Тема по выживанию, гречка, буржуйки и все-все-все в этой теме |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6919-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Тема по выживанию, гречка, буржуйки и все-все-все в этой теме |
SyntaxError |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 467 С нами с: 7-December 12 ![]() |
Предлагаю в этой теме делится заметками/лайфхаками/опытом по выживанию в сложных и не очень условиях (в городах/селах/лесу).
Приветствуется обсуждение любых решений на любой бюджет. - где купить гречку подешевле - как вывести выхлоп дизельгенератора из квартиры - какой примус безопаснее - АКБ vs экофлоу - и т.п. ![]() Зарубежные: https://ecoflowukraine.com/ https://www.bluettipower.eu/ Отечественные: https://www.pa.ua/bandera/ https://pps.com.ua/ https://batteryservice.com.ua/ Blackout (Видеообзор) ![]() 1. Оптика в квартиру/дом или провайдер с GPON и аккумуляторами на узлах: https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=591866 2. Starlink: https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=591090 3. 4G антенна + USB-модем: https://globalstream.com.ua/ua/g92070254-ko...antenna-kvadrat ![]() » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « ![]() Запитка роутера от павербанка: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « P.S. Если есть полезная инфа - пишите, закину в шапку. Сообщение отредактировал SyntaxError - Nov 28 2023, 23:42 |
![]() ![]() |
Banish |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 ![]() |
|
SyntaxError |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 467 С нами с: 7-December 12 ![]() |
есть кто покупла себе ecoflow delta pro?
какая реальная емкость получался у вас? как быстро заряжается? |
ЛиС |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 529 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Підкажіть такий нюанс. Оці всі зарядні станції можуть працювати як UPS? Ну тобто станцію в розетку, споживачів на вихід, а коли вимикають світло переходить в режим віддачі. Конкретно - Anker521. Споживачів не багато - ноут, роутер, смарт-приставка і ТВ.
|
dubis |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 790 С нами с: 27-June 14 ![]() |
Підкажіть такий нюанс. Оці всі зарядні станції можуть працювати як UPS? Ну тобто станцію в розетку, споживачів на вихід, а коли вимикають світло переходить в режим віддачі. Конкретно - Anker521. Споживачів не багато - ноут, роутер, смарт-приставка і ТВ. З такими параметрами і грошима - я вважаю, що абсолютно безтолкова річ - краще АКБ + Зарядка + Інвертор. По інтернету - є упси - гарне рішення, сам тестував, бо при блекаутах у мене в якості підтримки був АКБ 90 Аг + Інвертор на 100 Вт - працював телевізор, інтернет + пару лед ламп. Великий мінус - час зарядки АКБ. Зі світлом » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Без світла » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Під'єднав два роз'єми - 9В на роутер, 12В - на медіаконвертор. Роз'єми докупляв, проводки від акустичних систем, спаяв необхідної довжини. Все працює, навіть не знаю, коли світло вимикають - воно само перемикається. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал dubis - Jun 6 2024, 13:56 |
Tiger |
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: ![]() ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 255 С нами с: 20-October 06 ![]() |
Підкажіть такий нюанс. Оці всі зарядні станції можуть працювати як UPS? Ну тобто станцію в розетку, споживачів на вихід, а коли вимикають світло переходить в режим віддачі. Конкретно - Anker521. Споживачів не багато - ноут, роутер, смарт-приставка і ТВ. Да, можно. У них есть переключатель, но хз с какой тип байпаса. Отрабатывает за 20ms, наверное линейно-интерактивный. https://support.anker.com/s/article/Can-a-p...le-power-supply |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 469 С нами с: 21-November 07 ![]() |
есть кто покупла себе ecoflow delta pro? какая реальная емкость получался у вас? как быстро заряжается? ККД десь 85%. 1,2 години зарядка Підкажіть такий нюанс. Оці всі зарядні станції можуть працювати як UPS? Ну тобто станцію в розетку, споживачів на вихід, а коли вимикають світло переходить в режим віддачі. Конкретно - Anker521. Споживачів не багато - ноут, роутер, смарт-приставка і ТВ. Можна, але є деяка вирогідність що з часом від 6 до 12 місяців в такому режимі щось може вилетіти. Я бачив проблеми і у екофлоу і у блуетті і у анкерів і у ХО |
Banish |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 ![]() |
ККД десь 85%. 1,2 години зарядка Можна, але є деяка вирогідність що з часом від 6 до 12 місяців в такому режимі щось може вилетіти. Я бачив проблеми і у екофлоу і у блуетті і у анкерів і у ХО и что они ремонтопригодные или сдох и клади на полку? особенно, учитывая то что в еко впихнули а ля "комп" и если он пошел по п...де, то и все зарядная станция превращается в хламину и батарейки для них норм, есть подменные, перепаковываются? |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 469 С нами с: 21-November 07 ![]() |
и что они ремонтопригодные или сдох и клади на полку? особенно, учитывая то что в еко впихнули а ля "комп" и если он пошел по п...де, то и все зарядная станция превращается в хламину и батарейки для них норм, есть подменные, перепаковываются? Всі відремонтували. Але в сервісі дуже просили як упс не юзати. Ну перепаковувати будуть думаю через рік-два тіки коли перші з 2022 року почнуть просідати по ємності. |
ЛиС |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 529 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Можна, але є деяка вирогідність що з часом від 6 до 12 місяців в такому режимі щось може вилетіти. Я бачив проблеми і у екофлоу і у блуетті і у анкерів і у ХО Ну вилетіти може навіть раніше. Мене більше цікавило, чи це документована функція чи ні. Якщо документована, то можливо здати по гарантії. З.І. Доречі лише недавно дізнався, що в Анекр521 ще виявляється і кулер є ![]() |
Banish |
Пост
|
Всі відремонтували. Але в сервісі дуже просили як упс не юзати. Ну перепаковувати будуть думаю через рік-два тіки коли перші з 2022 року почнуть просідати по ємності. Уточни пжл цену ремонтов по специфике неисправности. На время ремонта (хз. в какое время он может случится), считай нет зарядной станции - нет резерва |
angelo |
Пост
|
Ну вилетіти може навіть раніше. Мене більше цікавило, чи це документована функція чи ні. Якщо документована, то можливо здати по гарантії. З.І. Доречі лише недавно дізнався, що в Анекр521 ще виявляється і кулер є ![]() ні, не документована. Але працює. Уточни пжл цену ремонтов по специфике неисправности. На время ремонта (хз. в какое время он может случится), считай нет зарядной станции - нет резерва Спробую дізнатися, бо відправляли в ремонт інші люди. Це в офісах так народ розважався зі станціями як упсами. Щоб був резерв - треба мати дві станції. Я ось так і зробив собі щоб мати резерв. Сообщение отредактировал angelo - Jun 6 2024, 21:03 |
angelo |
Пост
|
Дізнався за ecoflow delta першу - там вилітала плата управління, міняли всю за 5300грн.
|
Yurii |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 285 С нами с: 6-July 09 ![]() |
ні, не документована. Але працює. Спробую дізнатися, бо відправляли в ремонт інші люди. Це в офісах так народ розважався зі станціями як упсами. Щоб був резерв - треба мати дві станції. Я ось так і зробив собі щоб мати резерв. А міг би дізнатися чи е варіант підключення до Дельти 2 додаткового стороннього акума через той багатопіновий роз'єм який є для підключення смарт батареї, щоб не тільки розряжати, а й заряджати, як працюють зі станцією Екофлошні додаткові акумулятори? Фірмовий кабель для того діла є. Бо комірок залізо-фосфатних трохи замовив, щоправда телепати вони з Китаю ще 2 місяці будуть. Замріялось склепати та їх докупи та зі станцією змудрувати. Часу ще навалом, так мо плату якусь Екофлошні шукати докупляти треба? Чи мо скажуть, якщо до Екофли ті додаткові 5 кВт під'єднати, то вона від такого згвалтування з глузду з'їде? Бо якщо можна, то спочатку собі зроблю, а далі будемо репу чухати, в якій пропорції ділимо з тобою долі та бізнеси починаємо на заможних власниках тих Екофлов робити. А там же поле непахане, сцука це ж мрія, а не бізнес якийсь за три копійки прибутку. Клондайк блін. Джекпотіще! Ельдорадо!!!! Тільки ж не теревенькай направо-наліво, бо ж зіпруть таку ідею. Щоправда в нас з тобою стартові умови кращі. У тебе ж 2 станції для експериментів є (в мене теж є, але те на потім, хай вже для реклами будуть). Мої акумуляторні комірки вже тиждень мабуть десь їдуть. Так що у нас є гандікап. Доречі, ти стразіки вмієш клеїти? Бо для багатих чоловіків зробимо сині фанерні ящики з акумами, а для заможних дівчаток так рожевенькі і обов'язково зі стразіками, бо вони чомусь від того дуріють Сообщение отредактировал Yurii - Jun 7 2024, 7:03 |
angelo |
Пост
|
А міг би дізнатися чи е варіант підключення до Дельти 2 додаткового стороннього акума через той багатопіновий роз'єм який є для підключення смарт батареї, щоб не тільки розряжати, а й заряджати, як працюють зі станцією Екофлошні додаткові акумулятори? Фірмовий кабель для того діла є. Бо комірок залізо-фосфатних трохи замовив, щоправда телепати вони з Китаю ще 2 місяці будуть. Замріялось склепати та їх докупи та зі станцією змудрувати. Часу ще навалом, так мо плату якусь Екофлошні шукати докупляти треба? Чи мо скажуть, якщо до Екофли ті додаткові 5 кВт під'єднати, то вона від такого згвалтування з глузду з'їде? Бо якщо можна, то спочатку собі зроблю, а далі будемо репу чухати, в якій пропорції ділимо з тобою долі та бізнеси починаємо на заможних власниках тих Екофлов робити. А там же поле непахане, сцука це ж мрія, а не бізнес якийсь за три копійки прибутку. Клондайк блін. Джекпотіще! Ельдорадо!!!! Тільки ж не теревенькай направо-наліво, бо ж зіпруть таку ідею. Щоправда в нас з тобою стартові умови кращі. У тебе ж 2 станції для експериментів є (в мене теж є, але те на потім, хай вже для реклами будуть). Мої акумуляторні комірки вже тиждень мабуть десь їдуть. Так що у нас є гандікап. Доречі, ти стразіки вмієш клеїти? Бо для багатих чоловіків зробимо сині фанерні ящики з акумами, а для заможних дівчаток так рожевенькі і обов'язково зі стразіками, бо вони чомусь від того дуріють Та щось таке десь бачив що народ колхозив, але ж сам розумієш це речі шиті білими нитками. Якщо будеш клепати батарею то не краще вже купити інвертор та зарядку для цього всього? |
Yurii |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 285 С нами с: 6-July 09 ![]() |
Та щось таке десь бачив що народ колхозив, але ж сам розумієш це речі шиті білими нитками. Якщо будеш клепати батарею то не краще вже купити інвертор та зарядку для цього всього? Та гібридний інвертор є. Але то для дачі. Під сонячні панелі. Та і майбутня батарея взагалі то туди має піти. А в квартирі півтора Екофло є (Дельта 2 та Ривер 2). То й думав якщо скрутно стане з тривалими відключеннями, то таке примайструвати, все ж 1 + 5 кВт, то не 1 кВт голої станції. Сообщение отредактировал Yurii - Jun 7 2024, 8:55 |
Banish |
Пост
|
А міг би дізнатися чи е варіант підключення до Дельти 2 додаткового стороннього акума через той багатопіновий роз'єм який є для підключення смарт батареї, щоб не тільки розряжати, а й заряджати, як працюють зі станцією Екофлошні додаткові акумулятори? Фірмовий кабель для того діла є. Бо комірок залізо-фосфатних трохи замовив, щоправда телепати вони з Китаю ще 2 місяці будуть. Замріялось склепати та їх докупи та зі станцією змудрувати. Часу ще навалом, так мо плату якусь Екофлошні шукати докупляти треба? Чи мо скажуть, якщо до Екофли ті додаткові 5 кВт під'єднати, то вона від такого згвалтування з глузду з'їде? Бо якщо можна, то спочатку собі зроблю, а далі будемо репу чухати, в якій пропорції ділимо з тобою долі та бізнеси починаємо на заможних власниках тих Екофлов робити. А там же поле непахане, сцука це ж мрія, а не бізнес якийсь за три копійки прибутку. Клондайк блін. Джекпотіще! Ельдорадо!!!! Тільки ж не теревенькай направо-наліво, бо ж зіпруть таку ідею. Щоправда в нас з тобою стартові умови кращі. У тебе ж 2 станції для експериментів є (в мене теж є, але те на потім, хай вже для реклами будуть). Мої акумуляторні комірки вже тиждень мабуть десь їдуть. Так що у нас є гандікап. Доречі, ти стразіки вмієш клеїти? Бо для багатих чоловіків зробимо сині фанерні ящики з акумами, а для заможних дівчаток так рожевенькі і обов'язково зі стразіками, бо вони чомусь від того дуріють за вас уже всьо просчитали, "бизнес" не взлетит. |
Yurii |
Пост
|
за вас уже всьо просчитали, "бизнес" не взлетит. Невже хтось уже "усіх жирних котів встиг підстригти"? Чи вумна плата шалених коштів коштує? Ціна Екофловської батареї 600 баксів на мізері. Ціна комірок такої батареї хай 150 баксів і це не мінімум ціни. Але ж суть не в тому. Я сам дивився на ту екофловську батарею і що мені дасть той додатковий кіловат за такі гроші? Та фігню він мені дасть. Ніхера за умови тривалих відключень. А ось якщо кіловата зо 3, то то зовсім інша справа. То вже як Дельта Про з додатковим штатним смарт акумом, де ціна вже космос. За додатковий штатний акум до Дельти в мене і думок не виникало, бо якщо в станції хоч зрозуміло за що гроші беруть, то в тому розумному акумі немає ж нічого розумного на ті гроші. Комірки, корпус, дісплей з платою та роз'ем для підключення станції. Усе. Так за що тоді? А за бізнес, то так подуркувати Сообщение отредактировал Yurii - Jun 7 2024, 9:25 |
angelo |
Пост
|
Та гібридний інвертор є. Але то для дачі. Під сонячні панелі. Та і майбутня батарея взагалі то туди має піти. А в квартирі півтора Екофло є (Дельта 2 та Ривер 2). То й думав якщо скрутно стане з тривалими відключеннями, то таке примайструвати, все ж 1 + 5 кВт, то не 1 кВт голої станції. Ну є каста людей для якої є єдиний шлях - фіганути колхозний самозбір в квартирі тому що це дешево і ніяких інших варіантів не можливо) Я от ссусь таке робити, а от потім якось на дачі - з задоволення зібрав би в гаражі з панелямі та газогенератором. Якщо скрутить - будеш від самозборних батарей заряджати екофлоу через прикурювач Я сам дивився на ту екофловську батарею і що мені дасть той додатковий кіловат за такі гроші? Та фігню він мені дасть. Ніхера за умови тривалих відключень. А ось якщо кіловата зо 3, то то зовсім інша справа. То вже як Дельта Про з додатковим штатним смарт акумом, де ціна вже космос. Візьми блуетті які дають по 2,4,6 батарей на 3квт*г підключати. Там запас буде. Чи блок PowerOcean від екофлоу. Сообщение отредактировал angelo - Jun 7 2024, 9:23 |
Yurii |
Пост
|
Ну є каста людей для якої є єдиний шлях - фіганути колхозний самозбір в квартирі тому що це дешево і ніяких інших варіантів не можливо) Я от ссусь таке робити, а от потім якось на дачі - з задоволення зібрав би в гаражі з панелямі та газогенератором. Якщо скрутить - будеш від самозборних батарей заряджати екофлоу через прикурювач Візьми блуетті які дають по 2,4,6 батарей на 3квт*г підключати. Там запас буде. Чи блок PowerOcean від екофлоу. Та ні. Через прикурювач то взагалі не варіант. Він же слабенький. Тоді вже через роз'єм на сонячні панелі. Той хоча б 400 ват через себе пропускає і від 10 до 60 вольт приймає. А додаткові брендові батареї, то на мою думку вже чистий маркетинг. Ми вас присадили на станцію, то купуйте і нашу батарею, то без варіантів. А то що в ціні батареї вже не 10-15, як в ціні станції, а мабуть усі 70% чистого маркетингу то ми мовчимо. Сообщение отредактировал Yurii - Jun 7 2024, 9:49 |
mega K. |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 229 С нами с: 1-July 07 ![]() |
через разьем для солнечных панелей работать будет, вон у блюэтти есть оф. доп. батарея через этот разьем
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 22nd February 2025 - 23:00 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |