Samsung S22Ultra 512 |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6896-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Samsung S22Ultra 512 |
angelrr |
Jan 27 2025, 21:53
Пост
|
Репутация: 108 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 450 С нами с: 9-October 07 |
Привіт,
В зв'язку з плановою заміною продам свій телефон. Купував новим в Польщі весною 2022 Все працює без нюансів Завжди був в чохлі, але все ж є незначні потертості Скло використовувалося не завжди, є невеликі подряпини які побачити можна тільки під певним кутом і тільки на вимкненому дисплеї. Зробив флтл щоб було гарно їх видно Батарея- вімнув ютуб, яскравість трохи вище середньої, гучність мінімальна, сімки в телефоні немає. Працював трохи більше 10годин Комплект повний 16 000грн https://ibb.co/XYtf6LY https://ibb.co/vwhdR2f |
mazilo |
Jan 27 2025, 23:17
Пост
|
Репутация: 133 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 741 С нами с: 25-March 07 |
що значить "сімки в телефоні немає" і працював трохи більше 10 годин"? "яскравість трохи вище середньої" це як? Також можете добавити більше фото, бо з ваших двох не зрозуміло стан.
|
Alek19 |
Jan 27 2025, 23:58
Пост
|
Репутация: 51 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 370 С нами с: 25-June 09 |
Автор вийняв сім-карту, поставив яскравість більше 50% і увімкнув ютуб. В такому режимі акумулятора вистачило на трохи більше 10 годин.
ПС ваш Кеп |
angelrr |
Jan 28 2025, 9:00
Пост
|
Репутация: 108 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 450 С нами с: 9-October 07 |
|
calibros |
Jan 28 2025, 23:37
Пост
|
Репутация: 18 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 259 С нами с: 25-January 15 |
Ексінос?
|
angelrr |
Вчера, 6:18
Пост
|
|
Ant1vacman |
Вчера, 17:42
Пост
|
Репутация: 24 Активист Группа: - Пользователи - Сообщений: 289 С нами с: 29-November 17 |
|
angelrr |
Вчера, 19:42
Пост
|
Вибачаюсь за офтоп. На що плануєте перейти? Я теж планую виставляти свій на продаж, тільки 8\128гб. За скільки порадите продавати? Стан біля ідеалу, є маленькі подряпини під плівкою, але усі грані в ідеалі. Я перейшов на 23U В цінах не орієнтуюсь. Просто виставив ціну нижче ніж пропозиції з О,ЛХ |
svyato15 |
Вчера, 20:43
Пост
|
Репутация: 80 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 656 С нами с: 23-December 09 |
Підкажіть, чи існує на цій моделі проблема з поганим прийомом 2г в місцях де зв'язок поганий, хоче купити військовий але по відгукам антена тут одна і на 5г, 4г, блютуз і мімо вайфай і вона заточена під 5ггц.
|
Ant1vacman |
Вчера, 22:31
Пост
|
Репутация: 24 Активист Группа: - Пользователи - Сообщений: 289 С нами с: 29-November 17 |
Підкажіть, чи існує на цій моделі проблема з поганим прийомом 2г в місцях де зв'язок поганий, хоче купити військовий але по відгукам антена тут одна і на 5г, 4г, блютуз і мімо вайфай і вона заточена під 5ггц. Бажаю міцного, я теж військовий і зараз на Покровському напрямку, в місцях де тільки 2г проблем зі зв'язком не помітив. Інтернет з'єднання звичайно достатньо лише для відправки текстового повідомлення, але для дзвінку все супер. |
svyato15 |
Вчера, 23:42
Пост
|
Репутация: 80 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 656 С нами с: 23-December 09 |
Бажаю міцного, я теж військовий і зараз на Покровському напрямку, в місцях де тільки 2г проблем зі зв'язком не помітив. Інтернет з'єднання звичайно достатньо лише для відправки текстового повідомлення, але для дзвінку все супер. Бажаю! А у вас саме європеєць на ексіносі чи з США/Канади на снепі? Бо купив побратим саме канадця на снепі і зв'язку більше немає ніж є, при цьому мій s21 в тих же умовах ловить на порядок краще. Намагаюсь зрозуміти чи це специфіка конкретно s22U чи це апарат сам попався глючний. |
Ant1vacman |
Сегодня, 15:28
Пост
|
Бажаю! А у вас саме європеєць на ексіносі чи з США/Канади на снепі? Бо купив побратим саме канадця на снепі і зв'язку більше немає ніж є, при цьому мій s21 в тих же умовах ловить на порядок краще. Намагаюсь зрозуміти чи це специфіка конкретно s22U чи це апарат сам попався глючний. В мене ексінос, чистий німець, але прошивку я ставив SEK (Україна) щоб була можливість записувати дзвінки, але й модем краще став працювати, можливо в прошивці модему частоти змінені під наших операторів. |
Упрощённая версия | Сейчас: 30th January 2025 - 18:12 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |