Тема по выживанию, гречка, буржуйки и все-все-все в этой теме |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6931-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Тема по выживанию, гречка, буржуйки и все-все-все в этой теме |
SyntaxError |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 467 С нами с: 7-December 12 ![]() |
Предлагаю в этой теме делится заметками/лайфхаками/опытом по выживанию в сложных и не очень условиях (в городах/селах/лесу).
Приветствуется обсуждение любых решений на любой бюджет. - где купить гречку подешевле - как вывести выхлоп дизельгенератора из квартиры - какой примус безопаснее - АКБ vs экофлоу - и т.п. ![]() Зарубежные: https://ecoflowukraine.com/ https://www.bluettipower.eu/ Отечественные: https://www.pa.ua/bandera/ https://pps.com.ua/ https://batteryservice.com.ua/ Blackout (Видеообзор) ![]() 1. Оптика в квартиру/дом или провайдер с GPON и аккумуляторами на узлах: https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=591866 2. Starlink: https://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=591090 3. 4G антенна + USB-модем: https://globalstream.com.ua/ua/g92070254-ko...antenna-kvadrat ![]() » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « ![]() Запитка роутера от павербанка: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « P.S. Если есть полезная инфа - пишите, закину в шапку. Сообщение отредактировал SyntaxError - Nov 28 2023, 23:42 |
![]() ![]() |
Vaschek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 361 С нами с: 11-October 07 ![]() |
|
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 494 С нами с: 21-November 07 ![]() |
у меня есть мде эфолюшн 1550ва на 1.1 киловатта, оказалось что при долговременной нагрузке более получаса даже на 600 ватт - он отключается, судя по всему от перегрева 5PX2200 может быть нагрузку потянет дольше такую же, но вот большую - хз, а чемоданы свинцово кислотных аккумов ему прелести не добавляют ага, и стоит это денег ) Там в мене 50Вт навантаження. Ну може в піку 150Вт як ноута втикну. За те що довго не живе - то питання до охолодження. Ну мені з батареями і до нього і в зовнішні блоки новими обійшлось дешевше ніж його нового купити без зовнішніх блоків) З.І. А екофлоу я замовляв з європи по ділерським цінам, а не в наших бариг) Насос підключено до экофлоу ![]() Я не жлоб. Купив генератор) Хотя достаточно просто купить банки, а с алика заказать перемычки и бмс а корпус смостырить из подручных средств, можно в целом и без него, главное из стянуть Якась хрінь для лохів виходить де намагаючись зніщебродити отримуєш невідому єбалду з найдійностю і ємністю гівна. |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 494 С нами с: 21-November 07 ![]() |
Ось мануальчик, можна обісрати чи похвалити. Тут наче зібрані всі варіанти що ми обговорювали
https://drive.google.com/file/d/11wgk9_2a-J...JaJ3LOgQiz/view |
QNX |
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 763 С нами с: 9-February 07 ![]() |
Якась хрінь для лохів виходить де намагаючись зніщебродити отримуєш невідому єбалду з найдійностю і ємністю гівна. почему? перемычки с алика это просто металлические никелированные пластины, а бмс самые лучшие продаются именно в китае либо можно купить тут в 3 раза дороже, как говорится - без лоха и жизнь плоха ![]() ![]() Сообщение отредактировал QNX - Oct 31 2022, 13:49 |
angelo |
Пост
|
почему? перемычки с алика это просто металлические никелированные пластины, а бмс самые лучшие продаются именно в китае либо можно купить тут в 3 раза дороже, как говорится - без лоха и жизнь плоха ![]() ![]() Все це якісь відмазки, купляй хуйню - бо навіщо платити більше. Це прям як в мене родичи накупили з аліка віфі-камер - половина за рік здохла. інша половина на чесному слові працюють) Але як розповідали про "лохів" що купляють в Україні тіж дахуя чи хіквіжни) Мені здається це ціла каста людей що намається все зробити\купити найдешевше і потім виправдовуючи жлобство розповідати всім навколо що оце топ, а все інше "для лохів" Сообщение отредактировал angelo - Oct 31 2022, 14:13 |
QNX |
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 763 С нами с: 9-February 07 ![]() |
у тебя по моему в голове какая то шиза сидит, которая думает - что все что цветет - вкусно пахнет, а оно еще и вонять может )
Сообщение отредактировал QNX - Oct 31 2022, 14:54 |
angelo |
Пост
|
|
QNX |
Пост
|
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Істина десь по середині вашого срача. В Китаї можна замовити доволі якісну продукцію, а у нас можна купити щось значно дешевше та не менш якісніше того кабеля живлення екофлоу за півтора косаря.
|
Danny |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 387 С нами с: 28-June 10 ![]() |
Істина десь по середині вашого срача. В Китаї можна замовити доволі якісну продукцію, а у нас можна купити щось значно дешевше та не менш якісніше того кабеля живлення екофлоу за півтора косаря. а есть какие-то проверенные китайские варики? а то у меня кореш уже заказал "выгодно" павербанк baseus на 30k mah, который заряжает меньше, чем те, что продаются у нас на 10к mah ![]() Правда заплатил всего 1800 грн. Но я пока побаиваюсь заказывать на Алике что-то за несколько сотен баксов |
Console |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 285 С нами с: 23-March 08 ![]() |
Такс.. как сделать твердотопливную печку в панельном доме?))
|
Dred |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 681 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
|
Console |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 285 С нами с: 23-March 08 ![]() |
|
Dred |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 681 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
если хряцнет -20 и не будет отопления и электричества, тогда Киев будут эвакуировать добровольно-принудительно
|
Console |
Пост
|
|
Dred |
Пост
|
а что будет?
|
Console |
Пост
|
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 729 С нами с: 31-October 06 ![]() |
а есть какие-то проверенные китайские варики? а то у меня кореш уже заказал "выгодно" павербанк baseus на 30k mah, который заряжает меньше, чем те, что продаются у нас на 10к mah ![]() Правда заплатил всего 1800 грн. Но я пока побаиваюсь заказывать на Алике что-то за несколько сотен баксов Так банки ж не доставляють з Китая, чи я щось пропустив? Тут якщо є бажання то заморочитись замовивши якийсь корпус з розумним контролером під 18650. А самі акуми тут виколупати зі старих ноутів. Зарядив собі пару десятків тих 18650 і міняй, коли ті що зараз в контролері сідають. Я собі сонячну батарею замовив туристичну за 200 баксів, але я її ще весною планував замовити у туристичних цілях. тут такі щось 17к грн. Як приїде може і я лохом буду... ![]() если хряцнет -20 и не будет отопления и электричества, тогда Киев будут эвакуировать добровольно-принудительно У пошуках інтернета? )) У сучасних жилих будівлях ще треба дуже постаратись аби вмерти від переохолодження. )) Сообщение отредактировал Mad Dog - Oct 31 2022, 16:57 |
Inferno2008 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 666 муравьев... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 17 884 С нами с: 11-October 06 ![]() |
|
Danny |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 387 С нами с: 28-June 10 ![]() |
Так банки ж не доставляють з Китая, чи я щось пропустив? Тут якщо э бажання то заморочитись замовивши якийсь корпус з розумним контролером під 18650. А самі акуми тут виколупати зі старих ноутів. Зарядив собі пару десятків тих 18650 і міняй, коли ті що зараз в контролері сідають. Я собі сонячну батарею заказав туристичну за 200 баксів, але я ее ще весною планував замовити у туристичних цілях. тут такі щось 17к грн. Як приїде може і я лохом буду... ![]() Может через Польшу везли. Смотрю, у нас перепродаваны активно их продают, видимо тоже окольными путями завезли. Ищу готовое решение, так как сам не шарю в этом. Рассматривал варик поставить себе в квартиру ИПБ. Если вырубят свет, то можно будет спокойно прожить несколько часов и решить, что дальше делать. Да и всегда такая штука нужна, не только в войну. Либо же купить бензиновый генератор и поехать к родичам под Киев. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 6th March 2025 - 18:31 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |