Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7108-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

1060 3gb, rx560 4gb, БЖ 550W, комплект AM3, HDD 2x500GB, дерибан залізок

flcl
Aug 7 2025, 18:53

Пост #1

Дух

С нами с: 11-July 19

Територіально все знаходиться в Броварах. Даю три дні на перевірку.

Жорсткий диск: Western Digital Caviar Green 500GB 5400rpm 32MB WD5000AADS 3.5 SATA II HDD;
Жорсткий диск: Western Digital Caviar Blue 500Гб 7200rpm 16MB WD5000AAKS 3.5 SATA II HDD;
600 грн за обидва (типу за 1 тб)

(HDD 2x500)

Фото: https://imgur.com/a/dl2B5Fh

По смартам та тестам - норм, але не буду радити їх під системний диск (різниця з ссд в швидкості як небо і земля), а для файлопомийки, кіношок, чи офлайн ігор - ще послужать.

Відеокарта GeForce GTX 1060 3GB Gigabyte WindForce OC - 2100 грн.

(GTX 1060)
Фото: https://imgur.com/a/RIeUZdv

Ідеальний стан, дорожки як нові, все працює як потрібно, хороші-стабільні температури до 75 градусів в іграх - в стресстесті середня - 76, ніяких посторонніх шумів, писку, артефактів чи вильотів драйверу та інших болячок притаманним відяхам. Це дуже вдалий екземпляр, замовляйте - не пожалкуєте.

Відеокарта не розганялася (це і так оверклок - більш швидка версія), не андервольтилась, використовувалась як є. Обслуговувалась тільки продувом від пилу, не розбиралась - пломба в якийсь момент просто відклеїлась. Як то кажуть - працює - то нашо чіпати.

Я використовував цю відяху близько 4 років, за цей час до неї було 0 питань. Все працює ідеально в міру її потужності. Я другий власник - купувалась у товариша який займався 3Д графікою, в нього вона пропрацювала 3 роки. Що тягне - дивіться на ютюбі, я грав на ній в CS2, Fortnite, Rocket League, DOOM, Forza 4, все 1080р та 120 фпс. Навіть тягнула бетку The Finals, але там вже fps під 60. Відяшка біля року просто лежить в коробці, діставалась звідти щоб зняти відео її тесту для продажу, тож можу його надіслати, кому цікаво.

Відеокарта AMD Radeon RX 560 Sapphire Pulse 4GB, 4 гб - 1000 грн.

(RX560)

Фото: https://imgur.com/a/3nNfnL5

Ціна знижена через нюанс кожуха. З відеокартою все добре.

Функціонально - відеокарта в ідеальному-робочому стані. Все добре працює, без проблем. Кулери не гучні, дросель не пищить, без артефактів та вильотів. Дорожки в ідеалі. Не розганялася, не андервольтилась, не розбиралася, відеокарта на пломбах. Але візуально - трохи цей-во - присутній "колхоз", через це й така ціна.

Про "колхоз": на кожусі відсутня ніжка з однієї сторони, та біля куллеру виплавлений прямокутник. Історія така, шо першому власнику заважало залізці в нижньому слоті материнської плати, тому він її заколхозив; але в такому стані вона без питань пропрацювала на компі мого товариша близько 5 років, і біля року у чєла, в якого він купував комп (тобто у першого власника).
Я - третій власник, своєму товаришу подаруав більш потужну карту, так мені дісталась ця. Перевірив її у FurMark - 74-75 градусів за 15 хвилин стрестесту (1080р, без зглажування), катнув близько години в Rocket League, потім зіграв катку у Fortnite, та виставив її на продаж. Що тягне ця карта - дивіться в тестах на ютюбі. До працездатності відеокарти питань нема, є відео стрестесту - можу надіслати.

Блок живлення Golden Field SH-550 на 550W, 2x 6+2 PCI-E - 600 грн.

(Golden Field 550W)

Фото: https://imgur.com/a/NzcZixV

Блок живлення на 550Вт, чорного кольору, без проблем тянув збірку на Ryzen 3600 + RTX 4060; продається у звязку з апгрейдом. В ідеальному стані, все працює, не тарахтить, не шумить, не пищить. Не розбирвася. Використовувася близько року, та десь стількі ж просто лежить без діла.

550W Golden Field ATX-SH550 копіпаста з сайту виробника: 1x 20+4, 2x 4 pin, 4x5 pin, 2x 4pin +12v CPU, 2x 6+2 PCI-E;

Шо бачу: 2 окремих провода PCI-E 6+2, на кожному по ще одному 6+2 (в специфікації про них не вказано); Провід на 3 SATA + 1 4pin. Провід на 2 SATA + 4pin + 4pin (маленький, типу під процесорний куллер). Провід 24pin; та провід 8+4pin.

У комплекті 4 чорних гвинтика для кріплення.

Комплект на АМ3 - 500 грн.
Процессор: AMD Athlon II X4 640 4 Ядра, 4 Потока, 3.0 GHz, sAM3;
Материнська плата: MSI 740GM-P25 (AM3, 740G, PCI-Ex16);
Оперативна пам'ять: Exceleram 2x4gb DDR3, CL-9-9-9-24;
Башта з мідними трубками, коробка + заглушка + мануал материнської плати, гвинтики для кріплення мат. плати до корпусу.

При самовивозі, кому потрібно, подарую корпус з відносно товстого металу: Grand 710k (реобас, 2 USB, аудіо вхід/вихід, 3 салазки для HDD) + DeepCool Silent Fan 120mm SI1 сзаду; стан корпусу на трійку https://imgur.com/a/HMaCcD5

(Комплект АМ3)
Фото: https://imgur.com/a/TV7MuNo

Чому така ціна: присутня болячка, якщо комп не вмикати десь неділю, то він вмикається, але не видає картинку, а щоб він видавав відеосигнал через PCI-E - треба скинути CMOS, потім все працює ОК. Можливо я купив неякісні батарейки. Можливо через встроєний чіп все буде норм - нема моніка під VGA перевірити. Можливо проблема в чомусь іншому.

У 2020 це ще був готовий ПК, вмикав щоб перекинути якісь файли на флешку - пише відсутній відеосигнал - ок, танці з бубном, витягнув батарейку CMOS, поставив з іншого компа - все запрацювало. Купив набір батарейок - поставив сюди нову, після цього ПК не використовувася.
У лютому 2025 увімкнув - пише "відсутній відеосигнал", спробував на трьох відяхах (gtx1060, rx560, rtx4060, всі через HDMI), скинув CMOS - все запрацювало. Знову замінив батарейку CMOS на нову (з набору 2020 року), виставив ПК на продаж як готове рішення, близько місяця вмикав майже кожного дня, щоб впевнетись шо все з ним ок. Все було ок. ПК так і не купили, ідея продавати забулась, комп не вмикав.
Зараз (друга половина липня 2025) вирішив розпродати компоненти окремо, вмикаю комплект вже на тестовому стенді - "відсутній відеосигнал"... Скинув CMOS - запрацювало. Близько неділі вмикав кожен день для тестів інших компонентів - все ок.
Майже неділю не вмикався, на днях продався блок живлення яким я його стартував - вирішив востаннє увімкнути комплект - вмикається, кулери крутяться, hdd шось там журчить, але знову "відсутній відесигнал"... Короче, ціну знизив, продаю як є.

Сообщение отредактировал flcl - Aug 15 2025, 15:02
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов(1 - 5)
flcl
Aug 9 2025, 10:29

Пост #2

Дух

Живчик на 550 продано, не тут.
+Quote Post
flcl
Aug 12 2025, 21:27

Пост #3

Дух

Rx560 продана, теж не тут wiping_tear.png
+Quote Post
flcl
Aug 15 2025, 15:03

Пост #4

Дух

Все продане, окрім HDD.
Знизив ціну - 550 грн за два.
+Quote Post
flcl
Aug 22 2025, 19:21

Пост #5

Дух

Актуально
+Quote Post
flcl
Aug 29 2025, 22:02

Пост #6

Дух

Актуально
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 31st August 2025 - 7:57
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.