Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7130-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Сайт на Wordpress

Renovation
Sep 12 2025, 16:13

Пост #1

Старожил

С нами с: 7-January 09

Всім привіт. Треба розібратись з сайтом. Сайт з юр. послуг. Є головна сторінка/контакти, сторінки практик (які оновлюються/доповнюються раз на 2 роки), сторінки юристів, та блог (публікуються статі кожен тиждень).

У далекому 2020 купили шаблон, який адаптували під свої потреби. В ньому були Slider Revolution та WPBakery (релізи яких були 2016 року), сама тема перший раз була опублікована 2017року. Тобто одразу придбали просрочені плагіни. У квітні 2022 було якесь останне оновлення теми, і після чого на сьогодні вони показується як не активна в templatemonsters.

У мене на зараз WP 6.3.6 та PHP 7.4, я спробував оновитись до WP 6.8.2 та PHP 8.2, та в мене посипався сайт із-за цих 2 плагінів: Slider Revolution та WPBakery, це очікуванно- бо вони якісь дуже застарі.

У мене є два шляхи, як я розумію.
1. Придбати ліцензії на ці 2 плагіни, та оновитись
2. Перейти на блок-тему (FSE) і відмовитись від конструкторів

Я схиляюсь до 2го варіанту. Але трішки не зовсім розумію всю процедуру і як це буде функціонувати

1. Бо наприклад, в плагінах у мене зараз є плагіни, які з назв схожі на ті сторінки, які я використовую
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

2. Як перероблювати вже існуючі пости в блозі?
Потрібна допомога)

GPT ось який алгоритм дав, але б хотілось би поспілкуватись з людиною)

Хоча ось такий гібрид пропонує ГПТ, але також не все розумію якк реалізовувати

Сообщение отредактировал Renovation - Sep 12 2025, 16:17
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Сообщения в этой теме
Renovation   Сайт на Wordpress   Sep 12 2025, 16:13

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 21st September 2025 - 16:36
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.