Допоможіть зберегти стоматологічне відділення, Закриття стоматологічного відділення на Урлівській 13 |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7047-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
![]() ![]() |
Допоможіть зберегти стоматологічне відділення, Закриття стоматологічного відділення на Урлівській 13 |
WolSpi |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Професійний ремонт техніки Apple ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 471 С нами с: 2-November 21 ![]() |
Добрий ранок! Хочу звернутись до всіх небайдужих. Стоматологічне відділення м. Київ, вул. Урлівська 13 (Позняки, Осокорки), де неодноразово лікувався мій син, повністю закривають.
Нас лікувала лікарка Фалько Наталя Михайлівна - чудовий спеціаліст і щира людина. Вона ніколи не вимагала грошей, завжди допомагала по совісті й за покликанням. Не підігрувала головному лікарю, який змушує персонал «виконувати плани» зі збору грошей із пацієнтів. Саме через цю принциповість Наталя Михайлівна залишає лікарню. Якщо хтось із вас коли-небудь її зустріне - рекомендую звернутись до неї як до справжнього професіонала. А тепер до головного. Вчора моя дружина отримала від неї повідомлення в Telegram, що відділення повністю закривають. Усі, хто хоче й надалі мати доступ до безкоштовної дитячої стоматології - будь ласка, виділіть 5 - 10 хвилин і зателефонуйте на гарячу лінію: 15-51 (зі стаціонарного) (044) 205-73-37 (з мобільного) Це займе зовсім небагато часу, але може вплинути на рішення зберегти відділення. Дякую кожному, хто прочитав і хто відгукнеться! Збережемо те, що справді має цінність. P.S: Якщо вам колись трапиться Наталя Михайлівна - зверніться до неї без вагань. Це справжній фахівець і прекрасна людина. Таких зараз дуже мало. P.S.S: Всім, хто відгукнеться з мене підняття репутації вгору. Посилання на профіль лікаря - Фалько Наталя Михайлівна Telegram » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 1st July 2025 - 1:00 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |