Українська на форумі oday |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6936-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Українська на форумі oday |
gorblyk |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: BANNED Сообщений: 127 С нами с: 16-December 09 ![]() |
останнім часом колоти та різати в очі стало, форум намагається але шось не дуже. Інтерфейс російською, десь щось переклали, але не все.
Мене обурює викладання книг російською, викладання фільмів та мультиків російською, без Української озвучки... про сторінку головну, ну хоч би там треба давно все перекласти, і це прописано законом https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2704-19#Text стаття 27. Пропоную все ж зайнятися форумом належним чином, і перекласти всі меню та кнопки!!! Дякую! І кидайте вже свої помідори!!! З.І. (мене забанили на трекері за те що мене бісить російська в релізах, як не крутіть, це пропаганда російської культури) |
![]() ![]() |
nedolyga1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 833 С нами с: 28-June 09 ![]() |
імхо варто робити якусь банку для юзерів форуму щоб зкинулись на замолвення послуг підрядників по остаточній вичистці інтерфейсу від російщини...
|
gorblyk |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: BANNED Сообщений: 127 С нами с: 16-December 09 ![]() |
імхо варто робити якусь банку для юзерів форуму щоб зкинулись на замолвення послуг підрядників по остаточній вичистці інтерфейсу від російщини... ну воно то так!!! Форум тримається тільки на юзерах? Реклами нема ж наче... Ну я, мабудь, як відкрию банку то мені ніхто кидати бабло не буде, бо я так сказати форуму не дуже потрібен і мені мало хто довіряє. Але ж є інша сторона, продовжумати викладати контент російською, якщо софт, я ще приймаю, то кіно та література це ж культурна спадщина. |
BANDIT(filmmaniac) |
Пост
|
Благодарности: 355625 Репутация: ![]() ![]() Маньяк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 12 442 С нами с: 31-January 07 ![]() |
Так, у нас немає ресурсу зробити все й відразу.
На це може піти місяц, рік, роки. Ми ніколи не збирали грошей з користувачів. Що з приводу релізів: мінусувати можна тільки за неякісний реліз, але не коли він не сподобався. Релізер витрачає багато часу на те щоб віслідковувати всі новинки, шукати їх, потім додати всі аудіодоріжки, субтитри та викласти. Ми створуюємо максимально можливий якісний контент, якщо української доріжки не існує - то й чуда не буде, завжди залишаємо оригінальну. |
nedolyga1 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 833 С нами с: 28-June 09 ![]() |
не кидайте томатами, але Толока змогла, там 2 простих правила : контент українською, спілкування українською... Англ контент там теж проскакує час від часу, у випадках коли локалізації нема.... Думаю трекеру нольдей без цього буде все важче і важче конкурувати з цим ресурсом....
|
H_U_L_K |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Великий i зелений ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 652 С нами с: 23-November 11 ![]() |
|
BANDIT(filmmaniac) |
Пост
|
Благодарности: 355625 Репутация: ![]() ![]() Маньяк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 12 442 С нами с: 31-January 07 ![]() |
|
gorblyk |
Пост
|
Так, у нас немає ресурсу зробити все й відразу. На це може піти місяц, рік, роки. Ми ніколи не збирали грошей з користувачів. Що з приводу релізів: мінусувати можна тільки за неякісний реліз, але не коли він не сподобався. Релізер витрачає багато часу на те щоб віслідковувати всі новинки, шукати їх, потім додати всі аудіодоріжки, субтитри та викласти. Ми створуюємо максимально можливий якісний контент, якщо української доріжки не існує - то й чуда не буде, завжди залишаємо оригінальну. Місяці та роки були, закон підписаний Порошенко в 19-тому році!!! Про якісний контент, ага... Людина яка бездумно викладає російську озвучку виклала за 15 хвилин, нічого більше не роблячи!!! Скачавши з рутрекера!!! Людина релізер який буде зводити до купи в один файл купу доріжок і субтитрів, не прикріпить російську а видалить!! Так що тут не потрібно про труд релізера!!! (і це вже трохи офтоп, бо це вже переходить на обговорення мене, за що я отримав бан, це вже інша тема!!!) Я за то що, як нема української доріжки, то може треба заборонити викладати, а тим паче картинку на головній сторінці де красується постер з руснявим написом!!! |
CniHorpu3 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 413 С нами с: 11-May 09 ![]() |
Жду тему от автора и ему подобных " Всех русскоговорящих " сослать в лагеря, расстрелять, прировнять к неграм.
зы. Госпадзе, вам бы к доктору сходить. Русофобия-русофобией но всему же есть пределы. Сообщение отредактировал CniHorpu3 - Feb 19 2025, 16:51 |
gorblyk |
![]()
Пост
|
Жду тему от автора и ему подобных " Всех русскоговорящих " сослать в лагеря, расстрелять, прировнять к неграм. зы. Госпадзе, вам бы к доктору сходить. Русофобия-русофобией но всему же есть пределы. Доречі ви про авроамериканців в образливій формі, що вже є расизмом!!! Доречі так само можу сказати і про вас, чому до лікаря не сходите, захищаючи язиг? по темі!!! готовий почати допомагати!!! Кнопку замініть, з цього почнемо!!! Сам малював тільки що!!! ![]() Кнопочка під кожним постом Сообщение отредактировал gorblyk - Feb 19 2025, 17:32 |
nedolyga1 |
Пост
|
трожки інша специфіка, не плануємо з ними конкурувати Впевнений, що об'єктивна тенденція зниження попиту на рос контент буде зберігатись і надалі і зміни на нашому ресурсі в майбутньому напросяться самі собою 😊 Благо є альтернативні ресурси і конкуренція з ними, як завжди буває, йде на користь саме споживачу ![]() Так чи інакше тематика перетинається, нехай не вся, от приклад, свіжий реліз, порівнюємо кількість сідів: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « На нольдей сортування по кількості сідів по спадаючій, доречі, кількість сідів і коментів каже сама за себе... А, внизу там циферки є статистики по всьому трекеру, от порівняння на поточний момент: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал nedolyga1 - Feb 19 2025, 17:53 |
kiev_bro |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 94 С нами с: 12-May 19 ![]() |
Я тоже "за" изменение интерфейса на украинский язык. Да, это не критично, но, мне кажется, так будет правильней. Но банить на руську мову - это уже удел рос ипсо, так как это они любят насвиноботить якобы украинские аккаунты в соц сетях, развести мовный срач, а потом кидать "ну вот, мы ж говорили, они там фашисты"
![]() |
kiev_bro |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 94 С нами с: 12-May 19 ![]() |
Я тоже "за" изменение интерфейса на украинский язык. Да, это не критично, но, мне кажется, так будет правильней. Но банить на руську мову - это уже удел рос ипсо, так как это они любят насвиноботить якобы украинские аккаунты в соц сетях, развести мовный срач, а потом кидать "ну вот, мы ж говорили, они там фашисты"
![]() |
Armin Van Buuren |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 159 С нами с: 3-April 09 ![]() |
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Кто понял тот понял Сообщение отредактировал Armin Van Buuren - Feb 20 2025, 11:52 |
BANDIT(filmmaniac) |
Пост
|
Місяці та роки були, закон підписаний Порошенко в 19-тому році!!! Про якісний контент, ага... Людина яка бездумно викладає російську озвучку виклала за 15 хвилин, нічого більше не роблячи!!! Скачавши з рутрекера!!! Людина релізер який буде зводити до купи в один файл купу доріжок і субтитрів, не прикріпить російську а видалить!! Так що тут не потрібно про труд релізера!!! (і це вже трохи офтоп, бо це вже переходить на обговорення мене, за що я отримав бан, це вже інша тема!!!) Я за то що, як нема української доріжки, то може треба заборонити викладати, а тим паче картинку на головній сторінці де красується постер з руснявим написом!!! є приклад? навіть більшість відомих компаній після всіх змін, роблять ua-сторінку сайту основною, ру-сторінку залишають для кліентів на період переходу інакше ці кліенти підуть до іншої компанії |
gorblyk |
Пост
|
є приклад? навіть більшість відомих компаній після всіх змін, роблять ua-сторінку сайту основною, ру-сторінку залишають для кліентів на період переходу інакше ці кліенти підуть до іншої компанії як на 0day перейти на іншу сторінку? є приклад? навіть більшість відомих компаній після всіх змін, роблять ua-сторінку сайту основною, ру-сторінку залишають для кліентів на період переходу інакше ці кліенти підуть до іншої компанії з російськими піснями так не склалося, бо був створений вакуум, який швидко заповнили, і заповнили якісною українською музикою яка сиділа на пружині давно! Основним сайтом для трекерів давно використовую конкурента))) але якоюсь душею завжди лишався 0day, тепер всьо помре для мене 0day, нажаль!!! така модерація завжди приносила плоди)))) Сообщение отредактировал gorblyk - Feb 21 2025, 12:34 |
Tiger |
Пост
|
Благодарности: 1756 Репутация: ![]() ![]() Праведник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 13 261 С нами с: 20-October 06 ![]() |
Пропоную все ж зайнятися форумом належним чином, і перекласти всі меню та кнопки!!! Людина, яка щось може змінити в інтерфейсі чи в базі форума по 18 годин вьюбує з бійцями БПЛА. Йому все кинути та зайнятися "кнопочками"? тепер всьо помре для мене 0day, нажаль!!! Уходя - уходи. |
gorblyk |
Пост
|
Людина, яка щось може змінити в інтерфейсі чи в базі форума по 18 годин вьюбує з бійцями БПЛА. Йому все кинути та зайнятися "кнопочками"? Уходя - уходи. тобто прочитавши тему, і надіюсь мій перший пост, ви зрозуміли про кнопочки і все? головного посилу не побачили? В свій час, форум нульдей був основним на просторах УА, форум показував всім форумам як треба, та куди рухатись, звісно форуми померли, але ж нульдей живіший всіх живих, і він залишається центром форумів УКРАЇНИ, але ж він не перетворився а просто продовжив бути таким як був, а я вважаю треба змінюватись, хоча б, там де це можливо від самого бажання: перша сторінка зараз!!! ........................ 1. Modern Tweaker — программная оболочка для твиков... 2. Бруталист / The Brutalist (2024) | Фильмы (Звук #1: Російський (Професійний (багатоголосий))) 3. Разбитые сердца / L'Amour ouf / Beating Hearts (2024) | Фильмы (Звук #1: Русский (Профессиональный (многоголосый))) 4. CrystalDiskInfo — это небольшая утилита для мониторинга состояния 5. Используйте браузер быстрее, безопаснее и умнее. Браузер Opera 6. Ventoy — программа, позволяющая легко создать мультизагрузочную 7. Киллер в отставке / Old Guy (2024) | Фильмы (Звук #1: Російський (Професійний (багатоголосий))) 8. След киллера / Damaged (2023) | Фильмы (Звук #1: Російський (Дубльований)) 9. Присутствие / Presence (2024) | Фильмы (Звук #1: Русский (Дублированный)) ........................ Продовжуємо підтримувати російську, продовжуємо далі!!! (а тому кому це не подобається, дамо бан, може модер ватний?) Для цього не потрібно програмера чи адміністратора, це якраз робота модерів, просувати Українську, а я бачу все навпаки! не про кнопочки я мав на увазі, не про кнопочки!!! Велика шана Бійцю який захищає нас, здоров’я йому, натхнення та удачі!!! Сообщение отредактировал gorblyk - Feb 26 2025, 15:01 |
CniHorpu3 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 413 С нами с: 11-May 09 ![]() |
ёбушки воробушки, ты ж вроде уже попрощался ?!
Вот ты список привел, горит жопа у тебя шо оно на русском. Ну так выложи релизы на укр. Кто тебе запрещает ? А потом уже требуй с чем то бороться. Сообщение отредактировал CniHorpu3 - Feb 26 2025, 19:36 |
Barnum |
Пост
|
Благодарности: 783634 Репутация: ![]() ![]() Twinsen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 10 814 С нами с: 6-May 06 ![]() |
gorblyk, у тебе якийсь психічний розлад на мовному підгрунті? Тоді бережи нерви. Всі в адміністрації проукраїнські. Навіщо кидати ті скарги та мінусувати за релізи людям? 10 статтю Конституції перечитай.
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 11th March 2025 - 21:32 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |