Українська на форумі oday |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6936-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Українська на форумі oday |
gorblyk |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: BANNED Сообщений: 127 С нами с: 16-December 09 ![]() |
останнім часом колоти та різати в очі стало, форум намагається але шось не дуже. Інтерфейс російською, десь щось переклали, але не все.
Мене обурює викладання книг російською, викладання фільмів та мультиків російською, без Української озвучки... про сторінку головну, ну хоч би там треба давно все перекласти, і це прописано законом https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2704-19#Text стаття 27. Пропоную все ж зайнятися форумом належним чином, і перекласти всі меню та кнопки!!! Дякую! І кидайте вже свої помідори!!! З.І. (мене забанили на трекері за те що мене бісить російська в релізах, як не крутіть, це пропаганда російської культури) |
![]() ![]() |
Balamut74 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Юный падаван ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 341 С нами с: 9-February 09 ![]() |
я б только за 100500 !!! забанил бы
![]() |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 220 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
kym |
Пост
|
Благодарности: 184 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 361 С нами с: 12-March 07 ![]() |
так пусть ТС займется переводом шаблонов
а потом, когда у админа будет время, он поменяет насчет модеров - много функций не доступны для редактирования движка форума да и не все умеют.. зы. не нужно меня переучивать, я едва с иврита спрыгнул.. ![]() |
gorblyk |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: BANNED Сообщений: 127 С нами с: 16-December 09 ![]() |
ёбушки воробушки, ты ж вроде уже попрощался ?! Вот ты список привел, горит жопа у тебя шо оно на русском. Ну так выложи релизы на укр. Кто тебе запрещает ? А потом уже требуй с чем то бороться. ви не слідкували за моїми релізами! gorblyk, у тебе якийсь психічний розлад на мовному підгрунті? Тоді бережи нерви. Всі в адміністрації проукраїнські. Навіщо кидати ті скарги та мінусувати за релізи людям? 10 статтю Конституції перечитай. конституція багато чого береже та захищає, але ми знаємо трошки інше... Мінуси кидав та скарги щоб адміністрація не тільки помітила, а і щось робила! (забанити мене то була не та реакція на яку я розраховував))) забанить — это самое простое, а мы не ищем лёгких путей ![]() поки нема за що, але я можу наговорити ще))) |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 220 С нами с: 23-December 13 ![]() |
|
gorblyk |
Пост
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 11th March 2025 - 21:30 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |