СССР, в картинках... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6854-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
СССР, в картинках... |
Федор Сумкин |
Sep 13 2020, 0:10
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: 4956 Darth Vader Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 |
Обожаю домохозяек. Ляпнет в очередной раз язіком, а потом не может сказать что и зачем ляпнула, начинает про гугол рассказівать...
|
SSSK0 |
Sep 13 2020, 10:03
Пост
|
Репутация: 1748 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 |
Кстати, вернемся к уровню образования... ну вдруг кто-то не знаком с классической публикацией в "Life"
Почему образование в СССР было лучше, чем в США Как подметили журналисты «Лайфа», в советской школе больше времени отводилось естественным наукам, нежели гуманитарным. И вообще стремление к образованию в СССР означало возможность войти в интеллектуальную элиту – благодаря знаниям, труду и целеустремленности. Журналисты сделали вывод, что советский школьник обошел своего американского ровесника в образованности на 2 года. Это резюме, подкрепленное доказательствами, собранными авторами репортажа за месяц пребывания в СССР, настолько шокировало общественность США, что в Америке серьезно взялись за реформирование системы образования. . |
MKey |
Sep 13 2020, 10:48
Пост
|
Репутация: 1 Активист Группа: BANNED Сообщений: 413 С нами с: 1-June 20 |
Ну... как-бы немного знаю, что там творится... и да, Италия - это отличный пример гуманитарного перекоса в образовании... Вот просто и спокойно - практически все итальянцы, а их немного таких, вынуждены уезжать в Лондон, в Берлин... ну и понятное дело в США для серьезного изучения точных наук - речь идет о вузах... даже китайские универы входят в первую 30-ку... там же Сингапур и Австралия... Пруфи так і не наведені Кстати, вернемся к уровню образования... ну вдруг кто-то не знаком с классической публикацией в "Life" Де лінк на оригінал? |
Kser1 |
Sep 13 2020, 11:34
Пост
|
Репутация: 240 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 090 С нами с: 15-August 07 |
Пруфи так і не наведені Де лінк на оригінал? Погуглить коран не позволяет? https://books.google.com.ua/books?id=PlYEAA...p;q&f=false |
MKey |
Sep 13 2020, 11:51
Пост
|
|
Kser1 |
Sep 13 2020, 12:01
Пост
|
Репутация: 240 Постоялец Группа: Пользователи Сообщений: 1 090 С нами с: 15-August 07 |
В нормальній дискусії прийнято давати лінки одразу, а не після третього прохання Я тут бываю редко, поэтому считал, что важен смысл обсуждаемой темы. Но вижу, что если нечего сказать по теме, то просят пруфы или еще что-то. Думаю, что вопросы ведения дискуссий должны обсуждаться в отдельной теме. |
MKey |
Sep 13 2020, 12:15
Пост
|
Пфф
Прочитав я той огляд між топовою московською гімназією і американською школою в середньому містечку В 1958 році я б вибрав американську, навіть якщо б в московській годували американськими продуктами І хто щоб не говорив про якість навчання в совку - те що зараз люди, що його отримали не можуть логічно думати, вступають в секти, вірять в чаклунів, стають pro-plague Каже більше ніж будь-які порівняння Я тут бываю редко, поэтому считал, что важен смысл обсуждаемой темы. Но вижу, что если нечего сказать по теме, то просят пруфы или еще что-то. А який зміст обговорювати те чого нема? Наприклад, основні приведені "перекладені" фрази відсутні в оригінальній статті То нащо їх обговорювати? |
Суничка |
Sep 13 2020, 14:05
Пост
|
Репутация: 1562 Ethereal Dream Группа: Пользователи Сообщений: 12 131 С нами с: 30-June 09 |
Обожаю домохозяек. Ляпнет в очередной раз язіком, а потом не может сказать что и зачем ляпнула, начинает про гугол рассказівать... Вы можете обожать кого угодно, но это не отменяет того факта, что думать самостоятельно очень-таки полезно местами. Например, взять такие бренды, которые у всех на слуху: Candy, Zanussi, Ariston, Electrolux; Fiat, lamborghini, Alfa Romeo, Ferrari, Maserati. Это без гугления, то что вспомнилось. Я уже себе представила, как итальянцы страдают, и "мозги" для стиралки или систему навигации рожают бедные гуманитарии. Ну и, кроме того, хабр нам дает такую статистику по итальянскому ИТ (ага, самому гуманитарному): Всего субъектов в секторе IT — 87 219, занятых в секторе — 427 780 человек. в том числе: - hardware — 3 509 субъектов и 56 903 занятых - Software — 18 795 cсубъекта и 138.550 занятых - Прочее (услуги и тп) — 64 915 субъектов и 232.327 занятых Кстати, вернемся к уровню образования... ну вдруг кто-то не знаком с классической публикацией в "Life" » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Взяли одного школьника из советов, и одного школьника США. Я даже не знаю, как можно сравнивать. В 1958-м году (!!!!!). И на основе этого сделали вывод, что советское образование лучше американского, и привязали к полету в космос. Итить. Вот это глубоко. Но по итогу первый полет в космос оказался единственным неоспоримым достижением советского союза. Сейчас вообще даже сравнивать смешно. |
MKey |
Sep 13 2020, 14:17
Пост
|
Ну и, кроме того, хабр нам дает такую статистику по итальянскому ИТ (ага, самому гуманитарному): Не варто робити за опонента його роботу Зараз він візьме вашу статистику і буде розказувати, які ці цифри малі чи порівнювати з іншими міфічними показниками, що вам доведеться шукати Но по итогу первый полет в космос оказался единственным неоспоримым достижением советского союза. Сейчас вообще даже сравнивать смешно. Чесно кажучи, це досягнення однієї людини і коллективу, що він очолював Система ж зробила максимум, щоб ускладнити та саботувати його роботу Тому, на мою думку, навіть це не можна вважати досягненням совку |
Kser1 |
Sep 13 2020, 14:21
Пост
|
Пфф Прочитав я той огляд між топовою московською гімназією і американською школою в середньому містечку В 1958 році я б вибрав американську, навіть якщо б в московській годували американськими продуктами І хто щоб не говорив про якість навчання в совку - те що зараз люди, що його отримали не можуть логічно думати, вступають в секти, вірять в чаклунів, стають pro-plague Каже більше ніж будь-які порівняння А який зміст обговорювати те чого нема? Наприклад, основні приведені "перекладені" фрази відсутні в оригінальній статті То нащо їх обговорювати? Я багато нового можно пізнати на форумі в розділі "Політика"! Виявляється Чікаго, це середнє містечко в США!!! Не полінувався, передрукував з оригіналу статті "Stephen is an 11th-grader at Austin High, one of the city's finer hish schools. Alexei is in his 10th and final year at Moscow School 49." Звернувся до інтернет-перекладача "Стівен - 11-класник Остін Хай, однієї з найкращих міських шкіл міста. Олексій навчається на 10-му та останньому курсах Московської школи 49" Подивився про 49 школу - https://sch49uz.mskobr.ru/#/. Вона навіть зараз не гімназія, тоді що вже казати про 1958рік, коли такого поняттья як "гімназия" не було. Розумію молоде покоління, школи при совку в великих містах коррелюються в їх розумінні з топовими гімназіями. Сообщение отредактировал Kser1 - Sep 13 2020, 14:25 |
Суничка |
Sep 13 2020, 14:33
Пост
|
Репутация: 1562 Ethereal Dream Группа: Пользователи Сообщений: 12 131 С нами с: 30-June 09 |
Чесно кажучи, це досягнення однієї людини і коллективу, що він очолював Система ж зробила максимум, щоб ускладнити та саботувати його роботу Тому, на мою думку, навіть це не можна вважати досягненням совку То була така система мотивації па-савєцкі. Навіщо платити, заохочувати кращих спеців в своїй справі грішми й дотичністю до подій світового масштабу? Можна просто скалічити, запроторити в концтабір, а потім випустити і сказати "єслі хочіш жить, дєлай ракєту". Звісно, я дещо пересмикую. Насправді там все складніше і драматичніше. Сообщение отредактировал Суничка - Sep 13 2020, 14:37 |
MKey |
Sep 13 2020, 14:34
Пост
|
Я багато нового можно пізнати на форумі в розділі "Політика"! Виявляється Чікаго, це середнє містечко в США!!! Не полінувався, передрукував з оригіналу статті "Stephen is an 11th-grader at Austin High, one of the city's finer hish schools. " Austin High School, more commonly known as Austin High, is a public high school in Austin, Texas, United States, and part of the Austin Independent School District Austin City in Texas Population History: Year Population 1950 132,459 1960 186,545 До чого тут Чикаго? Подивився про 49 школу Уважніше придивіться Школа з поглибленим вивченням англійської В москві Англійська - головна мова ворогів совку Також головна мова технічної документації, що крадеться кдб Сообщение отредактировал MKey - Sep 13 2020, 14:36 |
Федор Сумкин |
Sep 13 2020, 14:37
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: 4956 Darth Vader Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 |
Например, взять такие бренды, которые у всех на слуху: Candy, Zanussi, Ariston, Electrolux; Fiat, lamborghini, Alfa Romeo, Ferrari, Maserati. Это без гугления, то что вспомнилось. Я уже себе представила, как итальянцы страдают, и "мозги" для стиралки или систему навигации рожают бедные гуманитарии. Простите меня, я рассматривал "высокотехнологичных производств" с p.s. Да, мозги для стиралки с большой долей вероятности пишут индусы на аутсорсе... |
MKey |
Sep 13 2020, 14:45
Пост
|
То була така система мотивації па-савєцкі. Навіщо платити, заохочувати кращих спеців в своїй справі грішми и дотичністю до подій світового масштабу? Можна просто скалічити, запроторити в концтабір, а потім випустити і сказати "єслі хочіш жить, дєлай ракєту". Звісно, я дещо пересмикую. Насправді там все складніше і драматичніше. Нажаль така система мотивації працює тільки для простих автоматичних задач Ну або виконавці такі тверді натури з України Не варто робити за опонента його роботу Зараз він візьме вашу статистику і буде розказувати, які ці цифри малі чи порівнювати з іншими міфічними показниками, що вам доведеться шукати Простите меня, я рассматривал "высокотехнологичных производств" с p.s. Да, мозги для стиралки с большой долей вероятности пишут индусы на аутсорсе... @Суничка Тобто тепер вам треба знайти реальні виробництва, що там працюють дійсно італійці, зібрати статистику з багатьох виробництв Щоб вам після того кинули ось такі загальні фрази, що крім нічого не варті А по суті людина не має розуміння (чи спеціально викривлює), як працють індустрії |
MKey |
Sep 13 2020, 14:56
Пост
|
Взяли одного школьника из советов, и одного школьника США. Я даже не знаю, как можно сравнивать. Там не було порівнянь, окрім розпорядку дня Впринципі, стаття скомпроментована - спробою порівняти одну показушну школи з іншою середньою - спробою порівняти палочну систему навчання і школу побудовану на самомотивації І приводити її як досягнення совку, якось дивно Мабуть тому довелося приводити цитату, якої взагалі не було в статті ПС: Це так сумно, що співбесідники не обізнані з реальними досягненнями школи, що можна ну хоч якось притягнути за вуха, як досягненння совку |
Суничка |
Sep 13 2020, 14:59
Пост
|
@Суничка Тобто тепер вам треба знайти реальні виробництва, що там працюють дійсно італійці, зібрати статистику з багатьох виробництв Щоб вам після того кинули ось такі загальні фрази, що крім нічого не варті А по суті людина не має розуміння (чи спеціально викривлює), як працють індустрії Людина багато чого не розуміє, коли мислить змістом труселів, а не черепної коробки. Ні в індустрії, ні в конституції, ні в підрахунках ВВП пізньорадянського і раннього пострадянскього періоду. З Федіром можна вести незкінченні діалоги з цифрами, фактами, посиланнями на офіційні джерела з сайту ВР, а все одно аргументація буде на аналогічному рівні. Людина не може просто погодитись з цифрами, фактами і висновками. Коли взагалі нема чого сказати, просто зливається. Сообщение отредактировал Суничка - Sep 13 2020, 14:59 |
MKey |
Sep 13 2020, 15:02
Пост
|
Людина багато чого не розуміє, коли мислить змістом труселів, а не головного мозку. Ні в індустрії, ні в конституції, ні в підрахунках ВВП пізньорадянського і раннього пострадянскього періоду. З Федіром можна вести незкінченні діалоги з цифрами, фактами, посиланнями на офіційні джерела з сайту ВР, а все одно аргументація буде на аналогічному рівні. Людина не може просто погодитись з цифрами, фактами і висновками. Коли взагалі нема чого сказати, просто зливається. Можна почати з переліку тем за якими людина не привела пруфів І регулярно нагадувати |
Суничка |
Sep 13 2020, 15:17
Пост
|
Можна почати з переліку тем за якими людина не привела пруфів І регулярно нагадувати Так пруфів в опонента майже ніколи нема. Лише самі аргументи в печерно-сексистському стилі Ну і, звісно, коронне "ложь, чушь", коли сказане не лягає в світобудову окремого персонажу. По темі: взагалі в ФБ є чудова група, де просто постять фото, діляться своїми враженнями, дискутують. Звісно, і там лахміття вистачає, але якщо норм фільтрувати, то можна для себе знайти немало цікавого. Звісно, якщо вміти читати поміж строк. |
SSSK0 |
Sep 13 2020, 15:24
Пост
|
Репутация: 1748 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 27 434 С нами с: 9-November 06 |
Ну и, кроме того, хабр нам дает такую статистику по итальянскому ИТ (ага, самому гуманитарному): Ок. Все верно. Просто приведите пример нескольких глобальных успешных итальянских IT брендов на уровне: Intel, Google, Microsoft, Yandeх, Tik-Tok, Skype, Facebook, AMD, Nvidia, Yahoo, Amazon, Oracle, Apple... Я специально набросал примеры из разных стран - где там передовые итальянцы в IT? Что я пропустил? Взяли одного школьника из советов, и одного школьника США. Я даже не знаю, как можно сравнивать. В 1958-м году (!!!!!). И на основе этого сделали вывод, что советское образование лучше американского, и привязали к полету в космос. Итить. Вот это глубоко. Это не ко мне - это к американскому Life И, кстати, там ключевое - это последующие реформы в образовании США. Или вы и в них сомневаетесь? Это резюме, подкрепленное доказательствами, собранными авторами репортажа за месяц пребывания в СССР, настолько шокировало общественность США, что в Америке серьезно взялись за реформирование системы образования.. Сообщение отредактировал SSSK0 - Sep 13 2020, 15:33 |
Суничка |
Sep 13 2020, 15:33
Пост
|
Ок. Все верно. Просто приведите пример нескольких глобальных успешных итальянских IT брендов на уровне: Intel, Google, Microsoft, Yandeх, Tik-Tok, Skype, Facebook, AMD, Nvidia, Yahoo, Amazon, Oracle, Apple... Я специально набросал пример из разных стран - где там передовые итальянцы в IT? Что я пропустил? Итак, пойдем с начала, а не с конца. Мы обсуждали образование, в котором по вашему утверждению деградирует итальянское, скатываясь в гуманитарщину. Мы не говорим об экономике, мы не говорим о стоимости брендов и стране их принадлежности. Мы говорим о том, что в Италии есть специалисты-технари, которым "гуманитарщина" не мешает работать в ИТ-индустрии, например. Не вижу проблем, если итальянские ИТ-шники работают в офисе MS или Google. И, как видите, знания им позволяют работать в этих компаниях. А то, что они там открыты, а итальянским ит-шникам не надо релоцироваться в СФ, например, чтоб работать в таких компаниях, говорит о том, что в Италии таки есть, кто умеет в математику, синтаксис etc. |
Упрощённая версия | Сейчас: 20th December 2024 - 1:44 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |