В Днепре полицейский застрелил водителя, остановленного после погони |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6827-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
В Днепре полицейский застрелил водителя, остановленного после погони |
BANDIT(filmmaniac) |
Aug 30 2023, 11:23
Пост
|
Благодарности: 355266 Репутация: 2916 Маньяк Группа: Модеры Сообщений: 12 404 С нами с: 31-January 07 |
Вчера произошел случай конфликта между водителем и сотрудниками полиции, всё как обычно, но финал нестандартный.
Интересна ваша реакция и мнение. Новость ниже. В Днепре во вторник, 29 августа, патрульные полицейские застрелили мужчину, автомобиль которого остановили для проверки, после конфликта. Обновлено в 23:01. В Офисе генпрокурора сообщили, что полицейского задержали «по факту превышения служебных полномочий». В сообщении сказано, что патрульные начали силой вытягивать из машины водителя и пассажиров после того, как те отказались выйти. Полицейский во время драки трижды выстрелил в спину пассажиру. Как сообщал Telegram-канал Днепр оперативный, между полицейскими и водителем возник конфликт, в результате которого мужчина «набросился» на патрульных. После этого один из полицейских применил огнестрельное оружие. От полученных ранений мужчина погиб на месте. В Сети появилось видео с последними минутами конфликта, судя по которому, полицейские пытались вытащить из машины женщину, которая ехала с мужем и детьми. Оператор видео — вероятно, сын мужчины. Потасовка между мужчиной и полицейскими началась после того, как женщину вытащили из салона машины. В Национальной полиции подтвердили, что в Днепре полицейский выстрелил в мужчину на проспекте Ивана Мазепы, использовав табельное огнестрельное оружие. По данным Нацполиции, на месте происшествия работают следственно-оперативная группа и криминалисты полиции, а также сотрудники ГБР. В Нацполиции отметили, что в настоящее время патрульные были отстранены от исполнения обязанностей. В ГБР сообщили, что расследуют правомерность применения правоохранителем табельного оружия, что привело к смерти мужчины. По предварительным данным, полицейские хотели остановить элитное авто в центре Днепра, водитель которого нарушал правила дорожного движения. Однако после остановки автомобиля водитель вел себя агрессивно и имел признаки алкогольного опьянения. В ГБР начато уголовное производство по ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 365 УК, изучаются все обстоятельства инцидента и решается вопрос о задержании правоохранителя и сообщение ему о подозрении. |
USSRMoto |
Sep 7 2023, 10:06
Пост
|
Репутация: 48 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 469 С нами с: 18-May 14 |
Ну якщо займатись твоєю улюбленою справою, доводити до абсурда, то ми не знаємо хто порушив ПДР та кого зупинили. Оте фото яке Так, якщо тебе послухати і трактувати все буквоїдством, то так. Доказів до сих пір немає і зупиняти не мали за що. З.І. Ти часом не з депутатів? Тільки вони можуть так майстерно обходити закони шляхом законів же ж і ігнорувати здоровий глузд))))) А ні, ще є судьї і адвокати. Ті теж можуть. Ну короч, не завидую я тому, хто з тобою починає сперечатись. Ти все одно будешь правий)))) В цілому, це корисна прикмета на сьогодні |
angelo |
Sep 7 2023, 10:42
Пост
|
Репутация: 296 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 16 419 С нами с: 21-November 07 |
Так, якщо тебе послухати і трактувати все буквоїдством, то так. Доказів до сих пір немає і зупиняти не мали за що. З.І. Ти часом не з депутатів? Тільки вони можуть так майстерно обходити закони шляхом законів же ж і ігнорувати здоровий глузд))))) А ні, ще є судьї і адвокати. Ті теж можуть. Ну короч, не завидую я тому, хто з тобою починає сперечатись. Ти все одно будешь правий)))) В цілому, це корисна прикмета на сьогодні Я б подивився як він з ТЦК почне бикувати який він правий) Чи засунуть його в бобік?) |
Mad Dog |
Sep 7 2023, 12:13
Пост
|
Репутация: 109 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 588 С нами с: 31-October 06 |
Так, якщо тебе послухати і трактувати все буквоїдством, то так. Доказів до сих пір немає і зупиняти не мали за що. З.І. Ти часом не з депутатів? Тільки вони можуть так майстерно обходити закони шляхом законів же ж і ігнорувати здоровий глузд))))) А ні, ще є судьї і адвокати. Ті теж можуть. Ну короч, не завидую я тому, хто з тобою починає сперечатись. Ти все одно будешь правий)))) В цілому, це корисна прикмета на сьогодні Не депутат і не юрист. звичайний громадянин який хоче жити у правовій державі, але нажаль навколо купа людей які срали на закони, а якісь відносини "по понятіям" називають здоровим глуздом. Це ж треба. Самі виправдовують неправомірні дії копів, але у обході закону звинувачують мене. Я б подивився як він з ТЦК почне бикувати який він правий) Чи засунуть його в бобік?) Я б подивився як би ти з окопу писав цей весь маразм, а не з підвалу... так само засцявши йти у тцк. Сообщение отредактировал Mad Dog - Sep 7 2023, 12:14 |
angelo |
Sep 7 2023, 13:44
Пост
|
Репутация: 296 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 16 419 С нами с: 21-November 07 |
Я б подивився як би ти з окопу писав цей весь маразм, а не з підвалу... так само засцявши йти у тцк. Ну поки у підвалі сидиш ти і вже котрий місяць розповідаєш як хочеш втіки з країни. Але я вважаю що в реалі ти обісрешся зі своїм буквоїдством і намаганням все перевернути навпаки. але нажаль навколо купа людей які срали на закони І ти перший в цьому списку. Сообщение отредактировал angelo - Sep 7 2023, 13:49 |
ЫЫЫ |
Sep 8 2023, 22:53
Пост
|
Репутация: 1084 Undead rogue Группа: Пользователи Сообщений: 22 650 С нами с: 24-December 08 |
Що таке "более виноваты"? Суд по якимсь критеріям встановлює хто більше винний? Чи може суд встановлює окремо вину кожно учасника? це моя власна думка, не переймайся так Хвате клеїти дурня, я тобі на це питання давно відповів: тобто зафіксували, місце порушення безпосередньо під світлофором, ок Не думаю, що оце твоє "одразу" десь урегульоване. тебе безпідставно зупинили, підійшли якісь клоуни (ти не знаєш хто вони бо вони не представились), вони тобі не дають добро поїхати але і не надають ніяких доказів правомірності своїх дій... Де урегульований максимальний час такої зупинки? Скільки ти будеш стояти? Добу? Два-три тижні максимум місяць? ти мене про це питаєш? взагалі то я тебе питав... тобто немає закону, який забороняє поїхати геть коли тебе зупинили копи, зафіксували, отже по українському законодавству можна порушувати багато правил дорожнього руху абсолютно безкарно, такий висновок робиться з вищевказаних тверджень питання до тебе, така ситуація тебе влаштовує? |
ЫЫЫ |
Sep 8 2023, 23:11
Пост
|
Репутация: 1084 Undead rogue Группа: Пользователи Сообщений: 22 650 С нами с: 24-December 08 |
але нажаль навколо купа людей які срали на закони І ти перший в цьому списку. це нагадує мені один анекдот, мужик їде по дорозі, йому телефонує його дружина Д - Васю, будь обережний, там якійсь один навіжений їде по зустрічній смузі. М - Один?! Да їх тут тисячі!!! |
Mad Dog |
Sep 9 2023, 8:24
Пост
|
Репутация: 109 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 588 С нами с: 31-October 06 |
питання до тебе, така ситуація тебе влаштовує? по-перше, логіка у тебе наглухо відбита. Ти береш один окремий випадок де копи не хочуть робити свою роботу і робиш загальні висновки про інші правопорушення. по-друге, це ж не мій вибір, це вибір суспільства. Захотілось людям мати замість страшних ГАІ-шників - безпорадних селфікотиків. Маємо... Я зразу казав, що ця реформа ні до чого хорошого не приведе. Але поступово поліцію відкатують до ГАІшників. Їм вже додали прав у порівнянні на момент створення. При овочі автоматичні камери - зрада, скасували, зараз це вже норма. Гаїшники у кущах зрада, а фантоми на дорогах - перемога. Мене багато чого не влаштовує, але я приймаю правила гри від суспільства. Бидлота не приймає... |
ЫЫЫ |
Sep 9 2023, 8:47
Пост
|
по-перше, логіка у тебе наглухо відбита. Ти береш один окремий випадок де копи не хочуть робити свою роботу і робиш загальні висновки про інші правопорушення. я що, забув сказати що ми розглядаємо ситуацію безвідносно до подій з цієї теми? а це має взагалі значення? ти мені не привів закону, статті, тощо, за яким водію, який зупинився за вимогою поліції було б заборонено одразу ж поїхати з цього місця, це зафіксовано, якщо логіка тобі здається відбитою, подивись в дзеркало, бо це ТВОЯ логіка, я лише її освітлюю по-друге, це ж не мій вибір, це вибір суспільства. Захотілось людям мати замість страшних ГАІ-шників - безпорадних селфікотиків. Маємо... Я зразу казав, що ця реформа ні до чого хорошого не приведе. Але поступово поліцію відкатують до ГАІшників. Їм вже додали прав у порівнянні на момент створення. При овочі автоматичні камери - зрада, скасували, зараз це вже норма. Гаїшники у кущах зрада, а фантоми на дорогах - перемога. Мене багато чого не влаштовує, але я приймаю правила гри від суспільства. Бидлота не приймає... це все вода, ніякого відношення до ситуації не має. |
zver |
Sep 9 2023, 18:19
Пост
|
Репутация: 2349 звирюга Группа: Пользователи Сообщений: 23 823 С нами с: 28-July 07 |
мед дог зайняв нішу сумкіна на максімалках))))
|
ypyc |
Sep 9 2023, 19:20
Пост
|
Репутация: 35 Дух Группа: Пользователи Сообщений: 113 С нами с: 27-January 11 |
|
angelo |
Sep 9 2023, 22:18
Пост
|
показово
Навпроти Ревуцького, 6, бухий водій Mustang влетів у шиномонтаж, пересів на пасажирське крісло і тепер корчить з себе «дурня», типу не він був за кермом. Придорожній контроль на місці? Прічіна астановкі? |
Mad Dog |
Sep 10 2023, 17:15
Пост
|
Навпроти Ревуцького, 6, бухий водій Mustang влетів у шиномонтаж, пересів на пасажирське крісло і тепер корчить з себе «дурня», типу не він був за кермом. Придорожній контроль на місці? Прічіна астановкі? розстріл на місці? Не дуже розумію ви застрягли мозком у 90х чи у совку? Але 100% десь далеко від цивілізованого світу. |
zipp0 |
Sep 10 2023, 19:50
Пост
|
Репутация: 152 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 534 С нами с: 29-November 11 |
|
QNX |
Sep 10 2023, 20:56
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: 2232 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 27 727 С нами с: 9-February 07 |
ну, нормальная реакция же, и без трех контрольных в спину |
zipp0 |
Sep 10 2023, 21:17
Пост
|
Репутация: 152 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 534 С нами с: 29-November 11 |
ну, нормальная реакция же, и без трех контрольных в спину https://edition.cnn.com/2023/09/08/us/mark-...rges/index.html |
Mad Dog |
Sep 10 2023, 21:30
Пост
|
Який сенс порівнювати зі Штатами якщо у нас геть інше законодавство?
|
QNX |
Sep 10 2023, 21:37
Пост
|
Благодарности: 159 Репутация: 2232 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 27 727 С нами с: 9-February 07 |
ну а этого посадят лет на 20, главное что закон работает, а долбоебы везде есть, но у нас проблема, что долбоебов полно, а законы не работают |
flatch |
Sep 11 2023, 11:23
Пост
|
Репутация: 329 MusculaR BeaveR Группа: Пользователи Сообщений: 4 103 С нами с: 10-October 09 |
Який сенс порівнювати зі Штатами якщо у нас геть інше законодавство? чтобы оправдать убийство наших. Типа вон в Америке убивают, и у нас убили, и правильно. 100 убийц форума проголосовало за смерть. О чем можно еще говорить. Нарушил ПДД, быканул - 2 пули оправданно. Пох что не по закону, пох что не професионально. Зато народу нравится, хлеба и зрелишь! На одного быка меньше! это пока их не коснулось... Сообщение отредактировал flatch - Sep 11 2023, 11:23 |
Tiger |
Sep 11 2023, 13:33
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: 1227 Праведник Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 219 С нами с: 20-October 06 |
чтобы оправдать убийство наших. Типа вон в Америке убивают, и у нас убили, и правильно. 100 убийц форума проголосовало за смерть. О чем можно еще говорить. Нарушил ПДД, быканул - 2 пули оправданно. Пох что не по закону, пох что не професионально. Зато народу нравится, хлеба и зрелишь! На одного быка меньше! это пока их не коснулось... Нападение на сотрудника полиции это называется "быканул"? У тебя всё хорошо с мироощущением? |
flatch |
Sep 11 2023, 13:36
Пост
|
Репутация: 329 MusculaR BeaveR Группа: Пользователи Сообщений: 4 103 С нами с: 10-October 09 |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 23rd November 2024 - 4:15 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |