Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7047-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Питання про карту Національний кешбек

mstdmstd
Apr 22 2025, 14:31

Пост #1

Активист
*

С нами с: 13-January 16

Добрий день,
Замовив “Національний кешбек” карту в Приват 24(digital а не plastik)

В “Дії” зареєстрував цю карту і те що я побачив трохи для мене незрозуміло :

Open in new window

Я бачу деякі суми з супермаркетів або з аптеки - я там розрахувався моєю універсальною картою Привата

Питання :

В “Національний кешбек” потрапляють відсотки від ВСІХ моїх приватовськіх карток які я використовую при купівлі ?

А якщо розраховуюсь картками інших банків ?

Дякую!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов(1 - 4)
GINic
Apr 22 2025, 15:40

Пост #2

Cтаршой
**

С нами с: 5-April 06
Меценат

здається, кешбек працює для всіх карт, незалежно від банку . на початку був кіпіш, що по договору про кешбек відкривається доступ до ваших даних (сам не читав), то адвокати розказали, що якщо у тебе бабло наприклад, в приваті, а ти боїшся доступу до інфи про нього, то відкривай карту нацкешбеку в будь-якому іншому банку, де в тебе немає нічого.
+Quote Post
Spectral
Apr 22 2025, 16:31

Пост #3

Благодарности: 2565

Кошки-это хорошо

С нами с: 2-July 07

Да, от всех. Карта нужна чтоб его получать. Про другие банки не знаю т.к не пользую. GINic уже упомянул, что подряжаясь на этот кешбек ты даешь разрешение Гетьманцеву пожизненно за тобой следить. Отозвать разрешение нельзя, так что не парься.
+Quote Post
Stilog
Apr 22 2025, 17:25

Пост #4

Cтаршой
**

С нами с: 10-November 10

(Spectral @ Apr 22 2025, 17:31) Перейти к цитате

ты даешь разрешение Гетьманцеву пожизненно за тобой следить. Отозвать разрешение нельзя, так что не парься.

Все кто не дали такое разрешение, не питайте иллюзий, это всеголишь вопрос времени.
+Quote Post
Spectral
Apr 22 2025, 17:50

Пост #5

Благодарности: 2565

Кошки-это хорошо

С нами с: 2-July 07

Да это понятно. Там уже закон про банковскую тайну на подходе. Это неизбежно. Но я в таких вещах не бегу впереди паровоза, хотя прятать особо нечего. Будет с год отсрочек от хождения в налоговою с отчетностью. А там "Или ишак сдохнет, или падишах." (ни на кого не намекаю).
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 1st July 2025 - 0:41
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.