Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6971-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Інвертор Daxtrom 6.2kwt 48v + wifi, Продам новий інвертор в коробці

Stas
Apr 1 2025, 8:08

Пост #1

Cтаршой
**

С нами с: 17-March 06

Замовив два гібридних. Один не треба (Батьки відмовились ставити собі).
Детальніше про нього тут
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=pqSzNNidwtU
12000
пм

Сообщение отредактировал Stas - Apr 1 2025, 8:14
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов(1 - 3)
SnikerSCitY
Apr 4 2025, 11:23

Пост #2

Cтаршой
**

С нами с: 6-August 15

Доброго дня! Можна питання чому серед багатьох вибрали цей бо я зараз теж шукаю модель але вони всі майже з нормальними відгуками ...алеж мабуть бувають ті які вартують дійсно уваги!! І мені казали за один теж ніби дешевий інвертор що була ціла партія з браком і їх скидають дуже по низькій ціні і не варто їх брати!

Також питання .Новий де куплявся і гарантія тоді яка?

Сообщение отредактировал SnikerSCitY - Apr 4 2025, 11:25
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Stas
Apr 9 2025, 7:38

Пост #3

Cтаршой
**

С нами с: 17-March 06

(SnikerSCitY @ Apr 4 2025, 12:23) Перейти к цитате

Доброго дня! Можна питання чому серед багатьох вибрали цей бо я зараз теж шукаю модель але вони всі майже з нормальними відгуками ...алеж мабуть бувають ті які вартують дійсно уваги!! І мені казали за один теж ніби дешевий інвертор що була ціла партія з браком і їх скидають дуже по низькій ціні і не варто їх брати!

Також питання .Новий де куплявся і гарантія тоді яка?

Партія була минулого літа. я купляв на алі одразу 2. восени. один прийшов набагато пізніше і батьки передумали ставити собі в будинок (м. Нікополь) через постійні обстріли, узяли для дбж 2квт генератор та маленьке екофлоу для котла. саме по цьому відгуки гарні тому і вибрав його двічі (свій розпакував та скоро поставлю).
вивчаючи та консультуютись де тільки можна, зрозумів одне: горять вони загалом через перепади напруги та пуски на "холодну" без сонячних панелей. якщо перемикати вручну, або тримати в режимі байпас - то такі проблеми оминають Вас.
ціна за інвертер з wifi. Що теж важливо - моніторити що відбувається в мережі теж важлива історія.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
WarFox
Apr 12 2025, 15:10

Пост #4

Cтаршой
**

С нами с: 31-May 07

доповню, дійсно була бракована партія випуску 05(06).24-10(11).24 там допоміжна плата коротить батарею. Але нібито в дактромни 6.2 її не ставили, тільки повервмери та аненжі.
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 16th April 2025 - 7:32
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.