В Днепре полицейский застрелил водителя, остановленного после погони |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6828-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
В Днепре полицейский застрелил водителя, остановленного после погони |
BANDIT(filmmaniac) |
Aug 30 2023, 11:23
Пост
|
Благодарности: 355269 Репутация: 2916 Маньяк Группа: Модеры Сообщений: 12 404 С нами с: 31-January 07 |
Вчера произошел случай конфликта между водителем и сотрудниками полиции, всё как обычно, но финал нестандартный.
Интересна ваша реакция и мнение. Новость ниже. В Днепре во вторник, 29 августа, патрульные полицейские застрелили мужчину, автомобиль которого остановили для проверки, после конфликта. Обновлено в 23:01. В Офисе генпрокурора сообщили, что полицейского задержали «по факту превышения служебных полномочий». В сообщении сказано, что патрульные начали силой вытягивать из машины водителя и пассажиров после того, как те отказались выйти. Полицейский во время драки трижды выстрелил в спину пассажиру. Как сообщал Telegram-канал Днепр оперативный, между полицейскими и водителем возник конфликт, в результате которого мужчина «набросился» на патрульных. После этого один из полицейских применил огнестрельное оружие. От полученных ранений мужчина погиб на месте. В Сети появилось видео с последними минутами конфликта, судя по которому, полицейские пытались вытащить из машины женщину, которая ехала с мужем и детьми. Оператор видео — вероятно, сын мужчины. Потасовка между мужчиной и полицейскими началась после того, как женщину вытащили из салона машины. В Национальной полиции подтвердили, что в Днепре полицейский выстрелил в мужчину на проспекте Ивана Мазепы, использовав табельное огнестрельное оружие. По данным Нацполиции, на месте происшествия работают следственно-оперативная группа и криминалисты полиции, а также сотрудники ГБР. В Нацполиции отметили, что в настоящее время патрульные были отстранены от исполнения обязанностей. В ГБР сообщили, что расследуют правомерность применения правоохранителем табельного оружия, что привело к смерти мужчины. По предварительным данным, полицейские хотели остановить элитное авто в центре Днепра, водитель которого нарушал правила дорожного движения. Однако после остановки автомобиля водитель вел себя агрессивно и имел признаки алкогольного опьянения. В ГБР начато уголовное производство по ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 365 УК, изучаются все обстоятельства инцидента и решается вопрос о задержании правоохранителя и сообщение ему о подозрении. |
Koful |
Aug 31 2023, 16:19
Пост
|
Репутация: 1025 Think Different Группа: Пользователи Сообщений: 10 805 С нами с: 11-April 12 |
|
USSRMoto |
Aug 31 2023, 16:22
Пост
|
Репутация: 48 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 469 С нами с: 18-May 14 |
На якому відео? На якій секунді? Я нічого не збирався доводити, але просто оскільки ти цікавишся)) https://www.youtube.com/watch?v=PI_4GOnuIwo десь 2:38 здається Вони не можуть звинувати когось, та тим паче додати до справи докази які в очі не бачили (на момент розгляду справи). ну на ізі можна додати до справи записи з камер спостереження. А реєстратор на авто копів, думаю, явно записав порушення. Він там знімається? Мабуть треба було знати і принести.... і віддати на згадку..... Уводиш в сторону, бо ми зараз говоримо про законність дій поліції, а не бидла. З останніми, думаю, все всім ясно... Та я не те що в сторону, просто крик душі, бо дістали вже ці "а докажіть що я винуватий". Склали акт, написав незгоду, все. Далі суд докаже. А так це все одно що доказувати касирші в Сільпо, що в них булочки не свіжі. Тупо уводиш в сторону. Законом передбачено певні права людині... вона може ними користуватись, може ні. Це її справа. Розумієш, аби в нас були люди як люди, то так. А так, як на мене, в них дуже багато прав навіть |
Karacb |
Aug 31 2023, 16:24
Пост
|
Репутация: 171 FishMan Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 |
Ти плутаєш прохання та вимоги. Попросити можуть, вимагати - ні Не путаю, я именно так и писал все время, требование. Так как и указано в законе "Виконувати передбачені законом вимоги поліцейського", это требования, а не "прохання". Путают наверное любители стопхама - Это требование или просьба? - Просьба. - АТ-КА-ЗА-НО!!! О причинах такого требования, я и другой пользователь уже сказали, а само требование я продолжаю считать полностью законным. |
Mad Dog |
Aug 31 2023, 16:28
Пост
|
Репутация: 109 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 588 С нами с: 31-October 06 |
Не путаю, я именно так и писал все время, требование. Так как и указано в законе "Виконувати передбачені законом вимоги поліцейського", это требования, а не "прохання".. Ще раз з твоєї ж цитати, вимоги - передбачені законом. Вийти з машини - не передбачено законом, = не вимога, ну або не законна вимога. |
USSRMoto |
Aug 31 2023, 16:32
Пост
|
Репутация: 48 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 469 С нами с: 18-May 14 |
Вийти з машини - не передбачено законом, = не вимога, ну або не законна вимога. Поліцейський має право вимагати вийти з автомобіля у виняткових випадках, передбачених пунктом 27.4 Наказу, а саме: для усунення технічної несправності автомобіля або в разі порушення правил перевезення вантажу; якщо є причини вважати, що водій в стані сп'яніння; коли водій або пасажири підозрюються в скоєнні злочину Сообщение отредактировал USSRMoto - Aug 31 2023, 16:32 |
Mad Dog |
Aug 31 2023, 16:34
Пост
|
Репутация: 109 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 588 С нами с: 31-October 06 |
Я нічого не збирався доводити, але просто оскільки ти цікавишся)) https://www.youtube.com/watch?v=PI_4GOnuIwo десь 2:38 здається І знову маніпуляція. Коп каже надасть докази після отримання документів. А повинно бути навпаки. Враховуючи зазначене, суди зробили висновок, що якщо поліцейським не задокументовано та не доведено належними і допустимими доказами факту порушення водієм правил дорожнього руху, то вимога інспектора до водія про пред’явлення документів на право керування є неправомірною (рішення від 20.11.2020 у справі №473/1404/20). https://tsn.ua/auto/news/patrulna-policiya-...st-1675381.html Поліцейський має право вимагати вийти з автомобіля у виняткових випадках, передбачених пунктом 27.4 Наказу, а саме: для усунення технічної несправності автомобіля або в разі порушення правил перевезення вантажу; якщо є причини вважати, що водій в стані сп'яніння; коли водій або пасажири підозрюються в скоєнні злочину Так а жінку звинуватили що вона бухала? Ні.. Ну і до гадалки не ходи це ти цитуєш накази ще ГАЇшників котрі вже втратили чинність. Доречи, може ти там десь ще й почув як копи представляються? Чи це теж вже не треба робити? Сообщение отредактировал Mad Dog - Aug 31 2023, 16:36 |
zipp0 |
Aug 31 2023, 16:46
Пост
|
Репутация: 152 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 534 С нами с: 29-November 11 |
Боже вы шо на приколе? за рулем был мужик , потом когда когда менты включили сирену они поменялись местами
|
Karacb |
Aug 31 2023, 16:47
Пост
|
Репутация: 171 FishMan Группа: Пользователи Сообщений: 4 284 С нами с: 28-January 08 |
В общем мне это надоело
Как я понял у нас 2 категории граждан: 1. Выйдут, покажут доки и уедут дальше слушая радейку. 2. Начнут срач, получат по еблу или пулю в брюхо и здохнут истекая кровью, а коп сядет. Мне вот интересно, в других странах люди просто сознательно делают что им говорят копы ( в рамках дозволенного само собой, без бега голышом вокруг тачки ), или у них там все прописано по типу: Можно требовать выйти из машины, опереться на машину и не двигаться, пройтись по линии с пальцем у носа, прочитать алфавит задом наперед и т.д. Нельзя требовать показать не спрятано ли ничего в анусе, спеть боже благослови америку или любимую песню королевы. Прям вижу эти законы где под каждую возможную ситуацию прописано что можно, а что нельзя. Хотите так же, хотите каждый чих чтобы был в правилах, не вы ли первыми будете кричать об ограничении прав и свобод где и шагу нельзя сделать? Ну логика же простая должна присутствовать, или нет? |
Falkony |
Aug 31 2023, 16:48
Пост
|
Благодарности: 5333 Репутация: 249 Junior Warden Группа: Пользователи Сообщений: 1 583 С нами с: 10-July 08 |
Там і в бабу пульнути було треба. Які дикуни. Сподіваюся хлопця не тільки виправдають, але й премію дадуть. За те, як то йде сперечання за незаконну вимогу вийти з авто, та фіг з нею, догану зробіть, але за те що відбився від тих паскуд то йому браво. Най на суді скаже, що той йому в голову кулаком попав, та й дезоорієтація була, то й і застрелив випадково, а цілився у ногу. |
USSRMoto |
Aug 31 2023, 16:54
Пост
|
Ні, як представляються я не вслухався. Я взагалі не запам'ятовую, наприклад, їхні фіо, коли мене зупиняють.
Можешь перевірити, які там накази... я взагалі не юрист. Але якщо ти краще знаєш, то я не проти. Може там десь і знайдеш яким наказом відмінили наказ. Розумієш, щоб звинуватити її в тому, що вона п'яна, треба ж те довести, правильно? Треба задути, так? Якщо вона не згодна, то вона може відправитись на аналізи? І тільки тоді, її можуть мабуть, "телепортувати" з машини. Так? А поки будуть хороводи водити, нехай ще десь на когось наїде.... що тут такого. Головне користуватись правами..... 2. Начнут срач, получат по еблу или пулю в брюхо и здохнут истекая кровью, а коп сядет. главное при этом яросно быть убежденным, что ты прав, как пешеход, сбитый на зебре. Ведь от этого легче ж))) |
QNX |
Aug 31 2023, 16:54
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: 2232 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 27 727 С нами с: 9-February 07 |
А поки будуть хороводи водити, нехай ще десь на когось наїде.... надо стрелять на поражение сразу, что сейчас, и надо было стрелять на поражение еще в декабре 2013 года и до этого тоже надо было стрелять на поражение в 2004м году и вопросов бы никаких не было к ментам, ваще, никогда я куею с публики, какие-то двойные стандарты, одни хотят чтобы быдло убивали на месте, а потом хотят справедливости для беркута все демонстранты были быдлом в 2013м году, но почему-то они не перестреляли всех и сразу и там тоже было неповиновение милиции Сообщение отредактировал QNX - Aug 31 2023, 17:04 |
Mad Dog |
Aug 31 2023, 17:24
Пост
|
В общем мне это надоело Как я понял у нас 2 категории граждан: 1. Выйдут, покажут доки и уедут дальше слушая радейку. 2. Начнут срач, получат по еблу или пулю в брюхо и здохнут истекая кровью, а коп сядет. Ні, ті хто покриває беззаконня державних службовців і засуджує його. При чому тут за беззаконня топлять ті ж "герої" що і виправдовували неправомірні дії ТЦК-шників. |
serglifar |
Aug 31 2023, 17:24
Пост
|
Репутация: 243 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 985 С нами с: 7-November 09 |
Затриманий патрульний заявив у суді, що своєї провини не визнає (Відео https://t.me/bilatserkvatv/26044?single) "З підозрою я не погоджуюся абсолютно", – сказав він. За словами поліцейського, він застосував зброю тільки після того, як були застосовані всі можливі засоби, і для захисту свого життя. Він також не згоден на запобіжний захід – тримання під вартою, адже, як заявляє, перебуває на лікуванні, по-друге, не вчиняв злочину, в якому його підозрюють. |
JDDJ |
Aug 31 2023, 17:26
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: 2488 0day rescue Группа: Модеры Сообщений: 78 856 С нами с: 23-December 13 |
Суд в Дніпрі: після того, як були переглянуті записані дітьми загиблого відео та зйомки з бодікамер поліцейських, суддя пішов до нарадчої кімнати
|
Koful |
Aug 31 2023, 17:32
Пост
|
Репутация: 1025 Think Different Группа: Пользователи Сообщений: 10 805 С нами с: 11-April 12 |
для беркута все демонстранты были быдлом в 2013м году, но почему-то они не перестреляли всех и сразу и там тоже было неповиновение милиции фігасі ти порівняв хєр з морковкою якщо ти забув вже то беркут перший побив до крові звичайних студентів (дітей по суті) які зібрались на МИРНИЙ мітинг (постояти, кави попити, патріотичних пісень з друзями поспівати). Постояли б трохи і розійшлись. Але один підар послухав іншого, ще більшшого підара і дав наказ розігнати "силою" за що й поплатився на все життя. тут один підар вирішив шо закон то не для нього а значить поліцію мож слати нахєр і навіть нападати на неї Мабуть поліцай перевищив свої повноваження, а може й не перевищив. У всякому випадку нападати на державного службовця в якого зброя і ще й намагатись відібрати в нього зброю то це піздєц тотальний. |
QNX |
Aug 31 2023, 17:40
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: 2232 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 27 727 С нами с: 9-February 07 |
кщо ти забув вже то беркут перший побив до крові звичайних студентів (дітей по суті) які зібрались на МИРНИЙ мітинг так а в чем собственно вопрос? насколько я помню, митинг был не согласован и они не подчинились приказу милиции, в итоге их отпиздили и разогнали и это не понравилось остальному народу но в этой же ситуации тоже имеем быдлана, который не захотел слушать полицию в чем разница? в контексте? а как же соблюдение закона и требований полиции? у нас получается что тогда менты были плохие, а сейчас хорошие Сообщение отредактировал QNX - Aug 31 2023, 17:40 |
angelo |
Aug 31 2023, 17:43
Пост
|
Репутация: 296 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 16 419 С нами с: 21-November 07 |
так а в чем собственно вопрос? насколько я помню, митинг был не согласован и они не подчинились приказу милиции, в итоге их отпиздили и разогнали и это не понравилось остальному народу но в этой же ситуации тоже имеем быдлана, который не захотел слушать полицию в чем разница? в контексте? а как же соблюдение закона и требований полиции? у нас получается что тогда менты были плохие, а сейчас хорошие Твоє порівняння було б ок, як би до народу підійшов беркут і він почав його пиздити. Але вийшло чомусь навпаки. Так що спробуй ще. |
QNX |
Aug 31 2023, 17:46
Пост
|
як би до народу підійшов беркут і він почав його пиздити По словам очевидцев, опрошенных сотрудниками Amnesty International, милиционеры "Беркута" сначала сказали демонстрантам разойтись, ведь демонстрация была "незаконной", а потом начали бить тех, кто остался. так они сначала попросили культурно, а потом начали пиздить, шо не так? как с быдланом в днепре, но тогда они никого не убили, а могли бы хотя по факту не могли, потому что тогда применение огнестрела милицией было четко регламентировано и за его применение без веской причины и не по правилам, можно было хорошо присесть Сообщение отредактировал QNX - Aug 31 2023, 17:50 |
angelo |
Aug 31 2023, 17:54
Пост
|
Репутация: 296 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 16 419 С нами с: 21-November 07 |
|
QNX |
Aug 31 2023, 17:56
Пост
|
Але я пам'ятаю, в тебе стояк на беркут і майдан. ты меня еще сумкиным назови и фанатом януковича Сообщение отредактировал QNX - Aug 31 2023, 17:58 |
Упрощённая версия | Сейчас: 23rd November 2024 - 14:21 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |