Інвертор Daxtrom 6.2kwt 48v + wifi, Продам новий інвертор в коробці |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6971-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Інвертор Daxtrom 6.2kwt 48v + wifi, Продам новий інвертор в коробці |
Stas |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 563 С нами с: 17-March 06 ![]() |
Замовив два гібридних. Один не треба (Батьки відмовились ставити собі).
Детальніше про нього тут https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=pqSzNNidwtU 12000 пм Сообщение отредактировал Stas - Apr 1 2025, 8:14 |
![]() ![]() |
SnikerSCitY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 833 С нами с: 6-August 15 ![]() |
Доброго дня! Можна питання чому серед багатьох вибрали цей бо я зараз теж шукаю модель але вони всі майже з нормальними відгуками ...алеж мабуть бувають ті які вартують дійсно уваги!! І мені казали за один теж ніби дешевий інвертор що була ціла партія з браком і їх скидають дуже по низькій ціні і не варто їх брати!
Також питання .Новий де куплявся і гарантія тоді яка? Сообщение отредактировал SnikerSCitY - Apr 4 2025, 11:25 |
Stas |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 563 С нами с: 17-March 06 ![]() |
Доброго дня! Можна питання чому серед багатьох вибрали цей бо я зараз теж шукаю модель але вони всі майже з нормальними відгуками ...алеж мабуть бувають ті які вартують дійсно уваги!! І мені казали за один теж ніби дешевий інвертор що була ціла партія з браком і їх скидають дуже по низькій ціні і не варто їх брати! Також питання .Новий де куплявся і гарантія тоді яка? Партія була минулого літа. я купляв на алі одразу 2. восени. один прийшов набагато пізніше і батьки передумали ставити собі в будинок (м. Нікополь) через постійні обстріли, узяли для дбж 2квт генератор та маленьке екофлоу для котла. саме по цьому відгуки гарні тому і вибрав його двічі (свій розпакував та скоро поставлю). вивчаючи та консультуютись де тільки можна, зрозумів одне: горять вони загалом через перепади напруги та пуски на "холодну" без сонячних панелей. якщо перемикати вручну, або тримати в режимі байпас - то такі проблеми оминають Вас. ціна за інвертер з wifi. Що теж важливо - моніторити що відбувається в мережі теж важлива історія. |
WarFox |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 691 С нами с: 31-May 07 ![]() |
доповню, дійсно була бракована партія випуску 05(06).24-10(11).24 там допоміжна плата коротить батарею. Але нібито в дактромни 6.2 її не ставили, тільки повервмери та аненжі.
|
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 16th April 2025 - 7:32 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |