Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6981-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Reply to this topicStart new topic

Куплю заблокированные смартфоны и айфоны, неспешно куплю Киев, цены и фото в личку, мирного неба

sapyr
Apr 4 2025, 15:24

Пост #1

Активист
*

С нами с: 10-February 11

Вітаю учасників форуму!

Мене цікавить купівля робочих, але заблокованих (на паролі, графічному ключі, MDM, iCloud тощо) смартфонів та айфонів. Головна умова – телефони повинні бути не биті, тобто без тріщин на екрані, корпусі та інших серйозних фізичних пошкоджень, які б впливали на їхню працездатність.

Мене цікавлять:

Різні моделі смартфонів та айфонів.
Телефони, які вмикаються та функціонують (крім блокування).
Пристрої без серйозних механічних дефектів.

Для чого мені це потрібно?

для розбирання на запчастини, для відновлення (якщо є відповідні знання та можливості), для інших технічних цілей.]

Пропозиції прошу залишати в цій темі або надсилати в особисті повідомлення, вказуючи: ціну, фото, контакти ваші для звьязку

Сообщение отредактировал sapyr - Apr 4 2025, 15:25
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 25th April 2025 - 20:06
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.