евакуація авто |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6994-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
евакуація авто |
buka |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 094 С нами с: 6-January 08 ![]() |
всім привіт
дехто дорвався до влади і абсолютно не розуміє основу мету своєї діяльності та просто паразитує на автовласниках. в Києві фактично відсутня система штрафування водіїв за порушення правил паркування, а є просто пересічні ніхто, яким сказали тупо вивозит машини впродовж дня. Я абсолютно погоджуюся, коли окремі машини так запарковані, що створють небезпеку руху, звужують видимість і т.п., це дійсно вартує евакуації, але в більшості випадків потрібно обмежуватися штрафом!, а не забирати авто, бо йому просто зручно забрати машину. Не пощастило мені попасти в таку ситуацію, відбулася абсолютно безпідставна евакуація авто, ситуація вартувала штрафа, але не евакуації. При чому почали грузити без мене, але завершили вже при мені, і по своїм дебільним правилам вони начебто вже не можуть знімати її (і просто з'їбалися ![]() Є бажання спробувати подати позов до суду, чи є хтось, хто вже так робив, куди подавился, який текст заяви і т.п.? P.s.поки чекав таксі до штрафмайданчика, біля зупинки, під'їхали ці чудікі, і моментально почали грузити одну з машин, що стояла біля зупинки, хоча перед цією машиною, ще ближче до зупинки вже стояла інша машина, але їм пофіг було, штраф першій машині вони не виписали. За 3 хвилини погрузили 1 із 5 машин, що стояли в межах 30 метрів від зупинки і поїхали. Сообщение отредактировал buka - Mar 22 2023, 22:37 |
![]() ![]() |
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 595 С нами с: 2-July 07 ![]() |
|
buka |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 094 С нами с: 6-January 08 ![]() |
|
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 595 С нами с: 2-July 07 ![]() |
Думаю, у Кличка на сайте есть инфа как чего делать. Или горячая линия, там подскажут.
|
buka |
Пост
|
та інфа всюди є)
просто може хтось вже пробував проходити даний шлях і є напрацювання)) до прикладу https://doradvokat.com.ua/yak-oskarzhyty-sh...miscsi-zupynky/ якась адвокатська контора, проте хотілося б вкластися в умовні 1к, якщо нічого не вигорить. |
SyntaxError |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7 467 С нами с: 7-December 12 ![]() |
вся проблема в том, что в 1к ты не влезешь.
вообще мог бы сесть в машину и с тобой бы они не повезли. вынуждены бы были снимать, но тут надо уметь на яйцах ругаться с такими балбесами. |
Renovation |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 701 С нами с: 7-January 09 ![]() |
та інфа всюди є) просто може хтось вже пробував проходити даний шлях і є напрацювання)) до прикладу https://doradvokat.com.ua/yak-oskarzhyty-sh...miscsi-zupynky/ якась адвокатська контора, проте хотілося б вкластися в умовні 1к, якщо нічого не вигорить. В тому і справа, що суди вийдуть тобі дорожче ніж ті 2.5К грн які заплатив за евакуацію. Якщо в тебе купа зайвих грошей і часу, то можна займатися В противному випадку їздь на таксі))))) Якщо в законі ніде немає пояснення в яких випадках евакуйовувати, а в яких платити штраф- то це фігня. Інспектор на власний розсуд вирішує (тобто завжди на євакуацію). - ТЗ порушує правила? - ТАК - ТЗ заважає "нормальному" проїзду чи розїзду авто? - ТАК - Евакуація Сообщение отредактировал Renovation - Mar 23 2023, 15:03 |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 744 С нами с: 31-October 06 ![]() |
в Києві фактично відсутня система штрафування водіїв за порушення правил паркування Система є, але інспекторів по парковці дуже мало. Я от взагалі не бачив щоб забирали машини, що не заважають. У нас, в спальному районі, забрали по пару машин з переходів та зупинок, всім іншим на відрізку метрів у 400 виписали штраф. |
Oberon2009 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 496 С нами с: 5-August 09 ![]() |
Вони навіть без інспектора тягають. Сам бачив як смикнули за хвилину, тільки фото порушення зробили.
|
Aqualangist |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 227 С нами с: 29-December 13 ![]() |
Мені теж так навпроти Гуліверу по вулиці Еспланадній евакуювали авто.
Звісно порушення було, але евакуювали не авто яке дійстно заважає, а яке просто легко і щвидко евакуювати не перекриваючи рух) Висновки зроблені) Горіло пиздець) |
Emissions |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() In Bass We Trust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 813 С нами с: 5-January 10 ![]() |
|
flatch |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() MusculaR BeaveR ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 156 С нами с: 10-October 09 ![]() |
не знаю как люди так легкомысленно относятся к своему авто... бросают где попало и как попало, я раз 50 подумаю где, как и на сколько оставлю машину, 10 раз сделаю круг, выйду перепроверю, если что оставлю номер, и никто не поставлю рядом или на повороте, остановке, закрою где-то кому-то проезд/проход... Лучше пройтись 100-200 метров, чем потом жалеть неделю
|
buka |
Пост
|
![]() момент, где эти ушлепки поворачивают на красный свет. вообще мог бы сесть в машину и с тобой бы они не повезли. вынуждены бы были снимать, но тут надо уметь на яйцах ругаться с такими балбесами. говорил по 102, и не предположил, что эти "работнички" внаглую слиняют, потому что мне этот чудик сказал, что "сейчас он съедет со второй полосы, чтобы никому не мешать", но вместо этого он дал по газам и с*ебался как крыса ![]() ![]() В тому і справа, що суди вийдуть тобі дорожче ніж ті 2.5К грн які заплатив за евакуацію. Якщо в тебе купа зайвих грошей і часу, то можна займатися В противному випадку їздь на таксі))))) Якщо в законі ніде немає пояснення в яких випадках евакуйовувати, а в яких платити штраф- то це фігня. Інспектор на власний розсуд вирішує (тобто завжди на євакуацію). - ТЗ порушує правила? - ТАК - ТЗ заважає "нормальному" проїзду чи розїзду авто? - ТАК - Евакуація та в том то и дело... что оспаривать этих мудаков выйдет дороже. но на сколько дороже? Судовой сбор гривен 600, кажется, и нужна консультация юриста, чтобы он с моих слов составил правильное заявление и разложил по полочкам куда подаваться. Нужно найти юриста, который занимается подобными делами и может обойдется в +1-1,5к за все, или как?) После, этот алгоритм выложил бы в открытый доступ, и в дальнейшем, на этих мудаков, за их произвол, можно было большему количеству людей генерировать заявления в суд. Головы, чтобы думать, у них нет, есть только руки и жопа, вот по жопе может они бы получили от своего начальства, и стали работать по другим инструкциям и забирали не каждую удобную машину. Нарушителей, которые реально по ублюдски ставят машины хватает. |
Emissions |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() In Bass We Trust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 813 С нами с: 5-January 10 ![]() |
вон тіпуля з рулеткою і планшетом, то і є інспектор
вот йому і мжеш по ліцу пройтись) Сообщение отредактировал Emissions - Mar 23 2023, 22:34 |
redkat |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 197 С нами с: 13-November 12 ![]() |
то есть нарушил, но жаба давит что тебя 1-го забрали? (блеать, ну как есть)
В следующий раз подумаешь, стоит ли оно того. там кстати паркинг есть недалеко, пройтись необходимо или заплатить в случае такой ситуации... |
buka |
Пост
|
то есть нарушил, но жаба давит что тебя 1-го забрали? (блеать, ну как есть) В следующий раз подумаешь, стоит ли оно того. там кстати паркинг есть недалеко, пройтись необходимо или заплатить в случае такой ситуации... не нужно все под одну гребенку. Одно дело, если машина стоит перед пешеходным переходом и закрывает обзор пешиков, а другое, когда стоит одинаково 5 машин, никакого препятствия не создавая, потому что весь ряд на 100 м и так выделен частично под парковки, а остальные машины стоят потому что нет знака запрета. И они принимают решение не оштрафовать, а забрать машину, на штрафы им пофиг, хотели бы штрафовать - там было 10 машин, которые стояли с формальным нарушением, но которые не удобно забирать. Им важно срубить баблишка на евакуации, но забрали они незаконно, потому что владелец был на месте. |
Banish |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 ![]() |
всім привіт дехто дорвався до влади і абсолютно не розуміє основу мету своєї діяльності та просто паразитує на автовласниках. в Києві фактично відсутня система штрафування водіїв за порушення правил паркування, а є просто пересічні ніхто, яким сказали тупо вивозит машини впродовж дня. Я абсолютно погоджуюся, коли окремі машини так запарковані, що створють небезпеку руху, звужують видимість і т.п., це дійсно вартує евакуації, але в більшості випадків потрібно обмежуватися штрафом!, а не забирати авто, бо йому просто » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « эвакуация 2,5к, а штраф 350, выводы делайте сами В Украине могут запретить эвакуацию автомобилей ну и по теме Сообщение отредактировал Banish - Mar 24 2023, 14:46 |
user25 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 242 С нами с: 8-September 10 ![]() |
Крім того евакуаторщики часто самі порушують правила, постійно стять на Володимирській в очікуванні поки поводир(інспектор) шукає жертву. Або десь в центрі також з порушенням в очікуванні.
|
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 744 С нами с: 31-October 06 ![]() |
но забрали они незаконно, потому что владелец был на месте. Якщо інспектор вже все заповнив і почали грузити то законно. Ти виклав фотки евакуатора, інспектора, еавкуаторщиків... але при цьому як сам був запаркований не показуєш. )) Вибач, але на слово я таким "моя машина нікому не заважає" вже не вірю. |
buka |
Пост
|
Якщо інспектор вже все заповнив і почали грузити то законно. Ти виклав фотки евакуатора, інспектора, еавкуаторщиків... але при цьому як сам був запаркований не показуєш. )) Вибач, але на слово я таким "моя машина нікому не заважає" вже не вірю. где в законе написано, что "если успели погрузить, то работает правило "чур моя""? Нет такого закона, это всего лишь их инструкция, но какое отношение к их инструкции имею я и моя собственность? Они там могут что угодно прописать, в законе это не описано. Если водитель появился до момента пока они не отъехали, то они обязаны вернуть машину. Если я могу самостоятельно устранить нарушение, то архаровцы пусть гуляют лесом. Я стоял перед заездом/выездом (грубо говоря за 1 м, но по правилам меньше 10 метров) на внутреннюю территорию предприятия, к которому имею прямое отношение)) Без помехи движению, там ширина заезда метров 7-8+, но я помешал, да ![]() Крім того евакуаторщики часто самі порушують правила, постійно стять на Володимирській в очікуванні поки поводир(інспектор) шукає жертву. Або десь в центрі також з порушенням в очікуванні. на моем регистраторе заснято, как эти обмудки проехали на красный свет!, повернули в поворот, где проезд им запрещен и не считая езды по автобусной полосе. Я это все подготовлю, и передам в Департамент транспортной инфраструктуры и полицию. Сообщение отредактировал buka - Mar 24 2023, 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 9th May 2025 - 10:46 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |