Samsung S22 Ultra 16/512 смартфон з 10х зумом |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7213-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Samsung S22 Ultra 16/512 смартфон з 10х зумом |
| Ramonsterator |
Пост
|
|
Репутация: 104 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 434 С нами с: 6-December 11 |
Samsung S22 Ultra 12/512
Американець, SIM+eSIM, Snapdragon 8 Gen 1 Флагман 2022 року з підтримкою стилуса У мене близько 2х років, причина продажу - отримав по бартеру s24u. Не особо велика різниця між ними, та вирішив проапгрейдитись і залишити собі с24 З помітних нюансів по стану - царапина на склі (виділена на фото), була при купівлі, тоді ж наклеїв плівку, проходив біля року поки плівка не пожовтіла, зняв, і ще рік відходив без плівки :up: . В районі стилуса є трішки облізлої фарби і стертість (виділена на фото). Між кнопками є теж потертість. На верхньому торці щойно побачив що ще присутня заводська плівка-наклейка Чохлом нюанси по корпусу добре ховаються. Акумулятор тримав добре, +- як у мене зараз тримає с24 - мені вистачає зранку до вечора. Я рідко коли вмикаю швидку зарядку, зазвичай повільна + збереження батареї (режим заряджання до 90%) В комплекті смарт+чохол+стилус+оригінальна коробка (імеі/серійник збігається з телефоном)+кабель додам, не оригінальний, ще десь мають бути пара чохлів - якщо знайду то віддам. Ціна 17,5тис Зв'язок в ЛС або тел/телеграм/вайбер @T0981917494 Характеристики під спойлером: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Фото (для фото апарат не чистився): ![]() Сообщение отредактировал Ramonsterator - Dec 7 2025, 21:02 |
![]() ![]() |
| Ramonsterator |
Пост
|
|
Репутация: 104 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 434 С нами с: 6-December 11 |
Смарт знаходиться в Рівненській області, відправка НП без проблем, у Київ приїде на наступний день, вартість доставки порядка 200грн.
Віддаю за 18тис |
| Ramonsterator |
Пост
|
|
Актуально,
Віддам за 17500 |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 14th December 2025 - 1:21 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |