Переобуваемся? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7200-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Переобуваемся? |
| igor1234 |
Пост
|
|
Репутация: 749 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 879 С нами с: 22-January 11 |
Ну собственно пора апнуть эту тему, так как сегодня переобулся на летние тапки-разварки на задок.
Так как уже до конца зимы осталось 5 дней, и глядя на погоду на улице и на ближайшие недели в интернете-обещают что морозов и снега уже не будет — я решил переобуться на лето уже. Пока опять же есть только два 10.5" диска на задок, на говно-резине которая была что бы только обуть их. На переднюю ось так и не определился еще с шириной диска которую хочу, да и что бы если вдруг выпадет снег-пусть пока спереди стоит зимка, что бы были тормоза и управляемость Пару грязных фото: ![]() ![]() ![]() К срачу, и флуду типа "нищеброд, нету денег на норм диски", "лошара, из за таких на летней резине зимой и аварии", "фу, нИсмотрится" готов У каждого свои вкусы, свои понятия красоты |
![]() ![]() |
| feniks |
Пост
|
|
Репутация: 19 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 173 С нами с: 5-February 11 |
Всім доброго вечора! А хто де зберігає резину до початку сезону? Мається на увазі коли не має власного чи орендованого гаража і якихось знайомих чи родичів, де можна прилаштувати їх до початку нового сезону? На Infoshyna 200 грн за колесо/місяць, тобто за сезон зберігання буде близько 4800 грн. Хтось знає якісь менш дороговартісні та надійні (вже опробовані) варіанти? Всім добра! На ТипТоп сервісе є сезонне зберігання, там і залишаю |
| user25 |
Пост
|
|
Репутация: 196 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 242 С нами с: 8-September 10 |
Черги ще є?
Чи вже можна їхати диски фарбувати, бо в час пік казали 3-4 дні, вирішив трохи зачекати. |
| Daan |
Пост
|
|
Репутация: 6 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 36 С нами с: 2-November 07 |
А чи є сенс перевзуватись, якщо зимовій гумі 5+ років? Все одно її слід або викинути, або дотерти. Минулого року я забив на перевзування, їздив на зимовій, нічого кримінального не помітив, суттєвого стирання не видно. Різниця в витраті палива якщо й є, то на один раз навалити. Напевне, знову не перевзуватимусь.
|
| Egorka71 |
Пост
|
|
Репутация: 87 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 281 С нами с: 18-December 18 |
А чи є сенс перевзуватись, якщо зимовій гумі 5+ років? Все одно її слід або викинути, або дотерти. Минулого року я забив на перевзування, їздив на зимовій, нічого кримінального не помітив, суттєвого стирання не видно. Різниця в витраті палива якщо й є, то на один раз навалити. Напевне, знову не перевзуватимусь. В мене теж саме як і у Вас. Наша резина вже називается Зімалетто |
| Aqualangist |
Пост
|
|
Репутация: 111 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 234 С нами с: 29-December 13 |
Я думаю тут більше питання по ПДР. Якщо буде ДТП можуть помітити зимову резину влітку і, наприклад, відмовити в страхових виплатах чи зробити винним.
В каско такий пункт точно є, в звичайній хз. |
| Egorka71 |
Пост
|
|
Репутация: 87 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: - Пользователи - Сообщений: 1 281 С нами с: 18-December 18 |
Я думаю тут більше питання по ПДР. Якщо буде ДТП можуть помітити зимову резину влітку і, наприклад, відмовити в страхових виплатах чи зробити винним. В каско такий пункт точно є, в звичайній хз. В КАСКО таке е. На іншому форумі писали що треба замінити шини на літні до 18 квітня |
| Daan |
Пост
|
|
Репутация: 6 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 36 С нами с: 2-November 07 |
Можливо, залежить від страхової. Переглянув договір КАСКО (ARX), про літні/зимові шини нічого не згадується. Є посилання на ст. 31 ПДР, але там "перевзування" носить рекомендаційний характер. Та й у випадку ДТП слід довести, що причиною стала невідповідність шин сезону. Але якщо ДТП станеться внаслідок втрати зчеплення коліс з дорогою, то будеш винен незалежно від типу шин.
Може не догледів. Якщо маєте інформацію про документи, що регламентують використання сезонних шин, то вкажіть, будь ласка, назву документу та номер параграфу, ця інформація буде корисною. |
| Kvasok |
Пост
|
|
Репутация: 0 ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 65 С нами с: 22-August 13 |
Я поки на зимі, але дививсь прогноз на 10+ днів, то вже мабуть треба, бо на зимі буде не комфортно дуже м'яка вона.
|
| Banish |
Пост
|
|
Репутация: 647 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 |
там же вроде штрафы готовили за резину не по сезону.
не протолкнули еще? |
| kym |
Пост
|
|
Благодарности: 184 Репутация: 924 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 11 475 С нами с: 12-March 07 |
|
| Egorka71 |
Пост
|
|
|
| user25 |
Пост
|
|
Репутация: 196 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 242 С нами с: 8-September 10 |
https://www.vandenban.nl/en/tyre-informatio...re-maintenance/
Трохи цікавої інфи щодо залишку протектора. |
| Ахwell |
Пост
|
|
Благодарности: 165 Репутация: 1412 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 17 068 С нами с: 11-September 14 |
Порекомендуйте сто по ремонту дисків. Потрібно прибрати «вісьмірку» не зовсім лайтову
|
| Emissions |
Пост
|
|
Репутация: 746 ![]() In Bass We Trust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 818 С нами с: 5-January 10 |
|
| QNX |
Пост
|
|
Благодарности: 159 Репутация: 2236 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 775 С нами с: 9-February 07 |
купил 31 числа комплект зимней резины по цене наварки и переобул второй комплект
|
| Vaschek |
Пост
|
|
Репутация: 374 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 681 С нами с: 11-October 07 |
Порвал покрышку, лопнула тупо поперек
Вопрос брать пару или докатать до конца сезона на одном другого производителя поставив на зад |
| QNX |
Пост
|
|
Благодарности: 159 Репутация: 2236 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 775 С нами с: 9-February 07 |
Порвал покрышку, лопнула тупо поперек Вопрос брать пару или докатать до конца сезона на одном другого производителя поставив на зад если есть другой производитель и ты не шумахер, то ставь я ездил даже на разных шинах и дисках разного диаметра |
| Mad Dog |
Пост
|
|
Репутация: 115 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 887 С нами с: 31-October 06 |
|
| QNX |
Пост
|
|
|
| user25 |
Пост
|
|
Порвал покрышку, лопнула тупо поперек Вопрос брать пару или докатать до конца сезона на одном другого производителя поставив на зад На задній вісі для міста пофіг, на передніх може тягнути в сторону. Тим паче до кінця сезону. Хоча я прихильник купівлі коліс комплектом. Сообщение отредактировал user25 - Sep 8 2023, 11:06 |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 30th November 2025 - 17:06 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |