Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6852-й день

Новорічний Фріліч на трекері активовано!
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

1С Предприятие 8.х, Программирование и другие вопросы

USSRMoto
Oct 29 2021, 16:32

Пост #121

Постоялец

С нами с: 18-May 14

Посоветуйте вменяемые курсы азов программирования 1С. Суть: работаю в упр. учете, но часто дергаем программеров, а они наемные. Некоторые функции хотелось бы перетянуть на себя... для начала... а на ранних этапах не вижу смысла вваливать овердофига денег. Вдруг что то поменяется. Ютуб ютубом, но как правило, там не выкладывают нужного, а в основном много 3.14...говорят ненужного
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
BANDIT(filmmaniac)
Nov 17 2022, 20:56

Пост #122

Благодарности: 355394

Маньяк

С нами с: 31-January 07

Помогите разобраться.
Есть Administration of 1C Enterprise server x86-64, который запускается через ММС оснастку.
Он глюканул и перестал загружаться, ошибка "MMC Could Not Create the Snap-in" Все вот такие шаги не помогли https://thegeekpage.com/fix-error-mmc-could...snap-in-solved/
Переустановил именно этот модуль, в итоге в кластере серверов пропал весь список.
Нашел инфу что он лежит вот тут C:\Program Files\1cv82\srvinfo\reg_1541\1CV8Reg.lst
Есть такой, только файл у меня 1CV8Clst.lst и да в нем есть старый список (забрал его из бекапа).
Файл заменил, но в оснастке он не появляется.
Что не так?
+Quote Post
KOSMOS
Sep 19 2024, 7:20

Пост #123

Дух

С нами с: 28-October 06

Порадьте будь-ласка як правильно оновитись

В мене встановлено BAF (8.3.19.1529)

Конфігурація: "Управление торговым предприятием для Украины", редакция 1.2. (1.2.46.1) (http://1c.ua/v8/RegionalSolutions_UA_UTP.php)
Copyright © Molenari OU, 2017-2018. All rights reserved

Як мені оновитись до останньої версії 1.2.74.1 ?

Завантажив "1С:Підприємство 8.3 "Управління торговим підприємством для України", редакція 1.2 версія 1.2.74.1(оновлення)" - не хоче, в мене повинна бути передостання версія
+Quote Post
DiaSpar
Sep 19 2024, 8:51

Пост #124

Старожил

С нами с: 9-December 11

(KOSMOS @ Sep 19 2024, 8:20) Перейти к цитате

Порадьте будь-ласка як правильно оновитись

В мене встановлено BAF (8.3.19.1529)

Конфігурація: "Управление торговым предприятием для Украины", редакция 1.2. (1.2.46.1) (http://1c.ua/v8/RegionalSolutions_UA_UTP.php)
Copyright © Molenari OU, 2017-2018. All rights reserved

Як мені оновитись до останньої версії 1.2.74.1 ?

Завантажив "1С:Підприємство 8.3 "Управління торговим підприємством для України", редакція 1.2 версія 1.2.74.1(оновлення)" - не хоче, в мене повинна бути передостання версія

Правильно оновитись - це скачати всі оновлення починаючи з 47 до 74 і оновлювати кожен реліз послідновно, якщо конфігурація на підтримці
+Quote Post

7 Страницы  « < 5 6 7
Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 18th December 2024 - 6:58
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.