Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7359-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Lenovo - G550, Чи варто апгрейдити "дідуся"?!

dante1
Вчера, 20:15

Пост #1

Ветеран

С нами с: 6-January 11

Вітаю шановне панство. Так вийшло що останні шість років я працював з дому і користувався корпоративними ноутбуками поза роботою і для власних потреб.
Тепер я звільнився з цієї роботи і ноутбуки довелось здати. Так як моя нова робота не потребує вже ноутбука і вона вже не буде віддаленою то з'явилось потреба в якому небудь ноутбуці для: виставити чи промоніторити оголошення на OLX, eBay, Shafa тощо, зідзвон з друзями по Discord, Telegram тощо, скласти якийсь документ чи лист, перегляд Youtube і тому подібні задачі.
Так от в загашнику у себе знайшов такого дідуся Lenovo - G550, колись вже його апав років 6-7 тому: замінив оперативну пам'ять з 2Gb на 4Gb та HDD на SSD 120Gb.
Ну от запустив я його і бачу що доволі сумненько він працює з Windows 10.
Як думаєте є сенс замінити процесор Celeron Dual Core T3100 1,9 на Core 2 Duo T9300 та замінити дві планки 2х2Gb на 2x4Gb (в сумі буде 8Gb). Чи це марна справа. Дякую за відгуки.

Open in new window
Open in new window
Open in new window
Open in new window
Open in new window
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов(1 - 1)
hobo_swapiens
Вчера, 21:51

Пост #2

Дух

С нами с: 17-January 08

А воно того буде коштувати?
ХДД на ССД - так. Обов'язково. Але потім дивіться додатково.
ССД - місце на диску. то ваши потреби. Дивітся як ці ССд працюють.
ОЗП - так, це завжи корисно.Обов'яково.
Проц міняти... Особливо на ноуті. То таке і на офісних потребах нуууу дуже рідко помітно.
На ламайте матерінку... Я б так сказав.

ЗЫ: Картинки навіть не дивився, це зі свого досвіду.

Перевіряйте сумісність напочатку, бо навіть деякі ССД не стартонути можуть.

Сообщение отредактировал hobo_swapiens - Вчера, 21:48
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 9th May 2026 - 2:01
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.