Безкоштовні ліцензії на потужні VPN Mullvad |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7052-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Безкоштовні ліцензії на потужні VPN Mullvad |
Security |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() a fighter for justice ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 316 С нами с: 18-March 08 ![]() |
Всім привіт!
Є ліцензії на дуже крутий і потужний шведський VPN сервіс. На сайті коштує 60 євро в рік, я даю ![]() На пікапчик 🎯Ціль: 100 000.00 ₴ 🔗Посилання на збір https://send.monobank.ua/jar/3ponJ5XT1z Після донату на суму 200+ грн вам у моно буде доступний лінк, де ви вкажете свій імейл і я вам туди відправлю ключики. На цей раз ключик !!! буде діяти цілих три роки!!! Якщо у вас є можливість задонатити більше - відправлю вам більше ключів. За кожні 200 грн - 1 ключ на три роки. Нагадаю що ви можете юзати ключ на всіх своїх власних девайсах. Якщо окрема людина - треба окремий ключик. PS: якщо ви взагалі не маєте фінансової можливості задонатити, то напишіть мені в особисті, я спробую вам виділити ключик безкоштовно, як юзеру форуму 0day Опис сервісу: Шведський сервіс VPN Mullvad VPN: Сайт: https://mullvad.net/en/ Завантаження застосунків для різних платформ: лінк Про сервіс у вікіпедії: лінк Кількість країн: 43, зокрема і Україна Кількість серверів: 650+ Для кожної платформи є окремий застосунок. (особисто перевірив на macOs, iOS, windows) PS: у Швеції поліція влаштовувала обшуки у офісі компанії, проте нічого не змогли отримати, оскільки mullvad інфо про користувачів не збирає. Тут стаття про це. Великою перевагою сервісу є те, що не потрібно реєструватися, тобто використовується виключно ліцензійний ключ. Ліцензія: Важливий принцип: 1 код - 1 людина, нікому не передавати. Термін дії: 1 рік Можна 1 код використовувати на різних девайсах (ноут, ПК, смартфон, планшет), разом до 5 девайсів. зверніть увагу, код - це логін. Це не ваучер Сообщение отредактировал Security - Jul 1 2025, 1:56 |
![]() ![]() |
Nautilus90 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 673 С нами с: 3-June 12 ![]() |
Якщо ще є коди - я б теж з радістю взяв собі
![]() |
kid_t |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 134 С нами с: 15-November 08 ![]() |
Буду вдячний за один , якщо є ще можливість.
|
Jupiter88 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 12 С нами с: 11-September 21 ![]() |
Хотел бы взять на тест 1код. Спасибо
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 417 С нами с: 11-April 12 ![]() |
Якщо ще актуально то був би дуже вдячний за код
|
kostiadoom |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 294 С нами с: 15-June 09 ![]() |
Буду дуже вдячний, якщо є ще така можливість.
|
H_U_L_K |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Великий i зелений ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 658 С нами с: 23-November 11 ![]() |
Також, якщо ще є, то попросив би одненький код.
|
Cabron |
Пост
|
Благодарности: 1932 Репутация: ![]() ![]() Psicopatico ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 709 С нами с: 16-March 06 ![]() ![]() |
Строк дії попереднього коду підійшов до кінця, був би дуже вдячний за новий,якщо є така можливість.
|
SAS |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 436 С нами с: 26-March 06 ![]() |
Один з кращих vpn що бачив, минулий код погашений, був би вдячний за новий.
Сообщение отредактировал SAS - Jun 28 2025, 17:59 |
master_li |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 226 С нами с: 15-January 10 ![]() |
Також буду вдячний за код на VPN
|
Spectral |
Пост
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 629 С нами с: 2-July 07 ![]() |
+1 якщо залишились
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 405 С нами с: 12-March 07 ![]() |
+1
тоже закончилось время... плиз... |
tritoxa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 417 С нами с: 31-March 06 ![]() |
Буду вдячний за один
|
Poman_kc |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 735 С нами с: 5-October 13 ![]() |
Встану в очередь если ещё есть.
|
Koful |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Think Different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 417 С нами с: 11-April 12 ![]() |
по-ходу контора закрилась
дивно чого автор ігнорить хоч і заходить на форум, сказав би шо ВСЕ, накидали б йому ще лайків в рєпу з подяками і розійшлись а то як бомжі сюди приходимо з надією шо шось перепаде )) |
Security |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() a fighter for justice ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 316 С нами с: 18-March 08 ![]() |
Всім привіт!
Ліцензії є. Я якраз хочу дуже допомогти своєму другу зібрати на пікап, він воює на південному напрямку. Тому у кого є можливість, прошу задонатити 200+ грн на банку для мого товариша: На пікапчик 🎯Ціль: 100 000.00 ₴ 🔗Посилання на збір https://send.monobank.ua/jar/3ponJ5XT1z Після донату на суму 200+ грн вам у моно буде доступний лінк, де ви вкажете свій імейл і я вам туди відправлю ключики. На цей раз ключик !!! буде діяти цілих три роки!!! Якщо у вас є можливість задонатити більше - відправлю вам більше ключів. За кожні 200 грн - 1 ключ на три роки. Нагадаю що ви можете юзати ключ на всіх своїх власних девайсах. Якщо окрема людина - треба окремий ключик. PS: якщо ви взагалі не маєте фінансової можливості задонатити, то напишіть мені в особисті, я спробую вам виділити ключик безкоштовно, як юзеру форуму 0day Сообщение отредактировал Security - Jul 1 2025, 2:02 |
Koful |
Пост
|
Всім привіт! Ліцензії є. Я якраз хочу дуже допомогти своєму другу зібрати на пікап, він воює на південному напрямку. Тому у кого є можливість, прошу задонатити 200+ грн на банку для мого товариша: На пікапчик 🎯Ціль: 100 000.00 ₴ 🔗Посилання на збір https://send.monobank.ua/jar/3ponJ5XT1z Після донату на суму 200+ грн вам у моно буде доступний лінк, де ви вкажете свій імейл і я вам туди відправлю ключики. На цей раз ключик !!! буде діяти цілих три роки!!! Якщо у вас є можливість задонатити більше - відправлю вам більше ключів. За кожні 200 грн - 1 ключ на три роки. Нагадаю що ви можете юзати ключ на всіх своїх власних девайсах. Якщо окрема людина - треба окремий ключик. PS: якщо ви взагалі не маєте фінансової можливості задонатити, то напишіть мені в особисті, я спробую вам виділити ключик безкоштовно, як юзеру форуму 0day Супер! Закинув трохи грошенят, квитанцію зкинув Вам у приват Хай Бог береже вашого товариша! |
SIBUR |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 247 С нами с: 6-April 06 ![]() |
Аналогічно,закинув трохи...Відписався у приватні повідомлення...За необхідності можу надати квитанцію у ПП...
Хай Бог береже Вашого товариша! Сообщение отредактировал SIBUR - Jul 1 2025, 11:09 |
mirek |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Мафія безсмертна ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 484 С нами с: 14-February 08 ![]() |
++
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 405 С нами с: 12-March 07 ![]() |
перевел денег
дякую |
Security |
Пост
|
Перевірте, чи всім все прийшло на пошту.
Всім відправив, хто після донату заповнив форму. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 6th July 2025 - 5:48 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |