Валіза Roncato B-flying 40/47 л Антрацит, Стан нового |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6895-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Валіза Roncato B-flying 40/47 л Антрацит, Стан нового |
slavko86 |
Dec 3 2024, 19:29
Пост
|
Репутация: 47 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 496 С нами с: 13-November 14 |
Валіза Roncato B-flying 40/47 л Антрацит
Стан нового. Так жодного разу і не довелось нікуди поїхати. Валіза стоїть без діла, а треба щоб подорожувала. Все ціле, все як нове. Пробіг тільки по квартирі) Якісна валіза і ззовні і внутрішньо. Є замок TSA, є можливість розширити валізу. Виглядає гарно, все зроблено якісно та надійно, легко маневрує, гарна фурнітура. Загалом справляє враження якісної речі. А так то я не не профі в цих питаннях і марках валіз. Я не знаю як він себе проявляє на практиці, але відгуки у нього гарні, тому і купував. Габарити - 40 х 55 х 20 см Об'єм = 40 л З розширенням = 47 л Матеріал - поліпропілен Фото: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Ціна = 4000 грн. Пишіть або телефонуйте: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Самовивіз з Вишневого, або домовимось про відправку |
Упрощённая версия | Сейчас: 29th January 2025 - 21:48 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |