288 С нами с: 11-October 07 ![]() |
У мене прямо зараз немає світла, немає води, вимкнулось опалення, у провайдера і то якась аварія, на вулиці дощ, ліфти не працюють, плита якщо що у мене теж електро... але в мене все чудово. І за це чудово я дякую в першу чергу ЗСУ, енергетикам та працівникам сфери телекомунікацій. ![]() Отдельне спасибо Ринату Лионидычу-забыл ![]() |
Trick |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 956 С нами с: 4-February 07 ![]() |
Ой, бля, тіпи Trick та Mad Dog, ви ж розумієте, що тим що ви кажете, можна будь яку проблему «прикрити та не вирішувати»? Те що ви кажете, я прекрасно розумію і мене вже нудить від таких постів, бо схоже на фейсбук пости проплачених тіточок-ботів. Це якесь інфантильне ставлення до ситуації. А ось те, що об’єктивно стає гірше і виглядає так, що ніхто з компетентних це не лагодить, і лише повторюють цю мантру, то ви зрозуміти і подивитись по новинам не хочете. Я навів приклади. Про заяви Кличко я взагалі мовчу. Буде як зі мною тут сперечалися про ленд-ліз, а зараз з язиком у сраці. Сам ти тіп інфантильний Люди і без твого висеру відчувають погіршення з електропостачанням, але це не привід скиглити |
SyntaxError |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 467 С нами с: 7-December 12 ![]() |
Ой, бля, тіпи Trick та Mad Dog, ви ж розумієте, що тим що ви кажете, можна будь яку проблему «прикрити та не вирішувати»? Те що ви кажете, я прекрасно розумію і мене вже нудить від таких постів, бо схоже на фейсбук пости проплачених тіточок-ботів. Це якесь інфантильне ставлення до ситуації. А ось те, що об’єктивно стає гірше і виглядає так, що ніхто з компетентних це не лагодить, і лише повторюють цю мантру, то ви зрозуміти і подивитись по новинам не хочете. Я навів приклади. Про заяви Кличко я взагалі мовчу. Буде як зі мною тут сперечалися про ленд-ліз, а зараз з язиком у сраці. ебать братишка, ключевое в твоем плаче "виглядає так" и "у мене складається враження". |
Emissions |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() In Bass We Trust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 811 С нами с: 5-January 10 ![]() |
|
Mad Dog |
Пост
|
Ой, бля, тіпи Trick та Mad Dog, ви ж розумієте, що тим що ви кажете, можна будь яку проблему «прикрити та не вирішувати»? Те що ви кажете, я прекрасно розумію і мене вже нудить від таких постів, бо схоже на фейсбук пости проплачених тіточок-ботів. Це якесь інфантильне ставлення до ситуації. Ну а мене нудить від зрадойобних постів... так само проплачених але іншою стороною. Не з рублів оті великі податки платиш? Але своїм ниттям про каву ти навіть їх переплюнув. |
Dred |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 678 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
Новый график отключений для Киева - это жесть. Подозреваю, это наиболее честный на сегодня и реалистичный график, при условии отсутствия новых обстрелов конечно. Но как работать при таких длительных отключениях, особенно когда пропадает сразу и интернет - я не представляю. Спросил за ТО для машины, ребята говорят - да без проблем, всё есть, главное - успеть машину с подъёмника снять до отключения света. нормальные сто уже давно с генераторами |
P.L.U.R. |
Пост
|
ебать братишка, ключевое в твоем плаче "виглядає так" и "у мене складається враження". ебать братишка, ключевое в твоем плаче "виглядає так" и "у мене складається враження". ![]() Піти перевірити роботи на енергетичні об’єкти не пустять, тому так, на рівні того що сам бачу + новин. Ну а мене нудить від зрадойобних постів... так само проплачених але іншою стороною. Не з рублів оті великі податки платиш? Але своїм ниттям про каву ти навіть їх переплюнув. P.S.: працюю у транснаціональній корпорації по КзОТ і плачу 20+20% податків (я впевнений, що тут мало хто такі податки сплачує з високих зарплат). Ще може бути нюанс, що не буде можливості працювати (як будемо всі «ура-патріотами» і я в тому числі), як і платити податки. І з рублями, - це не до мене. Ось так виглядає: Сообщение отредактировал P.L.U.R. - Dec 11 2022, 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 28th February 2025 - 7:39 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |